PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τοποθέτηση ράβδων στρέψεως
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2003, 10:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντος φιλε Μάκη μολις με το καλο γενησει η γυναικα σου και θελησεις να το ξανασκαλυσεις τον ραλακο,πες μου μπας και μας κανουν καμια καλυτερη τιμη απο θεμα Proflex σε περιπτωση που παρουμε 2 σετ. Laughing Laughing Laughing

Αντε και καλη λευτερια φιλε μου Cool Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2003, 10:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να είσαι καλα φίλε Νίκο,

Ψήνομαι πάντως για την αντιστρεπτικη.129 Ευρά είναι μια καλή τιμή.Μπορεί να την στείλει άραγε Αθήνα με κάποιο τρόπο?Υπάρχει ετοιμαπαράδοτη?

Δεν νομίζω να δώσω ποτέ τόσα χρήματα απο εδώ και πέρα για ανάρτηση.Εχουν σφίξει τα πραγματα και θα σφίξουν ακόμα περισσότερο Confused Confused

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2003, 10:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oτι θελεις φιλε μου.

Για ακριβως τιμη να ρωτησω και να σου πω σιγουρα.Παντως εκει γυρω ειναι.
Ετοιμοπαραδωτη εχει σιγουρα.Σε εμενα πρωι την πηρα τηλ το απογευμα ηταν εδω.Στην βαζει στο κτελ για αθηνα και πας την περνεις απο τα πρακτωρεια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2003, 14:34:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Παντος φιλε Μάκη μολις με το καλο γενησει η γυναικα σου και θελησεις να το ξανασκαλυσεις τον ραλακο,πες μου μπας και μας κανουν καμια καλυτερη τιμη απο θεμα Proflex σε περιπτωση που παρουμε 2 σετ. Laughing Laughing Laughing

Αντε και καλη λευτερια φιλε μου Cool Cool Cool Cool

PROFLEX;;;
Να υποθέσω ότι το ετοιμάζεις για αγωνιστική εμπλοκή;

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιαν 2003, 17:50:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑΙ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Evil Evil Evil Evil Evil

Αργοτερα θα το ριξω και στην Μαγικη χυτρα με τον ζομο που φτιαχνουν οι Πυρκ@υλοι Δρυιδες εκει στην Γαλλια(Βλεπε BAROUSO)Και θα βγει MAXI Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ορε γλεντια μετααααααα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ελα αλλος για αιμοδοσια λεμεεεεεεεεε Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης