Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
rolland206cc (Σπυρος) Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)
Ένταξη: 21 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 107
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Φεβ 2007, 21:28:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βασικα αν εχεις γκαραζ δικο σου ειναι μαλ***α να παρκαρει αλλος ,αλλα καλο ειναι να μην ειναι και εριστικος ο ανθρωπος που εχει το γκαραζ.Εγω μια φορα εχω παρκαρει μπροστα σε εισοδο πολυκατοικιας αλλα ισως να εμπαινε και αυτοκινητο εστω και μπροστα στην κεντρικη εισοδο,ειμαι μεσα στο αυτοκινητο και περιμενω να ερθει μια κοπελα οποτε ερχεται ενα ταξι βγαινει ενας καμμια 120αρια κιλα(ειχε κατσει το ταξι απο το οποιο βγηκε) και ακολουθει ο παρακατω διαλογος
-φιλε εδω ειναι παρκιν πιλοτης παρε το αμαξι και φυγε
-δεν θα φυγω απο το αυτοκινητο περιμενω καποιον
-σου ειπα να φυγεις
-γιατι εχεις αυτοκινητο και θες να παρκαρεις?
-ναι εχω και σου ειπα να φυγεις
-καλα οταν ερθει το αυτοκινητο σου θα φυγω να παρκαρεις(μιλαμε οτι ολη η προσοψη της πολυκατοικιας ηταν και καλα εισοδο πιλοτης)
-θα φυγεις η να καλεσω το 100
-καλεσε και το 200 εγω θα φυγω οταν ερθει αυτη που περιμενω
-λοιπον η φευγεις η παιρνω τωρα τη τροχαια
(για να μην με πριζει λεω να παω ακριβως απεναντι να παρκαρω που ειχε αλλη πιλοτη)και του λεω φευγω αλλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου
-Ουτε εγω το δικο σου
-Αυτο ειναι λογικο (γιατι για να το καταλαβεις θελει και μυαλο)
Μεχρι που εφυγα με κοιταξε λες και εβλεπε διαστημικο σταθμο στη πιλοτη του ο ηλιθιος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Fotografos (theofrastos) Μέλος

Peugeot 306 1.6 8v (1995)
Ένταξη: 06 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 103 Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΙΛΙΟΝ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Φεβ 2007, 23:04:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όλοι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να παρκάρουμε για κάποιο ελάχιστο χρονικό διάστημα σε πιλοτή κτλ αλλά απο τη στιγμή που είσαι και μέσα στο αμάξι και ανα πάσα στιγμή μπορείς να κάνεις πίσω η μπροστά σε περίπτωση που έρθει κάποιος να το βάλει μέσα δεν μπορώ να καταλάβω τι τσιτώνουν μερικοί και το παίζουν μαγκές κτλ, μια μικροεξυπηρέτηση είναι στην ουσία που βγαίνουν και οι 2 κερδισμένοι.
Έπρεπε να τον αφήσεις να φωνάξει μπάτσους κατά 99% θα του φώναζαν επειδή τους κάλεσε χωρίς απολύτως κανέναν λόγο και θα τον έκραζαν!
Εδώ κράξαν τον πατέρα μου επειδή τους φώναξε όταν είχε πλακωθεί με κάποιον στο δρόμο δεν θυμάμαι γιατί και δεν ήθελε να κάνει μύνηση μετά!
Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rolland206cc (Σπυρος) Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)
Ένταξη: 21 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 107
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Φεβ 2007, 00:01:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το θεμα ειναι πως φοβηθηκα μηπως παθει εγκεφαλικο ο τυπος η μηπως παρει φορα και σκασει πανω στο αμαξι μου με απροβλεπτες για το αμαξι μου αλλα και εκεινον στη συνεχεια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Fotografos (theofrastos) Μέλος

Peugeot 306 1.6 8v (1995)
Ένταξη: 06 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 103 Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΙΛΙΟΝ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Φεβ 2007, 00:06:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
OMG! Καλά έκανες τότε 
Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Φεβ 2007, 01:02:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Fotografos έγραψε: | Όλοι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να παρκάρουμε για κάποιο ελάχιστο χρονικό διάστημα σε πιλοτή κτλ αλλά απο τη στιγμή που είσαι και μέσα στο αμάξι και ανα πάσα στιγμή μπορείς να κάνεις πίσω η μπροστά σε περίπτωση που έρθει κάποιος να το βάλει μέσα δεν μπορώ να καταλάβω τι τσιτώνουν μερικοί και το παίζουν μαγκές κτλ, μια μικροεξυπηρέτηση είναι στην ουσία που βγαίνουν και οι 2 κερδισμένοι.
Έπρεπε να τον αφήσεις να φωνάξει μπάτσους κατά 99% θα του φώναζαν επειδή τους κάλεσε χωρίς απολύτως κανέναν λόγο και θα τον έκραζαν!
Εδώ κράξαν τον πατέρα μου επειδή τους φώναξε όταν είχε πλακωθεί με κάποιον στο δρόμο δεν θυμάμαι γιατί και δεν ήθελε να κάνει μύνηση μετά! |
Ενταξει αν ειναι να ειναι ο οδηγος μεσα στο αμαξι και απλα περιμενει εκει γιατι δεν μπορει να βρει αλλου πραγματικα δεν θα με πειραζε και ουτε τον μαγκα θα του εκανα στο στυλ "ρε φιλε δεν βλεπεις την πινακιδα?"
Το θεμα ειναι να εχει παει καπου μακρια και να θες να βαλεις το δικο σου.Και το χειροτερο ειναι να γυρισει και αντι να πει συγνωμη να σου την βγει και απο πανω.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|