PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 "εναντίον" 106 rallye !!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 08:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Τί να πω; Σας αφήνω λοιπόν να εκτονωθείτε... στο Forum. Twisted evil

Στο δρόμο άλλος εκτονώνεται... Twisted evil

--------

Όταν έρθει η ώρα του Μιλτέλλα
όλοι οι άλλοι κάνουν πέρα! Laughing

--------

Τί είπατε; Το 206 1.6 δεν χτυπάει το 106 Rallye; Πόσο κ@βλώνω όταν διαβάζω (ακούω) κάτι τέτοια... Twisted evil Twisted evil

Μεγάλες κουβέντες;
Όλες οι κουβέντες χωράνε στο Forum, στον δρόμο (στην πίστα μήπως;!) χωράνε ΜΟΝΟ οι αληθινές!

Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να μιλήσουν και οι οδηγοί πιάνοντας το τιμόνι και όχι το πληκτρολόγιο. Μέχρι τότε περαστικά στα Σταρλετάκια και στα Χοντάκια... Laughing

ΥΓ Και στα Ραλάκια! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing

Πές τα Παπού πές τα Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 09:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
Petros έγραψε:
Προσωπικά πάντως παιδιά τι να σας πω; Δεν τον αντέχω τόσο πολιτισμό... Στο στρώσιμο το XS και η πέμπτη του βγάζει 140 με περίπου 4.000 στροφές, τη στιγμή που ο μόνος θόρυβος που ακούγεται είναι αυτός της κύλησης των ελαστικών... και κάτι ψηλά από την ηλιοροφή. Shocked

Το rallye ήδη από τα 120 σου προκαλούσε μερική κώφωση!

Πάντως είμαι στο τσακ να μην το πουλήσω και να κρατήσω και τα δύο!!!

αχ φιλε πετρο λυπαμαι που θα σου το πω αλλα μπορει το δικο σου το αμαξακι να ειναι το 206 αλλα ειναι λιονταρακι και αυτο και γρηγορα θα καταλαβεις τι σημαινει τριζουν τα παντα. εγω εχω το ραλακι και ναι τριζει πολυ λογικο λογω αναρτησεων, αλλα και του φιλου μου του νικελ που εχω οδηγησει εκει μεσα γινεται συναυλια τριγμων τι να λεμε τωρα.
θα σας πω μια ιστορια που δυσκολα θα την πιστευε κανεις αλλα ευτυχως ειχα και μαρτυρα. η ιστορια αφορα το φαινομενο που λεγεται ραλλυ. πριν καμια 10αρια μερες ξεκιναω απο γλυφαδα για καλλιθεα.μολισ βγαινω απο το φαναρι ερχεται και κολλαει απο πισω μου ενα σταρλετ gti. για οσους δεν γνωριζουν 130 αλογα τουρμπατα!!!ο τυπος ειδε το ραλακι και λεει κατσε να περασουμε καλα.πηγαιναμε κομματια μεχρι καλλιθεα και δεν μπορουσε να με περασει με τιποτα.στο φαναρι εκκινηση δεν με περνουσε με τιποτα με το ραλακι να περνει μισο αυτοκινιτο στο τελειωμα της 3ης. στο φαναρι του τροκαντερο το παλικαρακι με ρωτουσε τι του εχω κανει και απλα του ειπα οτι εχω βαλει μονο μια σκουπιτσα και οτι ειναι μαμα!!!το αμαξι ειναι φαινομενο, κ@υλα και πονοκεφαλος τρελος. τωρα το μονο που ξαχνω ειναι 400χιλιαρικα για να γινει σαν του danielou (μπραβο φιλε ο ενθουσιασμος στα λεγομενα σου με εχει βαλει σε τρελες σκεψεις, εχω οδηγησει ραλακι με μονο ροικη και τρελαθηκα, οταν ερθει η ωρα του δικου μου θα σου στειλω pm). τελος να σας πω οτι οταν μιλαμε για μικρες διαφορες στις εργοστασιακες επιδοσεις παιζει μεγαλο ρολο το στρωσιμο που εχει γινει και φυσικα ο οδηγος επομενως το διλιτρο το 206 μπορει ευκολα να γινει θυμα απο θυτης.

ρε brother ραλλακια ειμαστε και κοντα.παγκρατιωτης ειμαι.σημερα απο τα μερη σου θα περασω.στη θησεως θα ειμαι.οποτε θες παντως στο δινω για μια βολτα να καταλαβεις περι τινος προκειται!!μιλαμε ωραιο πραγμα.χθες απτοητος απο την κληση που εφαγα προχθες τα εστησα σε φαναρι με ενα 200SX.αληθεια ποσα αλογα βγαζει??δεν εχω ιδεα!το θεμα ειναι οτι τον καταπια και αυτον.ενα μπασταρδολεον δεν μπορουσα να πιασω αλλα...μετα καταλαβα γιατι μου εφευγε σχετικα δυσκολα ομως.τα εστησε με ενα ΑUDI TT 225 PS στο φαναρι και του εριξε του αρειου γερμανου μια καροτσα και βαλε.καταλαβαινεις τι επαιζε με το λεον!!!!παντως για ατμοσφαιρα 1.6 λιτρα το ραλλυ γα@@@@ κο@@@@!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 10:29:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Rally έγραψε:
Petros έγραψε:
Προσωπικά πάντως παιδιά τι να σας πω; Δεν τον αντέχω τόσο πολιτισμό... Στο στρώσιμο το XS και η πέμπτη του βγάζει 140 με περίπου 4.000 στροφές, τη στιγμή που ο μόνος θόρυβος που ακούγεται είναι αυτός της κύλησης των ελαστικών... και κάτι ψηλά από την ηλιοροφή. Shocked

Το rallye ήδη από τα 120 σου προκαλούσε μερική κώφωση!

Πάντως είμαι στο τσακ να μην το πουλήσω και να κρατήσω και τα δύο!!!

αχ φιλε πετρο λυπαμαι που θα σου το πω αλλα μπορει το δικο σου το αμαξακι να ειναι το 206 αλλα ειναι λιονταρακι και αυτο και γρηγορα θα καταλαβεις τι σημαινει τριζουν τα παντα. εγω εχω το ραλακι και ναι τριζει πολυ λογικο λογω αναρτησεων, αλλα και του φιλου μου του νικελ που εχω οδηγησει εκει μεσα γινεται συναυλια τριγμων τι να λεμε τωρα.
θα σας πω μια ιστορια που δυσκολα θα την πιστευε κανεις αλλα ευτυχως ειχα και μαρτυρα. η ιστορια αφορα το φαινομενο που λεγεται ραλλυ. πριν καμια 10αρια μερες ξεκιναω απο γλυφαδα για καλλιθεα.μολισ βγαινω απο το φαναρι ερχεται και κολλαει απο πισω μου ενα σταρλετ gti. για οσους δεν γνωριζουν 130 αλογα τουρμπατα!!!ο τυπος ειδε το ραλακι και λεει κατσε να περασουμε καλα.πηγαιναμε κομματια μεχρι καλλιθεα και δεν μπορουσε να με περασει με τιποτα.στο φαναρι εκκινηση δεν με περνουσε με τιποτα με το ραλακι να περνει μισο αυτοκινιτο στο τελειωμα της 3ης. στο φαναρι του τροκαντερο το παλικαρακι με ρωτουσε τι του εχω κανει και απλα του ειπα οτι εχω βαλει μονο μια σκουπιτσα και οτι ειναι μαμα!!!το αμαξι ειναι φαινομενο, κ@υλα και πονοκεφαλος τρελος. τωρα το μονο που ξαχνω ειναι 400χιλιαρικα για να γινει σαν του danielou (μπραβο φιλε ο ενθουσιασμος στα λεγομενα σου με εχει βαλει σε τρελες σκεψεις, εχω οδηγησει ραλακι με μονο ροικη και τρελαθηκα, οταν ερθει η ωρα του δικου μου θα σου στειλω pm). τελος να σας πω οτι οταν μιλαμε για μικρες διαφορες στις εργοστασιακες επιδοσεις παιζει μεγαλο ρολο το στρωσιμο που εχει γινει και φυσικα ο οδηγος επομενως το διλιτρο το 206 μπορει ευκολα να γινει θυμα απο θυτης.

ρε brother ραλλακια ειμαστε και κοντα.παγκρατιωτης ειμαι.σημερα απο τα μερη σου θα περασω.στη θησεως θα ειμαι.οποτε θες παντως στο δινω για μια βολτα να καταλαβεις περι τινος προκειται!!μιλαμε ωραιο πραγμα.χθες απτοητος απο την κληση που εφαγα προχθες τα εστησα σε φαναρι με ενα 200SX.αληθεια ποσα αλογα βγαζει??δεν εχω ιδεα!το θεμα ειναι οτι τον καταπια και αυτον.ενα μπασταρδολεον δεν μπορουσα να πιασω αλλα...μετα καταλαβα γιατι μου εφευγε σχετικα δυσκολα ομως.τα εστησε με ενα ΑUDI TT 225 PS στο φαναρι και του εριξε του αρειου γερμανου μια καροτσα και βαλε.καταλαβαινεις τι επαιζε με το λεον!!!!παντως για ατμοσφαιρα 1.6 λιτρα το ραλλυ γα@@@@ κο@@@@!!!

να σαι καλα ρε φιλε αλλα σημερα θα ειμαι μεχρι το μεσημερι αθηνα.ειμαι ναυτης βλε[πεις και υπηρετω, οποτε θες ομως κανονιζουμε για καφεδακι. νομιζω παντως οτι εχουμε την δικια μας νοοτροπια φιλε την οποια καποιοι δεν καταλαβαινουν, για παραδειγμα υπαρχει καποιος μεσα εδω που νομιζει οτι το 1600xs περνει το ραλλακι. ρε μηπως μας περνει το 1400????εσυ τι λες ρε danielo αντι να κανω ροικη να βαλω προγραμμα, να ρυθμισω εκκεντροφορους, να βαλω εξατμιση μηπως ειναι καλυτερα να βαλω την μηχανη του 206???
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 10:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[/quote]

να σαι καλα ρε φιλε αλλα σημερα θα ειμαι μεχρι το μεσημερι αθηνα.ειμαι ναυτης βλε[πεις και υπηρετω, οποτε θες ομως κανονιζουμε για καφεδακι. νομιζω παντως οτι εχουμε την δικια μας νοοτροπια φιλε την οποια καποιοι δεν καταλαβαινουν, για παραδειγμα υπαρχει καποιος μεσα εδω που νομιζει οτι το 1600xs περνει το ραλλακι. ρε μηπως μας περνει το 1400????εσυ τι λες ρε danielo αντι να κανω ροικη να βαλω προγραμμα, να ρυθμισω εκκεντροφορους, να βαλω εξατμιση μηπως ειναι καλυτερα να βαλω την μηχανη του 206???[/quote]
ρεεεεεεεε τι ειναι αυτα που μου λες??ποια μηχανη του 206 μου λες??εμεις ειμαστε η χαρα της μηχανικης βελτιωσης.ολος ο κοσμος μιλαει για κολοφτιαγμενα ραλλια δεν λεει για 206xs,206gti.δεν λεω οτι δεν παιρνουν αλλα τουλαχιστον στην ελλαδα δεν εχει ασχοληθει κοσμος και κοσμακης σοβαρα με την βελτιωση τους.για εμας οπου και να στριψεις το κεφαλι σου βλεπεις απειρες προτασεις βελτιωσης.ενδεικτικα απο γνωστο περιοδικο(μου φαινεται το power techni) αναφερει οτι υπαρχουν 40!!!!!! διαφορετικοι εκκεντροφοροι για βελτιωση στο ραλλυ.
την βελτιωση να την κανεις ολοκληρωμενα και οχι κομματι κομματι για να ρυθμιστει το αυτοκινητο οπως πρεπει απο την αρχη.400 χιλιαρικα τι ακριβως θα κανεις ??πες μου για να σε ορμηνεψω!!τα εψαξα πολυ πριν κανω την βελτιωση!!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 10:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:

να σαι καλα ρε φιλε αλλα σημερα θα ειμαι μεχρι το μεσημερι αθηνα.ειμαι ναυτης βλε[πεις και υπηρετω, οποτε θες ομως κανονιζουμε για καφεδακι. νομιζω παντως οτι εχουμε την δικια μας νοοτροπια φιλε την οποια καποιοι δεν καταλαβαινουν, για παραδειγμα υπαρχει καποιος μεσα εδω που νομιζει οτι το 1600xs περνει το ραλλακι. ρε μηπως μας περνει το 1400????εσυ τι λες ρε danielo αντι να κανω ροικη να βαλω προγραμμα, να ρυθμισω εκκεντροφορους, να βαλω εξατμιση μηπως ειναι καλυτερα να βαλω την μηχανη του 206???[/quote]
ρεεεεεεεε τι ειναι αυτα που μου λες??ποια μηχανη του 206 μου λες??εμεις ειμαστε η χαρα της μηχανικης βελτιωσης.ολος ο κοσμος μιλαει για κολοφτιαγμενα ραλλια δεν λεει για 206xs,206gti.δεν λεω οτι δεν παιρνουν αλλα τουλαχιστον στην ελλαδα δεν εχει ασχοληθει κοσμος και κοσμακης σοβαρα με την βελτιωση τους.για εμας οπου και να στριψεις το κεφαλι σου βλεπεις απειρες προτασεις βελτιωσης.ενδεικτικα απο γνωστο περιοδικο(μου φαινεται το power techni) αναφερει οτι υπαρχουν 40!!!!!! διαφορετικοι εκκεντροφοροι για βελτιωση στο ραλλυ.
την βελτιωση να την κανεις ολοκληρωμενα και οχι κομματι κομματι για να ρυθμιστει το αυτοκινητο οπως πρεπει απο την αρχη.400 χιλιαρικα τι ακριβως θα κανεις ??πες μου για να σε ορμηνεψω!!τα εψαξα πολυ πριν κανω την βελτιωση!!!!![/quote]

εννοειται οτι κανω πλακα φιλε μου. τι να σου λεω για αυτα που εχω ψαξει τωρα.αυτα μαζι με τις απορειες μου απο κοντα. εχω παντως τριφυσο εγκεφαλο και γι αυτο περιμενα και περιμενω μεχρι τωρα. σχετικα με την ζαντα σου καλλιθεα πας που?για περνα και απο τον Χοϊμε μια διπλα στον κοτσοβολο και μια που θα εισαι κοντα και απο τον παπαδοπουλο για την εξατμιση.
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 10:59:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
danielos έγραψε:

. εχω παντως τριφυσο εγκεφαλο και γι αυτο περιμενα και περιμενω μεχρι τωρα. σχετικα με την ζαντα σου καλλιθεα πας που?για περνα και απο τον Χοϊμε μια διπλα στον κοτσοβολο και μια που θα εισαι κοντα και απο τον παπαδοπουλο για την εξατμιση.

στο χοιμε τις εβαλα τις ζαντες και εκει θα παω το μεσημερακι για να κανουμε την αλλαγη.ελπιζω να κατσει η φαση με τους καινουργιους αποστατες γιατι δεν θελω να αποχωριστω τις ζαντες γιατι με τρελαινουν.ειναι ερωτας τρελος.οσο για τον τριφισο τον εγκεφαλο μην μασας.εχω κανει ηδη 4500 χιλιομετρα βελτιωμενος και δεν εχω προβλημα.ενα προβλημα που ειχα με το ρελαντι οφειλοταν στο πολυ πλουσιο μειγμα βενζινης που ειχα χαμηλα.ρυθμιστηκε και ξεπεραστηκε!!!αερα σου λεω!!προσεχε το μηχανικο που θα σου κανει τη ροικη!!!!!!!!!!!!!ειναι κινδυνος θανατος αν πεσεις σε ασχετο θα σου μεταβαλλει τη γεωμετρια των αυλων και δεν διορθωνεται μετα!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 11:05:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω στον χοιμε τις εβαλα, εκει κοντα μενω.λοιπον θα κανονισουμε να τα πουμε απο κοντα
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 13:03:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι δυσκολος ο δρομος προς την δοξα.αφηνιασμενο το λιονταρακι τρεχει και δαγκωνει.αλλοθρησκοι υποταχτειτε στη μανια του γαλλικου λεοντα!καλα το πηγα ε??? Twisted evil Cool Very happy

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 13:26:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
ειναι δυσκολος ο δρομος προς την δοξα.αφηνιασμενο το λιονταρακι τρεχει και δαγκωνει.αλλοθρησκοι υποταχτειτε στη μανια του γαλλικου λεοντα!καλα το πηγα ε??? Twisted evil Cool Very happy

Πολύ καλά το πας......συνέχισε έτσι........

Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά, αυτός δαγκώνει πολύ !!!!!

Αντιλυσσικό εμβόλιο γρήγορααααααα !!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 15:43:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα το σκεφτηκα καλυτερα.....Αντι για την μηχανη απο το MINI GROUP A θα βαλω απο 206 1400.Η καλυτερη μετατροπη...και αντι να δωσω λεφτα θα παρω και απο πανω Laughing Laughing

Τι παει το ιδιο με τα 106 Question Question Question

Μπα ποιο γρηγορο ειναι το 206 Laughing Laughing Laughing Στην οπισθεν

Πλακα εεεεε μην τσιμπατε αδελφια με τα λοιπα 206.

Απαγορευωνται οι εμφυλιοι στο ΦΟΡΟΥΜ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιαν 2003, 16:17:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Mην τσιμπάμε. Question Question Question

Δεν θα κάνω την μετατροπή φέτος (ελπίζω) από 206/1600 σε RC ή Type-R; Tότε θα τα πούμε!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

Σε Impreza STI μου είπε ο τραπεζίτης μου ότι δεν γίνεται μετατροπή. Δεν χωράει ο λογαριασμός μου στην τιμή. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2003, 10:45:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Δεν θα κάνω την μετατροπή φέτος (ελπίζω) από 206/1600 σε RC ή Type-R; Tότε θα τα πούμε!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

Σε Impreza STI μου είπε ο τραπεζίτης μου ότι δεν γίνεται μετατροπή. Δεν χωράει ο λογαριασμός μου στην τιμή. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Προδοσία μυρίζομαι... Razz

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2003, 11:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

http://acousticguitar.com/lessons/jazz_chords/audio/Ex5.ram

A blues in G, up to tempo. Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2003, 08:07:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Miltellas έγραψε:

http://acousticguitar.com/lessons/jazz_chords/audio/Ex5.ram

A blues in G, up to tempo. Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Μία κιθαρούλα να είχα και θα το έπαιζα το κομμάτι..
Πολύ... θεραπευτικό! Laughing Laughing Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 03:56:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:

Δεν φτανει ρε αχαριστε που σε ειχα 1ο τραπεζι πιστα και μαλιστα δωρεαν, ζητας και τα ρεστα απο πανω??? Τι να πεις...ραλακηδες Laughing

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 03:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Mην τσιμπάμε. Question Question Question

Και αν κρινω απο το signature σου μαλλον για το type-r σε κοβω...
Προδοσια........

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 09:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Rally έγραψε:

Δεν φτανει ρε αχαριστε που σε ειχα 1ο τραπεζι πιστα και μαλιστα δωρεαν, ζητας και τα ρεστα απο πανω??? Τι να πεις...ραλακηδες Laughing

Razz Razz Razz οχι φιλε μου δεν ειμαι αχαριστος συγνωμη!!! για ενα αλλο τραπεζι ομως που λεγαμε τηλ δεν πηρες!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 13:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Προδοσια........

Δύσκολος γρίφος.

Tο όλο concept λέει δίλιτρο αλλά ποιο, είναι το θέμα.

25000 ευρώ για δύο χρόνια εγγύηση, την ποιότητα κατασκευής και την θέση οδήγησης του 206 είναι πολλά. Nα έχεις επιδόσεις και συμπεριφορά και να μην μπορείς να τα εκμεταλευτείς λόγω κακής θέσης οδήγησης (κατά τη γνώμη μου πάντα), καλύτερα να μην το πάρεις.

31000 ευρώ, τελική τιμή για το ST170 υπερβολικά.

31000 περίπου για το Type-R επίσης πολλά, γιατί δεν τα έχω και μέχρι να μαζέψω τα +6000 ευρώ που μου λείπουν, το 206 θα έχει χάσει και άλλη αξία. Άσε που και στο Type-R άκουσα ότι όταν κάθεσαι σωστά το δεξί πόδι ακουμπά στην μεσαία κολόνα.

Mύλος. Θα δω, εν τέλει τι θα κάνω.

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 14:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι ψαχνεσαι??παρε ενα ραλλυ να βρεις την υγεια σου!!!!!!!!!!!!!! Very happy Shocked Cool Laughing Rolling eyes Wink Twisted evil Question Idea Razz Embarassed Sad

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 14:14:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:
Προδοσια........

Δύσκολος γρίφος.

Tο όλο concept λέει δίλιτρο αλλά ποιο, είναι το θέμα.

25000 ευρώ για δύο χρόνια εγγύηση, την ποιότητα κατασκευής και την θέση οδήγησης του 206 είναι πολλά. Nα έχεις επιδόσεις και συμπεριφορά και να μην μπορείς να τα εκμεταλευτείς λόγω κακής θέσης οδήγησης (κατά τη γνώμη μου πάντα), καλύτερα να μην το πάρεις.

31000 ευρώ, τελική τιμή για το ST170 υπερβολικά.

31000 περίπου για το Type-R επίσης πολλά, γιατί δεν τα έχω και μέχρι να μαζέψω τα +6000 ευρώ που μου λείπουν, το 206 θα έχει χάσει και άλλη αξία. Άσε που και στο Type-R άκουσα ότι όταν κάθεσαι σωστά το δεξί πόδι ακουμπά στην μεσαία κολόνα.

Mύλος. Θα δω, εν τέλει τι θα κάνω.

Αντε πάρε αγόρι μου το ποδηλατάκι της υπογραφής μου, μπας και δείς άσπρη μέρα..
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Twisted evil Twisted evil

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 8 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης