PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μοτέρ από 206 1,6 16ν σε 106 S.O.S. ΠΟΛΥ S.O.S.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RALLOS8 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.6(8v)1997

Ένταξη: 08 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 13:56:21    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Μοτέρ από 206 1,6 16ν σε 106 S.O.S. ΠΟΛΥ S.O.S. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θεμα ειναι ως εξης.εχω ενα ραλυ 8βαλβιδο 1600 και θελω να του βαλω 16βαλβιδο.βρηκα ενα μοτερ απο ραλυ 1000 ευρω και ενα απο 206 800 ευρω χωρις εκγεφαλο το και μου δινει και την εισαγωγη του ραλυ.το 206 ειναι 2004 μοντελο και εχει και πολυ λιγοτερα χλμ.αν το παρω και του βαλω τους εκκεντροφορους του ραλυ και την εξαγωγη ολοκληρη θα φτασω τα αλογα του ραλυ(εξατμιση και εκκεντροφορους τους εχω ειδη)εχω και τον εγκεφαλο τριφυσσο απο ραλυ μπορω να τον βαλω στην πλεξουδα του 206 η θελω αλλη πλεξουδα.
μου ειπαν οτι η κεφαλι του 206 ειναι καλυτερη λογο μεγαλυτερων αυλων και βαλβιδων καθως και τα πιστονια ειναι καλυτερα απο θεμα αντοχης και οι μπιελες ελαφρυτερες

Έχει επεξεργασθεί από τον/την RALLOS8 στις Πεμ 26 Απρ 2007, 23:06:44, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 14:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AN Μπορεις να παρεις ενα μοτερ 206 να του βαλεις τη πεταλουδα τη μηχανικη του 106 με τον αναλογο εγκεφαλο και εκκεντροφορους απο 106 +εξατμιση απο 106 ολα αυτα στο δικο σου τοτε θα εισαι παραπανω απο τα 122 του 106. θα σου στοιχισει κατι παραπανω απο ενα μοτερ απο 106 αλλα θα εχεις μια γερη βαση για πολλα αλογα στο μελλον.

ολα τα καλα 106 φορανε σωθικα και κεφαλη απο 206 Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 14:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως σου ειπε ο Παναγιωτης,παρε το μοτερ του 206 και εισαγωγη/πεταλουδα,μπεκιερα/μπεκ,εκκεντροφορους/γραναζια και πολλαπλη εξαγωγης απο το 106 και ακομα και σε μαμα μορφη θα εισαι πανω απο 135. Wink

Το εχει κανει ο μηχανικος μου σε ενα ΦΠΕ 106 και παει μαζι με πολλα μπουμπακια... Shocked

Δεν σε χαλασε,ε; Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 14:12:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα συμφωνήσω 100% Wink

Αφού υπάρχει ο τρίφυσος εγκέφαλος του ραλλυ τα πράγματα είναι πιο ευκολα.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 14:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μονοφυσο να ηταν ακριβως το ιδιο πραγμα ειναι. Very happy

Μακραν η καλυτερη βελτιωση,ασε που θα εχει και λιγοτερα απο τα μισα χλμ απο το ραλλισιο μοτερ. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 16:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γίνεται μηχανικό το γκάζι, αλλά θα χρειαστείς ένα από τα δύο πράγματα:

-'Η θα πρέπει να σου φιάξει ο μηχανικός σου να ταιριάζει η πολλαπλή εισαγωγής και τα μπεκ του 106 με πατέντα πάνω στην κεφαλή του 206... (δύσκολο αλλά απ΄όσο ξέρω εφικτό)

-Η θα πρέπει να βάλεις την εισαγωγή του 206 με τα μπεκ και να φιάξεις πρόγραμμα στον εγκέφαλο που έχεις για να παίξει σωστά΄μαζί με ένα πλακάκι για να τοποθετήσεις την πεταλούδα από το ραλλύ.

Η πλεξούδα κάνει, αλλά θέλει τροποποίηση.

Δεν ξέρω όμως αν αυτή η πλεξούδα μπαίνει στο ραλλύ. Συγκεκριμένα η φίσα που πιάνει στο ρύγχος δεν νομίζω να είναι η ίδια. Πιο πιθανό μου φαίνεται να χρησιμοποιήσεις πλεξούδα από ραλλύ... Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 16:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

-'Η θα πρέπει να σου φιάξει ο μηχανικός σου να ταιριάζει η πολλαπλή εισαγωγής και τα μπεκ του 106 με πατέντα πάνω στην κεφαλή του 206... (δύσκολο αλλά απ΄όσο ξέρω εφικτό)

στελιο αφου το εχετε κανει αυτο εκει πανω, στο εν λογω θεμα τι φτιαξατε?
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 16:56:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'όσο ξέρω εγώ, έχει άλλες βίδες στήριξης (δεν ταιριάζουν) και δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος αν οι θέσεις των αυλών είναι 100%

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 17:17:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

apo οσο θυμαμαι ο μακης ελεγε οτι οι αυλοι ειναι οκ και οτι ηταν λιγο διαφορετικες 2 ή 3 βιδες στηριξης της πολλαπλης εισαγωγης που ηθελε να ανοιξεις νεες στο καπακι. . .
Επιστροφή στην κορυφή
RALLOS8 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 21:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι πολυ χαρουμενος γι αυτα που μου λετε.οι εκκεντυροφοροι που εχω ειναι reprofile αν και δεν ξερω στοιχεια και ο εγκεφαλος ειναι τριφυσος με προγραμμα.το μοτερ τελικα μου το δινει με την πλεξουδα του ραλυ συν την πλεξουδα του 206 και προσπαθει να μου βρει και εισαγωγη απο ραλυ.ρε γαμοτο εχει 50 εισαγωγες στο μαγαζι και απο ραλυ δεν ειναι καμια.τι αλλη εισαγωγη θα μπορουσα να βαλω.μου δινει και την εισαγωγη του 206.
απο οτι ρωτησα η δουλεια του μηχανικου ειναι ευκολη.του ηλεκτρολογου μου ειπαν οτι εχει λιγο ζορι γιατι το δικο μου ειναι μονοφυσο και ειναι λιγο μπερδεμα να μπει ο τριφυσος.
Επιστροφή στην κορυφή
RALLOS8 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 22:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει διαφορα αναμεσα στο μοτερ του 206 με του 307 σε αλογα και ροπη?

μου ειπαν να βαλω και τα ωστηρια του ραλλυ.τι διαφορα παιζει?
περιμενω τα φωτα σας.

και αλλη απορια μου γεννηθικε.το 106 εχει κοφτη στις 7300 το 206 ξερω οτι εχει λιγοτερ.ποσο λιγοτερο και δεν θα υπαρξει προβλημα με την αξιοπιστια του μοτερ αν θα δουλευει με παραπανο κοφτη?
απαντηστε μου..............
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 11:49:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κορμος του 206 μπαινει χωρις καμια μετατροπη,ταιριαζει κουτι. Wink

Απο εκει και μετα η κεφαλη,για να μπουν τα ραλλισια πραγματα επανω,θελει τροχισμα ενα μικρο κομματακι για να μπουν οι ραλλισιοι εκκεντροφοροι.
Η εισαγωγη βιδωνει απλα με λιγοτερες βιδες απο τις εργοστασιακες,η εξαγωγη κανονικα,οι αισθητηρες ταιριαζουν χωρις τιποτα αλλο.
Ε,εμεινε και τιποτα αλλο; Laughing

Η ραλλισια μπεκιερα ταιριαζει κανινικα μαζι με τα μπεκ της. Wink
Τωρα αν θελεις να βαλεις εισαγωγη απο 206,μπαινει αλλα θελει πολυ γαμησι καθως ειναι πολυ δυσκολο να στηριξεις σωστα τα μπεκ... Sad
Γινεται παντως... Smile

Σχετικα με την δουλεια του ηλεκτρολογου,ειναι ΓΑ**ΣΕ τα πικρα για να συνδεθει ο τριφυσος. Sad

Οσο για τον κοφτη,μην αγχωνεσαι...Το συγκεκριμενο μοτερακι γυριζει μια χαρα οσο και το ραλλισιο. Wink
Εχει και το πλεονεκτημα των ελαφρυτερων μπιελων αναλογικα με τις ραλλισιες. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
RALLOS8 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 10:44:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εισαγωγη ποια ειναι καλυτερη του 206 η του 106.μαζι με το μοτερ μου εδωσε την εισαγωγη του 206 κομπλε και μια πεταλουδα απο rallye.ειναι καλυτερο να βρω εισαγωγη απο rallye η να τεριαξω την πεταλουδα του 106.και με τα μπεκ τι να κανω ποια να βαλω?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 10:56:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Του 206 ειναι πιο καλη απλα θα χρειαστει να κανεις ανταπτορα-πλακακι για να ταιριαξεις την πεταλουδα του Rallye... Confused

Μπεκ βαζεις ραλλισια...Εναλλακτικα ταιριαζουν και απο Renault K4M/K4J(1400/1600 16v) ή απο το VAG group τα μπεκ απο το 14αρι μοτερ με τα 100 αλογατα που εχουν κοστος αγορας κοντα στα 40Ε το ενα,καινουργια ομως.
Επιστροφή στην κορυφή
RALLOS8 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 00:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρα παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος στο πια εισαγωγη ειναι καλυτερη.του 206 η του 106.με πεταλουδα απο 106 μηχανικη και στις δυο περιπτωσεις μιλαμε παντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 09:11:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειπαμε,του 206... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 14:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ειπαμε,του 206... Rolling eyes

Για όποιον θέλει να κάνει οικονομία ναι.

Για για να μην φιάχνεις πλακάκια, αντάπτορες και λοιπά, αλλά για να έχεις και καλή ροή ψηλά (7.000+) προτίμησε του ραλλύ. Επίσης τα ελατηρια των βαλβίδων του ραλλύ.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 14:41:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Του 106 ειναι χειροτερη ψηλα... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 14:47:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μαλιστα για να εξηγησω το γιατι,η εισαγωγη του 206 εχει ιδιο μηκος με του 106,σχεδον ιδια χωρητικοτητα στο plenum αλλα ελαφρως μεγαλυτερους σε διαμετρο αυλους. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2007, 15:07:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει στην Θεσαλλονικη τωρα τελευταια να εχουν κυκλοφορήσει μπουγάτσες με ναρκωτικά......

Τι λες ρε γιατρε? Ποιος σου τα είπε εσένα αυτα τα πράγματα? Θες να μας τρελλάνεις τελείως? Εχουν ίδιο μήκος οι αυλοί του 106 με του 206?? Γιατι είναι καλύτερη η εισαγωγή του 206 ψηλά???

Δωσε μου τεκμηριωμένη απάντηση και θα αρχίσω μετά τις σφαλιάρες

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης