Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostas2087 Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάρ 2007, 23:29:51 Θέμα δημοσίευσης: Aσταθές Ρελαντί |
|
|
εχω ενα 206χς το εχω 2 χρονια.μου πεζουν οι στροφες στο ρελαντι γιατι γινετε αυτο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάρ 2007, 23:35:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαλασμενο μοτερακι ρελαντι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 00:31:06 Θέμα δημοσίευσης: Re: Aσταθές Ρελαντί |
|
|
kostas2087 έγραψε: | εχω ενα 206χς το εχω 2 χρονια.μου πεζουν οι στροφες στο ρελαντι γιατι γινετε αυτο? |
Άμα σου κάνει βυθίσματα της τάξης των 200rpm max είναι μάλλον φυσιολογικό και τουλάχιστον σε εμένα το κάνει όταν βάζω απλή αμόλυβδη και όταν τίθεται σε λειτουργία κάποια ηλεκτρική κατανάλωση, πχ φώτα, κάνει ένα βύθισμα και μετά επανέρχεται.
Διαφορετικά αυτό που λέει ο Στέλιος είναι πολύ πιθανό... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 17:52:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και μενα μου το κανει καμια φορα... Ουτως η αλλως η Peugeot κρινει μια τετοια μικρη ασταθεια ως φυσιολογικη!!!
Εμενα το κανει αναλογα τη βενζινη (ποιοτητα)!!! Το καταλαβα μετα απο πολυ καιρο, αλλα αυτο φταιει...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 21:31:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βηματικό λέγεται. Άμα προσέξεις (λογικά) στο κάνει μετά απο συγκεκριμένο χρόνο οδήγησης και όχι κατευθείαν. Εννοώ μετά απο λίγη ώρα λειτουργίας του κινητήρα. Είναι ανεξάρτητο φυσικά απο το είδος της βενζίνης αλλά δεν είναι και κάτι που χρειάζεται να του δώσεις και σημασία. Άλλωστε το κόστος αντικατάστασης είναι πολυ μικρό. Το χαρακτηριστικό του είναι οτι ενώ ακούγεται να δουλεύει πεντακάθαρα και στρωτά το μοτέρ, στο backround ακούς ένα διακεκομένο και ίδιας συχνότητας βουμ...βουμ...βουμ...βουμ και φυσικά το στροφόμετρο παίζει ελάχιστα πάνω κάτω. Κλασσικό Peugeot θα το λεγα.
Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα
Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2007, 13:16:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και μενα το κανει αλλα δε μου το δειχνει στο στροφομετρο ισως επειδη ειναι ηλεκτρονικα και επειδη ειναι λιγο να μην προλαβαινει να το δειξει...Ειδηκα απο τοτε που εβαλα την εξατμηση ακουω συναιχει το κλασικο βουμ...βουμ...βουμ....!!!!και το νιωθω και στο λεβιε οταν ειμα σταματημενος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mikezampas (mixalis) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.1 XN (1998)
Ένταξη: 19 Μάρ 2007 Δημοσιεύσεις: 3 Τόπος: athina
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 20:34:05 Θέμα δημοσίευσης: provlima me to relanti!!! |
|
|
Gia sas paidia eimai kainourios sto forum,den pisteyw na peirazoun ta greeklish???
edw kai kana 2 mhnes mou parousiastike kai mena provlima me to relanti tremopaizei arketa katw apo to kanoniko,kai kapies fores svinei to amaxi alla xanapairnei kanonika!kai to gazi wres wres to xano katw apo to podi mou paei pros ta mesa mono tou...sas lene kati ola ayta??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 21:31:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mαλλον κατι παιζει με την πεταλουδα και το μοτερακι του ρελαντι....Συνεργειο θα προτεινα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 22:16:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: provlima me to relanti!!! |
|
|
mikezampas έγραψε: | Gia sas paidia eimai kainourios sto forum,den pisteyw na peirazoun ta greeklish???
edw kai kana 2 mhnes mou parousiastike kai mena provlima me to relanti tremopaizei arketa katw apo to kanoniko,kai kapies fores svinei to amaxi alla xanapairnei kanonika!kai to gazi wres wres to xano katw apo to podi mou paei pros ta mesa mono tou...sas lene kati ola ayta??? |
Καλώς ήρθες Μιχάλη...
Καλό θα ήταν για λόγους ομοιομορφίας του forum να γράφεις μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mikezampas (mixalis) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.1 XN (1998)
Ένταξη: 19 Μάρ 2007 Δημοσιεύσεις: 3 Τόπος: athina
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 00:42:34 Θέμα δημοσίευσης: Thanks |
|
|
OK!Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.Καληνυχτα!!! |