PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΗΧΟΙ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
-MitSoS- (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16V) Dynamic (2006)

Ένταξη: 06 Φεβ 2007
Τόπος: Από Αθήνα αλλά είμαι Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 21:29:01    Θέμα δημοσίευσης: ΗΧΟΙ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

exw ena provlhma me tin kabina tou 206 mou.to exw 1 xrono kai apo to tablo tou akougontai diaforoi ixoi-triksimata!!!!O enas proerxete panw apth kentriki konsola kai akougete san koxlasma enw o allos einai triksimo mesa apto ntoulapaki.mporei kapoios na me voithisei??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 23:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τετοιους ηχους θα πρεπει να τους συνηθισεις!!! Ειναι κοινο φαινομενο σε ολους με 206...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
-MitSoS- (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 18:18:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν παω στην αντιπροσωπεια να εξαλειψω μερικους θα ενδιαφερθουν ή θα φυγω χειροτερα?

Θα σε παρακαλουσα να γραφεις με Ελληνικους πεζους χαρακτηρες για να μη μας βγαινουν τα ματια!
Στο εκανα εγω edit και το ξαναεγραψα...
Εκ της mod team
Ghost Dog
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

Black 206 1.4 (8v) (2000)

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 16:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα greeklish οσο μπορεις να τα αποφευγεις.
Τους ηχους τους κανει στις χαμηλες ή πάντα;

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Msn/Mail: karmagos@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
-MitSoS- (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 17:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις χαμηλες,στο φορτωμα τις τριτης κυριως με χαμηλες στροφες και εννοειται στις λακκουβες!! Σαν να τρανταζεται το ταμπλο στη περιοχη κοντα στους πανω αεραγωγους,Γνωριζεις τι μπορει να ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 17:24:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανω κατω γινεται σε αρκετα αμαξια το τριξιμο στις χαμηλες λογο του συντονισμου,και εμενα το κανει αλλα λιγο μεχρι να φτασει 1500στροφες τωρα δεν ξερω αν σε εσενα κανει πιο πολυ θορυβο

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
-MitSoS- (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 17:43:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαραει σαν να ειναι κουφια,κενη η περιοχη εκει στο ταμπλο.Ειναι εκνευριστικη,ενοχλει πολυ τους συνεπιβατες μου αλλα πολυ περισσοτερο ΕΜΕΝΑ Evil ! Ποσο μαλλον οταν μπαινει καποιος ο οποιος εχει CORSA και μου μειωνει το αυτοκινητο στο καθετι που ακουει+βλεπει!!
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 20:49:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη μου λες για κορσα και γενικα για opel γιατι εχω προηγουμενα!βαραω πυρακια!

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Φεβ 2007, 02:18:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι τα Opel εχουν πιο δεμενα πλαστικα ειναι αληθεια!!!

Εδω σε Getz μπηκα, περιοδικου (με αρκετα χιλιομετρα), και δεν εκανε κιχ το ταμπλω και τα πλαστικα του γενικοτερα!!! Βεβαια η ποιοτητα τους ηταν κατωτερη και σε οψη και σε αφη, αλλα δεν ακουγοντουσαν καθολου...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 01:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και που εισαι ακομη...Το ταμπλο ειναι μονο η αρχη....Εμενα σε 3 χρονια κανει σαν κατσαρολα.Και ειμαι και ψειρας με τις λακουβες και τα παρκαρισματα...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 01:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω προβλημα λογο κωλοδρομων.
Στα Τρικαλα δεν κανει κιχ.Εδω τα βγαζει ολα.
Για πες λεπτομεριες για την κατσαρολα σου.Σορρυ.Το αμαξι σου ηθελα να πω.
Θελω να ξερω αν τελικα το παρω μισο απο δω η οχι.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 10:47:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μισο....?
Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω.....Εμενα οποτε παω σε δρομο με λακουβεσ ακουω κατι υποκωφουσ ηχουσ αρχικα απο πισω στισ βασεις απο τα ψαλιδια στα σινεμπλοκ μαλλον....τωρα αρχισαν τα οργανα και μπροστα....Η κονσολα εχει τα τριξηματακια της και πιο πολυ οταν εχει δουλεψει καλοριφερ και εχει διασταλει το πλαστικο του αεραγωγου εσωτερικα.....και κοπαναει και η πισω πορτα μου...Και επαιτε και συναιχεια!!!Εσενα τι σου κανει...??ΟΕΟ...?
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 11:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Εμενα οποτε παω σε δρομο με λακουβεσ ακουω κατι υποκωφουσ ηχουσ αρχικα απο πισω στισ βασεις απο τα ψαλιδια στα σινεμπλοκ μαλλον....

Για πες κι αλλα.Αυτο που εχω σε παραθεση μου το κανει και μενα.
Εχεις αλλαξει αναρτησεις?
Εγω εχω αλλαξει και εχω βαλει τα Koni τα κιτρινα.Στην αρχη δεν μου εκανε τιποτα ομως τωρα οταν πεφτω σε λακουβα μου κανει εναν υποκωφο θορυβο μονο απο πισω δεξια ομως.
Οχι σε οποιαδηποτε λακουβα.Πρεπει να ειναι καπως καλη.Καταβαλαβαινεις τι εννοω.
Ακουγετε λιγο ασχημα και δεν ξερω πως θα το λυσω αυτο το προβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
TheTransporter (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16v) XS (2001)

Ένταξη: 01 Φεβ 2007
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 21:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριοι με τα 307 οσων αφορα τους ηχους απο λακουβες, ριξτε και μια ματια στα top mount των μπροστινων αναρτισεων... Το δικο μου αφου φορεσε bilstein κιτρινα sport και H&R, αρχισε να τριζει μετα απο 10.000 km μπροστα και αριστερα καθε φορα που επεφτε σε λακουβα η οταν ανοιγε αρκετα η διαδρομη του αμορτισερ...Στην αρχη νομιζα οτι ηταν κρεμαγιερα και τρελάθηκα Evil , αλλα μετα διαπιστώ Laughing σα οτι το λαστιχο του top mount λογο των σκληροτερων αναρτησεων και των απιστευτα χαλια δρόμων ειχε τα χαλια του. Το καλο της υποθεσης ειναι οτι με λιγη βαζελινη!!! το προβλημα μειωθηκε σε μεγαλο βαθμο....

Drifting Forever...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 22:20:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω ομως μιλαμε για πισω δεξια.
Καλα καμια φορα σε μεγαλες λακουβες ακουγετε σαν να ακουμπαει πλαστικο πανω και υποψιαζομαι οτι ενα δευτερο προβλημα ειναι ο θολος.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 08:20:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι το αμαξι ειναι απολυτος μαμα σε αναρτηση....Και μενα πισω δεξια ειδηκα κοπαναει χειροτερα..Στο σερβισς παντως μου ειπαν οτι για πισω ειναι τα σινεμπλοκ στισς βασεις των ψαλιδιων,γιατι λεει ειναι καποιες παρτιδες ειδηκα σε οσα ειχαν ερθει τελει 2002-μεσα 2003 που ηταν ψιλοσκαρτα....Αλλα γιατι δεν τα αλλαζει η εγγυηση αλλο θεμα!!!Τελος παντων μπροστα μαλλον κατι ειναι με ταμορτισερ οπως ειπε ο φιλος παραπανω....Γενικα παντως και απο αλλους και απο φιλο του πατερα μου που πηρε καινουριο 407 την πιο πλουσια εκδοση και μετα απο 10.000 αρχισε να κουδουναει και αυτο.......Οποτε κανουμε υπομονη και δεν δινουμε σημασια...η τα πουλαμε και παιρνουμε HONDA!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 13:37:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη αν αλαξουμε τα σινεμπλοκ θα λυθει?
Γιατι αν ειναι ετσι παω και τα αλλαξω αυριο.
Μην ξανακουσω για Honda.Αυτα να δεις πως γινονται μεσα σε 1 χρονο.
Συγκροτημα απο κατσαρολες και οχι απλα κατσαρολα.

Επιστροφή στην κορυφή
-MitSoS- (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 20:41:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
'''Εμενα οποτε παω σε δρομο με λακουβεσ ακουω κατι υποκωφουσ ηχουσ αρχικα απο πισω στισ βασεις απο τα ψαλιδια στα σινεμπλοκ μαλλον...
.''''

Οσον αφορα αυτη την αναφορα του φιλου,διαβασα και παρακατω οτι δεν καλυπτει η εγγυηση την επισκευη του! Ισχυει αυτο¨? Παιδια οτι αναφερατε περι τριξιματων και ηχων τα κανει και το δικο μου που ειναι ακομα στην εγγυηση.Γνωριζετε αν διορθωνουν τιποτα?Γενικοτερα,βγαζεις ακρη?Ειμαι και εγω ψειρας με το 206 μου και τρελενομαι οταν ακουω παραξενους ηχους! Ποσο μαλλον οπως ανεφερα και πιο πανω να μου την λεει ενας corsakias φιλος μου για την ποιοτητα PEUGEOT,για τα κρατηματα,για τα μηχανικα,για τα πλαστικα, για ολα οσα εχει το 206 μου!ΟΛΑ!!!! Του φταινε τα παντα που εχει!Το καταταζει ισα και ομοια με τα ΧΙΟΥΝΤΑΓΙΑ!!!Μου την δινει! Οπως και μου την δινει να βλεπω το δικο μου να κουδουναει σαν τρελο και να βγαζει το ενα μετα το αλλο και τα ατιμα τα Gentz να μην μασανε απο λακκουβες και τα συναφη!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 22:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια να μην ειμαστε υπερβολικοι,Ελλαδα ζουμε α αυτοκινητα ειναι φτιαγμενα για δρομους οχι για χωραφια τυπου ελληνικων δρομων.Οσο για τα Γκετζ μπορει να μην τριζουν αλλα ας μην ξεχναμε οτι ολα εχουν τα τιμημα τους αμα θελεις υσηχια παρε Γκετζ που ειναι αυτοκινητο πολης και δεν μπορεις να το κανεις τιποτα αλλο εκτος απο το να πηγαινεις στη δουλεια σου.Εμενα παντως ρε παιδια δεν τριζει τιποτα(φτου φτου) εκτος απο κατι ηχους λογο της οροφης που καποια στιγμη θα παω να το κοιταξω.Εγω στο Rover που ειχα ειχα βαλει σιλικονη σε διαφορες ενωσεις και μειωθηκαν πολυ οι τριγμοι αλλα δεν με ενοιαζε γιατι ημουν ικανοποιημενος απο ολα τα αλλα
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 23:51:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα ουτε εμενα τριζει κατι μεσα στην καμπινα.
Ο μοναδικος ηχος ειναι απο πισω δεξια και θα τον βρω.
Που θα μου παει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης