PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Οθόνη για Car-PC ή DVD
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 10:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nice.....
Με το contrast έχεις πρόβλήμα στο έντονο φώς????Γιατί κάπως έτσι φαίνεται απο την φωτό...

Υ.γ= ωραίο τραγουδάκι...είχες..... Laughing Laughing

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 11:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν ο ηλιος χτυπαει απο τα παραθυρα και μπαινει μεσα εχω ενα μικρο προβλημα.Αλλα με σωζουν τα φιμε σε μεγαλο βαθμο.Οταν ομως εχω ανοιχτα παραθυρα τοτε πραγματικα το προβλημα περνει μεγαλες διαστασεις.
Παλευετε ομως.Δεν ειναι και παρα πολυ τραγικο.
Το τραγουδακι ειναι απο τα αγαπημενα μου.
Η πλακα ειναι οταν κατεβαινω κεντρο και καθομαι σε κανενα φαναρι.Αν ερθει απο διπλα κανενα καγκουρακι με κανενα Seat Toledo με αεροτομη απλωστρα τοτε του βγαινουν τα ματια να κοιταει.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 12:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το r/cd και την cdιερα τι έκανες τελικά;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 13:03:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ όμορφο και πολύ πρακτικό φαίνεται.
άριστα brz Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 13:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η επιλογή phone που βλέπω στο front-end σου τι είναι Question

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιαν 2007, 18:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εχεις Bluetooth Stick στον υπολογιστη τοτε μπορεις να συνδεσεις το κινητο μεσω bluetooth με το PC.Ετσι κανεις κλησεις απο τον υπολογιστη.
Αυτο θα το κανω σε καποια φαση.
Επισης μια μερα πρεπει να κατσω να ανεβασω καμια φωτογραφια για να δειτε πως εχει κατσει το συρταρακι τωρα κατω απο την θεση,πως εχω βαλει USB Hub μεσα στην θηκη που εχει διπλα απο το χειροφρενο και γενικα ολα αυτα.
Το RCD με την σιντιερα καθονται φρονιμα μεσα στο συρταρι.
Το RCD θα παραμεινει εκει αλλα για την σιντιερα ψαχνω να βρω λυση ακομα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 22:26:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry αλλά δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα τα Post.
Μια γρήγορη ερώτηση: Τι software χρησιμοποιείς;
Και να σου πω ότι εδω στα Γιάννενα κάποιος έκανε κάτι ανάλογο σε μια BMW Χ5 αλλά με πολύ μεγάλο κόστος.
Ότι αγόρασε ήταν επώνυμο και μέχρι και Wireless έβαλε.
Βγήκε περίπου στα 10000 € οπως ισχυρίζεται και έχει φτιάξει θόλο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Και άλλη μια ερώτηση:Ρέυμα πως παίρνει αυτή η κατασκευή;

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 23:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως το παιζει λιγο το παραμυθι?
Εγω ξοδεψα 800 ευρω πανω κατω και η οθονη μονο εκανε 350.
Ειναι Xenarc και θεωρητε απο τις καλυτερες.Υπηρχαν και με 120-200 ευρω αλλα εγω δεν ηθελα να παιξω.Πανω απο ολα ηθελα να κανω σοβαρη δουλεια.
Γιατι το εχω πει πολλες φορες παλιοτερα και θα το λεω παντα.Αν θελεις κατι καλο ειναι να πληρωσεις για να παρει ποιοτητα παρα να σε πονοκεφαλιαζει για οσο το εχεις.
Στο PC δεν εβαλα την τελευταια λεξη αλλα δεν επεσα ποιοτηκα.
Παντως 10000 ειναι παρα πολλα.
12000 κανουν τα κεραμικα φρενα της Cayenne να φανταστεις για τι ποσο μιλαμε.
Οσο για το wireless δεν ειναι κατι το φοβερο.Εγω εχω συνεχεια ενεργοποιημενο WAN στο αμαξι οπως και Bluetooth.
Ειναι δυο usb stick που κανουν 50 ευρω(το μεγιστο)το ενα.
Το software που χρησιμοποιω ειναι το centrafuse.Ειναι παρα πολυ δυσκολο να κινησε και να εχεις σκετα τα windows.Ενω αυτο το προγραμμα τα συγκεντρωνει ολα σε μεγαλα κουμπια.Το εχω μεταφρασει κιολας στα ελληνικα και ειναι κορυφη.
Ρευμα περνει απο την μπαταρια.Μεσω ενος τροφοδοτικου DC-DC 160Watt.
Ειναι αρκετα για εναν τετοιο υπολογιστη.

Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 14:30:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ καλο το τελικο αποτελεσμα νομιζω δικαιωνει ολους σου τους κοπους και αξιζει και τα λεφτα του σιγουρα
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 21:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω παρα πολυ για ακομα μια φορα.
Πραγματικα οσοι με ρωτουνε "ποσο σου κοστισε ρε συ?" τους απανταω "καπου στα 800 ευρω αλλα τοσο που παλεψα για να το κανω ηταν σαν να πληρωσα 8000 ευρω".
Εκανα μεγαλη προσπαθεια για να το φερω στο σημειο που ηθελα.
Το μυαλο μου κατεβαζε συνεχεια ιδεες εκεινες τις μερες.
Ειχα σκεφτει παρα πολλα υλικα για να δημιουργισω κατι καλο αλλα τελικα το ξυλο εδωσε την λυση.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 23:48:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυο φωτο ακομα απο την τελικη θεση του υπολογιστη.
Οσοι το εχουν δει λενε οτι πρεπει να εχω πολυ φαντασια για να μετατρεψω το συρταρι σε PC.
Τα συμπερασματα δικα σας παιδες.
http://img.villagephotos.com/p/2006-9/1216455/Sirtari1.JPG
http://img.villagephotos.com/p/2006-9/1216455/Sirtari2.JPG

Περιμενω αποριες και κριτικες.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 00:17:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink Wink Wink Wink Cool Cool Cool Cool
οποτε μπορείς βγάλε μια φώτο την κντρικής κονσόλα που να φαίνεται από χαμηλά στην φούσκα του λεβιέ εως το πάνω πάνω μέρος
κάτι έχω στο μυαλό μου.... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιαν 2007, 00:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτον θελω να μου βρεις λυση για το που θα βαλω το DVD-RW και δευτερον θελω να μου πεις με πμ(αν δεν θες να μας ακουσουν)τι σκεφτεσε.
Πες τα ολα στον θειο Breezer.Μην ντρεπεσε.

Πλακα κανω(για τα πρωτα δυο)
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Αυριο θα την εχεις.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 00:51:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μανθουλη...........

Που εισαι Question Question Question Question Question Question

Ειχες πει για κατι φωτογραφιες της κονσολας.
Δεν μπορουσα εγω,ο ταπεινος,να σου χαλασω χατιρι.
Και οχι μια αλλα 2.
Λοιπον εχουμε και λεμε:
http://img.villagephotos.com/p/2006-9/1216455/Konsola.JPG
http://img.villagephotos.com/p/2006-9/1216455/Konsola2.JPG

Ενταξει απο ποιοτητα δεν ειναι και η καλυτερη,αλλα ενα νοημα το βγαζεις.

Επιστροφή στην κορυφή
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 01:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά ο τύπος στην ουσία εφτιαξε ένα high end laptop απ' ότι κατάλαβα.
Επίσης έφτιαξε και μια καμπίνα στο πορτ μπαγκάζ για να το τοποθετήσει.
Το καλώδιο DVI μόνο κόστισε γύρω στα 70 € (παραγγελία απο Γερμανία,5m)

Επειδή μόλις ξεκίνησα μελέτη για μια τέτοια κατασκευή θα σου κάνω παρωδικές ερωτήσεις, και ξεκινάω: Το PSU το μετέτρψες ή το πήρες έτοιμο; και αν ναι από που και πόσο;

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 01:44:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Power Supply το πηρα ετοιμο.
Λεγετε Μ2-ΑΤΧ Power Supply και κανει 90 ευρω.
Παραγει 160 Watt τα οποια ειναι υπερ αρκετα για ενα τετοιο συστημα και εχει ενσοματομενο Power/Shutdown Controller.Δηλαδη με το που στρηψω το κλειδι της μιζας ο υπολογιστης ανοιγει.Μολις κλεισω το αμαξι κλεινει και το PC.
Επεισης μετα απο 5 λεπτα κλεινει ολα τα ρευματα προς τον υπολογιστη για να μην ξεφωρτισει την μπαταρια.
Γενικα ειναι ενα απο τα καλυτερα silence τροφοδοτικα.
Αν θελεις μπορω να σου δωσω το τηλεφωνο του παιδιου που το παραγγειλα.
Ειμαστε συμφοιτητες.Αυτος με βοηθεισε στην κατασκευη.
Δεν χριαζεσε πολλα πραγματα παντως.Η οθονη ειναι αυτη που κανει τα περισσοτερα(350 ευρω μονη της ενω το PC μου κανει 450 και ειναι ποσα κομματια).
Περισσοτερο χρονο αναλωσα στην σκεψη πως θα κανω κατι καλο παρα στην τοποθετηση.
Οτι χρειαστεις εδω ειμαι να σε βοηθισω.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 09:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Μανθουλη...........

Που εισαι Question Question Question Question Question Question

Ειχες πει για κατι φωτογραφιες της κονσολας.
Δεν μπορουσα εγω,ο ταπεινος,να σου χαλασω χατιρι.
Και οχι μια αλλα 2.
Λοιπον εχουμε και λεμε:
http://img.villagephotos.com/p/2006-9/1216455/Konsola.JPG
http://img.villagephotos.com/p/2006-9/1216455/Konsola2.JPG

να σε ρωτήσω εκεί χαμηλά μπροστά ακριβώς από το λεβιέ, κάτω από το ασημί κομμάτι της κονσόλας, εκείνο το μαυρο τμήμα είναι το τασάκι?
Ανοίγει προς τα κάτω ή συρταρωτά? Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 11:23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι το τασακι οπως σωστα ειπες.
Ανοιγει συρταρωτα.Κατω απο το τασακι εχει ενα λαστιχενιο πλαισιο το οποιο ειναι για μικροαντικειμενα.
Το Slim DVD που εχω παρει μπαινει εκει με το μονο προβλημα οτι δεν ερχετε στην ιδια ευθεια με το τασακι.
Πρεπει να κοψω ενα κομματι απο το λαστιχενιο πλασιο ωστε να κατσει ακριβως.Πραγμα πολυ ευκολο.Οταν γινει αυτο ερχετε ενα αλλο προβλημα στην επιφανεια.
Πως θα κολλησω το DVD κατω απο το τασακι?
Ισως με την βοηθεια σιλικονης τα καταφερω.
Αλλα θα εχω προβλημα αν θελω να το λυσω ωστε να κανω κατι και επισης δεν θα μπορει να ανοιξει το τασακι.
Τι να κανω λοιπον?
Υπ'οψην οτι το DVD δεν ειναι ανοιγομενο αλλα τυπου κουρτινας.Ξερετε τι εννοω.Βαζεις το DVD μεσα σε μια χαραμαδα και το τραβαει.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 11:48:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

...Το Slim DVD που εχω παρει μπαινει εκει με το μονο προβλημα οτι δεν ερχετε στην ιδια ευθεια με το τασακι...

...Πως θα κολλησω το DVD κατω απο το τασακι?
Ισως με την βοηθεια σιλικονης τα καταφερω.
Αλλα θα εχω προβλημα αν θελω να το λυσω ωστε να κανω κατι και επισης δεν θα μπορει να ανοιξει το τασακι.
Τι να κανω λοιπον?...

...Υπ'οψην οτι το DVD δεν ειναι ανοιγομενο αλλα τυπου κουρτινας.Ξερετε τι εννοω.Βαζεις το DVD μεσα σε μια χαραμαδα και το τραβαει.

1. Slim DVD έχεις φώτο του?
2. με αυτοκόλλητο σκριτς-σκρατς. Κολλάς το ένα κομμάτι κάτω από το τασάκι και το άλλο στο πάνω μέρως του DVD μα καλή κόλλα. Wink
3. ...ένας φίλος μου τα έλεγε αλλιώς χρησιμοποιώντας μέρος του γυναικείο σώματος αλλά αυτό είναι άσχετο.... Laughing Laughing Laughing Laughing

εγώ πάλι είχα στο μυαλό μου να μπει εκεί μια 5,25 θήκη multibay (με ενδείξεις θερμοκρασίας usb υποδοχές κλπ κλπ σαν αυτή:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700714 / http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700715
ή αυτή:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808541
ή και αυτή (που παραείναι λιτή αλλά έχει περισσότερες θήρες)
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592060 κλπ κλπ
Δεν έχει βάθος και την στηρίζεις με βίδες το πίσω μέρος πολύ ευκολα.
εγώ είχα τότε με τους ενισχυτές αυτή για ενδειξη θερμοκρασιών:
http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V02&other_title=+ALD-V02+Aerogate%20II και στο αριστερό μέρος που έχει το ανεμιστηράκι είχα βάλει το διακοπτάκι On/off

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2007, 12:30:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω φωτο του.
Αυτο με τα αυτοκολλητα δεν το ειχα σκεφτει.Μαλλον αυτο θα κανω γιατι ειναι πολυ απλο και ευχρηστο.
Αυτα που μου διχνεις τα ειχα σκεφτει αλλα δν ξερω αν οι διαστασεις το επιτρεπουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης