PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Βελτίωση για 307 1.6 16V
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 42, 43, 44  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Φεβ 2007, 23:08:12    Θέμα δημοσίευσης: βελτιωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εχει ανεβει αρκετα.
Δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.
Ακριβως δεν ξερω ποιας εταιριας ειναι αλλα μπορω να σου πω το τηλεφωνο απο τον μηχανικο μου ωστε να σου δωσει περισσοτερες πληροφοριες.

καλησπερα κωστα εαν μπορεισ σε παρακαλω δωσε μου τηλεφωνο του μηχανικο σου να τον ρωτησω απο που το εχει προμηθευτει.
Τι φιλτρο εχεισ βαλει πανω?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Φεβ 2007, 03:16:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω βαλει BMC βαρελακι.
Κανει καλα την δουλεια του δεν εχω παραπονο.
Εξαλου δεν ειχα και πολλες επιλογες.
Φιλτρο μεσα στον παπα,σκουπα και βαρελακι.
Θα σου στειλω το τηλεφωνο του μηχανικου μεσω πμ.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Φεβ 2007, 11:45:29    Θέμα δημοσίευσης: βαρελακι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εχω βαλει BMC βαρελακι.
Κανει καλα την δουλεια του δεν εχω παραπονο.
Εξαλου δεν ειχα και πολλες επιλογες.
Φιλτρο μεσα στον παπα,σκουπα και βαρελακι.
Θα σου στειλω το τηλεφωνο του μηχανικου μεσω πμ.

Κωστα το φιλτρο πωσ το εχεις βαλει οπωσ και εγω? που δειχνω στις φωτογραφιες

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Φεβ 2007, 12:08:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως ετσι Αντωνη.Η μονη διαφορα μας ειναι οτι εγω χρησιμοποιησα την εργοστασιακη κουρμα ενω εσυ εβαλες αυτην την πορτοκαλι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Φεβ 2007, 12:23:38    Θέμα δημοσίευσης: βελτιωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ακριβως ετσι Αντωνη.Η μονη διαφορα μας ειναι οτι εγω χρησιμοποιησα την εργοστασιακη κουρμα ενω εσυ εβαλες αυτην την πορτοκαλι.

Ειναι σωληνας σιλικονησ στον οποιο εχω περασει μεσα αλουμινιο σωληνα για καλυτερη ροη αερα.
Σε εχω ζαλησει σε καποιο τοπικ για τo sprint booster σου ανεφερε καποιοσ οτι βαζοντασ το τσιπακι μπορει να δημιουργηθει προβλημα με τον αισθητηρα γκαζιο τελικα ισχυει κατι τετοιο το εψαξες?http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4514&postdays=0&postorder=asc&highlight=sprint+booster&start=20
Τελικα πρεπει να βαλεισ μπροστα τον κινητηρα για να αναγνωρισει τα καινουρια στοιχεια ή μονο να αναψω τον πινακα οργανων μια σκαλα πριν ξεκινησω

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Φεβ 2007, 17:01:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
παλι καλα που εβαλα εξατμιση δηλαδη

Shocked
volvos έγραψε:
και πηγα στα 146αλογα δυναμομετρημενα ...

Να αρχίσω τις ντομάτες η είναι από τις λίγες φορές που μιλάς σοβαρά?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Φεβ 2007, 17:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατσε αν παιρνεις 13αλογα με προγραμμα - βαρελλακι

τοτε εγω με προγραμμα-ροικη-εκκεντροφορους106-γραναζια 106-εξατμιση φουλ με αγωνστικο καταλυτη βικ-φιλτρο ...................
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Φεβ 2007, 18:32:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ αυτα εγραψε το δυναμομετρο.
Εγω τι μπορω να κανω τωρα?
Υπ'οψην οτι τα 127 που ειπα ειναι τα αλογα που δειχνει το δυναμομετρο στον στροφαλο.
Να μην παρεξηγουμαστε.
Δεν ειπα οτι εχω με φιλτρο και προγραμμα 127 στον τροχο.
Και ολες οι τιμες που προανεφερα ηταν και αυτες στροφαλου.

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 23:02:19    Θέμα δημοσίευσης: αλογα 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αληθεια ειναι οτι κατα καιρουσ εχουν δυναμομετρηθει 307 που εχουν δειξει αλογα παραπανω απο τα εργοστασιακα μεχρι 119 απο 110 αλογα μαλιστα αυτο αναφερθηκε απο τουσ 4 τροχουσ οποτε δεν αποκλειεται και του κωστα το 307 να βγαζει παραπανω αλογα οπωσ μας ειπε οτι μαμα του εβγαλε 114αλογα αν το παει σε αλλο δυναμομετρο μπορει να δειξει και παραπανω , οπωσ και το το autotriti στα τεστ το βγαζει 112αλογα.
Βεβαια να μην ξεχναμε οτι και τα δυναμομετρα χανουν γι'αυτο το καλυτερο ειναι να παιρνουμε μετρησεισ απο διαφορα δυναμομετρα το ξερω οτι αυτο δεν ειναι εφικτο λογω οικονομικου, υπαρχει και η αλλη λυση να μην ασχολουμαστε και τοσο εντονα με τα αλογα που βγαζει ο πεζουκλασ μοσ και να τον βλεπουμε πωσ παει στο δρομο εκει ειναι ο μεγαλυτεροσ κριτης Twisted evil

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 12:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβληματα με προγραμμα για 307 1.6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TheTransporter έγραψε:
Καλησπερα.
Ρε παιδια θα κανω καποιες ερωτησεις που σιγουρα εχουν ξαναηπωθει μεσα στο Club αλλα χαθηκα προσπαθώντας να βρω τις απαντησεις.
Λοιπον. Εχω ενα 307 μοντελο 2001 1.6 16V. εχει 80.000 Km και τα τελευταια 5000 τα εχει κανει με σκουπα και εξατμηση. Παρεπιπτώντος η σκουπα ειναι green αποκλιστηκα για το 307 1.6, οπως και η εξατμηση η οποια ειναι Sebring. Επισης στο αυτοκινητο εχει γινει και πλαναρισμα. Φρεζα βαλβιδων και ολα τα σχετικα που σημαινουν μεγαλυτερη συμπιεση αρα καλυτερη αποδοση !!αλλα!! και περισσοτερη φθορα

1η ερωτηση
Θελω να βαλω ενα προγραμμα. Αξιζει? Τι θα γινει με την φθορα του μοτερ?.Υπαρχει κυνδυνος να παρω τον εγκεφαλο στο χερι? θα εχω προβληματα με το ρελαντι? Τι κυκλοφορει στην αγορα? Ξερω οτι υπαρχουν ετοιμα προγραμματα, αλλα και προγραμματα που γινονται για το αυτοκινητο σου μετα απο μετρησεις και σχετικη ερευνα πανω στο δικο σου αυτικινητο. Αξιζει ακομη να βαλω προγραμμα απο Rallye 16v? Ποιο θα ειναι το κοστος στις παραπανω περιπτωσεις?

2η ερωτηση

Λογο της ασχετοσυνης που με διακρινει θα σας ρωτησω και αυτο. Το peugeot μου ειναι ηλεκτρόγκαζο η οχι???(μη βαρατε), Αν ειναι, τη βελτιωση μπορω να κανω για τα σχετικα Lag που διμιουργουνυαι απο αυτο?

Α! Ειμαι απο Θεσσαλονικη οποτε αν καποιος γνωριζει καποια μαγαζια εδω πανω για αυτα που ζηταω ας μου τα πει.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Παντως το αυτοκινητακι μου παει αερας, και με βγαινω συνεχεια απο αυτο με ενα χαμογελο ωσ τ'αυτια!!
Very happy

brz20 έγραψε:
Απαντηση στην πρωτη ερωτηση.
Το προγραμμα αξιζει τον κοπο.Δεν συντελει στην φθορα του κινητηρα γιατι το μονο που κανει ειναι να δεινει περισσοτερο καυσιμο απο οτι πριν.
Επισης δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να παρεις τον εγκεφαλο στο χερι.
Το ρελαντι δεν παιζει απο ενα προγραμμα.Συνηθως παρουσιαζει ασταθεια οταν βαλεις αγριους εκκεντροφορους.
Στην αγορα κυκλοφορουνε πολλα.Χριαζετε ψαξιμο αλλα ολα πανω κατω την ιδια αποδοση εχουν.Η τιμη τους ειναι κοντα στα 400 ευρω.
Τα Peugeot μας ειναι ηλεκτρογκαζα.Για να λυσεις το παραπανω προβλημα υπαρχουν 2 δρομοι.Ενας ειναι να μετατρεψεις το ηλεκτρογκαζο σε μηχανικο που ειναι και ακριβως δρομος.Αφου αλλαζεις πεταλουδα και εγκεφαλο.
Κοστος καπου στα 1000+ ευρω.
Ο αλλος δρομος ειναι αυτους του Sprint Booster.Προκειτε για ενα κυκλωμα που μπαινει αναμεσα στην φυσα του πεταλ και το ιδιο το πεταλ.Δουλεια του ειναι να στελνει πιο εντονα σηματα στον εγκεφαλο ωστε να ανοιγει την πεταλουδα με διαφορετικο ρυθμο.
Αυτο το ειχα παρει πριν 1,5 χρονο περιπου 220 ευρω και κανει καλη δουλεια.
Βεβαια μηχανικο δεν ειναι αλλα ειναι καλο και ετσι.

ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ (BRZ20) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ???ΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ SPRINT BOOSTER ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ???
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...
Μην και τυχόν βάλεις οποιοδήποτε ΄πρόγραμμα από οποιονδήποτε Mr. Λαμογιο....
Για να μην πολυλογώ και τα ξαναλέμε, ΕΛΑ (TRANSPORTER) ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...(Στείλε ΠΜ...)

Steve έγραψε:
Πρόσεχε γιατί συνήθως στα μαμά "δεν κουμπώνει η 2α"...

Σε αυτά που έχουν εκκεντροφόρους, κουμπώνει η 2α αλλά μένουν μισό αμάξι πίσω μου Rambo

Σιγά τα ψωλοχύματα εσυ ρε πορδή.... Laughing

Στο Αιγίνιο μπροστά σε καμιά 20αριά μάρτυρες ήσουν 2 αυτοκίνητα πίσω στο 400άρι (ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ) ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ...!!!!!!!!!!!!... Cool

edit by Touristas
Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 13:14:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα δεν του ειπα ποσα αλογα θα παρει.
Με ρωτησε αν αξιζει τον κοπο να βαλει προγραμμα και αν τυχον δημιουργει προβληματα και του απαντησα οτι αξιζει τον κοπο και οτι δεν δημιουργει κανενα προβλημα(με την προηποθεση οτι ο μαστορας ξερει τι κανει).
Δεν θα παει να βαλει οτι να ναι πανω.
Γι'αυτο υπαρχει και το θεμα "Προγραμμα και που" για να βοηθεισει καποιον που θελει να βαλει προγραμμα στο αμαξι του.
Οσο για το Sprint Booster δεν ειπα ποτε οτι θα παρεις αλογα.
Ειπα οτι μπορει να βοηθεισει στο lagαρισμα που εχουν τα ηλεκτρογκαζα.
Εγω το ειχα βαλει οταν εκανα αναπρογραμματισμο στο αμαξι και δεν μπορω να πω με ακριβια ποσο βοηθεισε(αν βοηθεισε).Εξαλλου το αμαξι ξυπνουσε πιο νωρις με το προγραμμα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάρ 2007, 11:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η συνέχεια της "κοντρας" εδώ
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=193547#193547
Εκ της MOD Team
MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 01 Μάρ 2007, 18:20:46, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάρ 2007, 17:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε Μάνθο δεν μας ....

μπαίνω σε αυτό το λίνκ και δεν βγάζει τίποτα !!!!

Άστε τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα !!!!!!!

ΑΜάν ποιά !!!!! Ήτανε πολύ διασκεδαστικό το τόπικ αυτό !!!!

Θα τα πούμε το βράδυ !!!!! Θα σε φτιάξω εγώ !!!!!

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάρ 2007, 18:25:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fixed
sorry λαθος Link Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 00:26:05    Θέμα δημοσίευσης: βελτιωση 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα μπορει καποιοσ να μου πει ποσο θα κοστισει να βαλω στο 307μου προγραμμα, εκκεντροφορουσ και εξατμιση θα ηθελα μια τιμη πανω κατω ετσι ρε παιδια να ξερουμε που βαδιζουμε γιατι βλεπω ρε παιδια με τουσ απατεωνεσ εδω στην ελλαδα δε θα μπορεσουμε να δουμε μελλον επισησ ξερετε ποσα αλογα θα παρουμε εαν βαλουμε ολα τα παραπανω?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 01:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προγραμμα ενα 400αρι το θες.
Στους εκκεντροφορους η τιμη παιζει.Απο 800 μεχρι 1000 κατι ευρω.Αναλογα τι θα επιλεξεις.Μπορει να βαλεις μεταχειρισμενους απο Rallye.
Αλλα πιστευω η ιδανικοτερη λυση ειναι οι 256ο/8,6mm εισαγωγη και εξαγωγη.
Τα 307 εχουν μεγαλυτερες βαλβιδες απο οτι ξερω και αυτοι οι εκκεντροφοροι κανουν πολυ καλη δουλειας μιας και την δυναμη την δεινουν στις μεσαιες στροφες.
Απο εξατμηση τωρα.Τιμες απο 100 ευρω τα universal μεχρι και 600 ευρω κατι με διπλες αποληξεις της Remus που ειναι bolt on για 307.
Γι'αυτο και τετοιες τιμες.Να ξερεις οτι ειναι bolt on ειναι πιο ακριβο.
Απο αλογα τωρα η εξατμηση δεν σου δεινει τιποτα εκτος αν ειναι GrN που εχεις κερδος 1 καθαρο ιππο.
Οι εκκεντροφοροι θεωριτικα δεινουν 15 αλογα αλλα δεν προκειτε να τα δεις ποτε στην πραξη.Και το προγραμμα θα παιξει τον ρολο του μαεστρου που θα συντονισει τα παραπανω.Θεωριτικα μιλανε για 8 με 10 αλογα.Στην πραξη δεν ξερω.
Παρακαλω να υπαρχει διορθωση σε περιπτωση λαθους μου.

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 02:21:28    Θέμα δημοσίευσης: βελτιωση 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη απο τι καταλαβα χοντρικα 1500ευρω για να παρω 10αλογα δε θα ελεγα οτι ειναι και οτι καλυτερο(βεβαια χωρισ να ειμαι σιγουροσ εχω ακουσει αλλα εαν προχωρησω σε τετοιεσ βελτιωσεισ θα παρω γυρω στα 20 αλογα συνολικα) μου φαινεται γιάυτο και οι περισσοτεροι πανε για τουρμπισμα για να δουνε καποια σοβαρα αλογα βεβαια το κοστος αναιβαινει διστυχωσ και αρκετα μαλιστα για να το τουρπιμισησ, τελικα δεν ξερω εαν αξιζει τελικα το συγκεκριμενο αυτοκινητο να το βελτιωσης μηπωσ θα επρεπε να παω για κανα αλλο αυτοκινητο οπωσ για παραδειγμα 207 gt 150 aloga?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 02:29:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω το σκεφτομαι.
Αλλα το τουρμπισμα το εχω παντα σε σκεψη.

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 10:13:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: βελτιωση 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Δηλαδη απο τι καταλαβα χοντρικα 1500ευρω για να παρω 10αλογα δε θα ελεγα οτι ειναι και οτι καλυτερο(βεβαια χωρισ να ειμαι σιγουροσ εχω ακουσει αλλα εαν προχωρησω σε τετοιεσ βελτιωσεισ θα παρω γυρω στα 20 αλογα συνολικα) μου φαινεται γιάυτο και οι περισσοτεροι πανε για τουρμπισμα για να δουνε καποια σοβαρα αλογα βεβαια το κοστος αναιβαινει διστυχωσ και αρκετα μαλιστα για να το τουρπιμισησ, τελικα δεν ξερω εαν αξιζει τελικα το συγκεκριμενο αυτοκινητο να το βελτιωσης μηπωσ θα επρεπε να παω για κανα αλλο αυτοκινητο οπωσ για παραδειγμα 207 gt 150 aloga?

εννοείς RC 175 hp ? Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 22:54:06    Θέμα δημοσίευσης: βελτιωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα ρε παιδια το RC και το GT 207 αλλα θα χασω σε χωρουσ ενταξει και για μενα απο πλευρασ ηλικιασ και υποχρεωσεων διστιχωσ δεν μπορω να επιλεξω αυτα τα αυτοκινητα ειναι ωραια γαματα αλλα μιλαμε και για φραγκα οποτε παιδια ή θα παω για κανα μεταχειρο αυτοκινητο ή θα ψαξω τα παντα γύρω απο τον πεζουκλα μου να τον βελτιωσω ρε παιδια το γουσταρω το αυτοκινητο μου δεν θελω να το αποχοριστω. παρακατω ειναι το email που εστειλα και μου απαντσανε απο το σιτε τησ ιταλιασ για πεζο 307

Hi Antonis, nice to hear someone from Greece !

It’s not easy to gain horse power from petrol engine without hard tuning.

I can suggest you to install a sport air filter (K&N for example), a full exaust system and reprogramming the chip can let you gain 10cv or a little more.

If you have more question feel free to write on our forum (also in English). You will receive a lot of reply.

Regards

Borghini Massimiliano

307 Italian Club Administrator - www.307club.it

407 Italian Club Administrator - www.407club.it

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 42, 43, 44  Επόμενη
Σελίδα 35 από 44

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης