PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

PARKING H SUPER DUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NEW FAMILY MAN (ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307 1.4 (16V) XL (2007)

Ένταξη: 15 Φεβ 2007
Τόπος: ΠΑΤΗΣΙΑ-ΚΥΨΕΛΗ-ΓΑΛΑΤΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 11:46:59    Θέμα δημοσίευσης: PARKING H SUPER DUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα-ερωτηση που σας θετω ειναι απλο και λιγο πολυ,ολους τους Αθηναιους μας εχει ψιλοχοντροτυραννησει ανα διαστηματα!

εγω η αυριο η μεθαυριο θα παω να παραλαβω απο την αντιπροσωπεια το ολοκαινουριο μου 307 και αφου το κανω περαντζαδα απο ολα τα σοια και τους φιλους(για να βγαλω τις πρωτες βενζινες απο το"ασημωμα") θα γυρισω στο σπιτι μου να κοιμηθω,(αν και με το δερματινο σαλονι με βλεπω να τη πεφτω στο backseat για sweetdreams),

Εδω αρχιζουν τα δυσκολα!

εδω και 2 χρονια μετακομισα απο το Ιλιον στα ΚυψελοΠατησια(συνορα),
και οπως ξερετε πολλοι απο εσας το παρκαρισμα εκει...απλα...δε παλευεται!
στενα δρομακια,υποχρεωτικο παρκινγκ μονους-ζυγους μηνες,δημοτικη αστυνομια για μπατσες,αγνωστου ταυτοτητας ιπταμενοι οδηγοι(UFD),πακιστανοι με ascona τουρβο(αυτοκολλητακι),κτλπ παραλειπομενα!!!

το κοντινοτερο στεγασμενο παρκινγκ απεχει περιπου 350 μετρα απο το σπιτι μου και μου παρεχει μια θεσουλα για 150 ευρω το μηνα!
που σημαινει πως και θα ξεποδαριαζομαι περα δωθε καθε μερα για να βρω τη θεσουλα μου σα κυριος και να μην ανησυχω για γρατζουνιτσες και κλοπες,και θα σκαω και 1.800 ευρω καθε χρονο!!!
(να τονισω πως δε μου τρεχουν απο τα μπατζακια,αλλιως και μικτη εκανα και παρκινγκ θα ειχα)
μια καλη μικτη ασφαλεια με ιδιες ζημιες,κλοπη ολικη-μερικη,κακοβουλες,πυρος,θραυση κρυσταλλων,κτλπ μου κοστιζει περιπου 800 ευρω το χρονο(εχω τα μεσα)!
και ετσι δεν θα ανησυχω ουτε οταν παρκαρω στο σπιτι μου,ουτε οταν κυκλοφορω και παρκαρω αλλου!

οποτε εχουμε και λεμε.

παρκινγκ!

+αμεσο παρκαρισμα.
+λιγοτερος φοβος οταν παρκαρω σπιτι(αν και δεν εισαι καλυμμενος απο οποιαδηποτε ευθυνη του παρκινγκ).

-1800 ευρω το χρονο.
-700 μετρα ποδαροδρομος τη μερα.
-λογω των 1800 ευρω το χρονο,υπολοιπο χρηματων μονο για βασικη ασφαλεια,οποτε,φοβος για μικροατυχηματα σε λοιπα μερη!

super-duper μικτη ασφαλεια!

+οτι και να γινει...οπου και να γινει...χεστηκα,το ξαναφτιαχνω....ανετα.
+μονο 800 ευρω το χρονο(οποτε περισσευμα χρηματων για αναβαθμιση του 307 μου.
+σιγουρα θα βρω να παρκαρω πιο κοντα απο 350 μετρα απο το σπιτι μου,οποτε...λιγοτερος ποδαροδρομος καθε μερα.

-μπορει να χρειαστω μεχρι και μιση ωρα για να παρκαρω.
-μπορει να φαω(παλι)μια 65,50 ευρω κλησουλα απο το πουθενα.
-μπορει να φαω φρικη κανα πρωι και να δω το 307 μου λαβωμενο(εστω και για λιγες ημερες....ειναι πικρα).

οποτε....οπως καταλαβαινετε....δε μπορω να αποφασισω....εσεις τι θα κανατε στη θεση μου???.....ΤΙΙΙΙ??παρκαρες στη θεση μου??κατεβα κατω ρεε!!κατεβα κατω σου λεω....#$%*^**%$**$$

....to be continued!

YOU MESS WITH ME...YOU MESS WITH MY FAMILY!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 12:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

800ευρω μεικτη το χρονο το θεωρεις οτι εχεις και μεσα???
οεο???????? για 1.4 και κανα15αρι αξια??????????????????

αν παρεις παρκινγκ δε θα κανεις ουτε κλοπη ουτε τιποτα στην ασφαλεια??

δε ψαχνεις κανα αλλο παρκινγκ λιγο πιο μακρυα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 12:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
800ευρω μεικτη το χρονο το θεωρεις οτι εχεις και μεσα???
οεο???????? για 1.4 και κανα15αρι αξια??????????????????

αν παρεις παρκινγκ δε θα κανεις ουτε κλοπη ουτε τιποτα στην ασφαλεια??

δε ψαχνεις κανα αλλο παρκινγκ λιγο πιο μακρυα?

μικτη με ιδιες ζημιες 16.000 κατω απο 1000αρικο δεν εχω ακουσει...
απο εταιρια βεβαια που δεν θα κλεισει το επομενο τριμηνο ετσι?
καμια Εθνικη καμια Αγροτικη...τετοια πραγματα.
οχι καμια κολοπετινιτσα Insurance!
εχετε καλυτερη προσφορα?
ειμαι ολος αυτια!!!!!

αν παρω παρκινγκ θα κανω αναγκαστικα οτι προβλεπει ο νομος(βασικη),συν οτι προβλεπει η αντιπροσωπεια(κλοπη-πυρος)αλλα με μικρο συντελεστη για χαμηλοτερα ασφαλιστρα.
στη μικτη αυτο που ανεβαζει καθετα τα ασφαλιστρα ειναι οι ιδιες ζημιες γιατι πανε και με ξεχωριστο bonus malus και εχουν μεγαλυτερη ποσοστιαια πιθανοτητα αποζημιωσης.

Να ψαξω παρκινγκ λιγο πιο μακρυα?δηλαδη?γιατι?τι εννοεις?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 12:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λεφτά από βενζίνη που θα γλυτώσεις αποφεύγωντας το ψάξιμο συν
κανά-δυό λαβωματάκια που σίγουρα θα τα έχεις τον χρόνο, δίνεις και κάτι παραπάνω και πας σε πάρκινγκ. Θα έχεις και την ηρεμία σου για το βράδυ και θα αποφύγεις το χτικιό του ψάχνω παρκινγκ στην κυψέλη.

Για την απόσταση πάρε ένα ποδηλατάκι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 12:51:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο να μου πεις....αλλοι πληρωνουν και το γυμναστηριο,ενω εγω θα εχω παρκινγκ και γυμναστηριο σε 1 πακετο!καλο!

βεβαια εχω και ενα παπι που μπορει να κανει χρεη κουβαλητη περα δωθε,αλλα δεν ειναι βλακεια καθε μερα να παιρνω το παπι,να πηγαινω στο παρκινγκ,να αφηνω το παπι να παιρνω το αμαξι,να πηγαινω στο τρενο,να αφηνω το αμαξι,να παιρνω το τρενο,να πηγαινω στη δουλεια(Μαρουσι)να φευγω απο τη δουλεια,να παιρνω το τρενο,να πηγαινω στο αμαξι,να πηγαινω στο παρκινγκ,να αφηνω το αμαξι,να παιρνω το παπι,να πηγαινω σπιτι,και να αφηνω το παπι????

και οταν παρκαρω οπουδηποτε αλλου??τι γινεται αν βρω γρατζουνια αλλου??

η θα ψαχνω παρκινγκ σε ολη την Αττικη για να εχω το κεφαλι μου ησυχο?

βεβαια ολα αυτα για 3-4 μηνες το χρονο που εχει κ@λ@καιρο για παπι,αλλιως παω κατευθειαν με το παπι στο τρενο και καθαρισα!αλλα αυτους τους 3-4 μηνες τι γινεται?και βροχη και πιασιμο κ@λου απο το παρκινγκ?

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 13:13:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχουν προσφορες και στο κλαμπ για ασφαλειες...ψαξε το λιγο καλυτερα γιατι αυτα που σου εχουν πει ειναι λιγο μπουρδες!!!!!!!!!!!

μεικτη με 16αξια 1400κ.εκ και πανω απο 1000ρικο ειναι ΠΟΛΛΑ.
εκτος αν εισαι νεος οδηγος ή εχεις 20 μπονους μαλους και 10τρακες στο παλιο αμαξι σου....

επισης οταν εχεις κλοπες πυρος τρομοκρατικες, τοτε η μεικτη (που ειναι οι ιδιες ζημιες ) ειναι λιγα σχετικα λεφτα (κανα 300αρι το χρονο εξτρα )....
δηλαδη η ασφαλεια με καλυψεις και χωρις μεικτη δε θα σου παει και τοσο φτηνα οσο νομιζεις..........

επισης τη μεικτη τη κανεις για τη περιπτωση που τρακαρεις και ειναι γερη η ζημια...εκει αξιζει . αμα στο γδαρουν δεν αξιζει ουτε τηλ να παρεις....

το θεμα του παρκινγκ ειναι για μενα λογος ακομα και να ψαχνω αλλου σπιτι Laughing ....
θεωρω οτι με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις και λιγο πιο φτηνα απο 150(ειναι πολλα) και τοτε δεν αξιζει ουτε καν να το συζητας...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 13:22:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες αν υπάρχει σε κάποια πολυκατοικία ξενοίκιαστο πάρκινγκ... εδώ Λάρισα βρίσκεις άνετα και με 40 ευρώ το μήνα, με μέγιστο τα 80 Cool

Όσο για την ασφάλεια... όσο περισσότερο τους ενοχλείς, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται τα ασφάλιστρα, ότι "άκρη" και να έχεις. Ψάξε όσο μπορείς το θέμα πάρκινγκ, και στην χειρότερη περίπτωση θα δίνεις 150 ευρώ όπως λες... Αλλά γλιτώνεις χρόνο από την ζωή σου, νεύρα από την υγεία σου (κάνε 5 γύρες ψάχνοντας να παρκάρεις και μετά πες μου αν είσαι ήρεμος...), και λεφτά για τις έξτρα βενζίνες και τις φθορές (εν καιρώ λάστιχα λάδια κλπ. από τα έξτρα χιλιόμετρα που θα κάνεις ψάχνοντας να παρκάρεις) που θα έχεις στο αμάξι Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 13:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω οτι πρεπει να ψαξεις το θεμα του parking...

Στις μεικτες ασφαλειες δεν ειναι ολα και τοσο ροδινα!!! Σου θετουν κατωτατα ορια ζημιων (για παραδειγμα, αν η ζημια ειναι μεχρι 300Ε την πηρωνεις εσυ κανονικα και αν ξεπερασει τα 300Ε πληρωνεις παλι εσυ τα 300 και αυτη τα παραπανω!!!)...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 13:37:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Υπαρχουν προσφορες και στο κλαμπ για ασφαλειες...ψαξε το λιγο καλυτερα γιατι αυτα που σου εχουν πει ειναι λιγο μπουρδες!!!!!!!!!!!

μεικτη με 16αξια 1400κ.εκ και πανω απο 1000ρικο ειναι ΠΟΛΛΑ.
εκτος αν εισαι νεος οδηγος ή εχεις 20 μπονους μαλους και 10τρακες στο παλιο αμαξι σου....

επισης οταν εχεις κλοπες πυρος τρομοκρατικες, τοτε η μεικτη (που ειναι οι ιδιες ζημιες ) ειναι λιγα σχετικα λεφτα (κανα 300αρι το χρονο εξτρα )....
δηλαδη η ασφαλεια με καλυψεις και χωρις μεικτη δε θα σου παει και τοσο φτηνα οσο νομιζεις..........

επισης τη μεικτη τη κανεις για τη περιπτωση που τρακαρεις και ειναι γερη η ζημια...εκει αξιζει . αμα στο γδαρουν δεν αξιζει ουτε τηλ να παρεις....

το θεμα του παρκινγκ ειναι για μενα λογος ακομα και να ψαχνω αλλου σπιτι Laughing ....
θεωρω οτι με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις και λιγο πιο φτηνα απο 150(ειναι πολλα) και τοτε δεν αξιζει ουτε καν να το συζητας...

volvos έγραψε:
Υπαρχουν προσφορες και στο κλαμπ για ασφαλειες...

Ποιος ειναι ο ασφαλιστης του club?χρειαζομαι προσφορα Τωρα!!!!!
μεθαυριο παιρνω το αμαξι!
εχω ετοιμασει και τα χαρτια της εγγραφης...αυριο θα τα φερω στο...στεκι!

volvos έγραψε:

3 bonus malus ειναι καλα?να τ'αφησω?Laughing

volvos έγραψε:

Σε αυτο οφειλω να ομολογησω πως εχεις αποοολυτο δικιο...οποτε αν μου το γρατζουνισουν θα παρω τη βαρια και...%@##%&Shoot

volvos έγραψε:

...το ψαχνω!με αλλα 150 ευρωπουλα αποπληρωνω το στεγαστικο....σε 30 χρονια!Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 13:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ!με πεισατε!παω να κλεισω το parking!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

πανε τα καημενα τα ευρουλακια μου!!!μπουχουχου!!!

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 14:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη κ εγω μενω εκει γυρω κ εχω μπει στο διλημα...

παρκιν κ παλι παρκιν !!!!
γιατι εκτος απ ολα τα αλλα καλα...
οταν γυρνας το βραδυ.απλα πας κ το αφηνεις ουτε ψαχνεις ουτε τιποτα
κ επισης οταν το χεις πλυνει χεστηκες αν θα ριξει καρεκλες ..αν δεν χρειαζεται να πας καπου !!!!! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 14:20:58    Θέμα δημοσίευσης: Ευχαριστω!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορω να πω πως εκλεινα περισσοτερο προς τη μικτη...αλλα...τελικα ειναι ωραιο να εχεις και 5-10 εγκυρες γνωμες!!!βοηθαει!θα παω σε παρκινγκ!!!

για αυτο γουσταρω τα club αυτοκινησης,ολοι εχουμε το ιδιο παθος και τις ιδιες αναζητησεις...

αντε να τα πουμε αυριο το βραδυ και απο κοντα!

παντως αν υπαρχει καλη προσφορα ασφαλισης για μελη πολυ θελω να την ακουσω!!!Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 14:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρίξε μια ματιά στο eshop
Θα βρεις τηλέφωνα κλπ κλπ
http://www.psclub.gr/eshop/index.php
Εγώ θα συμφωνήσω με τον volvos Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 14:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπόν για να μην μακρυγορώ.

Για 23000 αξία αυτοκινήτου 1400 ευρω το χρόνο χωρίς καμία απαλλαγή και σε καλή ασφάλεια. με το ακτώτατο βμ.

για 25000 αξία τουτού 1020 ευρώ όμως 375 ευρώ απαλλαγή με το χαμηλώτερο βμ (μπόνους μάλλους).

Τώρα μικτή κάνε ασυζητητή....εχω από το 2002 και δεν το μετανιωσα ποτέ...
Τέρμα άγχος τέρμα όλα. Τη μικτή την έκανα γιατί όπως και εσύ έτσι και εγώ το παρκάρω έξω όπου βρω, και δεν λέει να περάσει κάνένα κωλοπαίδι τύφλα το βράδυ και να βρω το αμάξι μου σμπαράλια το πρωί, και να ψάχνω να βρω και ποιός με τράκαρε !!!!!
Και ποιός σου λέει ότι θα σε τρακάρουν μόνο έξω από το σπίτι σου ;

Δεν βγαίνεις ;;
ή θα παρκάρεις μόνο σε πάρκινγκ το αυτοκινητό σου ;
Στην δουλειά σου παρκάρεις μόνο σε πάρκινγκ;

Αποψή μου είναι προχώρα σε μικτή... με χίλια.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 14:51:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και πανω που ειχα αποφασισει!!!

η καλυτερη φαση ειναι αυτη που προτεινε ο φιλος Steve με ενοικιαζομενο παρκινγκ σε πολυκατοικια σε συνδιασμο με μια ωραια μικτουλα!!!!!!!!!:Wink:

με μια ματια που εριξα και στο e-shop πιστευω πως συνολο με κανα 750αρακι θα κανω τη μικτη και με αλλα 60-70 το μηνα το παρκινγκ σε καμια κοντινη πολυκατοικια(αν βρω).........οποτε με 1.500-1.600 ευρωπουλακια το χρονο θα ειμαι jet!

κορυφη!!!!μια χαρα!!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yahoo!

Επιστροφή στην κορυφή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 15:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι σίγουρο ότι και το πάρκινγκ είναι απαραίτητο και η μεικτή
πολύ χρήσιμη. Και με τα δύο ξενοιάζεις μια και καλή για οτιδήποτε έχει σχέση με την ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Το θέμα όμως είναι να μην φτάσεις σε σημείο να δουλεύεις για το αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζω τα οικονομικά του Στράτου αλλά 800 ασφάλεια
και 1800 πάρκινγκ (ακόμα και αν μειωθούν λίγο οι τιμές) είναι πάρα πολλά λεφτά. Βέβαια οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις δεν είναι δεσμευτική και την άκρη θα την βρεις αργά η γρήγορα Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
BigJohn (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Jimny 1.3 Hard Top 2001

Ένταξη: 21 Φεβ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 16:05:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω είναι θέμα πιθανοτήτων και πόσο θέλει να ρισκάρει κάποιος. Προσωπικά νομίζω ότι είναι πολλά τα χρήματα που θέλεις να δίνεις ετησίως για το αυτοκίνητο σου (10% της αξίας του ετησίως?? too much!). Αν δεν κάνουν αγώνες επιδεξιότητος αλλά και να μένουν όλα τα τσογλανια του Ήλιον στην γειτονιά σου τότε μπορείς να αναλογιστείς και τα υπολογίσεις περίπου τι ζημιές θα έχεις. Είναι δυνατόν να δώσεις για ζημιές μέσα σε δύο χρόνια για το αυτοκίνητο σου 3.600€?? Πρέπει να είσαι super γκαντέμης! Αλλά και από την άλλη μπορείς να πεις και τι έγινε.. άμα κάτσει μία μεγάλη στραβή θα ρισκάρω.. Απλά είναι ο "ιός" που περνάμε όλοι μας όταν έχουμε πάρει καινούριο αυτοκίνητο και θέλουμε να είμαστε καλυμμένοι απ'όλα. Τώρα η μικτή είναι υπερβολή μιας και την συστήνω σε αυτοκίνητα άνω των 20.000 ευρώ (με ακριβά ανταλλακτικά κλπ) μιας και όπως προανέφεραν τα παιδιά ότι πράγματι σου θέτουν ένα ελάχιστο ποσό (αναλόγως την ασφαλιστική από 200-350€) το οποίο το πληρώνεις ούτως ή άλλως. Μην νομίζεις.. και αυτοί τα έχουν "μελετήσει" καλά και μας βαστάνε όλους από τα π@παρια. Η τελική απόφαση είναι δική σου όπως προανέφερα και κατά πόσο τζογαδόρος είσαι(!)
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 16:22:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως ειπα...μετακομισα πριν 2 χρονια στη περιοχη...σε αυτα τα 2 χρονια,αποκτησα στο παλιο μου αμαξι,...26 γρατζουνιες,2 μεγαλα βαθουλωματα,4 μικρα βαθουλωματα,σπασμενες βασεις μπροστινου προφυλακτηρα,σπασμενο χερουλι πορτας οδηγου!??!,μια κλοπη ηχοσυστηματος αξιας 2.000 ευρω,11 κλησεις απο δημοτικη αστυνομια(οι 6 πληρωμενες)ενα σπασμενο προβολακι ομιχλης,και τα νευρα μου τσαταλια!!!
πολλα απο αυτα βεβαια εγιναν και σε αλλες περιοχες που παρκαρα...

για να φτιαξω ολο το αμαξι γυρω γυρω μου ζητουσαν 1.400 ευρω
το ηχοσυστημα εκανε 2.000 ευρω
οι 11 κλησεις εκαναν περιπου 720 ευρω

οποτε.....4.120 ευρω σε 2 χρονια.......δεν ειναι πολυ???

πρεπει να ειμαι ποοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλυυυυυυυυ γκεντεμης τελικα!!!

Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 17:39:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Ευστράτιε πες μου που περίπου κυκλοφορείς για να αποφεύγω αυτές τις περιοχές...

Με την γκαντεμιά που σε δέρνει μπορεί να πάρει και κανέναν άλλον παραμάζωμα εκεί κοντά σου.

φτου φτου μακριά....

Και πότε είπες θα ανηφορήσεις στην λέσχη ΄;;
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 17:46:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Ρε Ευστράτιε πες μου που περίπου κυκλοφορείς για να αποφεύγω αυτές τις περιοχές...

Με την γκαντεμιά που σε δέρνει μπορεί να πάρει και κανέναν άλλον παραμάζωμα εκεί κοντά σου.

φτου φτου μακριά....

Και πότε είπες θα ανηφορήσεις στην λέσχη ΄;;
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε...χε...χε..(Μητσοτακης)Laughing Laughing

αυριο θα ερθω στη λεσχη να σας γνωρισω απο κοντα....ευελπιστω να μη φερω τη συμφορα μαζι μου!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης