PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Quickshifts, shortshifts και πυργολεβιέδες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 31, 32, 33  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 21:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...volvos on fire...
ρεεεεεε τα χεις χάσει τελείως... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 10:14:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ηρθεεε Laughing αντε τωρα να δω πως θα το βαλω Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 15:24:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμια φοτο που περιπου μπαινει ?γιατι με βλεπω να το βαζω αλλο Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 18:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στήριξε το αμάξι σε τρίγωνα ή κάτι άλλο σταθερό ΟΧΙ ΣΕ ΓΡΥΛΟ!
ΙΔΙΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΡΥΛΟ που είναι μέσα στην ρεζέρβα!
Προσοχή σε αυτό!!!!

Μπες κάτω από το αμάξι.
Ακριβώς πάνω από την γεφυρα (μεγάλο μεταλλικό κομμάτι που ενώνει τα ψαλίδια)
θα δεις το μοχλό που έρχεται από τον λεβιέ τα ταχυτήτων ο οποίος συνδέεται με ένα άλλο μοχλικό σε σχήμα γωνίας που έχει στην άκρη που κοιτάει προς την μηχανή μια μπίλια.
Στην μπίλια αυτή συνδέεται ενα μπαράκι ή ντίζα (χρυσόκίτρινο χρώμα) που έρχεται από την πλευρά του οδηγού.
Αν σου κουνήσει κάποιος τον λεβιέ εκείνη την στιγμή μεταξύ 3ης και 4ης θα δεις ότι το γωνιακό αυτό μοχλικό μετατρέπει την εμπρός~πίσω κίνηση του λεβιέ σε αριστερά~δεξιά (αντίστοιχα) κίνηση της ντίζας.

Απασφαλίζεις την ντίζα από μπίλια του μοχλικού πιέζοντας την ντίζα προς τα επάνω.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙΣ!
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα γαλλικό κλειδί για μοχλό (βάζοντας την μύτη του κλειδιού ( "U" ) μεταξύ μοχλικού και ντίζας.
Θέλει λίγη δύναμη αλλά τελικά ξεκουμπώνει. Wink

Οταν βγει η ντίζα από την μπίλια βάζεις την στρογγυλή τρύπα του quick στην μπίλια και την σταθεροποιείς με το κυκλικό πλακάκι και της 2 αλλενόβιδες με τα παξιμαδάκια ασφαλείας από την κάτω πλευρά.

Καλό είναι από πριν να έχεις σφίξει την μπίλια του quick στο τέρμα εμπρός (= στην μύτη του quick) γιατί μετά είναι λίγο στριμωγμένα από εκεί κάτω...
Γίνεται και μετά αλλά θα ταλαιπωρηθείς...

Στο τέλος κουμπώνεις την "χρυσή" ντίζα στην μπίλια του quick και είσαι έτοιμος.

TIP...
Αν θες να μετατοπίσεις τον λεβιέ σου πιο μπρστά (γιατί πχ έχεις μακριά χέρια Razz ) τότε το quick να το βιδώσεις υπό γωνία πάνω στο μοχλικό με την μύτη του quick να κοιτάει προς τα εμπρός και προς την πλευρά του συνδηγού)
Αντίθετα αν θες να έρθει ο λεβιές προς πίσω (γιατί πχ έχεις κοντά χέρια ή είσαι μετρίου αναστήματος κλπκλπ) τότε η μύτη του quick να μπει κοιτώντας προς τα αριστερά Wink

Λίγο εεεε όχι πολύ!!!! Γύρω στις 10~20μοίρες είναι οκ. Wink

Δυστυχώς φωτογραφίες δεν έβγαλα.
Στην τοποθέτηση κάποιων από τα επόμενα θα το κάνω όμως για να φτιάξουμε και ένα σωστό HOW-TO. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 21:28:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρε μανθο τι θα καναμε χωρις εσεναα Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 10:19:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolling eyes Cool Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 15:03:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και σαν ασχετος επειδη δεν μπορω να μπω απο κατω ειναι ευκολο απο πανω? αν βγαλω το φιλτρο οπως διαβαζα σε προηγουμενα post?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 15:27:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 8ν του Στέλιου ήταν (από ότι κατάλαβα)
Στο δικό σου το 16ν δεν ξέρω.
Εγώ στα 4 (1χ2,0/2χ1,6/1χ1,4 8ν) που τα έχω βάλει εχώ μπει από κάτω.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 16:06:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κακο ειναι οτι δεν μπορω να μπω απο κατω εγω!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 16:21:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε βρες 2 τσιμεντόλιθους για κάθε πλευρά
σήκωσε το αμάξι με τον μαμά γρύλο
βάλε και ένα ξυλάκι μεταξύ τσιμεντόλιθων και σασί για να μην στραβώσεις την λαμαρίνα του μαρσπιέ και μια χαρά θα στηριχθεί.

Αλλιώς πήγαινε δες αν σου δίνει "χέρι από πάνω αλλά έτσι όπως το θυμάμαι είναι ικανοποιητικά "στριμόκωλα"... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 16:28:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΣ ΚΑΛΑ?
ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥΣ?

τραβα παιδακι μου στο μανθοσυνεργειο που εχει τριποδα ή σε κανα αργυρη 10λεπτα δουλεια ειναι. αντε μη σου πεσει τιποτα στο κεφαλι με το καφρο που δινει συμβουλες!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 17:06:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 18:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εβγαλα τα φιλτρα απο πανω και για 2 ωρες προσπαθουσα να το βγαλω Mad τπτ δεν λεει να βγει Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 19:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον τι θα γινει με τα 106??
Θα μας πειτε πως μπαινει το quick και στα δικα μας?Δεν πηραν μονο τα 206.
Ο Γιαννης δεν μπορεσε να το βαλει στον Μυστακιδη και ο Σεβδαλης μολις ειδε το δικο μου, με ρωτησε που το βρηκα και απο που ηρθε.
Υπαρχει κανεις με 106 που το εχει βαλει και αν ναι πως?

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 19:46:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεις πιο πάνω πάνω μπήκε σε 14άρι saxo μια χαρά.
Στου Γιάννη δεν μπορέσαμε να το βάλουμε γιατί ακριβώς πίσω από εκεί που μπαίνει υπάρχει μια πλαστική σωλήνα (σα να είναι η πλεξούδα μέσα μου φαίνεται) που ενοχλεί.
Αν μετατωπισθεί αυτή προς τα πάνω ή κάτω θα μπει μια χαρά.

Για τον Σεβνταλή αναρωτιέμαι γιατί του φάνηκε περίεργο αφού η τοποθέτησή του είναι εξαιρετικά απλή.

Βγάζεις από το μοχλικό το μπαράκι/ντιζάκι (πες το όπως θες)
Βιδώνεις το κουικ ακριβώς πάνω στην μπίλια του μοχλικού
Και βάζεις το μπαράκι στην μπίλα του κουικ (την οποιά φυσικά έχεις σφήξει από πριν)

Το θέμα είναι αν σε όλα τα 16ν 106 υπάρχει εκεί η πλεξούδα σε εκείνο ακριβώς το ύψος ή μόνο στου Γιάννη?? Confused

Πάντως η griffiths δεν αναφέρει κάτι ιδιαίτερο για αυτό, που σημαίνει ότι κανονικά είναι plug"n"play. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
206 CC RG (kostadis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 CC Army Edition

Ένταξη: 11 Δεκ 2005
Τόπος: N.Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Φεβ 2007, 21:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήρθε η ώρα μου...

Οδηγίες εγκατάστασης για Saxo-106(1.4 τουλάχιστον...)
1.Βγάζουμε όλη τα κομμάτια της εισαγωγής από την πεταλούδα και μετά. Ακριβώς κάτω από την πολλαπλή εισαγωγής είναι μία μεγάλη ντίζα-μπάρα,παράλληλη με τον καθρέφτη και μπροστά της είναι μία πλαστική σωλήνα της πλεξούδας(Αν το προσέξεις από πάνω η εφαρμογή του qs είναι πολύ ακριβής και ουσιαστικά είναι σαν αποστάτης).
2.Μπαίνουμε από κάτω και με ένα χοντρό κατσαβίδι βάζουμε κόντρα(κοντά στην μπίλια για να μην στραβώσει η ντίζα) και με αρκετή δύναμη ξεκουμπώνουμε η ντίζα.
3. Κουμπώνουμε το qs πάνω στην ντίζα και έπειτα το τοποθετούμε εκεί που πριν ήταν η ντίζα. Το σφύγγουμε καλά μετο άλλεν(είναι λίγο...στριμόκ@λα Embarassed ).

Η πλεξούδα πλέον περνάει πολύ κοντά στην ντίζα, ίσως ακουμπάει κιόλας αλλά δεν την πείραξα γιατί έχει κλιπ και είναι στερεωμένη καλά. Και πάλι δεν νομίζω πως θα δημιουργήσει πρόβλημα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Φεβ 2007, 13:46:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 CC RG έγραψε:
Ήρθε η ώρα μου...

Οδηγίες εγκατάστασης για Saxo-106(1.4 τουλάχιστον...)
1.Βγάζουμε όλη τα κομμάτια της εισαγωγής από την πεταλούδα και μετά. Ακριβώς κάτω από την πολλαπλή εισαγωγής είναι μία μεγάλη ντίζα-μπάρα,παράλληλη με τον καθρέφτη και μπροστά της είναι μία πλαστική σωλήνα της πλεξούδας(Αν το προσέξεις από πάνω η εφαρμογή του qs είναι πολύ ακριβής και ουσιαστικά είναι σαν αποστάτης).
2.Μπαίνουμε από κάτω και με ένα χοντρό κατσαβίδι βάζουμε κόντρα(κοντά στην μπίλια για να μην στραβώσει η ντίζα) και με αρκετή δύναμη ξεκουμπώνουμε η ντίζα.
3. Κουμπώνουμε το qs πάνω στην ντίζα και έπειτα το τοποθετούμε εκεί που πριν ήταν η ντίζα. Το σφύγγουμε καλά μετο άλλεν(είναι λίγο...στριμόκ@λα Embarassed ).

Η πλεξούδα πλέον περνάει πολύ κοντά στην ντίζα, ίσως ακουμπάει κιόλας αλλά δεν την πείραξα γιατί έχει κλιπ και είναι στερεωμένη καλά. Και πάλι δεν νομίζω πως θα δημιουργήσει πρόβλημα! Wink

Πολύ ωραία αυτά που λες.
Μήπως μπορείς να παραθέσεις και καμιά φωτογραφία ή σχεδιάγραμμα του σημείου που γίνεται η επέμβαση?Έστω και ζωγραφιστό δικό σου?
Αν μπορούσε να το κάνει κάποιος, θα μπορούσε να χρησιμεύσει και σας οδηγός... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
206 CC RG (kostadis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 CC Army Edition

Ένταξη: 11 Δεκ 2005
Τόπος: N.Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Φεβ 2007, 16:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες εδώ: Φωτο 1 Φωτο 2 Φωτο 3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Φεβ 2007, 17:18:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb right Thumb right Thumb right

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Φεβ 2007, 21:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 CC RG έγραψε:
Δες εδώ: Φωτο 1 Φωτο 2 Φωτο 3

Είσαι αρχηγός!! Very happy Very happy
Πες μου κάτι.Στο κενό στο κέντρο, καλύπτεις μόνο το μισό κενό με την άκρη αυτού του σίδερου (αλήθεια ποιο σίδερο είναι αυτό)?Το υπόλοιπο κενό μένει άδειο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 31, 32, 33  Επόμενη
Σελίδα 13 από 33

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης