PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΗΧΟΙ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 13:08:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Μην ξανακουσω για Honda.Αυτα να δεις πως γινονται μεσα σε 1 χρονο.
Συγκροτημα απο κατσαρολες και οχι απλα κατσαρολα.

Για τα μικρά λες (π.χ. Jazz); Ένας φίλος μου έχει το Civic 2ετίας, οπότε αν είναι να στήσω αφτί...

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 13:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ο ξαδερφος μου εχει το Civic το προηγουμενο μοντελο(οχι το τελευταιο που βγηκε τωρα που ειναι σαν διαστημοπλοιο)και του εχει γινει κουδουνιστρα.
Η το Civic φταει ή οτι οι δρομοι στο Ηρακλειο ειναι πολυ χαλια.
Αποφασιστε και πειτε μου.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
-MitSoS- (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16V) Dynamic (2006)

Ένταξη: 06 Φεβ 2007
Τόπος: Από Αθήνα αλλά είμαι Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 20:34:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω και εγω εναν φιλο που εχει το Civic (4πορτο) το προηγουμενο και του ειπα εχθες αν τριζει το δικο του και με εβρισε!Δεν εχει διανοηθει καν οτι θα του τριξει!Ειναι fun της ατακας ''Honda,ολο προσωντα!!''Τελοσπαντων....
Εμενα ομως μου τριζει παιδια και περισσοτερο απο ολα το ταμπλο,Γιαυτο ανοιξα αυτο το θεμα μηπως με βοηθησετε και βρω και εγω λυση... Question
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 23:45:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα μπροστά στο ταμπλό μου κάνει έναν τριγμό μεταλλικό . . . . σαν να έρχεται κάπου από το κέντρο περίπου !! Φυσικά μια τον κάνει μια δεν τον κάνει . . . δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ! Εσύ το έχεις αυτό ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 23:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παιδια μολις γυρισα απ'εξω και ερχομουν χωρις μουσικη για να τεσταρω αυτο που λεμε εδω.
Ακουγετε το πισω δεξι αμορτισερ(μονο οταν πεφτει σε καμια καλη λακουβα),ακουγονται τα δερματινα που τριβονται πανω στα πλστικα στηριγματα της θεσης και το RCD που εχω μεσα στο ντουλαπακι.Αυτο γιατι ακομα δεν εχω κατσει να το φτιαξω.Με επιασε η εξεταστικη και το αμελησα.
Ενας ακομα ηχος μου ακουγετε απο τις πορτες λογο του αερα οταν παω με μεγαλη ταχυτητα.Μιλαω για 170+ οπου ειναι και φυσικο νομιζω.
Τιποτα αλλο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάρ 2007, 00:02:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρά δηλαδή !! Τώρα θα μου πεις 307 είναι αυτό !
Πάντως αυτό που με ενοχλεί από τριγμούς στο 206, είναι μόνο του ταμπλό !! Όταν το άκουσαν στην Lion μου είπαν βαπορέτα, αλλά ο Αργύρης διαφωνεί. Τελικά δεν ξέρω !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάρ 2007, 21:59:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριοι μην ξεχνατε οτι τα HYUNDAI με το που θα βγουν απο υην εκθεση εχασαν την μιση του αξια αυτοματα.....Περαν αυτο λογικο εινα να μην τριζουν γιατι απλα εινα αδεια!!!Συνηθωσ θορυβο κανει κατι λογο περιεχομενου και απο συστολες διαστολες οταν εχεις καλης ποιοτητας υλικα ειναι και πιο βαρια συνηθως οποτε λογικο ειναι να υπαρχει τριξιμο
απλα το κακο ειναι οτι πληρωνεις τα υλικα αλλα δεν ειναι τοσο πρσεγμενο το δεσημο.Σε αρκετα σημεια μετα απο ψαχουλεμα βρηκα πολλα φαουλ σε ενωσεις πλαστικων και σε κουμπωματα.....Αλλα μην τα συγκρινουμε με κορεατακια!!!Ελεος!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 00:13:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελεος δεν λες τιποτα.
Δεν παιζει συγκριση.Εδω με 24000 περνεις το Tuscon με δερματινα και ηλιοροφη και ολα τα full extra.Για πες μου ενα τζιπ που να ειναι ευρωπαικο,να τα εχει ολα και να κανει 24000 ευρω.

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 00:36:47    Θέμα δημοσίευσης: οχι απογοητευση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντοσ παιδια μην συγρινομαστε με τουσ γιαπωνοκορεατοσ απο ποιοτητα οι τυποι εινια αισχοσ ενταξει δεν μπορω απο μοτερ σκιζουν σε αυτον τον τομεα ειναι απαιχτη αλλα απο πλαστικουρα και γυφτιεσ ειναι πρωτοι τωρα οσο αναφορα τουσ γαλλουσ μας ενταξει δεν μπορω να πω οτι ειναι γερμανικη ποιοτιτα αλλα ειμαστε αρκετα κοντα και σιγορα δεν εχουμε την ιταλικη φινετσα και ομορφια αλλα και εκει δεν τα παμε ασχημα, παντοσ παιδια μην απογοητευεστε απο τουσ γαλλουσ μασ εχω οδηγηση αυτοκινητα γαμιαρικα με 5πλασια τιμη απο τα δικα μασ μην νομιζετε οτι και σε αυτα δεν υπαρχουν τριγμη και να μην σας πω το τι προβληματα βγαζουν αυτα να σου φυγει το καφασι και να σας πω παραδειγμα audi s8, opel omega να δειτε προβληματα που εχω τρεξει για αυτα τα αυτοκινητα, τα δικα μας ειναι αγια αυτοκινητα

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 02:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχετε μπει καθολου στο νεο ΚΙΑ Cee'd??? Μπειτε και μετα ακουω περι πλαστικων και γυφτιες!!! Μην κρινετε απο σχεδιαση, ουτε εμενα με τρελαινει!!! Αλλα το αυτοκινητο με ολο τον (φουλ εξτρα για αλλους) βασικο εξοπλισμο κανει 13.300Ε και εχει πολυ καλης ποιοτητας (μαλακαα) υλικα στο ταμπλω και πολυ καλη συναρμογη και 7 χρονια εργοστασιακη εγγυηση!!! Αλλαζουν και οι Κορεατες σιγα σιγα...

Μπορει σε δυο τρια σημεια να εχουν χρησιμοποιηθει υλικα κακης ποιοτητας, αλλα ειναι δευτερευοντα σημεια!!! (Και μη μου πειτε οτι και τα γαλλικα δεν εχουν μερικα κακης ποιοτητας υλικα η συναρμογη σε δευτερευοντα σημεια)

Το δικο μου 206 δεν εχει κλεισει καλα καλα 2 χρονια και τριζει αρκετα!!! Κεντρικη κονσολα, τζαμια, καποιοι θορυβοι απο πισω (σιγουρα απο πλαστικα, αλλα δεν τους εχω εντοπισει), και ενας περιεργος ηχος που ακουγεται μπροστα αριστερα μεσα στην καμπινα, σαν ναχει πεσει κατι πλαστικο καπου και να χοροπηδαει στις ανωμαλιες!!! Για την ηλιοροφη δεν το συζηταω, ειναι πηγη αρκετων τριγμων, αλλα ειναι κατι που το περιμενα λογω του τυπου της!!! Γενικα αρκετα τριξιματα παντως!!! Χωρις μουσικη ειναι πολυ εκνευριστικο, εως και καταντια σε σχεση με αλλα αυτοκινητα (οπως το Clio αντιστοιχης γενιας,, για να μην πηγαινω και μακρια)!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
-MitSoS- (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16V) Dynamic (2006)

Ένταξη: 06 Φεβ 2007
Τόπος: Από Αθήνα αλλά είμαι Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 17:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Μπορει σε δυο τρια σημεια να εχουν χρησιμοποιηθει υλικα κακης ποιοτητας, αλλα ειναι δευτερευοντα σημεια!!! (Και μη μου πειτε οτι και τα γαλλικα δεν εχουν μερικα κακης ποιοτητας υλικα η συναρμογη σε δευτερευοντα σημεια)

Το δικο μου 206 δεν εχει κλεισει καλα καλα 2 χρονια και τριζει αρκετα!!! Κεντρικη κονσολα, τζαμια, καποιοι θορυβοι απο πισω (σιγουρα απο πλαστικα, αλλα δεν τους εχω εντοπισει), και ενας περιεργος ηχος που ακουγεται μπροστα αριστερα μεσα στην καμπινα, σαν ναχει πεσει κατι πλαστικο καπου και να χοροπηδαει στις ανωμαλιες!!!

Ειμαστε ακριβως η ιδια περιπτωση ρε Γιωργο χωρις να εχω οροφη.Ειναι πολυ εκνευριστικο και σπαζομαι απιστευτα!Οτι κανει το δικο σου απο την περιγραφη ταιριαζουν απολυτα με τα δικα μου!Σπαζομαι Evil ,ακουω μουσικη συνεχεια γιαυτον τον λογο!Πες μου λυση!Νευριαζω Evil !Εχω παρατηρησει μερικεσ συνδεσεισ χαλια στα πλαστικα,και πολυ κακης ποιοτητας υλικα σε σχεση με αλλα πχ CLIO,C4.Βεβαια το C4 το καταταζω σε ανωτερη κατηγορια απτο 206 αλλα επαθα πλακα οταν ειδα διακοπτες και αλλα συναφη ιδια με τα δικα μου.Αρα θεωρω οτι μπορω να το συγκρινω σε ποιοτητα με τα δικα μας και πιστευω οτι ειμαστε πισω.Τονιζω οτι δεν αναφερομαι στον εξοπλισμο(αλλη διασταση) μονο στην ποιοτητα κατασκευης και στα πλαστικα. Το CLIO ομως?Που ειναι σχεδον ιδιο σουλουπι? Γιατι δεν ακουγεται τιποτα γιαυτα? Επειδη ομως αγαπω πολυ το 206 μου και δεν θελω να στεναχωριεμαι και να σπαζομαι με οτι παρουσιαζει,εκτος απο υπομονη μποριετε να μου προτεινετε κατι να κανω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης