PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργείο τοποθέτησης ανάρτησης στη Θεσσαλονίκη!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Mixxx (Μιχάλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (2006)

Ένταξη: 30 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 17:05:13    Θέμα δημοσίευσης: Συνεργείο τοποθέτησης ανάρτησης στη Θεσσαλονίκη!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέφτομαι να πάρω το Koni Sport Kit για το cc μου, αλλά θέλω η εγκατάσταση της ανάρτησης να γίνει από κάποιον έμπειστο και έμπειρο (πάνω στα Pugs) μηχανικό. Δέχομαι προτάσεις....
Εννοείται να μην ζητάει και τα μαλλιοκέφαλά του Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 17:45:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Στελιος ο Σαλονικιός μπορεί να σου πει..
Pughell...

Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Mixxx (Μιχάλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (2006)

Ένταξη: 30 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 18:56:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ του έστειλα πμ να δούμε τώρα Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 20:50:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλοί καλοί στην δουλειά τους είναι και οι Βασίληδες στην περιοχή των δικαστηρίων.Αν ενδιαφέρεσε πες μου.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 21:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου για θεσσ μπορω να σου πω ενα μαγαζι που ειναι ο πιο φθηνος αλλα και πολυ καλος στην δουλεια του!αν θελεις πληροφοριες πες μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 21:55:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οτι θες για το αυτοκινητο σου, στειλε ενα πμ ή σε μενα ή στον tsosmoulis που ειμαστε η υπευθυνη στη β.Ελλαδα Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 23:09:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου φιλε Μιχαλη ξερω ενα πολυ καλο στη Μενεμενη το οποιο κανει και πολυ λογικες τιμες αν θες παρε με τηλ. στο 6945556878 για να σου δωσω περισσοτερες πληροφοριες.
Εγω παντος εκει πηγαινα και το προηγουμενο αμαξι μου(citroen AX GTi) το οποιο μου το ειχε στυση πολυ καλα απο θεμα αναρτησης και ελατηριων.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιαν 2007, 08:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο καθένας στον μηχανικό του θα σου πει να πας φίλε.
αν και νομίζω ότι η τοποθέτηση της ανάρτησης είναι απλά μία τοποθέτηση δεν πρόκειται να γίνει λάθος (εκτός εαν ο μηχανικός είναι σκανδαλωδώς άσχετος).

εφόσον έχεις επιλέξει την ανάρτηση που θα βάλεις δεν βρίσκω πρόβλημα στην τοποθέτηση. eitherway ότι χρειαστείς και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε εδώ είμαστε.

διαφήμιση στους μηχανικούς μας είπαμε ΔΕΝ κάνουμε κύριοι...δεν θα το κάνουμε μαγαζί μας το φόρουμ. ότι χρειαζόμαστε με πμ.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιαν 2007, 11:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην το λες.
Δεν ειναι απλα μια τοποθετηση.
Σε αυτον που ειχα παει ειχε ξεχασει να βαλει τα bump stop και το κορυφαιο ηταν οτι ειχε ξεχασει να ρυθμησει την δεξια αναρτηση με αποτελεσμα η αριστερη να ειναι μαλακη ενω η δεξια σκληρη.
Μπορει να καταλαβει καποιος τι ζημια εκανε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιαν 2007, 18:44:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα επειδη εβαλα προσφατα το εν λογο κιτακι. μου το εβαλε δωρεαν αυτος απο οπου το πηρα. το μαγαζι ειναι σε ενα καθετο της βασ. ολγας και ειναι αντιπροσωπος της κονι και αλλων μαρκων. απο οτι ειδα εκανε καλη δουλεια και μου τα περασε στην τιμη αγορας τους

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης