PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οι παλιές αγάπες...πήγαν στον παράδεισο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2002, 12:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1990-1994 Nissan Sunny 1.3DX. "Γονική παροχή"... σε αυτό έμαθα να οδηγώ από το '86. Μπουκωμένος, απελπιστικά αργός 1300άρης και αναρτήσεις βάρκα-γυαλό. Έλα όμως που η ιαπωνέζικη αξιοπιστία επέτρεψε άλλα 60.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα (το παρέλαβα με 45.000χλμ), με μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές: Καρμπυρατέρ Weber διπλό 36άρι (ΤΙ ΗΧΟΣ! Wink ), εξάτμιση, πολλαπλή εισαγωγής, αμορτισέρ ΚΥΒ. Το αυτοκίνητο, από οικογενειακή κονσέρβα, μετατράπηκε σε τερατάκι, ένεκα "κοντού" 4αριού κιβωτίου. Επιταχύνσεις και ρεπρίζ εφάμιλες των Alfa 75 1.8 Trofeo, επαρκές στρίψιμο... γελοία φρένα Rolling eyes . Έιχα βρει ένα μοτεράκι 1.4 12V (όχι το καταλυτικό) με 88 άλογα που έμπαινε κουτί με 250 χιλιαρικακια και περνώντας τη Weberιά και τα υπόλοιπα θα περνούσα άνετα τους 95 (820 κιλά βάρος), αλλά χωρίς φρένα δεν το αποτόλμησα. Τα υπόλοιπα γνωστά... μπουζί, λάδια και τίποτε άλλο, για σκίσιμο μέχρι τις 8000 σ.α.λ. (δεν είχε κόφτη Wink )!!!
1994-2002 Peugeot 106 Rallye 1.3. Αποφασίζοντας να αποχωριστώ το Nissan, επιλέγω το Renault Clio S, παρά την ιαπωνική νοοτροπία της οικογένειας. Με το που βάζω το καπάρο, στο γυρισμό προς το σπίτι αγοράζω 4Τ και βλέπω την πρώτη παρουσίαση των 106Rallye, 306XSi (Δεκ 93)... Επιστροφή στην Renault, ακύρωση της παραγγελείας, και κλείσιμο του Rallye την επομένη (τρεις μήνες πριν έρθει στη χώρα).
Λάθος τραγικό που δεν το ξανακάνω. Όλα τα προβλήματα νεότητας (ευτυχώς μικρού κόστους) τα έφαγα στη μάπα. Το αυτοκίνητο δε χρειάζεται σχόλια, ήταν και το πρώτο που αγόρασα με δικά μου χρήματα, οπότε όπως καταλαβαίνετε ό έρωτας ήταν σφοδρός και διαρκής. Τώρα που το βλέπω στο γκαράζ να περιμένει τον αγοραστή μου καίγεται η καρδιά.
Ευκαιρία να διαλύσω και έναν μύθο περί ποιότητας κατασκευής: παρόλες τις "κατσικίσιες" αναρτήσεις το ραλλάκι δεν έκανε τσικ. Τα μόνα που έτριξαν είναι το Ρ/Κ λόγω κακής τοποθέτησης, τα κλειδιά στο ανοικτό σκαφάκι (ένεκα έλειψης ντουλαπιού) και το κάθισμα του οδηγού που θέλει απλώς λαδωματάκι! Το ταμπλό, οι πλαστικές επενδύσεις και η εταζέρα διατηρούν το αρχικό τους σχήμα και εφαρμογή! Smile
2002 (Δεκ)- Peugeot 206 XS 1.6 16V. Χωρίς να επαναλάβω το λάθος του παρελθόντος (και αφού αποφάσισα πάλι γαλλική λύση) προτίμησα ένα μοντέλο με αρκετά χρόνια στη κυκλοφορία. 30χρονος γαρ, κουράστηκα από τη φασαρία, τις σκληρές αναρτήσεις, την απόλυτη συμπεριφορά του Rallye και τον μηδενικό εξοπλισμό του. Η επιλογή του 1.6 μονόδρομος γιατί έχοντας καλομάθει δε μπορούσα να μπω σε αργό αυτοκίνητο (ούτε κόντρες κάνω, ούτε αναβάσεις, απλώς θέλω την ισχύ για να με βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις). Μπορεί να μην πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά προβλέπεται σταθερή "οικογενειακή" συμβίωση.
Πάντως το ραλλάκι ακόμη το λυπάμαι που θα το αφήσω... ποιος ξέρει σε ποια χέρια Embarassed Sad Ελπίζω να κλείσει την καριέρα του σε αναβάσεις! Wink

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2002, 13:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρο το 13άρι πόσο το δίνεις;

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2002, 14:03:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

5000 ευρώπουλα (1.700.000δρχ.) - 80.000 χιλιόμετρα, εξάτμιση (από καταλύτη και πίσω), ολοκαινούρια λάστιχα (Michelin Pilot Exalto), ραδιοκασετόφωνο Panasonic, συντηρημένο από τον Θ.Κρασούλη. Πες μου ότι ενδιαφέρεται κάποιος άξιος... Rolling eyes Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2002, 14:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν ειναι ελεγμένο απο τον Θανάση, τότε είναι εγγύηση Wink
θα κοιτάξω αν το θέλει κανεις και θα σου στείλω pm.
(αν θέλεις βάλε αγγελία και στο www.tfrc.gr που είναι πολλοί τρελλαμένοι με το 13άρι)

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2002, 14:38:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ και καλή χρονιά Smile

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 19:44:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα Renault clio 1400 RT.
Οι καλυτερες στιγμες μου.Τι Ακροπολις,τι διακοπες....Παντου πηγα....και ουτε τσικ μεχρι τα 320.000 χλμ που το εδωσα.Μονο σερβις και αναλωσιμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ΓΡΙΓΟΡΟΣ (Kώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLE

Ένταξη: 28 Οκτ 2004
Τόπος: Ιλιον αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 05:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Τι αυτοκίνητα είχατε πρίν πάρετε peugeot?Ποιό το επόμενο? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά δεν ξέρω αν το έχουμε αυτό το Θέμα.

Να θυμηθούμε τα παλία μας τουτου!!!
Για να βλέπω ανταπόκρηση!!!!

ford fiesta μετατροπή 1600

VW Golf GTI II 1.8

Peugeot 206 GTI 2.0 2000 και impreza STI 2.5 2005

Το πεζάκι μου.
http://i171.photobucket.com/albums/u319/kostasmalefakis/car1.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u319/kostasmalefakis/car2.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u319/kostasmalefakis/DSC00019.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 14:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν το peugeot 206 ειχα peugeot 2
ήτοι με το πόδι!

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 14:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια απο τα ιδια και εγω.
Peugeot 2 ειχα.
Καλο αλλα δεν βολευε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 14:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ στα 19 μου πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο το αλήτικο 206 xs 1,4 με τις 8 ατίθασες βαλβίδες του Cool Cool brand new, κατάμαυτο, δίπορτο και άμεσα έγιναν οι πρώτες πινελιές (φανάρια, ζάντες, χαμηλώματα κτλ κτλ)

πραγματικά πολύ ευχαριστημένος από το σκυλί γιατί παρότι έκανα τρελλή χρήση δεν έκανε κιχ.
το μόνο κιχ που άκουσα ήταν όταν το πούλησα τον προηγούμενο Μάρτιο για να πάρω τον ράλλο που το ίδιο σκίρτιμα ένιωσα κι εγώ.

Ευτυχώς το πήρε μία συμπαθέστατη κοπελίτσα απότι είδα αλλά δεν νομίζω να ξανατρίψει το καημένο όπως έστριβε τα 2-3 πρώτα χρόνια του Cool

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
307_fotini (ΦΩΤΕΙΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307 1.4 (8V) (2002)

Ένταξη: 04 Φεβ 2007
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 15:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot 307 power. οπως λεει και η διαφημιση της λακτας. η πρωτη και η παντοτινη μου αγαπη.

http://s173.photobucket.com/albums/w76/307_fotini/
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 15:12:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To πρώτο αμάξι που πήρα ήταν το 206 μου.
Το πρώτο αμάξι που μπήκε στο όνομά μου είναι αγωνιστικό, όπως είπε και κάποιος φίλος. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 15:59:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και όμως υπήρχε topic ανάλογο... Το είχα ανοίξει πριν από...χμ.... 4+ χρόνια... Razz

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=349

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 17:45:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πρωτα "παρανομα" γουστα μου,ειχαν βγει σε ενα μινι κουπερ δεξιοτιμονο και ενα φιατ σεισεντο.
Τα νομιμα βγηκαν στο 205.
Οταν για διαφορους λογους κατεληξα να μεινω Ελλαδα για σπουδες,οι γονεις με πηγαν σε αντιπροσωπεια πεζω να παρω το πρωτο μου αυτοκινητο.
Το 206 το θεωρουσα γκομενιστικο και το ραλλυ καγκουρικο και πολυφορεμενο (που να ξερα! Laughing ) και ετσι εφαγαν μνια περιτρανη χιλοπιτα γονεις και πωλητης λεγοντας οτι ηθελα να παρω το 205 καμπριο του αδερφου μου γιατι ηταν λιτο ανοιχτο και σβελτο.
Μετα απο ομηρικους καβγαδες του στιλ "εισαι αχαρηστος που σου λεμε να παρεις καινουργιο και θες τη σακαρακα κλπ",την ημερα της γιορτης μου το 205 ηρθε στα χερια μου.
Η χαρα μου απεριγραπτη.
Με τον θειο μου τοτε να εχει ενα 205 gti group Nαγωνιστικο στα φορτε του τοτε,Το 205 μου τον ιδιο μηνα σχεδον φορεσε αναρτηση εξατμιση φιλτρο και προγραμμα απο τα στοκ του θειου,ζαντες απο 106 gti οπως και προφυλακτηρα με προβολακια.
Αργοτερα φορεσε ραλλομοτερ και πισω αξονα απο 309,φρενα απο 106, κορωνοπηνιο 13/59 σαλονι απο 205 gti (κλασσικα του θειου) ξαναβαφτηκε και εγινε λουκ gti και εξωτερικα.
Το αυτοκινητακι σκοτωνε λογω του μικρου βαρους του και ειδικα οταν εμοιαζε εξωτερικα 1400 με ζαντες,επιανε πολυ κοσμο στον υπνο.
Το καλοκαιρι του 2005 δωθηκε με σκοπο να αγοραστει 306 καμπριο και να μπει μοτερ απο 306 2.0 με εξαρι κλπ.
Τοτε εμφανιστηκε μια ευκαιρια και επεσε στα χερια μου το 206 ψψ που ειχα μεχρι πριν 2 μηνες.
Για αυτο το αυτοκινητο δεν εχω να πω πολλα,μονο του οτι ειχα κατα απογοητευτει και την επομενη εβδομαδα απο την αγορα του ειχα βαλει αγγελια να το σπροξω.
Νοεμβρη του '05 επεσε στα χερια μου το "ολα σε εσενα τα βρηκα"ραλλακι μου με το οποιο δηλωνω επιεικως ερωτευμενος και θα δωθει -αν δωθει- οταν αποφασισω να φτιαξω 205.
Το 206 που αναφερω πιο πανω δωθηκε πριν απο 2 μηνες και καποια στιγμη πρεπει να βρω ενα 106 για καθε μερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 20:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

citroen AX GTi 1.3 απο '99-'04 μικρο ατιθασο βρωμογκαζο που με εκανε πολλες φορες ευτυχισμενο οταν πολλοι φιλοι μου με BMW,VECTRA και ποσο μαλλον μερικοι με civic 1.4 που με μια εξατμηση νομιζαν οτι ειχαν το γκαζι πιναν τσαι και για στροφιλικια δεν το συζυταω το αμαξακι σαυρα και τα 195.000 (93.000 το πηρα εγω)που ειχε δεν εκανε κιχ.
Και η λογικη λεει ξανα γαλλακι (206 Quiksilver 1.4 16v 90ps) ετσι γιατι περιεργα την ειδα........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 23:13:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

honda civic 1,2 84,subaru 600 skuli mauro,nissan micra1,0 99modelo,suzuki baleno 1600 modelo 96,και ερχομαστε στο πρωτο αυτοκινητο που αγορασα με δικα μου χρηματα Rover 200 1400 105 αλογα μαμα οτι και να πω για αυτο το αυτοκινητο ειναι περιττο μου χαρισε πολλες ευχαριστες στιγμες απο λιμανακια με απιστευτα χιλιομετρα μεχρι και την παραμικρη βολτα αν αποφασιζα να κινηθω γρηγορα και ηταν μολις 1400 κυβικα βεβαια και εγω ημουν 22 χρονων οταν το πηρα,αχ ευτυχως το πηρε ενα παλικαρι που ειμαι σιγουρος πως θα το προσεχει και θα το βελτιωσει ακομα περισσοτερο.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 00:23:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως απο οσα διαβασα καταλαβα οτι και εσεις οπως και εγω δεν θελουμε να πεσει το αμαξι μας σε κακια χερια.
Και πραγματικα αν το πουλησω καποτε το λιονταρι μου θελω αυτος που θα το παρει να το εχει οπως το εχω εγω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2007, 14:22:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ππώτο αυτοκίνητο που αγόρασα με τον τίμιο ιδρώτα μου Razz είναι ένα opel corsa gls 1.2 του 96 Love η πρώτη μου αγάπη, παντού έχει πάει. Από Κέρκυρα μέχρι Ρόδο, από Σαμοθράκη μέχρι Γύθειο και τώρα τελευταία και Βουλγαρία! τώρα δυστηχώς έχει πέσει στα χέρια της μάνας μου Evil κιχ δεν κάνει το άτιμο, και ας του έχω πει το αίμα!

και μετά ήρθε το 206 Onfire

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ronnie (Γιόν)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

205 GTI 1.9 1989

Ένταξη: 29 Σεπ 2005
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 12:50:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) Πρωτο αμαξι ενα Μινι 1000αρι που αγοραστικε το `93. Το 2001 εγινε ανακατασκευη και τωρα ειναι ενα σιελ 1300αρι ρεπλικα μκ1 Κουπερ.

2) Δευτερο αμαξι μια 2002 ΤΙΙ του `73. την ειχα για 2 χρονια (2003-2005). Σε τρομερη κατασταση, δυνατη, γυρναγε, και ταξιδευε απιστευτα. Με αυτην πηγα μηνα του μελιτος μεχρι την Σουηδια και πισω. 7.000 χλμ. σε 11
μερες.

3)Πουλησα την 2002 για να παρω ενα αμξι που το ειχα αχτι απο 15 χρονων. 205 GTI 1.9. Δεν βρηκα γνησιο, οποτε πηρα μια μετατροπη. Το αυτοκινητο το εχω αγαπησει τρελα. Μου φτιαχνει την ημερα. Συντομα θα παει για βαψιμο να γινει σαν καινουργιο.

4) Περυσι το Μαιο πηρα ενα Μιατα Μκ1 του `90. Πολυ ευχαριστο αυτοκινητακι, τρομερα καλοζυγισμενο, αξιοπιστο αλλα λιγο ψυχρο και αργο για τα γουστα μου. Το πουλησα τον Οκτωβριο για να παρω....

5) Alfa Romeo Spider Veloce 2000 1973. Η πρωτη μου Αλφα. Πανεμορφη, δυνατο ροπατο μοτερ με πολυ ωραιο ηχο και δυναμη, μπλοκε, και ατελειωτες βολτες στο Σουνιο.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 12:58:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρονι σορυ φιλε αλλα αν δε ξαναδουλεψει η αλφα και το 205 με τοσες καταρες που θα εχεις φαει μην αναρωτιεσαι τι φταιει Cool Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης