PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 1.4 (16v ή 8v) vs.......!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 24, 25, 26  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 01:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
3) Ειναι δικαίωμα καθενός να κάνει ότι θέλει και να γράφει ότι θέλει.
Απλά τονίζω την άποψη ότι η ενασχόληση με τέτοια χόμπι(κόντρες) με οποιοδήποτε αυτοκίνητο και ιδίως με οικονομικά αυτοκίνητα πόλης είναι βαρετο και παιδιάστικο και δεν είναι άξιο αναφοράς σε διαδικτιακό τόπο δημόσιας συζήτησης.
Είναι άποψή μου. Δεν την επιβάλω σε κανένα.

Αν η λεξη κοντρα ειναι αυτη που σε ενοχλει να πουμε αντιπαραθεση τοτε, που ειναι πιο light...Απλα η λεξη κοντρα εχει συνδεθει με τελειωμενα αυτοκινητα, καγκουροδηγους και περιεργες συνθηκες!!! Αμ δεν ειναι ΜΟΝΟ ετσι...

Ουτε πιστευω οτι ο Plaketokoftis (γιατι απο κει αρχισε η εν λογω κουβεντα) ή οποιος αλλος εδω μεσα, προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι ο αρχοντας του δρομου ή οτι εχει κανα πυραυλο!!! Απλα αυτος ειναι ενας τροπος να δεις ποσο καλα παει το αυτοκινητο σου σε σχεση με ενα αλλο ανταγωνιστικο!!! Αν εχεις καποια καλυτερη λυση στο πως να γινεται αυτο εδω ειμαστε να το συζητησουμε!!!

Υποψιν οτι το club, στην πλειοψηφια του, απαριθμει οικονομικα αυτοκινητα πολης (βλεπε 206) με αποδοση απο 75-110ps, αρα και ειναι φυσιολογικο οι συζητησεις να περιστρεφονται γυρω απο αυτα και τις ανησυχιες των κατοχων τους!!!

Επισης, δεν πιστευω οτι αναφερθηκε κατι για χομπι...Και ιδιως αυτο "ενασχόληση με τέτοια χόμπι(κόντρες) με οποιοδήποτε αυτοκίνητο" ειναι ενα απο τα πρωτα πραγματα που δεν προωθησε το club πριν καποια χρονια που αλλαξε υφος και στοχο!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 01:48:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ προσωπικά αναγνωρίζω πως το 206 μου δεν πάει μια, 0-100 σε 14ec κοντά απ' ότι λενε. Την κόντρα θα την κάνω όπως ξαναείπα για χαβαλέ και για να πειραζόμαστε μεταξύ μας. Ξέρω οτι το αυτοκ μου δεν πάει μια ή μάλλον ξέρω οτι υπάρχουν πολύ καλύτερα σε επιδόσεις. Κάποια πράγματα τα κάνεις για χαβαλέ. Δέχομαι βέβαια πως για κάποιους είναι το παν για εμένα δεν είναι.

ΥΓ: Καλά να είμαστε όλοι κι ευτυχισμένοι, δεν υπάρχει λόγος να προσβάλλουμε ο ενας τον άλλο.

ΥΓ2: Κυκλοφορούν 14αρια ατμοσφαιρα κοντά στα 200άλογα που εκεί το ΡΣ δεν πιάνει μια σε ευθεία... έτσι περι 1400cc ο λόγος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 02:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕΜsound έγραψε:
αν δεν κάνω λάθος αναφέρεσε με μία λευκή με μοτερ από celica...

Ναι αυτη λεω.
Στα φαναρια της Φαρσαλων με κερασε ενα τσαι.Μα ενα τσαι.

Επισης θελω να πω(γιατι αναφερθηκε παραπανω κατι που με πειραξε λιγο)οτι σε ενα φορουμ μπορουν να υποθουν τα παντα.Δεν υπαρχουν παιδιαστικα πραγματα και μη αξιολογα.
Ολα μετρανε.Αν ειναι ετσι να κοψουμε ολα τα θεματα που εχουν να κανουν με ανεκδοτα και τα σχετικα γιατι και αυτα ειναι στην κατηγορια αυτη.
Τελος παντων.
Εγω ειμαι υπερ αυτου του χομπι αρκει να ξερουμε μεχρι που ειναι τα ορια μας.
Μην σκοτωθουμε κιολας.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 08:11:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι που και καλά το club έγινε αγωνιστική λέσχη και δεν προμοτάρουμε παπ***ές πλέον.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 09:42:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

Ξερεις τι ειναι να καθεσε διπλα απο μια Carina και να περιμενεις να το παρεις μολις αναψει πρασινο και τελικα να σε αφηνει 3 καροτσες πρωτου κουμπωσεις την δευτερα.
Ε σε πληροφορω οτι ο τυπος ειναι οικογενιαρχης και του αμαξιου δεν του φαινετε ουτε το intercooler.

Πάντως επειδή το έχω ξαναπεί και παλιότερα η στάνταρ βελτίωση κατόχων παλαιότερων μοντέλων της Toyota είτε corolla,carina,celica είναι η τοποθέτηση του κινητήρα που κυκλοφορούσε στην Ιαπωνία και στην Κύπρο με ονομασία Corolla Levin. Τα χαρακτηριστικά του είναι:ατμοσφαιρικός 1600cc, τετραπετάλουδος, 20V, VVTI, ισχύς 160hp. Στην Ελλάδα πλέον με 3.000 Ευρώ γίνεται πλήρης μετατροπή και ακόμα και στις Καρίνες μπαίνει κουτί. Βέβαια πρέπει να τονιστεί το γεγονός οτι τα περισσότερα απο αυτά δεν αποδίδουν αυτό που υπόσχονται και αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι το μοτέρ έχει τεράστιες απαιτήσεις στα ηλεκτρικά και οι περισσότεροι που αναλαμβάνουν τέτοιες δουλειές δεν κάνουν σωτές κινήσεις. Παιδιά όμως που ξέρω απο το Corolla club πραγματικά έχουν αυτοκίνητα που τα βλέπεις και λές "ρε τι είναι αυτό το ταξί" και ανοίγει σαν δαιμονισμένο. Πίστεψε με φίλε μου δεν είναι τουρμπισμένα αυτά τα μοτέρ.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 11:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν ηρεμήστε για να σας πω μια ιστορία. Άνοιξα πρόσφατα με corrola sedan. Την πρώτη φορά το άνοιγμα έγινε από 2ρες αλλά δεν κατάλαβα ότι ήθελε κόντρα. Έτσι μου έφυγε 1-2 αμάξια. Στην 3η η διαφορά ήταν ίδια όπως επίσης και με 4η μέχρι τα 140km. Μετά τα 140 μου έφυγε άλλα 1-2 αμάξια και δεν συνέχισα άλλο γιατί με 5η το αμάξι κόβει. Έλα όμως που μας πιάνει φανάρι και σταματάμε δίπλα-δίπλα. Και εδώ αρχίζει το καλό. Στην 1η 2 αμάξια μπροστά, στην 2α 4 αμάξια μπροστά, 3η τα ίδια, 4η μάζεψε 1 αμάξι. Δεν συνεχίσαμε γιατί πλακωθήκαμε στα φρένα σε κόκκινο. Λογικά στην 5η θα με περνούσε. Όμως για να πούμε και του στραβού το δίκαιο εγώ ήμουν 1 και αυτοί 3. Πάντως πρώτη φορά άνοιξα έτσι το αυτοκίνητο με 1η και πραγματικά το λυπήθηκα. Τέρμα γκάζι, απότομο συμπλέκτη και μετά στο σπίτι να ψάχνω το κινητό στις πίσω θέσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 14:06:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
2) Μάνθο να μην αναφερθείς στους γονεις μου ξανά και βεβαίως δεν ξέρεις ούτε τα οικονομικά μου ούτε πως το πήρα ούτε αν είμαι πάνω σε καλάμι

Εννοείται ότι δεν αναφέρθηκα προσβλητικά για τους γονείς σου.
Απλά σου τόνησα το γεγονός ότι δεν μπορούν όλοι να έχουν αυτοκίνητα επιδόσεων και είναι κάτι που εξαρτάται από την οικονομική κατάστατη του καθενός μας (είτε γιατί δεν δουλευει κάποιος ακόμα, είτε γιατί έχει κι άλλα έξοδα/ενδιαφέροντα, είτε γιατί δεν μπορούν να τον βοηθήσει οικονομικά κάποιο, είτε γιατί παίρνει λίγα λεφτά από την δουλειά του, είτε είτε, είτε κλπ κλπ)
Η οικονομική κατάσταση όμως δεν έχει να κάνει με την όρεξη για γρήγορη οδήγηση ή τα φιλικά (ή και όχι) ανοίγματα κλπ κλπ...

Προφανώς και το άνοιγμα μεταξύ πχ 2 βελτιωμένων EVO είναι σαφώς πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό από ότι το άνοιγμα 2 ΦΠΕ 206 1,4 όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι "μικροί" δεν έχουν δικαίωμα να "παίζουν" (μεταξύ τους φυσικά γιατί με άλλης κατυγορίας δεν έχει νόημα)

Και συ όταν είχες το ΑΧ άνοιγες με αντίστοιχου κιβισμού αμαξάκια και το χαιρόσουν όταν τα πέρναγες, το ίδιο και γω με το 900αράκι Fiat μου άνοιγα με Yugo και χαιρόμουνα... Ζήλευα δε κάποιους που είχαν λεφτά τότε και είχαν κάνει τα Yugo 1,6 από lancia...

Εντάξυ δεν τα εγραφα σε forum αλλά δεν υπήρχαν τότε καν forum. Όμως μεταξύ μας οι φίλοι αυτά λέγαμε. Τότε η παρέα μου είχε ένα Fiat 128 1100, ένα Uno 45άρι (900cc), ένα Yugo (900άρι), ένα AX 1100 και το δικό μου Fiat 127 amiko και μπορώ να σου πω ότι οι "κόντρες" που τότε κάναμε μεταξύ μας με τους "τάφους επιδόσεων" που είχαμε είχαν πολύ περισσότερο γέλιο και πλάκα από αυτά που κάνουμε τώρα με τα 130++ps στα πόδια μας...

Τα άσχετα post διαγράφτηκαν.
Steve θα παρακαλέσω για τελευταία φορά να σταματήσεις να βρίζεις.
Το συμμάζεμα δεν είναι να σβήσουμε την άποψη κάποιου που έχει διαφορετική άποψη. Όταν διαφωνούμε σε κάτι δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε αυτό που λέει. Δικαίωμα είναι του καθενός. Μπορούμε να απαντήσουμε με επιχειρήματα και όχι βρίζοντας και φυσικά όχι διαγράφοντας.
Διαγράφονται τα πλήρως άσχετα.

Εκ της MOD Team
MEMsound
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιαν 2007, 00:00:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

ΥΓ2: Κυκλοφορούν 14αρια ατμοσφαιρα κοντά στα 200άλογα έτσι περι 1400cc ο λόγος.

Shocked Μιλάς για ειδική απόδοση που για να επιτευχθεί απαιτείται εξέληξη και έρευνα εργοστασιακών αγωνιστικών ομάδων.
Η αντιγραφή ανάλογων εργασιών.

Τι μοτέρ είναι αυτο??

Και όταν λές κυκλοφορεί...που?? στη.....΄΄Βούτα΄΄??

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιαν 2007, 00:15:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

ΥΓ2: Κυκλοφορούν 14αρια ατμοσφαιρα κοντά στα 200άλογα έτσι περι 1400cc ο λόγος.

Shocked Μιλάς για ειδική απόδοση που για να επιτευχθεί απαιτείται εξέληξη και έρευνα εργοστασιακών αγωνιστικών ομάδων.
Η αντιγραφή ανάλογων εργασιών.

Τι μοτέρ είναι αυτο??

Και όταν λές κυκλοφορεί...που?? στη.....΄΄Βούτα΄΄??

1.εργοστασιακών αγωνιστικών ομάδων--> Αλέπης
2.Μοτερ --> 1.4 απο 106 XSi
3. Και να κυκλοφορεί στην "βούτα"... αφού δεν πας!

και δεν είναι μόνο το παραπάνω που ανέφερα. Το συγκεκριμένο το ανέφερα χαριτολογοντας μιας και είναι κάτι ακραίο αλλά υπάρχει, υπάρχουν και άλλα σε πιο ήπια μορφή σίγουρα μπροστά απο το ΡΣ σου αν αυτό είναι το θέμα σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 13:08:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβληματα με προγραμμα για 307 1.6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνέχεια από εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=193544#193544

DrJekyll έγραψε:

Steve έγραψε:
Πρόσεχε γιατί συνήθως στα μαμά "δεν κουμπώνει η 2α"...

Σε αυτά που έχουν εκκεντροφόρους, κουμπώνει η 2α αλλά μένουν μισό αμάξι πίσω μου Rambo

Σιγά τα ψωλοχύματα εσυ ρε πορδή.... Laughing
Όταν έτρωγες τις μπάλες μου στο Αιγίνιο μπροστά σε καμιά 20αριά μάρτυρες και ήσουν 2 αυτοκίνητα πίσω στο 400άρι (ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ) τότε ΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ...!!!!!!!!... Cool

Το ξαναλέω γιατί μάλλον είσαι ΓΚΑΒΟΣ αλλά και ΑΝΙΩΘΟΣ:

Σε αυτά που έχουν εκκεντροφόρους, κουμπώνει η 2α αλλά μένουν μισό αμάξι πίσω μου Rambo

Ποιος έφαγε τις μπάλες ποιανού... μάλλον το μπέρδεψες... κάνε καμιά γαργάρα και τα ξαναλέμε Cool

edit by Touristas

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 13:53:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβληματα με προγραμμα για 307 1.6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ...
Steve έγραψε:
DrJekyll έγραψε:

Steve έγραψε:
Πρόσεχε γιατί συνήθως στα μαμά "δεν κουμπώνει η 2α"...

Σιγά τα ψωλοχύματα εσυ ρε πορδή.... Laughing
Όταν έτρωγες τις μπάλες μου στο Αιγίνιο μπροστά σε καμιά 20αριά μάρτυρες και ήσουν 2 αυτοκίνητα πίσω στο 400άρι (ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ) τότε ΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ...!!!!!!!!!!... Cool

Το ξαναλέω γιατί μάλλον είσαι ΓΚΑΒΟΣ αλλά και ΑΝΙΩΘΟΣ:

Ποιος έφαγε τις μπάλες ποιανού... μάλλον το μπέρδεψες... κάνε καμιά γαργάρα και τα ξαναλέμε Cool

Μπουρδολογίες...αλλαντάλλα κουτρουβάλλα της Παρασκευής το γάλα Stevako... Laughing Twisted evil
Ακόμα σε τσούζει το κωλαράκι σου, που έφαγες και ξανάφαγες την ψωλή μου στο Αιγίνιο στο ισιάδι, στο 400άρι.... Laughing Laughing
Αλλά έτσι είναι οι οδυνηρές εμπειρίες.... Razz Κάνεις πως δεν θυμάσαι τι έγινε στο Αιγινιο γιατί ΤΡΙΒΕΣΑΙ...θέλει και άλλο σκίσιμο το τρυφερό σου κωλαράκι...

Ασε...δεν ασχολούμαι άλλο με 1,4άρια...

edit by Touristas

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DrJekyll στις Τετ 28 Φεβ 2007, 14:06:33, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 14:06:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηρεμααααααααααα

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 15:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου αρέσει που ο Αργύρης έκανε edit ένα από τα παραπάνω ποστττττ!!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 15:37:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν αντεχωωωω εχω ψωφησει απο τα γελια...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ @#$%! ΜΕ ΤΟ STEVE...

θα στηνονται στην αρχη ο roadrunner με το 1.4 του να τον γαζωσει ο steve.

μετα θα στηνονται τα μαμα 1.6 206 να τα γραψει και αυτα

μετα εγω και ο γαβανας ...

και μετα που θα εχει προχωρησει το dvd με τη τσοντα και θα υπαρχει και ανακοινωση για ανηλικους κλπ κλπ θα τον βαλουμε να στηθει και με το καταφρακτο να τον γαζωσει και αυτον ο steve....

θα ειναι σα τα βιντεο με τις πορσε και το φ16....
στο τελος της ευθειας θα φαινεται μια κοκκινη κουκιδα....

ΚΑΙ γα**...
και θα εχει τιτλο....μπορεις και εσυ να χυσεις ολο το κοσμο.....
steve o smroxtis............

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααανασααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 16:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι edit εγινε δεν καταλαβαινω.
Καταλαβανει κανεις?

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 17:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβληματα με προγραμμα για 307 1.6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DrJekyll έγραψε:
Μπουρδολογίες...αλλαντάλλα κουτρουβάλλα της Παρασκευής το γάλα Stevako... Laughing Twisted evil
Ακόμα σε τσούζει το κωλαράκι σου, που έφαγες και ξανάφαγες την ψωλή μου στο Αιγίνιο στο ισιάδι, στο 400άρι.... Laughing Laughing
Αλλά έτσι είναι οι οδυνηρές εμπειρίες.... Razz Κάνεις πως δεν θυμάσαι τι έγινε στο Αιγινιο γιατί ΤΡΙΒΕΣΑΙ...θέλει και άλλο σκίσιμο το τρυφερό σου κωλαράκι...

Για τις 4ς φορές που έφαγες το μεγάλο και τρυφερό μου παπάρι, δυστυχώς μόνο για την μία έχω απόδειξη... Εκεί που "δεν μπήκε η 2α" και έμεινες πίσω 3-4 αμάξια. Wink Και μάρτυρες είχα, και έκλαιγες... Όσο για το βίντεο, δεν είπα εγώ στον tsosmouli να γράψει τίποτα, μόνος σου έγινες ρόμπα σε όλο το meeting Laughing

Αν τώρα με τους εκκεντροφόρους, χταπόδι και εξάτμιση, όντως τα είχες βάλει τότε στο Αιγίνιο, λογικό είναι να έμεινες μισό αμάξι πίσω μου και μην κλαις... αλλά δεν τραβούσε εκεί κανείς βίντεο... μπορούμε να φέρουμε όμως tsosmouli και bakclima να μας γράψουνε τι είδανε και να γίνεις ακόμα πιο ρόμπα.

DrJekyll έγραψε:
Ασε...δεν ασχολούμαι άλλο με 1,4άρια...

Φυσικά και μην ασχολείσαι, όχι μέχρι να βάλεις πρόγραμμα μήπως και πάρεις κεφάλι από εμένα Wink Μέχρι τότε, απλά άναβε μου τα φώτα να κόψω μήπως και με φτάσεις Wink Laughing

Και ρε συ τραχανά, τράβα τάισε τα παπάκια και άσε το forum Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Φεβ 2007, 19:30:24    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παλιοκομπλέξα...Ζεις σε ένα κόσμο φαντασίας σαν 10χρονο που παίζει με το αυτοκινητάκι του (με το οποίο σας γαζώνει όλους)...ΣΥΝΕΛΘΕ! Laughing

Ποιούς εκκεντροφόρους???ποιά χταπόδια και ποιές εξατμισεις ρε???
Μαμά είναι το δικό μου με ραλλοεκκεντροφόρους μαμά...πόσα άλογα να έχω πάρει από αυτούς???2???3???
Νόμιζες ότι ήταν και πειραγμένο.... Laughing

Φέρ'τους φέρ'τους ρε ΜΠΕΜΠΗ και ρώτα τους για το Αιγίνιο να μας πουν τι πίπες έκανες...ΣΤΡΙΦΤΕΣ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ!!! Laughing

Steve...H Οδηγάρα από τα Φάρσαλλα...Ο τρόμος της Ασφάλτου...με τα πολλά του τα άλογα έχει ξεμπαζώσει την Λάρισα...Ατελείωτε κονιόρδε...[/b]

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ.
Ακόμα και αν το κάνουμε για πλάκα κάποια πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε.
Παρακαλώ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ για να μην αρχίσει το σκούπισμα.

Post edited by MEMsound/MOD Team
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάρ 2007, 11:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε θυμάσαι τί είχες δηλώσει λοιπόν... εν πάσει περιπτώσει, για να μην ξεχνιόμαστε,

"δεν μπήκε η 2α"...

Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάρ 2007, 12:22:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ούτε θυμάσαι τί είχες δηλώσει λοιπόν... εν πάσει περιπτώσει, για να μην ξεχνιόμαστε,

"δεν μπήκε η 2α"...

Πάρε την πορδή σου και πάνε ρίχτην στο Πηνειό μπας και γλιτώσουν τα EVO της Λάρισας....ΚΑΝΓΚΟΥΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάρ 2007, 12:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα που μπαίνει η 2α, θα πάω να το ρίξω.

Εσύ θες σμπρώξιμο παρ' όλα αυτά Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 24, 25, 26  Επόμενη
Σελίδα 21 από 26

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης