PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Aσταθές Ρελαντί

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas2087 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάρ 2007, 23:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Aσταθές Ρελαντί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω ενα 206χς το εχω 2 χρονια.μου πεζουν οι στροφες στο ρελαντι γιατι γινετε αυτο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάρ 2007, 23:35:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλασμενο μοτερακι ρελαντι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 00:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aσταθές Ρελαντί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas2087 έγραψε:
εχω ενα 206χς το εχω 2 χρονια.μου πεζουν οι στροφες στο ρελαντι γιατι γινετε αυτο?

Άμα σου κάνει βυθίσματα της τάξης των 200rpm max είναι μάλλον φυσιολογικό και τουλάχιστον σε εμένα το κάνει όταν βάζω απλή αμόλυβδη και όταν τίθεται σε λειτουργία κάποια ηλεκτρική κατανάλωση, πχ φώτα, κάνει ένα βύθισμα και μετά επανέρχεται.

Διαφορετικά αυτό που λέει ο Στέλιος είναι πολύ πιθανό...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 17:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μενα μου το κανει καμια φορα... Ουτως η αλλως η Peugeot κρινει μια τετοια μικρη ασταθεια ως φυσιολογικη!!!

Εμενα το κανει αναλογα τη βενζινη (ποιοτητα)!!! Το καταλαβα μετα απο πολυ καιρο, αλλα αυτο φταιει...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 21:31:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βηματικό λέγεται. Άμα προσέξεις (λογικά) στο κάνει μετά απο συγκεκριμένο χρόνο οδήγησης και όχι κατευθείαν. Εννοώ μετά απο λίγη ώρα λειτουργίας του κινητήρα. Είναι ανεξάρτητο φυσικά απο το είδος της βενζίνης αλλά δεν είναι και κάτι που χρειάζεται να του δώσεις και σημασία. Άλλωστε το κόστος αντικατάστασης είναι πολυ μικρό. Το χαρακτηριστικό του είναι οτι ενώ ακούγεται να δουλεύει πεντακάθαρα και στρωτά το μοτέρ, στο backround ακούς ένα διακεκομένο και ίδιας συχνότητας βουμ...βουμ...βουμ...βουμ και φυσικά το στροφόμετρο παίζει ελάχιστα πάνω κάτω. Κλασσικό Peugeot θα το λεγα.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2007, 13:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μενα το κανει αλλα δε μου το δειχνει στο στροφομετρο ισως επειδη ειναι ηλεκτρονικα και επειδη ειναι λιγο να μην προλαβαινει να το δειξει...Ειδηκα απο τοτε που εβαλα την εξατμηση ακουω συναιχει το κλασικο βουμ...βουμ...βουμ....!!!!και το νιωθω και στο λεβιε οταν ειμα σταματημενος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mikezampas (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.1 XN (1998)

Ένταξη: 19 Μάρ 2007
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 20:34:05    Θέμα δημοσίευσης: provlima me to relanti!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gia sas paidia eimai kainourios sto forum,den pisteyw na peirazoun ta greeklish???
edw kai kana 2 mhnes mou parousiastike kai mena provlima me to relanti tremopaizei arketa katw apo to kanoniko,kai kapies fores svinei to amaxi alla xanapairnei kanonika!kai to gazi wres wres to xano katw apo to podi mou paei pros ta mesa mono tou...sas lene kati ola ayta???
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 21:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mαλλον κατι παιζει με την πεταλουδα και το μοτερακι του ρελαντι....Συνεργειο θα προτεινα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 22:16:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: provlima me to relanti!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikezampas έγραψε:
Gia sas paidia eimai kainourios sto forum,den pisteyw na peirazoun ta greeklish???
edw kai kana 2 mhnes mou parousiastike kai mena provlima me to relanti tremopaizei arketa katw apo to kanoniko,kai kapies fores svinei to amaxi alla xanapairnei kanonika!kai to gazi wres wres to xano katw apo to podi mou paei pros ta mesa mono tou...sas lene kati ola ayta???

Καλώς ήρθες Μιχάλη... Wink
Καλό θα ήταν για λόγους ομοιομορφίας του forum να γράφεις μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
mikezampas (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.1 XN (1998)

Ένταξη: 19 Μάρ 2007
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 00:42:34    Θέμα δημοσίευσης: Thanks Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OK!Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.Καληνυχτα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης