PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 "εναντίον" 106 rallye !!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 14:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:
Και αν κρινω απο το signature σου μαλλον για το type-r σε κοβω...
Προδοσια........

Δύσκολος γρίφος.

Tο όλο concept λέει δίλιτρο αλλά ποιο, είναι το θέμα.

25000 ευρώ για δύο χρόνια εγγύηση, την ποιότητα κατασκευής και την θέση οδήγησης του 206 είναι πολλά. Nα έχεις επιδόσεις και συμπεριφορά και να μην μπορείς να τα εκμεταλευτείς λόγω κακής θέσης οδήγησης (κατά τη γνώμη μου πάντα), καλύτερα να μην το πάρεις.

31000 ευρώ, τελική τιμή για το ST170 υπερβολικά.

31000 περίπου για το Type-R επίσης πολλά, γιατί δεν τα έχω και μέχρι να μαζέψω τα +6000 ευρώ που μου λείπουν, το 206 θα έχει χάσει και άλλη αξία. Άσε που και στο Type-R άκουσα ότι όταν κάθεσαι σωστά το δεξί πόδι ακουμπά στην μεσαία κολόνα.

Mύλος. Θα δω, εν τέλει τι θα κάνω.

Για 6000 ψωροευρώπουλα κάνεις έτσι;
Άς είναι καλά η Eurobank, Εθνική, Alpha κλπ.
Όλη η Ελλάδα χρωστάει, δεν χάθηκε και ο κόσμος αν χρωστάς και εσύ!
Άντε, περιμένω να με πας βόλτα με το Type-R (πάρτο όμως σε μαύρο χρώμα)
........Ή μήπως να περιμένεις το 307 RC που θα σκάσει μύτη το Σεπτέμβριο;;;;;; Evil Evil
Περίμενε να δούμε τα χαρακτηριστικά του και μετά τα λέμε

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 15:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
Αντε πάρε αγόρι μου το ποδηλατάκι της υπογραφής μου, μπας και δείς άσπρη μέρα..
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Twisted evil Twisted evil

Tέτοιο είχα και το έδωσα για να πάρω το 206. Eίχα βαρεθεί την υπερστροφή και είπα να πάρω κάτι πιο ήρεμο. Afroman

Kαι έχεις το Danielo, και σου λέει πάρε ραλάκι. Nαι Danielo μου, εγώ αγαπάω κόρη σου, κόψει 10 πόντους.

Δεν ξέρω τι αυτοκίνητο θα είναι τελικά, αλλά θα είναι δίλιτρο, κόκκινο, και θα έχει αυτοκολλητάκι 206club.gr στο πίσω παρπριτς. Kαι μόνο μετρητά, Vaggelis. In God we trust...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 16:30:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Kαι μόνο μετρητά, Vaggelis. In God we trust...

Σωστός ο μάγκας!! Wink Cash only! Cool

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 18:47:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλε και αλλα 2 μυρια και ελα να σου πουλησω ενα FOCUS RS.

TYPE R KAI Π@Π@ΡΙΕΣ.

Η βρες ενα 106 GROUP A ατρακαριστο (τοσα πωλουνται) και παρε τα βουνα. Evil Evil Evil Και αντε μετα να εξηγεισει ο κατοχος TYPE R στην καλη του γιατι δεν προλαβε να διαβασει ουτε το πρωτο γραμμα της πινακιδα σου Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 23:07:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά το TYPE R είναι ΤΥPE R και το 106 είναι 106.Μην Τα βάζετε στον ίδιο κουβα!
Μην παρεξηγηθει κανείς!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 23:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Βαλε και αλλα 2 μυρια και ελα να σου πουλησω ενα FOCUS RS.

TYPE R KAI Π@Π@ΡΙΕΣ.

Η μούρη, της μούρης, ώ μούρη.
Κράτα το αυτό και θα με θυμηθείς όταν έρθει στην Ελλάδα.

Αλήθεια υπάρχουν διαθέσιμα;Γιατί άκουσα ότι έχουν προπωληθεί όλα και εάν κάποιος θέλει δεν μπορεί να αγοράσει. Shocked Shocked

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Η βρες ενα 106 GROUP A ατρακαριστο (τοσα πωλουνται) και παρε τα βουνα. Evil Evil Evil Και αντε μετα να εξηγεισει ο κατοχος TYPE R στην καλη του γιατι δεν προλαβε να διαβασει ουτε το πρωτο γραμμα της πινακιδα σου Cool

Μιλάς με υπεργηρο μπλούζμεν με sport καταβολές.
Το μπλουζ αγαπητέ ΝΙΚΟ δεν πετάει, έρπεται. Χάνεται στις ατραπούς των δώδεκα μέτρων, δημιουργώντας...

Άμα είμαι εγώ με τη δίμετρη ξανθιά, δε πα να με περάσει ο κ@^λογκαζός, από πάνω, από κάτω, από διπλα. Στο τέλος της ημέρας ότι και να γίνει, εγώ θα είμαι ο νικητής. Θα έχω αναπνεύσει και καθαρό οξυγόνο στο βουνό... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 00:41:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Άμα είμαι εγώ με τη δίμετρη ξανθιά, δε πα να με περάσει ο κ@^λογκαζός, από πάνω, από κάτω, από διπλα. Στο τέλος της ημέρας ότι και να γίνει, εγώ θα είμαι ο νικητής. Θα έχω αναπνεύσει και καθαρό οξυγόνο στο βουνό... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πες το ψέμματα...
Ααααααααααααχ, η μεσούλα μου (και της) έγειναε και... τέλος η γκρίνια (γιατί κοπανάει έτσι; τι φασαρία είναι αυτή, χαλασμένο είναι; Πού είναι ο αναπτήρας;!!!) Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ. Ντροπή μου και αίσχος μου, που κάνω τέτοια κρύα πλάκα για το Rallye! (τύψεις συνειδήσεως)

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 02:05:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Άρα. εγώ που θα πληρώνω άλλα 2,5 χρόνια με δόσεις μαγκιά δεν έχω; Μάλλον όχι. Sad

Ο πληρών τοις μετρητοίς... είναι πλούσιος!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 08:50:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Slash έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Άρα. εγώ που θα πληρώνω άλλα 2,5 χρόνια με δόσεις μαγκιά δεν έχω; Μάλλον όχι. Sad

Μην στεναχωριέσε Μίλτο μου και εγώ για άλλα 2,5 χρόνια δόσεις θα πληρώνω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Και έχεις τον Χρήστο και σου μιλάει για Type R Twisted evil Όχι ρε φίλε, περίμενε να ξοφλήσω και εγώ το δικό μου και πάμε μαζί να τα πάρουμε μεταχειρισμένα, που η τιμή τους θα είναι και πιο χαμηλή Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 12:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Oύτε μάγκας, ούτε πλούσιος, μόνον υπομονετικός.

pezomania έγραψε:
Και έχεις τον Χρήστο και σου μιλάει για Type R Twisted evil Όχι ρε φίλε, περίμενε να ξοφλήσω και εγώ το δικό μου και πάμε μαζί να τα πάρουμε μεταχειρισμένα, που η τιμή τους θα είναι και πιο χαμηλή Wink

Geo μου δεν θα το πάρω αύριο το πρωί. Oύτε σ' ένα μήνα. Kάνω τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Tόσα θα βγάλω, τόσα από αυτά θα πάνε υπέρ δίλιτρου.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 02:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν έκανα υπομονή για να μαζέψω λεφτά για αγορά αυτοκινήτου τοις μετρητοίς, τώρα δεν θα είχα αυτοκίνητο... Τί υπομονή μου λες; Περνάνε και τα χρόνια...

Σου εύχομαι να τα μαζέψεις γρήγορα και να δεις τί μοντέλο θα παίζει τότε και να πάρεις το καλύτερο (μη νομίζεις ότι το TypeR θα βόσκει μόνο του). Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Σελίδα 9 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης