PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 12:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλο ομως να σε πιασουν την ωρα που βαζεις στοιχημα και αλλο ετσι γιατι ετρεχες.
Στην δευτερη περιπτωση κατι θα πεις για να την γλυτωσεις.
Στην πρωτη τι θα πεις?Ηταν φιλος μου και μου χρωστουσε καποια δανεικα και μιας και τον βρηκα(στο φαναρι τελειως τυχαια)ειπα να μου τα δωσει.
Laughing Laughing Laughing Laughing
Βεβαια αν φτασει η φαση να σε πιασουν εστω και τυχαια τοτε εκτος απο αυτα θα φας και για ταχυτητα και για οτι του κατεβαινει εκεινη την ωρα στο κεφαλι.
Κατι ασχετο με την κουβεντα αυτη.
Υπαρχει μια σελιδα στο net που δειχνει ολα τα μπλοκα,ειτε με ρανταρ χειρος ειτε με φωτογραφικα αυτοματα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 19:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
brz20 έγραψε:
Παιδια προσοχη.
Με 30 μερες αφαιρεση στοιχειων τιμωριτε η συμετοχη σε κοντρα.
Το ακουσα στις ειδησεις σημερα.

Χαχαχαχαχαχα
Βρηκες club να ενημερωσεις για αυτο.... Razz Razz Razz Razz

Προσωπικα προτιμω να μου παρουν τα νουμερα για παρκαρισμα παρα επειδη κινδυνευσα τη ζωη μου ή αλλων ανθρωπων ειτε περνωντας με κοκκινο, ειτε τρωγοντας πολυκατοικιες απο RC στον Καρεα! Laughing Laughing Laughing

Μαλλον μπερδεψες τα ραλλυε...
Ποιος εφαγε πολυκατοικιες στον Καρεα??
Και ποιος περασε με κοκκινο???Αν αναφερεσαι καπου συγκεκριμενα, περιμενω απαντησεις.
Εκτος αν μιλας γενικα και αοριστα, οποτε συμφωνω.

Οσο για τον RoadRunner, οκ για το πρωτο σχολιο (συμβαινει παντου) αλλα το 2ο εντελως αστοχο...Εκτος αν ξεχασε τι εβλεπε σε video την προηγουμεη Πεμπτη.. Wink Wink

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 19:25:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
To NOY σας όσοι κυκλοφορουν Ν.Ερυθραία Exclamation Exclamation Exclamation

Πάνω από το σπίτι του Γιωργάκη την στήνουν για όσους πάνε αντίθετα για να γλυτώσουν την μαλ***α που έχουν κάνει και γράφουν αβέρτα Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Χθες είχαν σταματήσει 10 αυτοκίνητα και όσους δεν μπορούσαν τους είχε περιλάβει άλλο μπατσικό πιο κάτω Evil Evil Evil

ΠΡΟΣΟΧΗ ακούς Volve Question Question Question

ama σου πω οτι δε ξερω που ειναι αυτο? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 19:29:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θέλω να αρχίσουμε αυτή την συζήτηση....
Δεν είναι ο κατάληλος χώρος..
ένα μόνο θα σου πώ....
αυτό το βίντεο ήταν πριν 6 χρόνια....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 19:33:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

!!!!!!!!!!!
τοτε ησουν αγεννητος ρε ψευτη!
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 19:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Δεν θέλω να αρχίσουμε αυτή την συζήτηση....
Δεν είναι ο κατάληλος χώρος..
ένα μόνο θα σου πώ....
αυτό το βίντεο ήταν πριν 6 χρόνια....

Εσυ την αρχισες Νικολακη.Εγω ειμαι διαθεσιμος και ξερεις που θα με βρεις..
Και κατι τελευταιο..Δε θα πει οτι επειδη δεν υπαρχουν πλεον ντοκουμεντα που να καταγραφουν ενα γεγονος, δεν λαμβανει χωρα και το γεγονος. Wink

ΚΑι για να επανελθω στο θεμα μας και στο τελευταιο ποστ του φιλου brz.
Τιποτα δεν υπαρχει να πεις.Ο,τι και να πεις, αν σε πιασουν πανω σε ανοιγμα ή μετα, σε εχουν γραψει και πας για προστιμο απο 300+ ευρω και για ποντους απο καμια 15αρα και πανω..Αναλογα βεβαια και τον τιμοκαταλογο.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 06:27:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:

Και κατι τελευταιο..Δε θα πει οτι επειδη δεν υπαρχουν πλεον ντοκουμεντα που να καταγραφουν ενα γεγονος, δεν λαμβανει χωρα και το γεγονος. Wink

Shocked Shocked Shocked Crazy
Nαί, σκέψου όμως ότι με βάση τη θεωρία του χάους σίγουρα θα λάβει χώρα το γεγονός, καθώς υπάρχει πιθανότητα και δαυτο.
Το ερώτημα είναι τι γεγονός είναι αυτό και πόία η πιθανότητά του........
Question Question Scatter

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 22:12:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:

ΚΑι για να επανελθω στο θεμα μας και στο τελευταιο ποστ του φιλου brz.
Τιποτα δεν υπαρχει να πεις.Ο,τι και να πεις, αν σε πιασουν πανω σε ανοιγμα ή μετα, σε εχουν γραψει και πας για προστιμο απο 300+ ευρω και για ποντους απο καμια 15αρα και πανω..Αναλογα βεβαια και τον τιμοκαταλογο.

Καλα αυτο που μου συνεβη το Πασχα ηταν η μεγαλυτερη γκαντεμια στα χρονια που ειμαι πισω απο το τιμονι.
Ειχα παρει ενα 206 και πηγα σε παρκιγκ σουπερ μαρκετ για να κανω καποια χειροφρενακια(με το δικο μου δεν τα κανω αυτα αλλα ο φιλος μου,κατοχος του 206,δεν ειχε προβλημα).
Αρχισα και εγω να γυριζω σαν την σβουρα.Η ωρα μπορει να ηταν και 8 το βραδυ και ειχε πεσει το φως.Το παρκιγκ ηταν φωτιζοταν.Μετα απο αυτα ειπαμε να κανουμε και μια αναβαση στα Μετεωρα.Οταν φτασαμε πανω σταματαμε και μας πλησιαζει μια λευκη Xaara.Μας λεει "Βγητε γρηγορα εξω,ασφαλεια".Μας ειπε οτι μας παρακολουθουσαν οτι καναμε χειροφρανα κατω και οτι επρεπε να μας γραψει για επικυνδινη οδηγηση.
Ειχα τρελαθει εκεινη την ωρα.Τελικα την γλυτωσα ζητωντας παρα πολλα συγνωμη.Τους ειπα οτι ειναι χρονιαρα μερα και δεν παει ομορφα.
Απορω ακομα πως τους τουμπαρα.
Θελω να καταληξω οτι αν ειναι τελικα να σε γραψουν θα σε γραψουν.Ειτε ειναι μεσα σε ανοιγμα ειτε μετα ειτε γιατι τα φωτα σου ειναι πολυ ανεβασμενα και ενα σωρο αλλους λογους.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 00:08:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
..Θελω να καταληξω οτι αν ειναι τελικα να σε γραψουν θα σε γραψουν...

αυτό είναι το πιο συμαντικό.
Το θέμα είναι να τι κάνεις εσύ για να μην προκαλείς... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 00:43:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πατας μια φορα "Υποβολη" Μανθουλη την επομενη φορα.
Αυτο που λες ειναι.Πρεπει να πας και με τα νερα τους.
Γιατι αυτοι κρατανε το χαρτι και το στυλο.
Δεν το εχουν και για τιποτα να στην ριξουν την καμπανα.
Απλα καμια φορα δεν μπορω να παω με αυτους.Θελω να τους την πω και τους την λεω.Αφου θα πληρωσω να το ευχαριστιθω κιολας.

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 03:45:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Να πατας μια φορα "Υποβολη" Μανθουλη την επομενη φορα.
Αυτο που λες ειναι.Πρεπει να πας και με τα νερα τους.
Γιατι αυτοι κρατανε το χαρτι και το στυλο.
Δεν το εχουν και για τιποτα να στην ριξουν την καμπανα.
Απλα καμια φορα δεν μπορω να παω με αυτους.Θελω να τους την πω και τους την λεω.Αφου θα πληρωσω να το ευχαριστιθω κιολας.

Μην γινεσαι ερειστικος Κωσταντινε μου, πολλες φορες κανουν και αυτοι τη δουλεια τους και ειδες πως μολις εισουν ευγενικος απεναντι τους τα ξεχασαν ολα και τη γλυτωσες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 10:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι σιγουρα.
Εκεινη την στιγμη θες μονο να την γλυτωσεις.
Οποτε πας με τα νερα τους.Αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις στραβοξυλων που δεν καταλαβαινουν τετοια.Και οτι και να κανεις,οσο σαλιο και να χαλασεις σε κοβουν μια οραιοτατη κληση και ερχεσε στα ισα σου.
Εκει λοιπον το μυαλο μου σκεφτετε και αλλιως.

Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 21:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα με σταματησαν 2 ιανουαριου στα διοδια αφιδνων αν θυμαμαι καλα για ενα τυπικο ελεγχο ειχα φωτοτυπια προσωρινο ασφαλιστηριο καρτα καυσαεριων ανυπαρκτη αλλα φορουσα ζωνηκαι εγω και ο συνοδυγος.Αφου με ρωτησε 3 φορες για να του δωσω χαρτι του ΚΤΕΟ το αυτοκινητο με καινουργιες πινακιδες 2004 μοντελο και του ειπα πως δεν προβλεπεται να περασω μου ειπε να βγω απο το αυτοκινητο χωρις να καταλαβω το λογο ειδε τα διπλωματα και την αδεια μου ειπε πως το προσωρινο ασφαλιστηριο επειδη ηταν φωτοτυπια δεν ισχυε ηθελε να γραψει για ζωνη το συνοδηγο ο οποιος φορουσε αλλα καλυπτοταν απο το μπουφαν τελικα ειδε τη ζωνη και το αφησε λεγοντας μου καλη μερα σας μπορειτε να φυγετε.Τελικα ευτυχως για εμενα δεν με ξαναρωτησε αν εχω καρτα καυσαεριων που δεν ειχα αλλα ρωτησε 3 φορες για ΚΤΕΟ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 00:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιδομπατσοι.
Δεν ειναι τιποτα.
Απλα δεν σε καταλαβαινουν.
Σε κατι τετοιες περιπτωσεις θελω να ριξω πολυ ξυλο αλλα παλι το δικιο μου δεν θα το βρω.
Θα μου τυχει ομως καποια στιγμη που θα τους κανω να μην εχουν να πουν τιποτα.
Τοτε θα ριξω τρελα γελια.Μα τρελα γελια.

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Φεβ 2007, 23:25:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μας τρελάνουν Shocked Shocked Shocked

Πάντως σχετικά με το θέμα των διοδίων στις Αφίδνες, τώρα που έχουν φτιάξει και τμήμα δίπλα ακριβώς, είναι συνέχεια εκεί και σταματάνε σχεδόν ότι περνάει Exclamation

Φίλο τον σταμάτησαν και τον έγραψαν γιατί δεν ανάβε το πίσω φανάρι! Οι άνθρωποι πάντως είναι εντελώς παρανοϊκοί Exclamation Τους βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ που περνάω από τον παράδρομο και σε κάθε αυτοκίνητο είναι από πάνω 3 άτομα συνέχεια. Λες και κρύβουμε όλοι μας έναν καταζητούμενο Twisted evil

ΥΓ Πάντως κουράζονται για να στήσουν το μπλόκο,κάνουν πολλά χιλιόμετρα Mad

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Φεβ 2007, 03:07:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:

ΥΓ Πάντως κουράζονται για να στήσουν το μπλόκο,κάνουν πολλά χιλιόμετρα Mad

Του δημοσιου ειναι ρε συ.Δεν μπορουνε τα παιδια να αλλαζουν συνεχεια φανελες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 7 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης