PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παραξενος θορυβος

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
KOULESPARIS (ΔΛΓΦΓΦ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Φεβ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Φεβ 2007, 20:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Παραξενος θορυβος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια εχω ενα peugeot 106 και ακουγεται ενος θορυβος απο
την πλευρα του συνοδηγου ακριβως στο φτερο.
Στην αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι ειναι δεξι ημιαξωνιο,το αλλαξα αλλα παλι τα ιδια οταν παιρνω αριστερη στροφη και εχει και σαμαρακι ο δρομος ακουγεται πολυ εντονα.
Μπορει να μου πει κανενας φιλος τι μπορει να ειναι?
Ευχαριστω

Θα σε παρακαλουσα να γραφεις με πεζους χαρακτηρες και οχι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατι ειναι αρκετα κουραστικα... Mad
Στη συγκεκριμενη δηοσιευση το εκανα εγω για σενα Wink
Εκ της mod team
Ghost Dog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Φεβ 2007, 01:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι είδους θόρυβο; Χτύπημα, τρίξιμο;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Φεβ 2007, 11:38:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι σαν χτύπημα, θα κοιτάξεις το ψαλίδι αν έχει κενά καθώς και το μπαλάκι της ζαμφόρ. Εκεί είναι συνήθως το πρόβλημα.
Αν αυτά είναι ΟΚ, όσο και αν φαίνεται απίστευτο θα κοιτάξεις και την βάση του μοτέρ, κάτω από τον εγκέφαλο.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 01:16:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπίσης αν πρόσφατα έχεις αλλάξει αμορτισέρ, (και ας μην έχεις αλλάξει..) τσέκαρε το παξιμάδι που σφίγγει το αμορτισέρ μέσα στη ¨θήκη" του...

Οχι το παξιμάδι που είναι στο top μαουντ, αυτό που σου λέω το βρίσκεις αφού κατεβάσεις την ανάρτηση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 01:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gonakinen έγραψε:
Eπίσης αν πρόσφατα έχεις αλλάξει αμορτισέρ, (και ας μην έχεις αλλάξει..) τσέκαρε το παξιμάδι που σφίγγει το αμορτισέρ μέσα στη ¨θήκη" του...

Οχι το παξιμάδι που είναι στο top μαουντ, αυτό που σου λέω το βρίσκεις αφού κατεβάσεις την ανάρτηση.

Εμενα μου ακουγετε ενας παραξενος θορυβος πισω δεξια.Εχω αλλαξει τα αμορτισερ με KonigSport και οταν πεφτω σε λακουβα μου κανει ενα τριξιμο πισω.Το ακουω οταν εχω ανοιχτα τα παραθυρα.Οταν ειναι κλειστα δεν ακουω τιποτα.
Μηπως μπορεις να μου πεις τι πρεπει να κοιταξω.Οταν το ειχα παει στον μηχανικο μου για σερβις και το εκανα βολτα μετα ακριβως δεν το εκανε σχεδον καθολου.Τωρα παλι εχει αρχισει να διαμαρτυρετε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 02:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνήθως τα αμορτισέρ δε κανουν τέτοιους θορύβους.

Κι αφού λες ότι δεν το κάνει πάντα, μάλλον είναι κάτι που επηρεάζεται απο τη θερμοκρασία που αναπτυσει κατα την κίνηση (ή την τριβή αν θες).
Μάλλον σινεμπλόκ ...

Αυτό δεν προυποθέτει πάντα αλλαγή.
Λύσιμο-σφίξιμο και λίγο ψέκασμα κι αμα δεν σε ενοχλεί και ο θόρυβος καλά είμαστε...

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 10:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και εισαι απο εδω αν ειναι και βρεθουμε καμια φορα θα καταλαβεις ακριβως τι ειναι.
Οταν πεφτω σε λακουβα κανει ενα τριξιματακι σαν να σερνεις μικρη αλυσιδιτσα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 09:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες που πηγα ρεθυμνο σε δυο σημεια στον δρομο που εχει φοβερες ανωμαλιες παρατηρησα οταν επεσα στο σαμαρακι τοτε πισω δεξια μου εκανε σαν να χτυπαει καπου σε πλαστικο.Πιεστηκε πολυ το αμορτισερ.Τι μπορει να ειναι?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης