PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

PARKING H SUPER DUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 20:06:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: PARKING H SUPER DUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NEW FAMILY MAN έγραψε:
............................οποτε εχουμε και λεμε.

παρκινγκ!

+αμεσο παρκαρισμα.
+λιγοτερος φοβος οταν παρκαρω σπιτι(αν και δεν εισαι καλυμμενος απο οποιαδηποτε ευθυνη του παρκινγκ).

-1800 ευρω το χρονο.
-700 μετρα ποδαροδρομος τη μερα.
-λογω των 1800 ευρω το χρονο,υπολοιπο χρηματων μονο για βασικη ασφαλεια,οποτε,φοβος για μικροατυχηματα σε λοιπα μερη!

super-duper μικτη ασφαλεια!

+οτι και να γινει...οπου και να γινει...χεστηκα,το ξαναφτιαχνω....ανετα.

δεν το φτιαχνεις τοσο ευκολα οσο νομιζεις. υπολογισε οτι θα πρεπει να κανεις περισσοτερες απο μια δηλωσεις αν στο εχουν "φαει" σε περισσοτερα απο ενα σημεια, το χρονο που θα μεινεις χωρις αμαξι, την αυξηση στα ασφαλιστρα σου αν γινεις καλος πελατης της ασφαλιστικης, την ταλαιπωρια, τη δραματικη πτωση της αξιας του 307 σου αν αρχισει να αποκτα μπαλωματα και άλλα -αλλα ας μη σε σταναχωρησω αλλο Wink

NEW FAMILY MAN έγραψε:

+μονο 800 ευρω το χρονο(οποτε περισσευμα χρηματων για αναβαθμιση του 307 μου.
+σιγουρα θα βρω να παρκαρω πιο κοντα απο 350 μετρα απο το σπιτι μου,οποτε...λιγοτερος ποδαροδρομος καθε μερα.

-μπορει να χρειαστω μεχρι και μιση ωρα για να παρκαρω.

ισως και περισσοτερο, τοσο τρωω εγω αν γυρισω μετα τις 17:00 στην περιοχη μου που δεν ειναι τοσο πυκνοκατοικημενη και στενη οπως λες για τη δικη σου. φαντασου να εισαι καλυμενος με μικτη και να μη βρισκεις που να το βαλεις...

NEW FAMILY MAN έγραψε:

-μπορει να φαω(παλι)μια 65,50 ευρω κλησουλα απο το πουθενα.
-μπορει να φαω φρικη κανα πρωι και να δω το 307 μου λαβωμενο(εστω και για λιγες ημερες....ειναι πικρα).

το εχω ζησει και πιστεψε με σου αφηνει ψυχολογικα τραυματα και εντονο θυμο ο οποιος ξεσπαει κατα καιρους σε διαφορα αντικειμενα...

NEW FAMILY MAN έγραψε:

οποτε....οπως καταλαβαινετε....δε μπορω να αποφασισω....εσεις τι θα κανατε στη θεση μου???.....ΤΙΙΙΙ??

εγω δεν θα πηγαινα σε μια τετοια περιοχη.
τουλαχ. ψαξε βρες parking. θα με θυμηθεις.
150 Ευρω το μηνα αλλα ξενοιαστος και καθαρος (αυτο που το βαζεις Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NEW FAMILY MAN (ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307 1.4 (16V) XL (2007)

Ένταξη: 15 Φεβ 2007
Τόπος: ΠΑΤΗΣΙΑ-ΚΥΨΕΛΗ-ΓΑΛΑΤΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 20:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...Ψαχνετε μηπως λαντζιερη στη λεσχη???

κατι μου λεει πως θα τη χρειαστω τη δευτερη δουλεια!!!

Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad

"μη βροντοχτυπας τις χαντρες....η δουλεια κανει τους αντρες...το μυστρι,το πυλοφορι,το γιαπι"!!!!

τραλαααλαααα,τραλαλωωω!!!!!

YOU MESS WITH ME...YOU MESS WITH MY FAMILY!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 16:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NEW FAMILY MAN έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
Ρε Ευστράτιε πες μου που περίπου κυκλοφορείς για να αποφεύγω αυτές τις περιοχές...

Με την γκαντεμιά που σε δέρνει μπορεί να πάρει και κανέναν άλλον παραμάζωμα εκεί κοντά σου.

φτου φτου μακριά....

Και πότε είπες θα ανηφορήσεις στην λέσχη ΄;;
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε...χε...χε..(Μητσοτακης)Laughing Laughing

αυριο θα ερθω στη λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα....ευελπιστω να μη φερω τη συμφορα μαζι μου!

τελικα τη γλιτωσατε για αλλες 3 μερουλες...το αμαξι θα το παρω η αυριο...η θα μου δωσουν ενα απο αντικατασταση για το Σ/Κ και θα φερουν το δικο μου τη δευτερα.οποτε οπως και να εχει...θα ερθω κυριακη πρωι για εγγραφη και κουβεντουλα...ελπιζω με το καινουριο και οχι με καμια μεταχειρα! Evil Evil Evil

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 17:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα ρε τι λετε στον ανθρωπο?!?!
Που κολλαει τωρα το παρκινγκ με την μεικτη ασφαλεια?!
Κατι κοινο θα υπαρχει μονο αν το αμαξι δεν θα το κινει καθολου και θα το εχει μονιμως σε ενα παρκινγκ....
Δηλαδη αν εχεις πληρωσει παρκινγκ....ενταξει,θα εισαι καλλυμενος αν σε τρακαρει η κυρα-Κατινα?
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Rolling eyes
Ειναι σαν λες οτι βρεχει πιφτεκια! Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 17:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Καλα ρε τι λετε στον ανθρωπο?!?!
Που κολλαει τωρα το παρκινγκ με την μεικτη ασφαλεια?!
Κατι κοινο θα υπαρχει μονο αν το αμαξι δεν θα το κινει καθολου και θα το εχει μονιμως σε ενα παρκινγκ....
Δηλαδη αν εχεις πληρωσει παρκινγκ....ενταξει,θα εισαι καλλυμενος αν σε τρακαρει η κυρα-Κατινα?
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Rolling eyes
Ειναι σαν λες οτι βρεχει πιφτεκια! Laughing

Γιάννη ο ίδιος έθεσε το ερώτημα.

Εσύ θα μας βρεις κανένα τζιπάκι σε καλή τιμή ;

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 17:46:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eνταξει,ο ανθρωπος εθεσε το θεμα αλλα και εσεις του απαντατε οτι να΄ναι!
Με το παρντον κιολας! Smile

Σε εχω υποψιν μου,μη φοβασαι!
Την καλη τιμη την βρισκω,την καλη κατασταση ειναι το θεμα! Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 18:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: PARKING H SUPER DUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NEW FAMILY MAN έγραψε:

παρκινγκ!

+αμεσο παρκαρισμα.
+λιγοτερος φοβος οταν παρκαρω σπιτι(αν και δεν εισαι καλυμμενος απο οποιαδηποτε ευθυνη του παρκινγκ).

-1800 ευρω το χρονο.
-700 μετρα ποδαροδρομος τη μερα.
-λογω των 1800 ευρω το χρονο,υπολοιπο χρηματων μονο για βασικη ασφαλεια,οποτε,φοβος για μικροατυχηματα σε λοιπα μερη!

Parking δαγκωτο.
1. Το συμαντικοτερο ειναι οτι εχεις το κεφαλι σου ισηχο.
2. Γυρνας κουρασμενος απ'τη δουλεια και δεν χρειαζεται να κανεις γυρους ψαχνωντας ΑΝ θα βρεις θεση.
3. Γλιτωνεις γρατζουνιες και μικροχτηπηματα τα οποια ειναι στανταρ πως θα αποκτησεις στη περιοχη σου.
4. Τα 700 μετρα ειναι απλα συνηθεια, ασε που κανει καλο το περπατημα.
Εκτως αυτου ποιος σου εγγηαται οτι θα βρισκεις να παρκαρεις πιο κοντα ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Φεβ 2007, 15:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα η βοηθεια σας ηταν μεγαλη.
ευχαριστω πολυ!!!
ειμαι στο ψαξιμο βεβαια μηπως βρω κατι φθηνοτερο στη περιοχη μου σε ανοιχτο παρκινγκ η ενοικιαση θεσης σε πιλωτη ωστε να μου μεινουν χρηματα και για τη μικτουλα....τελικα....το πεπρωμενο φυγην αδυνατο!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Φεβ 2007, 16:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε εχω σπιτι στα Πατησια που τωρα μενει ο αδερφος μου . . . ενα σκισιμο κουκουλας σε καμπριο και δυο παραβιασεις σου αρκουν για να ψαξεις το συντομοτερο να βρεις παρκινγκ? Laughing Laughing Laughing

Υγ δε σου λεω τι γινεται οταν ανθιζουν οι μανταρινιες που ειναι στο στενο του και στους γυρω δρομους και πεφτουν τα μανταρινια πανω στο αυτοκινητο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 08:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Υγ δε σου λεω τι γινεται οταν ανθιζουν οι μανταρινιες που ειναι στο στενο του και στους γυρω δρομους και πεφτουν τα μανταρινια πανω στο αυτοκινητο!
εχουνε τα πατησια μανταρινιεσ? Very happy Very happy παντως περα τησ πλακασ ο λεφος εχει δικιο..η περιοχη σηκωνει γκαραζ μην το σκεφτεσαι..βρεσ μια πυλωτη και χωστο μεσα το πεζακι σου..

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 16:43:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'ολα εχουν τα πατησια!!
Λευτερη,που βρεθηκες εσυ στα πατησια?!?! Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 21:26:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα...νερατζιες ειναι!!!Laughing

Τελικα...274 ευρω το εξαμηνο full ασφαλεια εκτος απο ιδιες ζημιες,και 145 ευρω στο παρκινγκ,παιζει βεβαια και μια ακρη για υπαιθριο παρκινγκ περιπου 80 μετρα απο το σπιτι μου,με κατω απο 100 ευρω,αλλα αυτος που το εχει θα ερθει τη τεταρτη οποτε θα εχω νεα τοτε...

βρεθηκε λυση!!!!ουαααουουου!!!!! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!

Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 21:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν τελικά αποφασίσεις τη μικτή, να προσέξεις πολύ την απαλαγή. Στο λέω επειδή εγώ έχω μικτή. Λοιπόν όταν λέει απαλαγή 300ευρώ σημαίνει ότι αν η ζημιά είναι μικρότερη από τόσο δεν σε καλύπτει καθόλου η ασφάλεια και αν είναι πάνω από τόσο και φταίς πληρώνεις τα 300 και τα υπόλοιπα τα βάζει η ασφάλεια. Idea Επίσης για γρατζουνιές θέλεις κάλυψη για κακόβουλες ενέργειες και δεν σε καλύπτει μια δήλωση για γύρω γύρω το αμάξι εκτός και αν έχεις πλακάκια με τον εμπειρογνώμονα. Κλοπή εννοείται μερική για να σου καλύπτει και τις ζημιές που θα κάνει ο κλέφτης. Τώρα βέβαια για γρατζουνιές και τέτοια υπάρχουν όλοι αυτοί τύπου chipsaway που στο φτιάνουν φτηνά οπότε δεν είναι κ τόσο πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν το έχω μετανειώσει καθόλου γιατί χωρίς τη μικτή δεν θα το είχα το αμάξι καθώς είχα ένα σοβαρό τρακάρισμα στη χαρό στροφή του σεφ που κόστισε 6800ευρώ επισκευή (δεν πήρε σασί αλλά χτύπησε με το πλάι και χρειάστηκαν αλλαγή δύο άξονες όλη η ανάρτηση μπρος πίσω , πλαινός αερόσακος , δυο ζαντολάστιχα) πριν καλά καλά χρονίσει και καταλαβαίνεις οτι χωρίς τη μικτή δεν θα παίζαν τα χρήματα να το φτιάξω. Επίσης όταν μου το κλέψαν (από το πάρκινγκ της πολυκατοικίας) μου κάλυψε τις ζημιές που έκανε ο κλέφτης (ρόδα,ζάντα,μπαταρία). Συνεπώς εγώ πιστεύω ότι μέχρι να το ξεχρεώσεις λέει η μικτή γιατί είσαι πιεσμένος οικονομικά και η μικτή σου δίνει ασφάλεια για τυχόν μεγάλα απρόοπτα έξοδα. Μετά ότι καταλαβαίνεις κάνεις. Μην ξεχνάς ανεξαρτήτως ασφάλειας να κατεβάζεις τη δηλωμένη αξία κάθε χρόνο αφού έτσι κ αλλιώς η ασφαλιστική σε αποζημειώνει στη τρέχουσα τιμή αντίστοιχου μεταχειρισμένου. Αυτά. Εγώ πάντως για δίλιτρο κάμπριο δίνω 1250ευρώ για μικτή με 3 δηλώσεις από το 2004.(ΒΜ 13)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

Ένταξη: 01 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 21:53:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσο ειναι περιπου το κοστος για δωρεαν οδικη βοηθεια μεσα στο ασφαλιστρο? δεν εννοω οδικη βοηθεια σε περιπτωση τρακαρισματος αλλα ακινητοποιησης απο μηχανικη βλαβη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 21:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fotis-84 έγραψε:
ποσο ειναι περιπου το κοστος για δωρεαν οδικη βοηθεια μεσα στο ασφαλιστρο? δεν εννοω οδικη βοηθεια σε περιπτωση τρακαρισματος αλλα ακινητοποιησης απο μηχανικη βλαβη...

Νομιζω 30-35 ευρω...αναλογως την εταιρια...αν γουσταρεις να περιμενεις μεσα στο κρυο,στην εθνικη και να μη λειτουργει και το ρημαδι το A/C,αστα...επειγει προσοχη η επιλογη σου! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 11:01:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206xs έγραψε:
Αν τελικά αποφασίσεις τη μικτή, να προσέξεις πολύ την απαλαγή. Στο λέω επειδή εγώ έχω μικτή. Λοιπόν όταν λέει απαλαγή 300ευρώ σημαίνει ότι αν η ζημιά είναι μικρότερη από τόσο δεν σε καλύπτει καθόλου η ασφάλεια και αν είναι πάνω από τόσο και φταίς πληρώνεις τα 300 και τα υπόλοιπα τα βάζει η ασφάλεια. Idea Επίσης για γρατζουνιές θέλεις κάλυψη για κακόβουλες ενέργειες και δεν σε καλύπτει μια δήλωση για γύρω γύρω το αμάξι εκτός και αν έχεις πλακάκια με τον εμπειρογνώμονα. Κλοπή εννοείται μερική για να σου καλύπτει και τις ζημιές που θα κάνει ο κλέφτης. Τώρα βέβαια για γρατζουνιές και τέτοια υπάρχουν όλοι αυτοί τύπου chipsaway που στο φτιάνουν φτηνά οπότε δεν είναι κ τόσο πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν το έχω μετανειώσει καθόλου γιατί χωρίς τη μικτή δεν θα το είχα το αμάξι καθώς είχα ένα σοβαρό τρακάρισμα στη χαρό στροφή του σεφ που κόστισε 6800ευρώ επισκευή (δεν πήρε σασί αλλά χτύπησε με το πλάι και χρειάστηκαν αλλαγή δύο άξονες όλη η ανάρτηση μπρος πίσω , πλαινός αερόσακος , δυο ζαντολάστιχα) πριν καλά καλά χρονίσει και καταλαβαίνεις οτι χωρίς τη μικτή δεν θα παίζαν τα χρήματα να το φτιάξω. Επίσης όταν μου το κλέψαν (από το πάρκινγκ της πολυκατοικίας) μου κάλυψε τις ζημιές που έκανε ο κλέφτης (ρόδα,ζάντα,μπαταρία). Συνεπώς εγώ πιστεύω ότι μέχρι να το ξεχρεώσεις λέει η μικτή γιατί είσαι πιεσμένος οικονομικά και η μικτή σου δίνει ασφάλεια για τυχόν μεγάλα απρόοπτα έξοδα. Μετά ότι καταλαβαίνεις κάνεις. Μην ξεχνάς ανεξαρτήτως ασφάλειας να κατεβάζεις τη δηλωμένη αξία κάθε χρόνο αφού έτσι κ αλλιώς η ασφαλιστική σε αποζημειώνει στη τρέχουσα τιμή αντίστοιχου μεταχειρισμένου. Αυτά. Εγώ πάντως για δίλιτρο κάμπριο δίνω 1250ευρώ για μικτή με 3 δηλώσεις από το 2004.(ΒΜ 13)

χρήστο ψάξε και βρες ασφαλιστή που θα μπορεί στην ανανέωση να σου κάνει το ΒΜ 3 .. Γίνεται...

Αν δεν βρεις ασφαλιστή κανε κάτι άλλο. πες ότι το ασφαλίζω πρώτη φορά σε άλλη εταιρεία και θα ξεκινησεις από το 10.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 20:58:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
206xs έγραψε:

χρήστο ψάξε και βρες ασφαλιστή που θα μπορεί στην ανανέωση να σου κάνει το ΒΜ 3 .. Γίνεται...

Αν δεν βρεις ασφαλιστή κανε κάτι άλλο. πες ότι το ασφαλίζω πρώτη φορά σε άλλη εταιρεία και θα ξεκινησεις από το 10.

Εχω εγω κονε για να βαλει στο 3 οποιον θελει....στειλτε pm! Wink
καθεστε ενα 6μηνακι και μετα αν γουσταρετε να πατε αλλου πατε με 3 b/m.

εγω 3 εχω! Evil [/img]

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 21:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σορυ αλλα ολες οι μεγαλες εταιρειες εχουν πλεον εδω και χρονια χαμηλοτερερο μπονους το 2 Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2007, 19:32:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα εγω εθεσα την ερωτηση...εγω θα δωσω και την καλυτερη απαντηση...(μονος μου τα λεω,μονος μου τα ακουω Laughing )

Βρισκεις στη γυρω περιοχη ημιυπογεια η ισογεια γκαρσονιερα προς πωληση.
περιπου 45-50 τμ.
τιμη αγορας θα εχει περιπου 50.000 ευρω.
πας στη τραπεζα αφου τη κλεισεις(τη γκαρσονιερα),και παιρνεις ενα στεγαστικο δανειο με αποπληρωμη σε 30 ετη με 150 ευρω το μηνα.(οσα και το παρκινγκ).
σπας μερος του μπροστινου τοιχου και βαζεις γκαραζοπορτα και αυτο που χρειαζεσαι για το τουτου σου ειναι 20 τμ max.
οποτε σου μενουν και τα υπολοιπα 25-30 τμ για να τα διαμορφωσεις σε ενα ομορφο δωμα με wc.
αυτο το ενοικιαζεις σε ενα πακιστανο(και τον αφηνεις να κανει και δωρεαν πρακτικη στο να σου καθαριζει το αμαξι),εναντι...150 ευρω!!!(καλη τιμη)!
οποτε...και το προβλημα του παρκινγκ λυνεις...και σου μενει το περιουσιακο στοιχειο...και εχεις δωρεαν καθαρισμο του αυτοκινητου σου...και δε πληρωνεις και μια για ολα αυτα!!!

πως σας φαινομαι????

ο επομενος Bill Gates????

Rolling eyes Laughing Rolling eyes Laughing Rolling eyes Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2007, 21:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα ποοοολυ χλιδα το παρκινγκ... Cool

μετα τη δουλεια ειχα να παω σε μια...επισημη,συγκεντρωση,και με ετρωγε το αγχος,πως θα το παω το τουτου μεσα στις λασπες!!??!!

χρονος για πλυσιμο δεν επαιζε,οποτε...παιρνω τηλεφωνακι,και μου κανουν ενα μεσα εξω(στο χερι,οχι πλυντηριο)και μονο με 10 ευρω!!!!

μπριλα το τουτου!!!!

ολα τα λεφτα το παρκινγκ...στη κυριολεξια!!! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης