PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ - οδηγος (how to)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 15:50:00    Θέμα δημοσίευσης: ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ - οδηγος (how to) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΩΡΕΑΝ παρκάρισμα σε ΟΛΑ τα αστικά κέντρα...για πάντα. Κουρασμένε οδοιπόρε με το SUV στο κέντρο της Αθήνας, ψάχνεις για παρκάρισμα και δεν βρίσκεις?

Άκου τι θα κάνεις.
Θα πάρεις φόρα και θα παρκάρεις μέσα σε ένα ιδιωτικό πάρκινγκ οικοδομής. Σε μια πυλωτή βρε αδερφέ.
Τι ? φοβάσαι μην καλέσουν την τροχαία?
ΑΚΥΡΟ
η τροχαία δεν έχει ΚΑΜΙΑ δικαιοδοσία εντός ιδιόκτητου χώρου. Άρα και να την καλέσουν ΔΕΝ έχει δικαίωμα ούτε να βεβαιώσει παράβαση ούτε να καλέσει γερανό.
Ακόμα και αν το κάνει...ΔΕΝ την πληρώνεις και δικάστηκα αθωώνεσαι. Η τροχαία έχει δικαιοδοσία ΜΟΝΟ στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.
.
Το μόνο που μπορεί να σου κάνει ο ιδιοκτήτης είναι να ζητήσει από την τροχαία να βεβαιώσει τα στοιχεία σου για να καταθέσει μήνυση (που σιγά μην το κάνει με τα κοστολόγια των δικηγόρων). Επίσης μπορεί και να καλέσει γερανό. Ο οποίος κοστίζει, χρεώνει πάρκιγκ σε αυτόν που τον καλεί και αργεί πάνω από 2 ώρες συνήθως.
.
Τώρα αν ο σπασμένος ιδιοκτήτης έχει το θράσος και σε ΚΛΕΙΣΕΙ με το αμάξι του, παρκάροντας στην ΕΙΣΟΔΟ της πυλωτής... έχεις κάθε δικαίωμα να καλέσεις τροχαία και να του κόψουν κλήση και ακόμα και να απαιτήσεις γερανό.
.
Ακόμα, αν έχεις αμάξι με σιδεριές (το τζιπάκι του action man κυκλοφορεί ανάμεσα μας) μπορείς με βίαιο τρόπο να απομακρύνεις το όχημα και
α) να κάνεις μια φιλική δήλωση, την οποία δεν την πληρώνουν οι ασφαλιστικές του διότι ήταν παράνομα σταθμευμένος
β) σηκώνεσαι και φεύγεις, και αν γίνει δίκη (που μάλλον θα γίνει) επικαλείσαι Ιατρικό επείγον, και εκείνος ο ΚΑΚΟΣ άνθρωπος σου έκλεινε το αμάξι.
......................
......................
......................
ΟΣΟ κουφά και να ακούγονται...ΙΣΧΥΟΥΝ, ρωτήστε και τον χασοδίκη της γειτονίας σας.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 15:56:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα συμπτωση!
Τα ιδια συζητουσα χτες με φιλο δικηγορο!
Το ιατρικο επειγον μπορεις να το επικαλεσεις και αν σου παρουν τις πινακιδες ή παρεις κλιση για οριο ταχυτητας!
Πας δικαστηριο και αθωωνεσαι στανταρ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 16:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δοκίμασαν 2 εξυπνάκηδες στην πυλωτή μου...
ο ένας πήγε για λάστιχα και ο άλλος για πλύσιμο (τα ξεραμένα αυγά βγαίνουν πολύ δύσκολα από την οροφή και βρωμάνε απίστευτα). Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 18:24:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπουκώνεις την εξάτμιση με ότι φρουτοζαρζαβατικό υπάρχει και
τον αφήνεις μετά από λίγο να αντιληφθεί τι εστί backpressure.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 03:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη στηγειτονια μου υπαρχουν μερικοι εξυπνοι που κλεινουν τον δρομο με κονουs και κερασαν ενοs ξαδερφου μου μια κλειδια σε ενα focus τα υγρα μπαταριαs ειναι καλα??????

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 04:40:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπρέυ περιμετρικά του αυτοκ, αθόρυβα κι αποτελεσματικά και θα του κοστίσει ενα ολοκληρωτικό βάψιμο!

Αστειεύομαι βέβαια, δεν είναι λύση αυτό.

ΥΓ. Τις μισές μέρες της βδομάδας μένω στο Παγκράτι λόγω σχολής (δεν βρίσκεις ούτε για πλάκα πάρκιν) και για να παρκάρω καίω τα κερατά μου μιας και ειναι όλο ανηφόρες η γειτονιά μου και ψάχνω να παρκάρω για μιση ωρα+... γι αυτό το έριξα στην εξοχή.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 00:34:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε εμενα μου κλεινουν συνεχεια την ραμπα που εχω για να μπαινω στο γκαραζ.
Πυλωτη εχουμε μονο στο πισω μερος.
Ενας το ειχα κανει συστημα και με εκλεινε συνεχεια.
Και το χειροτερο ηταν οτι το εβρησκα κλεισμενο οταν γυριζα απο καπου και ηθελα να βαλω το αμαξι μεσα.
Οποτε μια μερα τον φωναζω να κατεβει και του λεω οτι την επομενη φορα που θα το αφησει ετσι και για καθε επομενη θα του κοστιζει 520 ευρω.
205/55/R16 φορουσε οποτε η τιμη ειναι αυτη.
Το ξαναφησε ακομα μια φορα απο τοτε αλλα εδρασα αλλιως.Ηταν 3 το βραδυ και του χτυπησα να κατεβει.
Δεν μπορειτε να φανταστιτε τι εγινε.Πηγε να μου την βγει αλλα τον στολισα κανονικοτατα.
Αυτα τα λιγα απο μενα.
Παντως το προβλημα με το παρκιγκ ειναι απο τα πλεον αλυτα.Οταν πηγαμε σε εκεινη την γειτονια ειμασταν εμεις και αλλες 23 οικογενειες και τωρα ειμαι πανω απο 100.Εχουμε γεμισει αμαξια.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΓΡΙΓΟΡΟΣ (Kώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLE

Ένταξη: 28 Οκτ 2004
Τόπος: Ιλιον αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 03:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παίδες καλά όλα αυτά που διάβασα πιό πάνω.Έτσι θα έκανα και εγώ.
Για φανταστήτε αν όλα αυτά που κάνουμε εμείς στα αυτοκίνητα αυτών
τα κάνουμε αυτοί στα δικά μας!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΓΡΙΓΟΡΟΣ (Kώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLE

Ένταξη: 28 Οκτ 2004
Τόπος: Ιλιον αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 03:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα θα ήμασταν μέσα σίγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 03:47:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ - οδηγος (how to) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

β) σηκώνεσαι και φεύγεις, και αν γίνει δίκη (που μάλλον θα γίνει) επικαλείσαι Ιατρικό επείγον, και εκείνος ο ΚΑΚΟΣ άνθρωπος σου έκλεινε το αμάξι.

Χμμμμ... Αυτό δε θα έπρεπε να συνοδεύεται από τα ανάλογα πειστήρια; π.χ. χαρτί εισαγωγής σε (πιθανότατα δημόσιο) νοσοκομείο.

Τώρα, το πόσο "δωρεάν" μπορεί να είναι κάτι που στην καλύτερη θα σου κοστίσει 4 λάστιχα και στη χειρότερη ολικό βάψιμο - ίσως και φαναρτζή - και σίγουρα κάποιες μέρες χωρίς αυτοκίνητο, το συζητάμε... Rolling eyes Very happy

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 04:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΡΙΓΟΡΟΣ έγραψε:
Ρε παίδες καλά όλα αυτά που διάβασα πιό πάνω.Έτσι θα έκανα και εγώ.
Για φανταστήτε αν όλα αυτά που κάνουμε εμείς στα αυτοκίνητα αυτών
τα κάνουμε αυτοί στα δικά μας!!!!!!!!!!!!!!

αν φερθούμε κι εμείς με τέτοιο τρόπο καλά θα μας κάνουν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 10:13:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ σωστο το τελευταιο.
Γιατι οταν κατεβαινω στο κεντρο δεν σημαινει οτι δεν βρισκω θεσεις για παρκαρισμα.Βρησκω αλλα δυστυχως ειναι μεσα σε πυλωτες και σε εισοδους απο παρκιγκ.
Δεν παω ομως να το βαλω εκει γιατι σεβομαι αυτους που μενουν εκει.
Μην περιμενεις να σε σεβαστει κανει οταν δεν σεβεσε εσυ.

Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 13:13:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Πολυ σωστο το τελευταιο.
Γιατι οταν κατεβαινω στο κεντρο δεν σημαινει οτι δεν βρισκω θεσεις για παρκαρισμα.Βρησκω αλλα δυστυχως ειναι μεσα σε πυλωτες και σε εισοδους απο παρκιγκ.
Δεν παω ομως να το βαλω εκει γιατι σεβομαι αυτους που μενουν εκει.
Μην περιμενεις να σε σεβαστει κανει οταν δεν σεβεσε εσυ.

επειδη προσφατα εχω ασχοληθει με το θεμα....καποιος θεωρισε καλως να παρκαρει στο παρκινγκ μου,καλεσα την αστυνομια και η πρωτη ερωτηση που μου εκαναν ηταν ``ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΥΠΑΕΧΕΙ?`` η απαντηση ηταν ΝΑΙ....Το αποτελεσμα ηταν κληση και πινακιδες.Σε περιπτωση που δεν υπηρχε αδεια ο τυπος θα ηταν τυχερος.

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 15:28:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλη πληροφορια αυτη.
Αρα στα 3καλα που το γκαραζ εχει αδεια δεν μπορει να μου την πει κανεις.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 18:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι εννοειτε "αδεια για το γκαραζ" ;
τι αδεια δηλ.;
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 12:26:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αδεια = πως εχει αδεια για το σπιτακι σου απο την πολεοδομεια ετσι θελει αδεια και για το παρκινγκ.

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 16:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
τι εννοειτε "αδεια για το γκαραζ" ;
τι αδεια δηλ.;

Αυτα που έχουν άδεια έχω την εντύπωση γράφουν τον αριθμό άδειας σε εμφανές σημείο και μπορείς να το καταλάβεις και απο εκεί.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 22:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με συγχωρειτε αλλα
εφτιαξα το σπιτακι μου και μενω μεσα και απο κατω εχω τογκαραζ μου (κλειστο με πορτα ή χωρις τυπου πυλωτη)
θα πρεπει καθε φορα να αποδεικνύω οτι εχω αδεια ;

κουφο μου φαινεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Φεβ 2007, 05:55:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι αστυνομικοί κάνουν ότι θέλουν...μην το ψάχνετε. Εμένα 2 φορές με έχουν κλείσει και κάλεσα αστυνομία. Την πρώτη φορά ο αστυνομικός είπε οτι δεν έχουν δικαιοδοσία να κάνουν τίποτα και του έγραψε απλά μια κλήση 30 ευρώ για παρκαρισμα. Την δεύτερη φορά κι ενώ είχαν παρκάρει ακριβώς στο ίδιο σημείο ήρθε περιπολικό το οποίο έκοψε συνολική κλήση 160 ευρώ (ότι υπήρχε του έκοψε), πήρε πινακίδες, έμαθε διεύθυνση κατοικίας του ιδιοκτήτη και πήγε σπίτι του στις 3 το πρωι και τον ξύπνησε να τον πάρει (ένα δρομο από πάνω έμενε, δεν έβρισκε να παρκάρει και το παράτησε εκεί). Μάλιστα μου είπε ο αστυνομικός οτι θα έφερνε και γερανό αλλά δεν χώραγε επειδή είναι στενός ο δρόμος μου...

οπότε αντιλαμβάνεστε οτι στην Ελλάδα βρισκόμαστε και είναι ανάλογα με το που θα πέσεις...

αυτό για την άδεια πυλωτής και πάρκινγκ ισχύει αλλά μόνο κανά στραβάδι αστυνομικός που μόλις βγήκε από την σχολή θα το ρωτήσει...
Επιστροφή στην κορυφή
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.6 8v (1995)

Ένταξη: 06 Απρ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΙΛΙΟΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Φεβ 2007, 20:59:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοτάχτε απ'ότι έχω δεί όλοι βιάζονται χωρίς λόγο, για παράδειγμα πάω στο ταχειδρομείο για μια δουλειά 5 λεπτών ε όχι ποτέ μου δεν πάρκαρα μπροστά όπως κάνουν όλοι με αναμένα τα αλάρμ και να κλείσω την μία λωρίδα πάω απο την πίσω μεριά παρκάρω σε ασφαλές σημείο χωρίς να ενοχλώ κανέναν και πάω, αν δεν βρω πάρκινγ πάω αργότερα, ποτέ δεν παρκάρω σε στροφές κάτι άκυρα που βλέπω, πριν παρκάρω ελένχω ταμπέλες αν περνάει λεωφορείο αν υπάρχουν απαγορευτικά στάθμευσης αν δεν κλείνω κανα γκαράζ κτλ.
Στο πεζοδρόμιο έξω απο το σπίτι παρκάρουμε 2 αμάξια ένα δικό μου ένα της μάνας μου, συνέχεια έρχετε και το βάζει στο πεζοδρόμιο κάποιος άκυρος έ εντάξει βαράω κόφτες σπινιάρω απο τα νεύρα μου και πάω και παρκάρω κάπου αλού πιο κάτω στην γειτονειά χωρίς όμως να παρκάρω πάνω σε πεζοδρόμειο άλου κτλ.Και όταν δώ οτι φεύγει τότε το πέρνω απο εκεί που έχω το αμάξι γιατί ξέρω πως κάποιος άλλος το βάζει εκει έξω απο το σπίτι του.
Διλαδή είναι δύσκολο να οδηγούμε ανθρώπινα και να έχουμε λίγο υπομονη?
Δεν μαρέσει να ακούω ή έστω να σκεύτομαι να λένε για εμένα κοίτα ο μ@@@@ας που το έβαλε κτλ.
Και αν περπατήσεις λίγο τι έγινε?
3600 δευτερόλεπτα έχει η ώρα για να ηρεμήσουμε λίγο.

Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης