PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Τούρμπισμα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
FOTIS CC 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

Ένταξη: 18 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 01:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το megasquirt το έχω ακουστά.Δεν το έχω δει να δουλεύει.
Ένας stand alone αγραφος δεν αρκεί μόνο αυτό,θέλεις κι άλλα πράγματα για να δουλέψει έχεις εκτιμήση περίπου το συνολικό κόστος;
Έχεις προσωπική εμπειρία απο αυτό;
Το να δουλέψει σωστά ένα πρόγραμμα είναι καθαρά θέμα ρύθμισης και όχι μάρκας!
Εαν Γιάννη μπορεις να βάλεις το MEGASQUIRT και να δουλέψει σωστά δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με τα λεγόμενά σου.
Εγώ μιλάω για το SMT7 το οποίο και ξέρω.Πράγματι δεν είναι εύκολο να το ρυθμίσει κάποιος αλλά αν γίνει σωστή τοποθέτηση έχει άριστα αποτελέσματα.
Το παράδειγμά σου επομένως δεν το δέχομαι για αυτον που το πέταξε.
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 10:48:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω δεν αντιπαρερχομαι πανω στο smt7 γιατι δειχνω εμπιστοσυνη στη δουλεια της DP και πιστευω οτι αυτο που κανουν το κανουν πολυ σωστα.

Δεν καταλαβαινεις κατι ομως. Ολοι οι ΟΕΜ εγκεφαλοι δεν αντιδρουν το ιδιο με τα αλλοιωμενα σηματα . Ενα octavia 20v turbo μοντελο 2003 δεν δουλεψε , το αμαξι δεν επαιρνε καν μπρος.
Δεν ειναι μονο θεμα προγραμματος αλλα θεμα συμβατοτητας.

Για μενα το κορυφαιοτερο piggyback ειναι το emanage ultimate της greddy . Αλλα δεν το χει δουλεψει κανεις πανω στα Peugeot.

Θα θελα να μου πεις γιατι επελεξες το smt7 κι οχι καποιο αλλο, (απαντησεις τυπου: ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει κλπ, δεν γινονται δεκτες )

οσον αφορα το Megasquirt δε χρειαζεται τιποτα αλλο .Και αφηνεις και τον ΟΕΜ για μερικες αλλες λειτουργιες.

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
FOTIS CC 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 12:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικά με την εμπιστοσύνη σου στην DP πως την απέκτησες;Απο το site ή απο κάποια πρωσοπική εμπειρία;
Νομίζω οτι προανάφερες για κάποιους αρχικλέφτες αντιπροσώπους δηλαδή όσοι πουλάνε τα προιόντα της PERFECT POWER.
Η DP είναι και αυτή αντι/πως της, άρα είναι αρχικλέφτης και τους εμπιστεύεσαι;
Το συνεργείο που έχει αναλάβει έχει ξανατοποθετήσει το SMT 7 σε παρόμοια μετατροπή με πολύ καλά αποτελέσματα.Έτσι έγινε η επιλογή.
Δεν αναφέρω ονόματα για λόγους ευκολονόητους.Είναι εκτός αθηνών (αντ/πεια PEUGEOT) και δεν είναι κάποιο διαφημησμένο όνομα.
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος σημαντικότερος λόγος για να το επιλέξω.
Δεν γνωρίζω για άλλες μάρκες πώς συμπεριφέρεται το SMT 7 αλλά και δεν με ενδιαφέρει.Σε forum για Peugeot δεν είμαστε;Αν και πιστεύω πάλι ότι είναι θέμα τοποθέτησης γιατι έχει πάρα πολλές παραμέτρους να ρυθμίσεις για να δουλέψει σωστα.

Σχετικά με της Greddy όπως είπες δεν έχεις παράδειγμα,έχεις κάποια ενδεικτική τιμή να μου πείς;

Δηλαδή με το Megasquirt δεν χρειάζεσε άλλα μπέκ κτλ.Το βάζεις πάνω με 350€ και δουλεύουν όλα ρολόι και ταιριάζει σε όλες τις μάρκες;Αυτό μου λές;
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 12:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα τι να λεμε τωρα....αφου :

FOTIS_CC έγραψε:
Δεν έχουμε καμία σχέση με τον κ.Δάρρα ή με κανένα άλλο κατάστημα βελτίωσεις.Εισαγαγουμε ανταλλακτικά απο Ολλανδία και το συνεργείο μας βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Χρησιμοποιούμε είδη βελτίωσης απο Ολλανδία διότι πιστεύουμε ότι είναι η μόνη σοβαρη και επαγγελματική πρόταση για μετατροπη σε TURBO.
για πληροφορίες καλέστε 6977434312 κ.Φώτης

και κοροιδευεις τον κοσμο οτι εισαι ιδιωτης

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=8952
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=184024&highlight=#184024

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
FOTIS CC 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 14:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
καλα τι να λεμε τωρα....αφου :

FOTIS_CC έγραψε:
Δεν έχουμε καμία σχέση με τον κ.Δάρρα ή με κανένα άλλο κατάστημα βελτίωσεις.Εισαγαγουμε ανταλλακτικά απο Ολλανδία και το συνεργείο μας βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Χρησιμοποιούμε είδη βελτίωσης απο Ολλανδία διότι πιστεύουμε ότι είναι η μόνη σοβαρη και επαγγελματική πρόταση για μετατροπη σε TURBO.
για πληροφορίες καλέστε 6977434312 κ.Φώτης

και κοροιδευεις τον κοσμο οτι εισαι ιδιωτης

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=8952
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=184024&highlight=#184024

Δεν μου απάντησες.. Question
Εκεί ήθελες να καταλήξεις;

Τα πιστεύω μου για την DP δεν έχουν να κάνουν με το ότι μπορώ να τους αντιπροσωπεύω.
Εαν δεν ήταν αυτοι που είναι και δεν ήταν αξιόπιστοι δεν θα έπερνα το ρίσκο να τους αντιπροσωπεύω.
Όλοι απο κάπου ξεκινάμε.Εγώ ξεκίνησα με το θέμα μετατροπής σαν ιδιώτης αλλά κατέλειξα να έχω αυτού του είδους συνεργασία.
Ετσι λοιπόν όπως κάθενας μας θέλει το καλύτερο για το αυτοκίνητο του έτσι και εγώ επέλεξα αυτη την εταιρία.
Δεν έχω αναφέρει πουθενά σε αυτο το topic για το ποιος είμαι ιδιώτης ή έμπορος.
Το λάθος μου είναι ότι δημοσιεύσα στην αρχή τι και ποιος ειμαι.Θα σας επαιζα μπάλα διαφορετικά και δεν θα είχε πάρει κανείς χαμπάρι.
Το κάνουν σίγουρα κάποιοι άλλοι.
Αλλα δεν κρύβομαι!

Αν θέλεις να με φιμώσεις επειδή ανέπτυξα κάποια τεχνικά θέματα ή πρόβαλα την DP δεν κερδίζεις κάτι άσε ο κόσμος να το κάνει.Εσύ είπες να μην έχουμε παρωπείδες.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ TURBO ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 14:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραια πορευσου με την ιδιοτητα του εμπορου στο εξης και ας αναλαβουν οι mod

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 14:47:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φώτη πραγματικά ξέρεις τι με εκνευρίζει αφάνταστα?

Ότι δεν έχεις την υπευθυνότητα να μας πεις από την αρχή:

"Ξέρετε είμαι αυτός και εισάγω αυτά.
Θεωρώ ότι είναι πολύ καλά προιόντα και θα ήθελα να διαφυμηστώ στο club σας"

Αντίθετα γράφεσαι σαν απλό μέλος και αρχίζεις τις σάλτσες για την dp.

Το τι κάνει η dp στην Ολλανδία είναι γνωστό εδώ και καιρό σε όλους μας
Δεν ήρθες εσύ να μας ανοίξεις τα μάτια.
Sorry αλλά έτσι όπως το λες αυτό φαίνεται ότι πιστεύεις.
Από εκεί και πέρα όποιος θέλει μπορέι κάλλιστα να παραγγείλει και από εκεί.
Το γεγονός ότι δεν το έχει κάνει κανείς μας και το ότι δεν έχει συζητηθεί ιδιαιτέρως το θέμα στο club μας, δεν είναι γιατί δεν γνωρίζουμε την dp αλλά γιατί οι περισσότεροι κάτοχοι Peugeot (και σχεδόν κανείς από τα μέλη μας) δεν ασχολούνται με Turbο αλλά με ατμοσφαιρικές βελτιώσεις μιας και αυτές ταιριάζουν πολύ περισσότερο στα στριφτερά χαρακτήριστικά των αυτοκινήτων μας.

Αν θες διαφύμιση υπάρχει τρόπος (και μάλιστα ανέξοδος προς το παρόν = eshop αλλά και άλλος ακόμα καλύητερος επί πληρωμή υπέρ των εξόδων του Συλλόγου) και σίγουρα δεν είναι αυτός που έχεις επιλέξει που στα μάτια μου τουλάχιστον δεν σε τιμάει καθόλου.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
FOTIS CC 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 16:31:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ
Όσοι είναι επαγγελματίες ή έμποροι ή όπως θέλετε να το πείτε δεν έχουν το δικαίωμα να γράφουν σε κάποιο topic.
Σου είπα κάτι σε ένα private message και δεν ξανα έβαλα αγγελία.

Δεν μπορείτε όμως να με γιοχάρετε επείδη πήρα θέση σε ένα topic που στο κάτω κάτω δεν είπα και κάτι στραβό!

Σχετικά με το αν μπορει κάποιος να παραγγείλει απο Ολλανδία και βέβαια μπορει αλλα θα πληρώσει κάτι παραπάνω σε έξοδα μεταφορας και αποστολής χρημάτων.

Όσο για το αν θα διαφημηστώ στο Forum σας δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα.
Δεν χρειάζετε πλέον να με ξαναδείτε σε κάποιο topic.

Έγινα πλέον γνωστός σε όσους με χρειάζονται.

Ευχαριστω και να 'σται καλά Smile
NO HARD FEELINGS
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 16:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια παρακολουθουμε αρκετοι πιστευω το topic εδω και μερες και τελικα καταληγουμε για αλλη μια φορα στο θεατρο του παραλογου! Θα συμφωνισω με τον Μανθο και ολοι πιστευω θα θελαμε αντι να υπαρχουν τετοιες επιδειξεις υποκριτικης ικανοτητας , οι εμποροι να διαφημιζουν και να υποστηριζουν σωστα τα προιοντα τους και να μη μας κανουν να χανουμε πληρως την εμπιστοσυνη μας στα προιοντα τους !
Θα ηθελα επισης να πω επισης φιλε Φωτη πως δεν πηρες απλα θεση αλλα με υπερβαλλοντα ζηλο υποστηριξες τα προιοντα σου ως εμπορος(οχι κακο) αλλα με τη μασκα του ιδιωτη φιλου μας( ρεζιλικι)!
Οσο για το ποσοι σε μαθανε και το τι αποψη αποκομισαν για σενα ασε μας να εχω αμφιβολιες!

Fairplay παιδια! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
FOTIS CC 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 16:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LEFT έγραψε:
Ρε παιδια παρακολουθουμε αρκετοι πιστευω το topic εδω και μερες και τελικα καταληγουμε για αλλη μια φορα στο θεατρο του παραλογου! Θα συμφωνισω με τον Μανθο και ολοι πιστευω θα θελαμε αντι να υπαρχουν τετοιες επιδειξεις υποκριτικης ικανοτητας , οι εμποροι να διαφημιζουν και να υποστηριζουν σωστα τα προιοντα τους και να μη μας κανουν να χανουμε πληρως την εμπιστοσυνη μας στα προιοντα τους !
Θα ηθελα επισης να πω επισης φιλε Φωτη πως δεν πηρες απλα θεση αλλα με υπερβαλλοντα ζηλο υποστηριξες τα προιοντα σου ως εμπορος(οχι κακο) αλλα με τη μασκα του ιδιωτη φιλου μας( ρεζιλικι)!
Οσο για το ποσοι σε μαθανε και το τι αποψη αποκομισαν για σενα ασε μας να εχω αμφιβολιες!

Fairplay παιδια! Wink

Φίλε μου σε μία απάντηση πρότεινα την DP.
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4983&postdays=0&postorder=asc&start=160

Στίς άλλες τοποθετήθηκα τεχνικά.Δείτε καλύτερα το topic.o Giannic θέλησε με τρόπο άκομψο να κατηγορείσει τον κάθε αρχικλέφτη αντιπρόσωπω σχετικά με το SMT7 και εκει πάλι τεκμηρίωσα τις απαντήσεις μου χωρίς να προβάλω κάτι.
Τέλως πάντων και αυτο σας ενοχλεί Embarassed

Το οτι δεν έχω πληρώσει υπερ του συλλόγου μάλλον ενοχλεί κάποιους.
Δεν πειράζει αυτα παθαινει όποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρωνε οι ΚΟΤΕΣ

Laughing Laughing Laughing Laughing

Θέλεις να σου απαντήσω σε αυτό τώρα Question Question Question
Λες και δεν είμαστε όλοι σκεπτόμενοι άνθρωποι και δεν ξέρουμε να ξεχωρίσουμε την εμπορία από την απλή ενημέρωση Exclamation

Αν θέλεις να κάνεις κάτι βγες και δήλωσε υπεύθυνα τι είσαι, ποιός είσαι και μην προσπαθείς με ύπουλες μεθόδους να προωθήσεις τον εαυτό σου σαν ανιδιοτελές μέλος του φόρουμ γιατί πολύ απλά δεν είσαι Exclamation

COOL ALEXIS
εκ της MOD-Team
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 17:34:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειχες μια σταλα μυαλο θα μπορουσες να πεισεις τον οποιοδηποτε χωρις να γινεις ρομπα οπως εκανες . Αφου δεν μπορεις να το κανεις εντεχνα τι καθεσαι και ξεφτυλιζεσαι για πενταροδεκαρες ;

================
o Giannic θέλησε με τρόπο άκομψο να κατηγορείσει τον κάθε αρχικλέφτη αντιπρόσωπω σχετικά με το SMT7 και εκει πάλι τεκμηρίωσα τις απαντήσεις μου χωρίς να προβάλω κάτι.
================

μα τι επιχειρηματα μπορεις να μου εκθεσεις οταν σου δινω γεγονοτα ;

Θες να πουλησεις μεσω νετ ; ανοιξε e-shop ....αλλα ναι ξεχασα η κατασκευη του site κοστιζει,
θες να πουλησεις στο ps ; πληρωνε . οι αλλοι μαλ**ες? ειναι που διαφημιζονται επι χρημασι ; τς τς τς.....εχετε ξεφυγει φιδεμπορες .
Δεν αμφεβαλλα ποτε για την ποιοτητα της DP και την τεχνογνωσια της ,
Αν η ιδια δεν ηξερε για την προσφορα του smt6 δεν την κατηγορω αφου δεν ειδικευται στο θεμα management κλπ κλπ....

ομως τους ελληνες καραγκιοζηδες προγραμματιστες που με αναγκασαν να στειλω e-mail καταγγελοντας τους στην dp , μαλλον δεν θα ξαναδουν προιον τους στην Ελλαδα. Ετσι για να γουσταρουμε .

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 17:42:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανένας από τους συνεργάτες μας δεν πλήρωνει για να διαφημιστεί.

Απλά παρέχουν κάποια καλύτερη έκπτωση στα μέλη του συλλόγου στα προϊόντα τους Exclamation

Το παρών θα κλειδωθεί προσωρινά για ευννόητους λόγους!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2007, 20:18:51    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με αφορμή αυτό:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=203614#203614
συνεχίζουμε εδώ

Κατά ένα 80% έχει τελειώσει...
διορθώθηκαν όλα τα προβλήματα με τα σκορτσαρίσματα, τους δισταγμούς, τις μπαλοθιές στο άφημα του γκαζιού, το ρελαντί....

Το τουτού φυσάει στα 0,4bar με μια 28r, intercooler και άλλα πολλά και υπολογίζω χοντρά-χοντρά να είμαι στα 180 με 23-24 κιλά ροπή...τους κράτησα τους ραλλίσιους... Wink

μένει μόνο να ρυθμισουμε τα μπεκ να ψεκάζουν ανάλογα με τι στροφές έχει ο κινητήρας και όχι με την πίεση, να βάλουμε ένα ψυγείο λαδιού γιατί καλοκαίρι έρχεται και θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...και τέλος να βάλουμε και ένα καταλύτη Alien2 και ένα πιο μεγάλο τελικό με καλή και μπόλικη μόνωση....

Πάντως πολλοί την έχουν πατήσει και δεν μπορείτε να φανταστείτε τα μούτρα τους Shocked στο επόμενο φανάρι Laughing Laughing

Τελικά δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν την ροπή από ένα υπερσυμπιεστή...
Να την χέσω και καλά την οδηγησιμότητα...και έτσι μια χαρά στρίβει....(αρκεί να μην τουρμπίσει πάνω στην κορυφή της στροφής... Razz Razz )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2007, 23:54:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημητρη εγω εδω και δυο χρονια τα λεω για το τουρμπο οτι δεν παιζετε αλλα...
Τα 0,4 δεν ειναι παρα πολλα οποτε δεν θα ζοριζετε κιολας.
Αν υπολογιζω σωστα με ολα μαμα θα πιανει τα 160 αλογα στα 0,4.
Αυτα τα 24 κιλα που λες κανουν την διαφορα.Οταν οι αλλοι ζοριζουν την τριτη εσυ εχεις τεταρτη χαλαρη στις 2000 στροφες.
Θα μιλησουμε μια στιγμη για να μου πεις ενα κοστος για το ολο θεμα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2007, 01:56:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
τριτη εσυ εχεις τεταρτη χαλαρη στις 2000 στροφες.

28αρα και 2000στροφές να δεις ροπή μου φαίνεται δύσκολο, ουτε καν με ρουλεμανάτη. Μάλλον μέχρι της 2000στροφες θα σέρνεται Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2007, 07:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα εχει συστημα antilag δεν εχει προβλημα χαμηλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2007, 07:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
brz20 έγραψε:
τριτη εσυ εχεις τεταρτη χαλαρη στις 2000 στροφες.

28αρα και 2000στροφές να δεις ροπή μου φαίνεται δύσκολο, ουτε καν με ρουλεμανάτη. Μάλλον μέχρι της 2000στροφες θα σέρνεται Crying or Very sad

Δίκιο έχεις Γιάννη...Στις 2.800 με 2.900 αρχίζει το πάρτυ.... Joker
Η Γκαύλα είναι πως γεμίζουν οι ταχύτητες η μια πίσω από την άλλη και το απότομο βύθισμα του στροφόμετρου από τις 3.000 εως τις 7.000...

....Κώστα δεν νομίζω να είναι μόνο 160 άλογα...πολύ δύσκολα...170 πιστεύω να τα έχω σίγουρα...πολύ χοντρα θα είμαι στα 180...σήμερα που θα ανοίξω επιτέλους με το RC του Γιώργου θα καταλάβω που περίπου πρέπει να είμαι...εξάλλου το καλύτερο δυναμόμετρο είναι ο ίδιος ο δρόμος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2007, 09:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Αμα εχει συστημα antilag δεν εχει προβλημα χαμηλα

Ώπα ρε το Evo Rotfl
DrJekyll έγραψε:
σήμερα που θα ανοίξω επιτέλους με το RC του Γιώργου θα καταλάβω που περίπου πρέπει να είμαι...

Rotfl
DrJekyll έγραψε:
Ψάχνω να βρω σαν λυσασμένος RX8 να το ράψω

Με τον αναπτήρα ή χωρίς? Rotfl

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2007, 09:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To RC ομως μπορει να εχει 180 αλογα(θεωριτικα οσα λες οτι βγαζεις)αλλα δεν θα εχει την ροπη ενως τουρμπο αυτοκινητου.
Οταν σου ειπα για 160 δεν μιλησα για το δικο σου.Μιλησα για μαμα 16αρι μοτερ απο 307 που θα φαει τουρμπισμα στα 0,4bar.
Εγω περιμενω οτι ενα τετοιο μοτερ τετοια αποδοσει θα εχει.
Παντως αν δεν σου κανει κοπο γραψε καποια πραγματα για την συμπεριφορα του αυτοκινητου.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάϊ 2007, 10:05:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
To RC ομως μπορει να εχει 180 αλογα(θεωριτικα οσα λες οτι βγαζεις)αλλα δεν θα εχει την ροπη ενως τουρμπο αυτοκινητου.

Έχει 2 περήφανα λίτρα όμως και μια ροπή ΝΑΑΑΑ σε όλο το φάσμα σε σύγκριση με το τουρμποχιλιοεξακοσαριπουεχειροπησετρειςχιλιαδεςστροφεςφασμαμονο Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Επόμενη
Σελίδα 11 από 17

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης