PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Καλύτερο μεταλικό χρώμα για το 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Καλύτερο μεταλλικό χρώμα για το 206
Grey aluminium
16%
 16%  [ 20 ]
Grey iceland
15%
 15%  [ 18 ]
Grey cendre
2%
 2%  [ 3 ]
Grey Sidobre
6%
 6%  [ 8 ]
Blue recife
19%
 19%  [ 23 ]
Blue de Chine
7%
 7%  [ 9 ]
Red lucifer
9%
 9%  [ 11 ]
Green iseo
0%
 0%  [ 1 ]
Gold persepolis
1%
 1%  [ 2 ]
Black obsidien
20%
 20%  [ 24 ]
Σύνολο Ψήφων : 119

Συγγραφέας Μήνυμα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 12:11:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
Πρόσφατη έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία ..
Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της τα κόκκινα αυτοκίνητα δηλώνουν επιθετικότητα εκ μέρους των οδηγών, τα μαύρα τον σοφιστικέ τους χαρακτήρα και τα μπλε την ηρεμία που τους διακρίνει. Εκείνο που δεν κατάφεραν οι ψυχολόγοι να ερμηνεύσουν είναι γιατί όσοι αγοράζουν νέα αυτοκίνητα προτιμούν το ασημί χρώμα καθώς σίγουρα δεν διαθέτουν όλοι τον ίδιο χαρακτήρα.

Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή από την "ομαδική παράκρουση", σύμφωνα με τους marketing managers των εταιρειών. Το ασημί μεταλλικό χρώμα ανεβάζει την αξία μεταπώλησης των αυτοκινήτων....

το ξερατε εσεις αυτο πριν επιλεξετε το χρωμα του αυτοκινητου σας ... Question

Για την ταυτοποίηση χρώματος και χαρακτήρα το ήξερα και πάντα θα έχω την ίδια άποψη ..μπούρδες
για το χρώμα του χρήματος όχι

Εγώ το επέλεξα μπλέ γιατί είναι το επίσημο αγωνιστικό χρώμα των Γάλλων που ξεκίνησε με τις Μπουγκάτι προπολεμικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206gti (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Άρτεμις (Λούτσα Αττικής)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 13:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ το πήρα γιατί είναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο μπλε, αίναι καινούργιο και το βγάζει μόνο η peugeot
τώρα για την τιμή μεταπώλησης πιστεύω ότι φταίει η ζήτηση ενός χρώματος και όχι το χρώμα το ίδιο. όταν δηλαδή ο μαντράς βλέπει ότι όλοι ζητάν (όχι ζηντάν-άσχετο) ένα συγκεκριμένο χρώμα (ασημί) γιατί να μην το βαρέσει???

FUN IS NOT A STRAIGHT LINE...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 13:42:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ ψήφισα Νoir Obsidien επειδή κατα την γνώμη μου είναι πάρα πολλύ ωραίο χρώμα και αναδικνύει την σιλουέτα του 206!!!
Όλα αυτά βέβαια ΜΟΝΟ όταν είνα καθαρό και γυαλισμένο!!!γιατί διαφορετικά άστα...
Πάντως έχει και μειονεκτίματα όπως του ότι το παραμικρό γρατσούνισμα <<χτυπάει>> απ' ευθείας!!!

Γιάννη (recifees) η Μπουγκάτι Ιταλική δεν είναι??? (ή έγινα ρεζίλι? Embarassed )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 22:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρα από την πλάκα, εγώ πιστεύω πως το 206 έφερε σαν μόδα το ασημί... Rolling eyes Τα μισά 206 στο δρόμο είναι ασημί... Rolling eyes Ή απλά εγώ τα βλέπω όλα ασημί... Rolling eyes Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vanvan (vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 20 Ιούν 2004
Τόπος: Νεα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 14:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή είμαι από τους ελάχιστους που έχουν Red Lucifer?
Είχα επιλογή σε 3 χρώματα όταν ήταν να το πάρω με προτίμηση σε ασημένιο. Το ασημένιο μόλις το είχαν πάρει στην έκθεση σαν
εκθεσιακό οπότε το άφησα και το μαύρο που είδα ενός πελάτη μου φάνηκε ότι δεν έδειχνε τις γραμμές του. Με το Lucifer τουλάχιστον
νιώθω ότι ειμαι στα 80 s
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2004, 05:18:42    Θέμα δημοσίευσης: τι να πω και εγω!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω οταν πηγα να το παρω του λεω σε μαυρο το εχεις μου λεει οχι.Τι λου λεω σε τι το εχεις ετιμοπαραδοτο μου λεει σε ασημι.Μεσα του λεω και εγω.

Ο τρομπας μου το εφερε μετα απο ενα μηνα επειδη ηταν και ετοιμοπαραδοτο.Φαντασουν και να μην ηταν δηλαδη.............. Shocked Shocked

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2005, 08:53:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ξεπερασεις το θεμα ''συχνο πλυσιμο''πιστευω οτι το μαυρο ειναι η πιο ομορφη επιλογη για το 206... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Μάρ 2005, 03:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασημί (grey aluminium), για δροσιά το καλοκαίρι!!! Cool
Καλό το μαύρο, αλλά μεγάλη πίκρα όταν μπεις μέσα μετά το μπανάκι στη θάλασσα...! Άσε που χτυπάει άσχημα όταν σε βάλουν σημάδι τα πουλάκια... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
CHRYSAF.206GTI (ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΑ)
Μέλος
Μέλος

206gti 16v 1600k.

Ένταξη: 14 Απρ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Απρ 2005, 16:42:08    Θέμα δημοσίευσης: χρώμα!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και σχετικά αργή η απάντηση μου στο θέμα ψηφίζω κάργα percepolis... Smile colors πολύ ασυνήθιστο χρώμα,πολύ ομορφο στο μάτι και ξεφευγει κατα πολύ απο κάτι μουσταρδί saxo που μόνο η μπριζόλα λείπει!!! 2gunfire Evil είδα και την ψηφοφορία και απογοητεύτηκα!! Crying or Very sad μονο 2 ψηφοι το percepolis?? αντε παιδιά να το ανεβάσουμε λίγο!!! Wink Thumb right

είναι ο κόσμος δύσκολη γραφή
ολο σβήνεται..
και αν δεν διαβαστεί με την αφή
τίποτα δεν γίνεται....
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2005, 14:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο topic και ειπα να κανω μια παρενθεση εδω αφου μηλαμε για "καλητερα πραγματα".
Ειμαι σ'ενα Internet Cafe στη Καλαματα και η κοπελα που εξυπηρετει εδω εχει να λο-κω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! Φοραει κ'ενα στενο τζιν που αγκαλιαζει και τονιζει τη συγκεκριμενη περιοχη. Επρεπε να το πω σε καποιον γιατι θα εσκαγα Very happy

Κλεινω την παρενθεση, συνεχιστε.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2005, 15:06:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

milaμε εισαι ολα τα λ7 ρε στελλαρα.χαχαχα..

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2005, 15:06:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο topic και ειπα να κανω μια παρενθεση εδω αφου μηλαμε για "καλητερα πραγματα".
Ειμαι σ'ενα Internet Cafe στη Καλαματα και η κοπελα που εξυπηρετει εδω εχει να λο-κω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! Φοραει κ'ενα στενο τζιν που αγκαλιαζει και τονιζει τη συγκεκριμενη περιοχη. Επρεπε να το πω σε καποιον γιατι θα εσκαγα Very happy

ε,χωσου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2005, 15:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

χαχαχχαχ!!!
Μόλις βγει 206 με το νεο μεταλλικό χρώμα "λο-κω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! " θα σε ειδοποιήσω...

Εντομεταξυ ήπως να αφησεις το PC και να σχολειθείς με τα απίστευτα... αξιοθέατα του καφέ που είσαι???

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
CHRYSAF.206GTI (ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΑ)
Μέλος
Μέλος

206gti 16v 1600k.

Ένταξη: 14 Απρ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2005, 16:10:26    Θέμα δημοσίευσης: αντρες!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άντρες!!!! κλασσικά!! το μυαλό τους πάντα σε <ευχάριστα πράγματα!!!> και ας ξεφεύγουν απο το θέμα!!! δεν τρέχει κατι!!! Evil Twisted evil Evil Twisted evil Evil Twisted evil Wink // Wink

είναι ο κόσμος δύσκολη γραφή
ολο σβήνεται..
και αν δεν διαβαστεί με την αφή
τίποτα δεν γίνεται....
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2005, 16:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά Στέλιο, συγνώμη κιόλας αλλά, αυτή ήταν παρένθεση... του κώλου!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2005, 16:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="MEMsound"]
STELIOS έγραψε:

χαχαχχαχ!!!
Μόλις βγει 206 με το νεο μεταλλικό χρώμα "λο-κω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! " θα σε ειδοποιήσω...

Εντομεταξυ μήπως να αφησεις το PC και να ασχολειθείς με τα απίστευτα... αξιοθέατα του καφέ που είσαι???

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Απρ 2005, 17:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Καλά Στέλιο, συγνώμη κιόλας αλλά, αυτή ήταν παρένθεση... του κώλου!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Φεβ 2007, 12:51:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για δείτε και αυτό
ότι πρέπει για ταξί... Laughing Laughing

http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-44849323-peugeot-206-quiksilver-amarelo-metalico-r17-o-mais-bonito-_JM

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Φεβ 2007, 14:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
για δείτε και αυτό
ότι πρέπει για ταξί... Laughing Laughing

Κακοήθιες Laughing Laughing Laughing Laughing

Εμένα μ'αρέσει πολύ πάντως Wink

Εννοείται φυσικά μετά από το Blue Recife.......

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Φεβ 2007, 14:45:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι πρεπει.Αν του βαλεις και μια μπλε ριγα θα γινει ιδιο.
Βεβαια δεν θα ειναι για πολλους πελατες.
Μονο για ωραιες παρουσιες που φυσικα θα καθονται και στο καθισμα του συνοδυγου.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης