PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - ΒΕΛΤΙΩΣΗ 2ου ΣΤΑΔΙΟΥ σε Rallye 1.6 8v
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 10:43:13    Θέμα δημοσίευσης: 106 - ΒΕΛΤΙΩΣΗ 2ου ΣΤΑΔΙΟΥ σε Rallye 1.6 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και ξέρω ότι από πλευράς χρημάτων/απόδοσης δεν αξίζει, θα ήθελα να ακούσω την άποψη όσων γνωρίζουν κάτι πάνω στη συγκεκριμένη βελτίωση.

Μοτέρ: rallye 1.6 8v μονόφυσο (1997).

Οι μηχανικοί που πήρα τηλ μου είπαν για max. ιπποδύναμη 128-130hp.

400 εκκεντροφόρος
400 ροϊκή
400 πρόγραμμα.

Κάπου εκεί παίζουν οι τιμές.

- Εκκεντροφόρο μπορώ να πάρω π.χ. από rallye 13άρι και να γλιτώσω κάποια χρήματα?
- Με την αξιοπιστία τι γίνεται? Θα είναι ευαίσθητο το μοτέρ σε ταξίδια με την 5η στο πάτωμα? Rolling eyes
- Από αντοχή στο χρόνο πώς θα τα πηγαίνει? Rolling eyes
- Θα χρειάζεται κάποια παραπάνω service σε αναλώσιμα σε σχέση με το μαμά?
- Θα "αγριέψει" πολύ η λειτουργία του? Άρρυθμο ρελαντί κτλ?

- Για φουλ εξάτμιση τι προτείνετε? Έχω ένα χειροποίητο χταπόδι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό.

Πολύ μυστήριο με αυτό το χταπόδι ρε Θωμά... Laughing

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Wink

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 12:10:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχε χαρη που ειμαι Θεσσαλονικη,εναλλακτικα θα σε ειχα ταραξει στην φαπα! Laughing

Δομικα το συγκεκριμενο μοτερ ειναι τερας αξιοπιστιας,μακραν καλυτερο απο τα 16v οποτε πιστονια,φθορες,κλπ δεν χρειαζεται να σε απασχολουν εκτος και αν κατεβαζει 1 λιτρο στα 500 χλμ. Laughing

Απο εκει και περα παρολο που με ΦΠΕ βγαζει αλογα,στα ειπα και μεσω pm,για 130 πραγματικα αλογα,θελει πολλα φραγκα.

Αν παντως καταληξεις και εχεις χρηματα να το κανεις,εχει η PS εγκεφαλο και εκκεντροφορο group N(ο Θεος να τον κανει Ν αυτον που δινουν Shocked ) με αποδοση απο 125 μεχρι 130 αλογα.
Ενα φιλτρο στο μαμα κουτι,την αγωνιστικη de cat εξατμιση της Peugeot Sport,τον εγκεφαλο,τον εκκεντροφορο,τα μπουζι που δινει(Champion C59R),λιγο πλανισμα και bye-bye μαμα 16v... Laughing Laughing Laughing

Ιδιαιτερα στην δικια σου περιπτωση που ειναι και πιο ελαφρυ,μπορει να εισαι και μαζι με τα ΦΠΕ... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 12:27:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο συγνώμη αλλά μήπως δεν θα ήταν ότι καλύτερο να αγοράσεις ένα 8ν μοτερ και μετά να προσπαθείς να το κάνεις να πηγαίνει σαν 16ν????

Γιατί δεν αγοράζεις απευθείας ένα 16ν να ξεμπερδεύεις? Confused Confused Confused Confused Confused

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 12:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο συνηθισε καλυτερα την μεταβαση απο τα 75 στα 105+ και μετα κοιτα για κατι παραπανω. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 13:50:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Γιώργο συγνώμη που θα στο πω έτσι αλλά μήπως είναι τελείως μαλ***α να αγοράζεις ένα 8ν μοτερ καιμετά να προσπαθείς να το κάνεις να πηγαίνει σαν 16ν????

Γιατί δεν αγοράζεις απευθείας ένα 16ν να ξεμπερδεύεις? Confused Confused Confused Confused Confused

Γιατί μιλάμε για 1000Ε παραπάνω. (τα οποία δεν τα έχω τώρα).

Γιατί οπτικά είναι ίδιος με τον δικό μου, οπότε παίζει και να περνάω ΚΤΕΟ. (4πορτο με τάσια είναι. Δεν κινεί υποψίες).

Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 13:54:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Αν παντως καταληξεις και εχεις χρηματα να το κανεις,εχει η PS εγκεφαλο και εκκεντροφορο group N(ο Θεος να τον κανει Ν αυτον που δινουν Shocked ) με αποδοση απο 125 μεχρι 130 αλογα.
Ενα φιλτρο στο μαμα κουτι,την αγωνιστικη de cat εξατμιση της Peugeot Sport,τον εγκεφαλο,τον εκκεντροφορο,τα μπουζι που δινει(Champion C59R),λιγο πλανισμα και bye-bye μαμα 16v... Laughing Laughing Laughing

Ιδιαιτερα στην δικια σου περιπτωση που ειναι και πιο ελαφρυ,μπορει να εισαι και μαζι με τα ΦΠΕ... Confused

Το ξέρω ρε Παόκι ότι δεν παίρνει εύκολα άλογα!
Τη δική σου την κάσα πάντως την πατάω με μισό γκάζι... Laughing Laughing Laughing

Πόσο πάνε όλα αυτά τα PS, όμως, ρε Στέλιο?
Εκκεντροφόρος PS,
αγωνιστική εξάτμιση PS,
εγκέφαλος...

Δεν υπάρχει κάποια πιο οικονομική λύση?
Π.χ. εκκεντροφόρος από την κάσα του Στέλιου ? Laughing

Στελλάρα αγορίνα μου είσαι και ο πρώτος! Μην ακούς κανέναν! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 13:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Γιωργο συνηθισε καλυτερα την μεταβαση απο τα 75 στα 105+ και μετα κοιτα για κατι παραπανω. Wink

Λευτέρη, είσαι πολύ σωστός!
Απλώς, επειδή τα χρήματα δε μαζεύονται από τη μια μέρα στην άλλη, ρωτάω και ακούω γνώμες για να ξέρω πώς θα κινηθώ κουμπαρικά. (Σε σχέση με τον κουμπαρά μου). Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 13:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

840 kg. είμαι.
Άντε, με το μοτέρ να πάρω καμιά 20-30 παραπάνω... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 14:28:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πουπουλο εισαι.
Οι εκκεντροφοροι PS απο οτι ξερω θα σου χαλασουν την ηρεμια του ρελαντι.
Οταν εψαχνα και εγω για εκκεντροφορους μου ειχε πει καποιος εδω μεσα(δεν θυμαμαι ακριβως,μαλλον ο Τασος ομως)οτι εχουν αγρια χαρακτηριστικα.
Το μοτερ σου μαμα πρεπει να βγαζει 105 αλογα αν δεν κανω λαθος.
Αντεχει παντως.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 15:06:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WilDuck έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Γιώργο συγνώμη που θα στο πω έτσι αλλά μήπως είναι τελείως μαλ***α να αγοράζεις ένα 8ν μοτερ καιμετά να προσπαθείς να το κάνεις να πηγαίνει σαν 16ν????

Γιατί μιλάμε για 1000Ε παραπάνω. (τα οποία δεν τα έχω τώρα).

Γιατί οπτικά είναι ίδιος με τον δικό μου, οπότε παίζει και να περνάω ΚΤΕΟ. (4πορτο με τάσια είναι. Δεν κινεί υποψίες).

απλά μου φάινεται πολύ περίεργο όταν ακόμα δεν έχεις βάλει το 8ω να ρωτάς πώς θα βγάλει παραπάνω άλογα.
εκτός και αν κάνεις οικονομοτεχνικό πλάνο για μετά από κάνα 6μηνο
(αν και ο ενθουσιασμός του ποστ έδειχνε διάθεση για άμεσες βελτιώσεις)
ενιγουέϊ...μπορέι και να κατάλαβα λάθος...
Πάντως στα ΚΤΕΟ έχει αρκετά τσακάλια που ξέρουν από αυτά (γιατί κερδίζουν από το λάδωμα) και δεν είναι ευκολε/φθηνές τέτοιες "πονηριές"...

WilDuck έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Λευτέρη, είσαι πολύ σωστός!
Απλώς, επειδή τα χρήματα δε μαζεύονται από τη μια μέρα στην άλλη, ρωτάω και ακούω γνώμες για να ξέρω πώς θα κινηθώ κουμπαρικά. (Σε σχέση με τον κουμπαρά μου). Laughing
Cool

εγώ (αν ήθελα τα άλογα του 16ν) θα περίμενα θα τα μάζευα.
θα εβαζα το 16ν πάνω και με το καλημέρα θα είχα χωρίς καμία μετατροπή ότι θα ήθελα...
Πάντως ο Λευτέρης έχει δίκιο
Μάθε το έτσι
Εξάντηλέσε το (όχι στην ευθεία...)
..καιμετά άρχισε να το πειράζεις.

το 8ν μπορεί να μην είναι 16ν αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχει αρκετό γκάζι.
μια χαρά είναι για στροφοδιαδρομή Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 15:47:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το φατε το παιδι ρε... Laughing

Λοιπον...

Παράθεση:
Εκκεντροφόρος PS,
αγωνιστική εξάτμιση PS,
εγκέφαλος...

Τα συγκεκριμενα πραγματα πανε παααρα πολλα,απλα εξατμιση δεν θα βαλεις την PS αλλα μια αλλη.
Απο εκει και περα υπολογιζε καμια 500αρα για τον εκκεντροφορο(φιλικη τιμη απο τον Γκαγκα,780Ε κανει κανονικα Shocked ),κανενα 600αρι για τον εγκεφαλο ε,και οσα ακομα δωσεις για εξατμιση.Α!Αλλα 55-60Ε για τα μπουζι... Confused
Δεν ειναι λιγα αλλα δουλευει σιγουρα. Wink
Και ειναι και μακραν καλυτερο απο μαμα 16βου,ισως και απο καποια ΦΠΕ.
Καλα,για αποκριση δεν το συζηταω... Cool

Παράθεση:
Πουπουλο εισαι.
Οι εκκεντροφοροι PS απο οτι ξερω θα σου χαλασουν την ηρεμια του ρελαντι.
Οταν εψαχνα και εγω για εκκεντροφορους μου ειχε πει καποιος εδω μεσα(δεν θυμαμαι ακριβως,μαλλον ο Τασος ομως)οτι εχουν αγρια χαρακτηριστικα.
Το μοτερ σου μαμα πρεπει να βγαζει 105 αλογα αν δεν κανω λαθος.
Αντεχει παντως.

Καμια σχεση αυτο που λες...Εσυ αναφερεσαι σε 16v εκκεντροφορους ενω ο Γιωργος εχει 8v.Κραταει κανονικα ρελαντι και οριακα ιιισως βγαλει και καρτα,αν και πολυ χλωμο το κοβω. Confused

Παράθεση:
απλά μου φάινεται πολύ περίεργο όταν ακόμα δεν έχεις βάλει το 8ω να ρωτάς πώς θα βγάλει παραπάνω άλογα.
Πάντως στα ΚΤΕΟ έχει αρκετά τσακάλια που ξέρουν από αυτά (γιατί κερδίζουν από το λάδωμα) και δεν είναι ευκολε/φθηνές τέτοιες "πονηριές"...

Γιατρε μου το μοτερ ειναι ολοιδιο ακριβως με το δικο του,μονο η εισαγωη αλλαζει ελαφρως στο plenum.Στο κατω κατω με μια "μαιμουδια" γινεται και εντελως νομιμος και τελειωσε η υποθεση. Wink Twisted evil
Οσο για τις βελτιωσεις,αν κανει οτι σκεφτεται με το μοτερ κατω,τοτε το κοστολογιο πεφτει σημαντικα... Confused

Παράθεση:
θα εβαζα το 16ν πάνω και με το καλημέρα θα είχα χωρίς καμία μετατροπή ότι θα ήθελα...
Μάθε το έτσι

μια χαρά είναι για στροφοδιαδρομή

Βασικα εδω διαφωνω καθετα,πλην της εκδοχης των αλογων...
Θετωντας σαν οριο τα 2000Ε για ενα μοτερ των 120-125 αλογων,το 8βου ειναι μακραν φθηνοτερο και πιο αξιοπιστο απο τα 16βαλβιδα αδερφια του. Wink
Το να βρεις καλο 16βου ειναι σαν να περιμενεις να σου πεσει το Λοττο,ενω τα καλα 8βου ειναι καπως περισσοτερα,εκτος αυτου οπως ειπα ειναι και σαφως πιο αξιοπιστα οποτε αντεχουν. Rolling eyes

Ασε που δεν εχεις και μπλεξιματα με ΚΤΕΟ,τελη,κλπ... Wink

Απο εκει και περα συμφωνο οτι καλυτερα να το μαθει ετσι και μετα να ριξει και αλλα χρηματα.
Ετσι και αλλιως πριν απο τα αλογα εκρεμμουν πολλα ακομα πραγματα(φρενα,αναρτηση,κλπ). Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 16:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

780 ευρω για 8V???
Πολυ ακριβοι.Τι χαρακτηριστικα εχουν?
Για 16V ξερεις τιμη?Συγνωμη για το offtopic.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 16:37:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι ψιλοτερας ο 8v... Confused
Οι 16v ειναι κοντα στο 1000αρικο το ζευγαρι για το 106.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 16:40:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Παράθεση:

Γιατρε μου το μοτερ ειναι ολοιδιο ακριβως με το δικο του,μονο η εισαγωη αλλαζει ελαφρως στο plenum.Στο κατω κατω με μια "μαιμουδια" γινεται και εντελως νομιμος και τελειωσε η υποθεση. Wink Twisted evil
Οσο για τις βελτιωσεις,αν κανει οτι σκεφτεται με το μοτερ κατω,τοτε το κοστολογιο πεφτει σημαντικα... Confused

Παράθεση:
Μάθε το έτσι

μια χαρά είναι για στροφοδιαδρομή

Βασικα εδω διαφωνω καθετα,πλην της εκδοχης των αλογων...
Θετωντας σαν οριο τα 2000Ε για ενα μοτερ των 120-125 αλογων,το 8βου ειναι μακραν φθηνοτερο και πιο αξιοπιστο απο τα 16βαλβιδα αδερφια του. Wink
Το να βρεις καλο 16βου ειναι σαν να περιμενεις να σου πεσει το Λοττο,ενω τα καλα 8βου ειναι καπως περισσοτερα,εκτος αυτου οπως ειπα ειναι και σαφως πιο αξιοπιστα οποτε αντεχουν. Rolling eyes

Ασε που δεν εχεις και μπλεξιματα με ΚΤΕΟ,τελη,κλπ... Wink

Απο εκει και περα συμφωνο οτι καλυτερα να το μαθει ετσι και μετα να ριξει και αλλα χρηματα.
Ετσι και αλλιως πριν απο τα αλογα εκρεμμουν πολλα ακομα πραγματα(φρενα,αναρτηση,κλπ). Rolling eyes

για να τα λες εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις
απλά με τις μετατροπές αν και μου αρέσουν απίστευα σαν ιδέα με τα όσα έχω δει εδώ στο Ελλάδα έχω απίστευτα ξενερώσει (και φοβηθεί...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 18:21:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WilDuck έγραψε:
Pughell έγραψε:

Το ξέρω ρε Παόκι ότι δεν παίρνει εύκολα άλογα!
Τη δική σου την κάσα πάντως την πατάω με μισό γκάζι... Laughing Laughing Laughing

Εκκεντροφόρος PS,
αγωνιστική εξάτμιση PS,
εγκέφαλος...

Δεν υπάρχει κάποια πιο οικονομική λύση?
Π.χ. εκκεντροφόρος από την κάσα του Στέλιου ? Laughing

Στελλάρα αγορίνα μου είσαι και ο πρώτος! Μην ακούς κανέναν! Cool

Έχω τον γνωστό εκκ PS grN σε reprofile από τον Μπούμπη και σκέφτομαι να τον δώσω, για να βάλω κάποιον πιο κοντά στον μαμά.

Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου πμ για να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες. Idea

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 22:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Γιατί να μη ρωτήσω δηλαδή ρε συ Μάνθο?

Κακό είναι να ξέρω στα πόσα άλογα μπορεί να "παίξει" το μοτέρ μου? Shocked

Το πλάνο μπορεί να υλοποιηθεί και στο 3μηνο. Wink

Απλά, επειδή έχω σαν όριο (για την καρότσα μου) τα 130hp, γουστάρω να έχω έναν βελτιωμένο 8βου, που να μοιάζει με μαμά 1400... Very happy

Γούστα είναι αυτά Μάνθο!

Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 22:26:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Θα το φατε το παιδι ρε... Laughing

Πες τα ρε Στελλάρα... Laughing

Θα σε πρήξω στα πμ τώρα!
Εκεί που πήγες να ησηχάσεις λίγο, έμπλεξες πάλι! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 22:27:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
Έχω τον γνωστό εκκ PS grN σε reprofile από τον Μπούμπη και σκέφτομαι να τον δώσω, για να βάλω κάποιον πιο κοντά στον μαμά.

Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου πμ για να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες. Idea

Όχι και τόσο γνωστός σε μένα... Laughing

PS Gr.N σε reprofile από τον Μπούμπη...
Χμμμ....

Έχεις πμ.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 22:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου αρεσει που εχεις βαλει ενα ταβανι για τα αλογα.
Αυτο δειχνει οτι ξερεις τι ζητας.

Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 04:21:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασχετο.

Από ανάρτηση και φρένα , τι έχουμε??

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 1 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης