PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

12ο Touring, Πανελλήνια Γ.Σ. & Κοπή Πίτας, 23-25 Φεβρ.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Φεβ 2007, 12:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με την μεταφορική "Ντίνος" πάνε τσάμπα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. Ρεεεε εσείς εκεί πάνω που θα παραλάλετε την "σαβούρα" που του φορτώσαμε ελπίζω να τοπν κεράσετε τουλάχιστον κάνα καφέ... Wink Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Φεβ 2007, 12:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καποιοι περνανε καλα το ΣΚ.......... Crying or Very sad Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Φεβ 2007, 21:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πάντως ήμουν από τις 9 μέχρι τις 19 στο holiday inn στην αττικη οδο και "σεμιναριαζόμουν"...
και το ίδιο προβλεπεται και για αυριο...

τουλάχιστον η θεματολογία και οι καθηγητές είναι απλά φανταστικοί και το όλο σκηνικό είναι άκρως ενδιαφέρον...
...αλλά θα προτιμούσα να είμαι στο πήλιο...

anyway η δουλεια προηγείται πάντα Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Φεβ 2007, 21:08:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ θα προτιμούσα να ήμουν Πήλιο....αλλά όπως λέει και ο Μάνθος,πρώτα η δουλειά.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Φεβ 2007, 22:45:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΥΡΙΣΑΜΕ ………….
Με απλά λόγια περάσαμε υπέροχα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Φεβ 2007, 22:59:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτασαμεεεεεεεεεεεε, φτασαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, τι καλα περασαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Παιδια περασαμε απλα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Α !!! Η τοποθεσια πολυ ωραια, η ερημια που ειχε εκει ηταν καλη γιατι μπορεσαμε και συζητησαμε αρκετα μεταξυ μας, τα στροφιλικια που ειχε ο δρομος ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και πανω απο ολα, η παρεα ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Εγω προσωπικα ηθελα να μπορουσαμε να κατσουμε κι αλλες μερες, αλλα που τετοια τυχη. Ελπιζω συντομα να ξαναγινει κατι παρομοιο (επισημο ή μη) για να μπορεσουμε να ξαναβρεθουμε!

Τα σημεια που πρεπει να τονιστουν στο touring αυτο ειναι τα εξης:

1. Εχω χερι...
2. Ο Τουριστας μας καθυστερουσε υπερβολικα στις στροφες Wink
3. Η Χρυσα ειναι τρελη.
4. Η Γιαννα ειναι οτι και το 3.
5. Η Ελενη εχει μεγαλη φωτογενεια.
6. Του Τασου το αμαξι δουλευει 2 ταχυτητες πιο πανω απο τα δικα μας και ο ιδιος δεν ξερει να κοβει πιτα.
7. Η Αναστασια ξερει απο καλους λαχανοντολμαδες.
8. Ειναι δυσκολο να εισαι μανα! Razz Razz Razz

Αντε μου λειπετε ηδη ρε βλαμενα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 10:29:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι ο kavaliotis ήρθε "ανοιχτός" με το καμπριο από την Καβάλα μέχρι το Πήλιο υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Exclamation Shocked
Για όσους δεν φοβούνται το χιόνι και τους -2...

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 12:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και μονοήμερα εγώ και η Έμμυ περάσαμε πολύ ωραία. Φανταστική διαδρομή με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Πολλές στροφές αν και η Έμμυ δεν τις πολυσυμπαθεί. Όμορφο χειμωνιάτικο σκηνικό.
Η συνάντηση στο Πήλιο ήταν ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά μερικούς ανθρώπους που ήξερα μόνο από το internet. Παιδιά πολύ χαρήκαμε για την γνωριμία. Ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία και στο μέλλον να ξαναβρεθούμε.
Α μέσα σε όλα αυτά κερδίσαμε και ένα καπελάκι.
Τέλος να ευχαριστήσω τον Μάνθο για τα λάδια και τις βαλβολίνες που μου πήρε και τον Ντίνο που μου τα έφερε στο Πήλιο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 12:17:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όντως περάσαμε Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!!!!!

τι να πω πρώτο! για την παρέα! για το δρόμο! για το φαγητό! όλα στον υπερθετικό βαθμό!

Δυό τρία σημεία θα τονίσω μόνο. Η διαδρομή "περιφεριακά" του Πηλίου, βράδυ πίσσα σκοτάδι, ήταν το κάτι άλλο! Μπροστά ο touristas, πίσω του ο kavaliotis και μετά εγώ και άλλα πέντε (νομίζω) αυτοκίνητα.... Κάποιος μας καθυστερούσε στις στροφές Razz . Το δε σκηνικό απλά μαγικό! Στο τέλος της διαδρομής ο Αγ. Ιωάννης, ξεκομμένος λες από τον υπόλοιπο κόσμο, είχε μια άγρια ομορφιά, καθώς τα τεράστια και άγρια κύμματα του Αιγαίου χτυπούσαν αλύπητα την παραλία! Εντυπωσιακό!

Η παρέα δίπλα στο τζάκι με ποτά και κρασιά φοβερή! Αν η Γιάννα και γω είμαστε τρελές τι να πούμε για τη Φαίη! Πάντως το διπλανό μαγαζί βάραγε καλά μεχρι το πρωί Laughing Laughing Laughing Να μήν ξεχάσουμε και τα παιδιά, χαράς το κουράγιο τους!, που ήρθαν από τα Γιάννενα παρακαλώ, και τα παιδιά με την toyota που ήταν καταπληκτική παρέα!

Αφήνω για το τέλος την διαδρομή του γυρισμού από τα Χάνια που ήταν σαν σκηνικό από ταινία τρόμου, με χιόνια, ομίχλη και πάγο και από κάπου περίμενες να πεταχτεί ο ακέφαλος καβαλάρης μέσα από το δάσος με τις αγριόλευκες!

ούφ! πάλι πολλά είπα
ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους προσπάθησαν ώστε να διοργανωθεί αυτή η Πανελλήνια συνάντηση και να περάσουμε καλά

εις το επανειδείν λοιπόν!

ΥΓ.1 kavaliotis μου χρωστάς μια βόλτα με το cc με ανοιχτή οροφή, να έχω πάρει το Hermes μου πρώτα ε?
ΥΓ.2 Γιάννα την επόμενη φορά θα πάμε με το δικό σου.. Wink

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrisa-xs στις Δευ 26 Φεβ 2007, 12:30:10, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 12:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
Τέλος να ευχαριστήσω τον Μάνθο για τα λάδια και τις βαλβολίνες που μου πήρε και τον Ντίνο που μου τα έφερε στο Πήλιο.

Την Gr@llena να ευχαριστήσεις για τα λάδια...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 13:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε όλους.
Όντως το βράδυ ήταν υπέροχα. Να ήμασταν λίγο πιο ξεκούραστοι μόνο για να καθόμασταν παραπάνω στο τζάκι...
Η διαδρομή ήταν τρομερή ( με μια καλύτερη ανάρτηση και καλύτερα λάστιχα ίσως ακόμα πιο ωραία), με την Χρύσα να καθυστερείται από τον Tourista και να μην μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στις στροφές του Πηλίου, εμένα από πίσω να μην μπορώ να την προλάβω και τον Πρόεδρο να φωνάζει οτι πηγαίναμε και αργά...
Παιδιά, μπορεί να ανεβάσει κανένας καμία φωτό που είμαστε όλοι μαζί, ή τουλάχιστον αρκετοί; Γιατί εγώ δεν τράβηξα καμία καλή.

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 14:38:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
ΥΓ.2 Γιάννα την επόμενη φορά θα πάμε με το δικό σου.. Wink

Ω ΝΑΙ Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Έξοχη η τοποθεσία & το όλο σκηνικό, πολύ φαί και ποτό, η παρέα τέλεια Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Ευχαριστώ την οδηγό για την παρέα & τα παιδιά για τη βόλτα με το Toyota..
Φωτογραφίες δυστυχώς δεν έχω γιατί ξέχασα να φέρω τη μηχανή, αλλά ο κος Touristas νομίζω έχει αρκετές... Wink
Αντέ και το καλοκαίρι Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 16:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι εκεί όλο το 3ήμερο αν και όλοι γνωρίζουν πόσο πολλύ το ήθελα (α ρε πατρίδαααα) Laughing

εγώ προσωπικά και την Κυριακή που βρεθήκαμε πέρασα πολύ όμορφα αν και ήμουν κομμάτια από την επιστροφή από Καλαμάτα Evil

χάρηκα που σας είδα από κοντά αλλά λυπούμαι που δεν είχα την ραλλούμπα να στρίψω κι εγώ λιγάκι (έστριβε μόνος ο Γιωργάκης Razz )

ελπίζω στο καλοκαιρινό να είμαι παρών και να γνωριστούμε με όλους Wink

ΝΤΙΝΟ δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω φίλε μου ειλικρινά, i owe you big time

PS τα φόρεσα ήδη τα toyo Cool Cool και αύριο πρωί την κάνω για Καλαματα

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΡΙΓΟΡΟΣ (Kώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLE

Ένταξη: 28 Οκτ 2004
Τόπος: Ιλιον αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 16:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Τάσο
που μάς ανέχετε και ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να περάσουμε ολοι καλά.

Το πεζάκι μου.
http://i171.photobucket.com/albums/u319/kostasmalefakis/car1.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u319/kostasmalefakis/car2.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u319/kostasmalefakis/DSC00019.jpg

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΡΙΓΟΡΟΣ στις Δευ 26 Φεβ 2007, 18:07:00, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 17:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr@lly έγραψε:
elias έγραψε:

Την Gr@llena να ευχαριστήσεις για τα λάδια...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

όντως γιατί αλλιώς θα είχες πάρει 4 λίτρα αντί για 6... Laughing Laughing Laughing

Ευχαριστώ Γιώργο/Ρίκα...

Επίσης ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΣΣ

ΓΡΙΓΟΡΟΣ έγραψε:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Τάσο
που μάς ανέχετε και κάνει τα πάντα για να περάσουμε ολοι καλά.

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Hammer (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 26 Φεβ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 18:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Δημήτρης με την Corolla που συμμετείχα (ως εξωσχολικός!) στην πολύ ωραία εκδρομή σας! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την παρέα, πέρασα πάρα πολύ καλά! Πολύ όμορφες οι διαδρομές, η διαμονή, το φαγητό, η οργάνωση, κτλ, αλλά πάνω απ'όλα η πολύ καλή παρέα ήταν που έκανε την εκδρομή επιτυχημένη!

Εδώ θα βρείτε τις φωτογραφίες που έβγαλε ο Γιώργος:
http://picasaweb.google.com/d.bariamis/12thPSClubTouring

Ελπίζω να τα πούμε πάλι σύντομα, πχ. σε 2 βδομάδες στο GTCC! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 20:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά πανελλήνια γενική συνέλευση έγινε ή το ρίξατε στην διασκέδαση μόνο και τα ξεχάσατε όλα τα άλλα ?
Laughing Laughing Laughing

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 22:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω βγαλει πολλες φωτογραφιες, σε λιγο θα αρχισω να τις ανεβαζω!

Ετοιμες! http://s175.photobucket.com/albums/w145/pug307cc/12o%20PSClub%20Touring/?start=all

Razz Razz Razz Razz Razz Razz

StreetRacing is NOT a crime!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kavaliotis στις Δευ 26 Φεβ 2007, 23:02:03, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 22:44:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήρθε και η σειρά μου να πω πως περάσαμε μιας και εχτές το βράδυ δεν……

Ας ξεκινήσω με το τοπίο και την διαδρομή ……ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ για όποιον δεν έτυχε να βρεθεί ποτέ στην γύρο περιοχή του Πηλίου θα πρέπει να το κάνει.

Θέλω να μου πει κάποιος ποιος ήταν μπροστά μας σε όλη τη διαδρομή και μας πήγαινε καρότσι. Μα καλά δεν έβλεπε ότι είχε κάνει ουρά χιλιομέτρων από πίσω του. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Razz

Χαρήκαμε που γνωρίσαμε και τα παιδιά που ήρθαν από Λάρισα , Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη. Very happy

Η παρέα φανταστική το μέρος (ξενοδοχείο) ότι πρέπει για ηρεμία και χαλάρωση με των ήχο της θάλασσας να είναι μελωδία στα αυτιά όλων. Όμορφα το βράδυ δίπλα στο τζάκι με κρασάκι κέρασμα από τον γκουρού τις μάσας Polith Worthy …..πολύ φαΐ πολύ πιοτί ε και λίγο γιαούρτι με γλυκό κυδώνι! Whistling

Τρέλα ο Μάκης με το 307 ανοιχτό με σχεδόν 0 βαθμούς. Silly

Και ξαναρωτάω ποιος ήταν αυτός που μας πήγαινε καρότσι. Hunter
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 23:03:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραίες οι πρώτες φωτό. εγώ δεν είπα τίποτα γιατί μας βγήκε 3ημερο σεμινάριο της Microsoft Π-Σ-Κ και δεν χανόταν η ευκαιρία. περιμένω κι άλλες φωτο. αχχ τι βόλτα χάσαμε. χίονια στα Χάνια ακούω...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης