PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 rc-ibiza cupra αγορα?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
CYDONIA (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Οκτ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 01:25:35    Θέμα δημοσίευσης: 206 rc-ibiza cupra αγορα? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιτερώ όλους του club.Θέτω ενα ερωτημα το οποιο απ την αρχη φαντάζει ευκολο στην απαντηση απο ολους μας καθως γουσταρουμε την μαμα peugeot για πολλους και διαφορους λογους. Εχω περάσει πολλες ωρες μεσα σε ενα 106 ραλλυ και απο τοτε το λιονταρακι εχει μπει στην καρδια μου.Το ερωτημα δεν απευθυνεται μονο στις επιδοσεις καθως ολοι γνωριζουμε οτι ενα cupra στις ευθειες τουλαχιστον ειναι ενα κλικ πιο γρήγορο...τωρα στις στροφες απλα ακολουθει το seataki. Λογω του οτι ενδιαφερομαι να προβω στην αγορα ενος εκ των 2 μεταχειρισμενων του 2004-2005 μοντελου θα ήθελα τις απόψεις σας. Εμφανησιακα νομιζω γνωριζω ποιο κερδιζει αλλα τι γινεται οσο αφορα την αξιοπιστία και το κοστος συντήρησης? Κυβικά ή τουρμπινα?Μακάρι να ξανάβγαιναν τα 106 πλέον για να λέμε οτι πάμε πρέπει να διαθέτουμε τα διπλάσια φράγκα!

I NEED GUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 02:28:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αν θες ευθεια ή στροφες ειναι δικη σου επιλογη, εγω επιλεγω στροφες και για αυτες μπορω να φερω γνωμη.
Μιας και εχω στην κατοχη μου 106 μπορω να σε καταλαβω απολυτα γιατι αυτοκινητον σαν αυτο δεν ξαναβγαινει δυστυχως!
Παραλληλα ομως σου εχω ενα πολυ ευχαριστο νεο!
Rc εχει ο συνοδηγος μου και οταν το οδηγησα μπορω να σου πω ηταν ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ αυτοκινητο που μου θυμησε το 106 μου . . . οκ δεν ηταν 106 αλλα το προσεγγιζε κατα πολυ και απο σπιρταδα μοτερ και απο οδικη συμπεριφορα και απο τιμονι.
Αν σε ενδιαφερουν τα στροφιλικια τσιμπας ενα μεταχειρισμενο ρουσου στα "καλοπαζαρεμενα" 15 χιλιαρικα, του κανεις ενα καλο πλυσιμο,τσεκ στο μοτερ και φευγεις για ορεινη διαδρομη να το μαθεις!
Α! και παρεπιπτοντως ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΒΙΔΑ!Το αυτοκινητο και στην τελειως μαμα κατασταση μπορει να σε ικανοποιησει αφανταστα!

ΥΓ Το RC δεν ειναι 206, ειναι απλα RC! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 10:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχουν μερικά σχετικά τόπικς:

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=1445

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6223

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3706

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2984

Εγώ απλά θα πω ότι και τα δύο αμάξια είναι πάρα πολύ καλά.
Από πλευράς αξιοπιστίας τα ίδια θεωρώ πως είναι.

Επίσης και το ibiza με μια σοβαρή ανάρτηση μια χαρά θα στρίβει (ίσως χωρίς την αίσθηση που σου αφήνει το RC) αλλά μια χαρά από πλευράς αποτελεσματικότητας.

Αν γουστάρεις πολλά (=δεν αρκείσε στα μαμά άλογα των 2 αυτοκινήτων) άλογα τότε το ibiza είναι μονόδρομος.

Αν πάλι θες περισσότερο αίσθηση τότε με κλειστά μάτια RC... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 10:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Clio II RS

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 10:43:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΗΞΕΡΑ ενα παιδι με ενα ραλλυ.
βεβαια το 106 του ηταν μεχρι τα μπουνια φτιαγμενο και στημενο.

παραγγειλε μολις πρωτοβγηκε το κουπρα.
μα του λεω εισαι σιγουρος?
ναι μου λεει στριβει...
δε παιρνεις 206?
οχι μου λεει θελω κατι αλλο οχι παλι πεζο.

σε 3μηνες το εδωσε μονο αυτο σου λεω...
το αμαξι ειναι ΑΘΛΙΟ απο στριψιμο.
πηρε ενα λεον 4χ4 και το εχει κανει τουμπανο και αυτο Laughing

να κοιταξεις και τα φιεστα st. ειναι σιγουρα το πιο κοντινο στο 106 και αρκετα φτηνο. καινουργιο ειχε και 16500 καποια στιγμη σε μια προσφορα...

θα το βρεις αρκετα πιο κατω απο τα αλλα δυο Cool και με 5χρονια εγγυηση για μηχανικα.
Επιστροφή στην κορυφή
CYDONIA (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Οκτ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 13:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα καλα και ωραια μεχρι εδω,αλλα τι γινεται με την αξιοπιστια του κινητηρα και με τα ηλεκτρικά του?Εννοω μηπως εκει το cupra υπερισχυει λογω και τησ εμπλοκης του ομιλου vag?Λέω τώρα..Ενα φιλαράκι έχει ένα 206 αλλα το 1.4 και εχει αρχισει στα πρωτα 20000 κμ να βγάζει κατι περιεργες ενδειξεις στο ταμπλο για χειροφρενο, θα μου πεισ ποιο αυτοκινητο πλεον δεν βγάζει και απο κατι αλλα απ την άλλη οταν κάνεισ μια αγορα στα 15χιλιαρικα μεταχειρα δεν θα θελες και να τα κλαις ε?Εν ολιγοις το rc για μενα φαινεται να ειναι μια πιο ολοκληρωμενη προταση καθως η προτεραιοτητα μου ειναι η στροφη και οχι τοσο η ωμη δυναμη στα 400 μετρα.Τελικα μαλλον ολα ειναι θέμα γουστου και προτεραιοτητων..Για να δουμε λοιπον

I NEED GUS
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 13:14:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CYDONIA έγραψε:
...Τελικα μαλλον ολα ειναι θέμα γουστου και προτεραιοτητων..Για να δουμε λοιπον
Wink Wink Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 19:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μονο θετικο του κουπρα για μενα ειναι οι τετραπιστονες μπροστα δαγκανες.
τα μειον, πολυ ακριβα σερβις πχ καθαρισμος τουρμπινας,ιντερκοιλερ κ.τ.λ., ειναι τουρμπο, δεν στριβει σαν το rc

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 09:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήμουν στο Octavia RS ABT του κολλητού μου και κυνηγιόμασταν με ένα RC.

Το Ρου Σου στρίβει εκπληκτικά!
Ειδικά σε απότομες αλλαγές κατεύθυνσης το ψιλοχάναμε. Shocked

Καταλαβαίνω κάπως το δίλημμά σου, αλλά έχεις μπει σε αυτοκίνητο με τον κινητήρα 1.8Τ VAG?

Φίλε, είσαι με 5η και 100km/h, σανιδώνεις και παθαίνεις πλάκα!
Νομίζεις ότι έχεις 3η μέσα! Shocked
ΡΟ-ΠΑ-ΚΛΑ. Τελεία και παύλα.

Ο κολλητός μου, τώρα πλέον, έχει τουρμπίνα από S3 (K04) και παίζει στα 270-280hp.

Ένα θα σου πω. Από 2ες χαμηλά μέχρι κούμπωμα τετάρτης, ΜΑΖΙ με Μ3. Twisted evil
(Στο γέμισμα 4ης μας έκανε 2-3 καρότσες).

Όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Μάνθος:
"...Τελικα μαλλον ολα ειναι θέμα γουστου και προτεραιοτητων..."

Σε Ρου Σου δεν έχω μπει.
Αν και είμαι στροφάκιας, όμως, θα πήγαινα για τη ροπή. Very happy

Στο χαλαρό φτάνεις τα 260-270hp. Εκεί να δεις κυνηγητό με Μ3...

Παράθεση:
Ολα καλα και ωραια μεχρι εδω,αλλα τι γινεται με την αξιοπιστια του κινητηρα και με τα ηλεκτρικά του?Εννοω μηπως εκει το cupra υπερισχυει λογω και τησ εμπλοκης του ομιλου vag?

Κάνε μια βόλτα από το seatclub.gr ή κάτι παρόμοιο.
Όσον αφορά τον κολλητό μου πάντως, σκυλί ο κινητήρας και γενικότερα το octavia.

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 10:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
το μονο θετικο του κουπρα για μενα ειναι οι τετραπιστονες μπροστα δαγκανες.
τα μειον, πολυ ακριβα σερβις πχ καθαρισμος τουρμπινας,ιντερκοιλερ κ.τ.λ., ειναι τουρμπο, δεν στριβει σαν το rc

Γιωργο μονο τη διαφορα που πληρωνουν οι κατοχοι rc (και των 2λιτρων gti) καθε χρονο για τελη κυκλοφοριας ερχετε μια η αλλη...
Τα πραγματα ειναι πιο απλα πιστευω...
(Βγαζοντας εκτος το θεμα της εμφανισης που ειναι τελειως υποκειμενικο)
Αν θες απιστευτη ροπη και "ικανοποιητικο" στριψιμο παιρνεις cupra
Aν θες απιστευτο στριψιμο και "ικανοποιητικο" γκαζι παιρνεις rc
(τωρα το οτι για να στριψεις στα ορια του το rc θα πρεπει να εχεις τρελα χερια,αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο...)
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 11:21:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ΗΞΕΡΑ ενα παιδι με ενα ραλλυ.
βεβαια το 106 του ηταν μεχρι τα μπουνια φτιαγμενο και στημενο.

παραγγειλε μολις πρωτοβγηκε το κουπρα.
μα του λεω εισαι σιγουρος?
ναι μου λεει στριβει...
δε παιρνεις 206?
οχι μου λεει θελω κατι αλλο οχι παλι πεζο.

σε 3μηνες το εδωσε μονο αυτο σου λεω...
το αμαξι ειναι ΑΘΛΙΟ απο στριψιμο.
πηρε ενα λεον 4χ4 και το εχει κανει τουμπανο και αυτο Laughing

να κοιταξεις και τα φιεστα st. ειναι σιγουρα το πιο κοντινο στο 106 και αρκετα φτηνο. καινουργιο ειχε και 16500 καποια στιγμη σε μια προσφορα...

θα το βρεις αρκετα πιο κατω απο τα αλλα δυο Cool και με 5χρονια εγγυηση για μηχανικα.

Και τωρα τοσο εχει το ST!
Επιστροφή στην κορυφή
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 11:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik_marin έγραψε:
Clio II RS

Auto-Moto > Πωλήσεις Αυτοκινήτων > PEUGEOT
PEUGEOT 306 GTi Race, 2.000 cc, μοντ. 12/'98, λευκό, γνήσιο (όχι μετατροπή), πληρωμένα τέλη '07, τιμή 9.500 ευρώ
Νέα αγγελία

Volve ξυπνά.... άντε πάρε κανένα αυτοκίνητο της προκοπής

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 11:34:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μας γάμησες την ψυχολογία με το λευκό 306...
αλλά εγώ την νύφη μου δεν την αλλάζω με τίποτα και ας είναι αργή...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 16:04:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ Ρ Α Τ Η Σ Τ Ε Μ Ε Ε Ε Ε Ε Ε
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 16:13:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Κ Ρ Α Τ Η Σ Τ Ε Μ Ε Ε Ε Ε Ε Ε

ΞΑΜΟΛΗΣΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....................

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 16:22:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδες ολα καλα και κανενα προβλημα αλλα οταν ανοιξα εγω ενα θεμα με rc FR kai polo gti την επομενη στιγμη ειχε κλειδωθει...και sorry για το Off Topic
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 18:08:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατί http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=183448#183448 Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 18:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντος εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι εννοούμε όταν λέμε οτι ένα αμάξι ''δεν'' στρίβει...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούμε όταν λέμε οτι το RC στρίβει και το Cupra δεν στρίβει... Confused

Μήπως μπερδεύουμε την αίσθηση με την απόλυτη ταχύτητα?
Μάλλον αυτό εννοείτε και μπερδεύομαι

Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 18:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κουπρα ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ...

κυριολεκτικα και μεταφορικα και απο αισθηση και απο πραξη και αν δεν ειχε το τερατακι το μοτερ θα ετρωγε ακομα περισσοτερο ξυλο...δες απλα στα μεγαρα που ειναι κλειστη πιστα ποσο τρωει το γυρο απο κλιο και 206 Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 10:16:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
το κουπρα ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ...

κυριολεκτικα και μεταφορικα και απο αισθηση και απο πραξη και αν δεν ειχε το τερατακι το μοτερ θα ετρωγε ακομα περισσοτερο ξυλο...δες απλα στα μεγαρα που ειναι κλειστη πιστα ποσο τρωει το γυρο απο κλιο και 206 Cool

Μιας και το έθιξες ,πόσο γυρνάνε στα Μέγαρα αυτα τα 2 (RC,Cupra)?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης