PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 vs.....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TheTransporter (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16v) XS (2001)

Ένταξη: 01 Φεβ 2007
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Φεβ 2007, 20:36:33    Θέμα δημοσίευσης: No more BMW & Mazda 6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαιρετώ!! Χθεσ τα εστησα με εναν φιλο μου που εχει μια BMW Compact 1600...αλλα το αυτοκινητο ειναι ολο snitzer απο μεταδοση εξαγωγη,μεχρι αναρτησεις,(εκτος απο το μοτερ που ειναι μαμα). Βαλαμε μια αποσταση κατα την οποια γεμιζε και η 4η. 1η μαζι στην 2α ανοιγω μισο αυτοκινητο και στην 3η καληνυχτα σας...3 με 4 αυτοκινητα και τελος τελειωσαμε με διφορα 5 αυτοκινητων. Very happy Very happy Very happy

Πριν λιγο καιρο επεσα κοντρα με mazda 6...(1.8 125hp) για οποιον ειναι απο Θεσσαλονικη μπροστα στα ΙΚΕΑ. Με δυσκολεψε πολυ το βρωμοιαπωνικο!!! Evil μονο ενα αυτοκινητο καταφερα να τον φυγω...αυτα τα ολιγα...

Drifting Forever...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Φεβ 2007, 05:27:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλος.
Πριν τρεις μερες με ξαδερφακι 306 στα φαναρια παπαναστασιου(Ηρακλειο Κρητης).
Πηγαιναμε μαζι για πολλα μετρα αλλα στο κατηφορικο κομματι μου εφυγε.
Το ωραιο ηταν οτι ειχαμε και η δυο φωτα xenon και γινοταν μερα μπροστα.
Ενα ακομα σκηνικο εγινε την Τριτη το βραδυ.
Αυτην την φορα με μια Ιταλιδα.Alfa 147.Στο πολυ χαλαρο την ειχα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TheTransporter (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 17:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα την εκανες την παλιοαλφα.... Onfire Και για να μην ξεχνιομαστε οι Alfa ειναι σαν γκομενες οι οποιες ειναι μονο φρουφρου κι αρώματα..τιποτα στην ουσία...Το 306(απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα) Thumb right τι μοτερ ειχε? 1.6?

Drifting Forever...!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 17:43:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Πολυ καλος.

Στο χαλαρό την είχες; Μήπως ήταν αυτή με τα 105 άλογα;

TheTransporter έγραψε:
Καλα την εκανες την παλιοαλφα.... Onfire Και για να μην ξεχνιομαστε οι Alfa ειναι σαν γκομενες οι οποιες ειναι μονο φρουφρου κι αρώματα..τιποτα στην ουσία...Το 306(απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα) Thumb right τι μοτερ ειχε? 1.6?

Καλά, δεν είναι για τα μπάζα όλες οι alfa, μην τα παραλέμε. Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 19:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει ολες δεν ειναι αλλα αν ειναι να δωσω 35000 ευρω για alfa τοτε θα επερνα κατι αλλο.
Το 306 πρεπει να ηταν 1,6 γιατι αν ηταν 2,0 θα με αφηνε απο την αρχη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 19:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την 147 μιλάω...δύσκολο να πάρουμε 120αρα 147... Confused

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 00:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα εχει 127.
Δεν ξερω αν ηταν αυτη με τα 120 αλλα την πηρα ανετα.
Αν ειναι πιο ελαφρια απο το 307(που μαλλον ειναι)τοτε ηταν αυτη με τα 105 αλογα.

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 00:54:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εμενα εχει 127.
Αν ειναι πιο ελαφρια απο το 307(που μαλλον ειναι)τοτε ηταν αυτη με τα 105 αλογα.

Μαλλον θα ηταν με τα 105 γιατι οταν ειχα το 206 που ειναι πιο ελαφρυ απο το δικο σου ειχε φιλος μια 147 με τα 120 και οποτε τα στηναμε (σχεδον παντα με αποκορυφωμα ενα βραδυ στην αδεια Ποσειδωνος που δεν αφησαμε κυριολεκτικα φαναρι για φαναρι) παντα πεταγομουν μπροστα και στα μεσα της 3ης η αλφα περνουσε μπροστα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TheTransporter (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 01:42:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
brz20 έγραψε:
Πολυ καλος.

Στο χαλαρό την είχες; Μήπως ήταν αυτή με τα 105 άλογα;

TheTransporter έγραψε:

Καλά, δεν είναι για τα μπάζα όλες οι alfa, μην τα παραλέμε. Cool

Ok ημουν λιγο υπερβολικος. Εχουν και οι Alfa ενα υποβαθρο. Wink

Drifting Forever...!
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 02:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Μαλλον θα ηταν με τα 105 γιατι οταν ειχα το 206 που ειναι πιο ελαφρυ απο το δικο σου ειχε φιλος μια 147 με τα 120 και οποτε τα στηναμε (σχεδον παντα με αποκορυφωμα ενα βραδυ στην αδεια Ποσειδωνος που δεν αφησαμε κυριολεκτικα φαναρι για φαναρι) παντα πεταγομουν μπροστα και στα μεσα της 3ης η αλφα περνουσε μπροστα.

Οουυυ....Παλιοκαγκουρα!! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 03:46:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΥΟΥΟΥΟ Παλιοκοντράκια! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 07:10:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
brz20 έγραψε:
Εμενα εχει 127.

Αυτο απο εσενα δεν το περιμενα.
Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Απρ 2007, 16:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες καθομουν στο φαναρι και ηρθε στα δεξια μου μια Cayenne S και στα αριστερα μου ενα Focus.
Πισω μου καθοταν μια 5αρα BMW και πισω απο την Cayenne μια Ferrari.
Silly Silly Silly Silly

Οχι πλακα κανω.Ferrari δεν υπηρχε.
Απλα ειμουν στη παραλιακη και εχει ανοιξει ενα ωραιο κυριλε μαγαζι ενα φαναρι πιο πισω το οποιο καθε σαββατο μαζευει τρελα αμαξια απ'εξω.
Καποια σαββατοκυριακα πριν ειχα δει μια 911,δυο Μ6,ενα Cayenne(που παιζει να ηταν και το χθεσινο στο φαναρι)και ενα Hummer H2.
Επαθα πλακα.
Τελος παντων στο θεμα μας παλι.
Το Ford ψηνοταν αγρια μιας και αρχιζε τα τρελα τους.Εγω μεσα με την κοπελια μου κυριος αλλα στο τελος τον πηρα.
Απλα οταν αναψε το φαναρι τα ποιο τρελα γουστα τα εβγαλε το Cayenne το οποιο εξαφανιστηκε.
Μολις κουμπωσα την δευτερα αυτο γυριζε.Χωρις πλακα.
Η κοπελια μου τα επαιξε.Μου ειπε "αυτο ειναι αμαξι.Τι να το κανεις το 307"
Ακουτε λογια.
Της λεω πολυ ηρεμα οτι αυτο κοστιζει 7 φορες το δικο μου και εχει 4 φορες μεγαλυτερη ιπποδυναμη.Αλλα που.Μονο την τιμη καταλαβε ολα τα αλλα ηταν ξενα.
Ειχε πολυ γελιο παντως η ολη φαση και περισσοτερο η μεταξυ μας κοντα μετα με την κοπελα μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Απρ 2007, 18:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χα....χτες βραδυ κατα της 1.30 γυρνωντας απο παραλιακη απο την παλια πωσιδωνος επαιζα με ενα Golfaki (1400 μαλλον) το οποιο ηταν ολο bodykit λαμπες νεον ζανταρες χαμηλωματα και γενικα μες την καγκουρια...Κυνηγιωμασταν απο τα φαναρια της θησεως και μια με επαιρνε μια τον επαιρνα μεχρι που στριβοντας και οι δυο δεξια για να βγουμε πειραιως,στην στροφη μετα την γεφυρα εξω απο το σεφ,του απεδειξα οτι τα peugeot ακομα και μαμα και χωρις λαστιχα στριβουν!!!ΦΥσικα μετα εκανε τουμπεκι ψιλοκομενο και εφυγε δεξια στην πειραιως και γω αριστερα....Τι ηδονη...!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 01:33:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσο μ'αρεσει να περνω καγκουραμαξα.
Τρελενομαι.
Μην ρωτατε το γιατι.
Απλα μου την δεινουν τα κακογουστα αμαξια και ακομα περισσοτερο μου την δεινουν οι ιδιωκτητες τους που νομιζουν οτι οδηγουν αεροπλανο.
Σιγα ρε μαγαλε θα χυθει το γαλα.
Που τον πας τον σταβλο?
Σημερα εριξα μια φιλικη με ενα μαμα 307.Μαυρο με μονο εξατμηση.
Η πλακα ηταν οτι το αφηνα να ελπιζει.
Ημουν δεξια και αυτος ειχε καβαλισει την αριστερη.Μολις εβλεπα απο τον καθρεφτη να πλησιαζει καπως πατουσα γκαζι και τσακκκκκκκκκκκ παλι ανοιγα διαφορα.
Οταν με περασε με χαιρετισε με τροπο πραγμα που εκανα και εγω.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 07:29:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι πρεπει φιλε....Και το χειροτεορο γιαυτους ειναι οτι τους δερνουν μαμαξια(αμαξια μαμα)!με τασια!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 09:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2007, 01:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες και σημερα ειχαμε δυο καλα σκηνικα στον ιδιο δρομο.
Εθνικη οδος Ηρακλειου-Ρεθυμνου.
Χθες εκει που πηγαινα χαλαρα στο σπιτι μου με προσπερνα ενα Renault Megane CC με πινακιδες ΡΙΚ.Αναψα με την μια τα φωτα μου και μου εκανε τα Alarm του.
Πατριδα ειναι αυτη.
Στα φαναρια καθομαι διπλα του και μου ανοιγει το παραθυρο.Αφου χαιρετιομαστε σκαει απο πισω του ενα Citroen Xaara ολιγον καγκουρε.
Ψαχνοταν το παλικαρι.
Αναβει πρασινο και η γαλλικη κοντρα ξεκινα.Renault,Peugeot και Citroen.
Το Megane λογο βαρους δεν σταθηκε πολυ διπλα μου αλλα δεν τα εριχνα και μαζι του.Το Xaara παλευε και με πηρε λιγο στην αρχη γιατι κατω ειχε καποιες λακουβες και δεν ελεγε για ενα ανοιγμα να κανω το αμαξι κουδουνι.
Ελα ομως που παρακατω εχει καλη ασφαλτο.Τον πατησα κατω.
Ακομα ενας στον κουβα και παμε γι'αλλα.
Δεν αργησε να ερθουν τα αλλα.Σημερα ενα Fiat Stilo με κολλησε διπλα στο φαναρι και πηγε να με περασει μονο που πηρε τα @@ μου γιατι ακομα δεν ειχα πει την τελευταια λεξη.
Στα επομενα φαναρια με ακολουθησε απο πισω μεχρι που να βγουμε εθνικη και με 3 στο κιβωτιο τον εβλεπα σε καποια φαση να με πλησιαζει ελαφρα αλλα μολις εφτασε το καπο του στο πισω φτερο τοτε δεν τον εβγαζε αλλο και ξαναπηρα ανασα.
Τον αφησα να περασει οταν οι δυο λωριδες εγιναν μια γιατι σε εκεινο το κομματι εχει πολλες λακουβες και εχουν γινει πολλα.Δεν ηθελα να ειμαι ενας απο αυτους.
Παντως εχω συμπερανει οτι πρεπει να θελω να τον αφησω εγω αλλιως δεν...

Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2007, 08:52:29    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μ' εμένα κανείς πλέον δεν ανοίγει... Sad Mad Sad

Μόλις ακούσουν τα τσαφ-τσουφ ψάχνουν την κεντρική κονσόλα...(να ανοίξουν τον εξαερισμό...να αλλάξουν σταθμό κλπ κλπ...)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2007, 10:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα ποσα το εχεις τωρα?
Εννοω πιεση και αλογα που βγαζει?
Κατι εκκεντροφορους ραλλισιους που ειχες μεσα τους αλλαξες με μαμα ή εκανες την μετατροπη ετσι?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης