PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Εγκέφαλος 206 1.4 16v και πρόγραμμα?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάϊ 2004, 16:43:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-=N4X=- έγραψε:
Αγαπητε Ντινο χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου ναι ακομα και 200 και 300 αλογα να ειχα θα ηθελα να τα ανεβασω μονο κ μονο για να το βελτιωσω!
Και δεν ισχυει οτι περνουμε αμαξι που νομιζουμε οτι θελουμε απλα συμβιβαζομαστε γιατι δεν μπορουμε κατι καλυτερο κ σιγα σιγα προσπαθουμε να το ανεβασουμε μονοι μας.
Δηλαδη εμενα θα με χαλουσε αντι για 1.6 gti να επαιρνα rc????Αλλα που λεφτα????
Ομως το αμαξακι το κανω πολυ κεφι και γουσταρω να το ανεβασω σε ολα οπως μπορω και ας φτασει μακροπροθεσμα να περναει την τιμη του rc καινουργιο!
Οπως ενας φιλος εδω στην Λαρισα που πηρε leon 180 και το αμαξι μετα απο 1 μηνα ειναι 270 αλογα με full πανακριβη ρυθμιζομενη αναρτηση 18" ζανταρες και το παιδι παει κ για αλλα ενω ειναι ακομα αστρωτο!!!!!!

Δεν θεωρω συμβιβασμο το να αγορασεις ενα αυτοκινητο που σε ικανοποιει και πρωτα να το μαθεις και υστερα αφου δεις οτι δεν σου φτανει να το βελτιωσεις.Οσο για το RC και το gti μα εφοσον αν ο στοχος σου ηταν να παρεις κατι γρηγορο με τα λεφτα που εδοσες να παρεις ενα 306 2,0 race η κατι αντιστοιχο σε αποδοση ελαφρα μεταχειρισμενο και να εισαι πληρη ικανοποιημενος.Και εγω τωρα που θελω να αγορασω κατι ξεσκεπαστο και γρηγορο αφου τα χρηματα μου δεν αρκουν να παρω ενα S2000 η ενα MR2 θθα επικεντρωθω στην αγορα μεταχειρισμενων τυπου crx del sol 160hp η mx5 1,8 η εστω θαγορασω μια Μπαρκετα απτο να παρω ενα καινουργιο με σκεπη και μετα να μην ικανοποιηθω και καθε φορα να μπαινω μεσα και να σκεφτομαι αυτο το πραγμα.Αν μπηκες στο νοημα μου καλως.
Οσο για τον φιλο σου με το Leon οι βελτιωσεις που εκανε ειναι πολυ διαδεδομενες σε αυτο το μοτερ και γινονται κυριως μενα επαναπρογραμματισμο,τις 18αρες μπορουσε να τις αγορασει με το αυτοκινητο κιολας οποτε δεν θεωρω οτι εκανε και την τραγικη βελτιωση και κυριως βρηκε ετοιμες και ευκολες λυσεις.
Τελος διεθεσε και χρηματα που επιασαν κυριως τοπο αφου κερδισε πολλα σε αποδοση,εβαλε μια πολυ καλη αναρτηση και ενα σετ καλα ζαντολαστιχα που λογο της μεγαλης αποδοσης του μοτερ χρειαστηκαν.
Βεβαια αυτο που φανηκε και σαυτη την περιπτωση ειναι οτι ο φιλος σου εψαχνε για αυτοκινητο με πολυ μεγαλυτερη ιπποδυναμη αλλα θεωρω την επιλογη του καλη αφου ο συγκεκριμενος κινητηρας εχει το δυναμικο να φτασει 300 αλογα σχετικα ευκολα και φτηνα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2004, 11:44:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσο αφορα τα μεταχειρισμενα θα μπλεξουμε αν κατσουμε να το αναλυσουμε.
Σιγουρα με τα 17000 που εδωσα για αυτο το αμαξι μπορουσα να παρω καποιο hondaki μεταχειρα η και καμια μπεμπα 318 coupe που παρα οτι δεν εχει το γκαζι εχει την χαρα της πισω κινησης....αλλα πολυ απλα ειναι μεταχειρισμενο και δεν ξερω τι του εχει κανει ο αλλος.
Γιατι ακομα και 3000χλμ να παρεις αμαξι αν ο αλλος το ειχε και του αλλαζε τα φωτα τοτε τι να το κανεις?

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2004, 13:18:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπρρρρ! επί του θέματος ρεεε! Twisted evil Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2004, 15:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Μπρρρρ! επί του θέματος ρεεε! Twisted evil Rolling eyes

Λοιπόν για τα μεταχειρισμένα που λέγαμε...
Πλάκα κάνω!!! Razz Very happy

Πάντως για το πρόγραμμα, μου φαίνεται πολύ χλωμό να πάρεις 12 άλογα στις στροφές μέγιστης ισχύος μόνο από τον εγκέφαλο...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2004, 16:14:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα θα μου φαινότανε χλωμό, αλλά τα €650 σύνολο, δεν είναι και λίγα... Wink Αν ήτανε λιγότερα, δεν θα έκανα τον κόπο να το βάλω εδώ στο forum Wink

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιαν 2007, 05:40:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να μην ανοιγω και αλλο θεμα..αν μπορει καποιος να μου πει ενα μαγαζι (καλο) που να περναει προγραμα??(απο θεσσαλονικη)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιαν 2007, 11:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να το κανεις τι??????????????????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιαν 2007, 12:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις κοίταξα για πρώτη φορά το τόπικ. Είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί στην ψηφοφορία φτιάχνουν προγράμματα? Γιατί έχω κάποιες ενστάσεις.
Θα πω για παράδειγμα τον Κρασούλη που ξέρω ο οποίος ο άνθρωπος δεν φτιάχνει προγράμματα αλλά αναλαμβάνει με την έννοια ότι το στέλνει αλλού υπ ευθύνη του.

Εγώ ψηφίζω Δημητριάδη, αν και είναι πολύ ακριβός, για τον λόγο ότι ο τύπος έχει τις αντίστοιχες σπουδές και τεχνογνωσία και δεν είναι κομπογιαννίτης.
Επόμενο θα ψήφιζα τον σάλια, σαν τιμή απόδοση, για peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιαν 2007, 12:40:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
για να μην ανοιγω και αλλο θεμα..αν μπορει καποιος να μου πει ενα μαγαζι (καλο) που να περναει προγραμα??(απο θεσσαλονικη)

Επειδή έχουμε το ίδιο αμάξι και το έχω ψάξει λίγο το θέμα, σου προτείνω να μην βάλεις πρόγραμμα, εκτός αν έχεις εκκεντροφόρους κτλ που τότε είναι απαραίτητο. Καλύτερα παίξε με σασμάν, πχ. κορωνοπήνιο 14/60 ή με τροχαλία στροφάλου, βολάν κάτι τέτοιο κατά τη γνώμη μου είναι αποδοτικότερο και πιο ασφαλές απο το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο αυτοκ.

Arrow Για το αυτοκ μας καλά νούμερα υπόσχεται η superchips με 500e και σίγουρα θα βρεις κάποιον επίσημο πωλητή στην Θεσ.
Για το superchips ξέρει και το έχει βάλει ο γιατρός, Lion80...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιαν 2007, 08:54:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:

Συγκεκριμενα στην Θεσσαλονικη και ακομα πιο συγκεκριμενα στο εν λογω μοτερ σου(1400 16βου),καλυτερα αστο...Εχει χιλια-δυο ακομα πραγματα να ξοδεψεις 400Ε που θα πιασουν πολυ περισσοτερο τοπο απο το,ο Θεος να το κανει Sad ,προγραμμα που θελεις να βαλεις... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιαν 2007, 20:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:

Φίλε μου κοίταξε να δείς.Πρώτα απ' όλα αυτά που λένε τα παιδιά για σασμάν και διάφορες άλλες αλλαγές που προτείνουν είναι σωστά.Εγω προσωπικά προτίμησα και έβαλα 1 σκούπα-τελικό και ένα πρόγραμμα.Πρέπει να θυμάσαι κάτι βασικό.Το αμάξι που έχουμε (1.4 16v) είναι 1400cc.Σωστά?Άρα αν θές γκάζια σε σχέση τιμής -απόδοσης το 1.6lt είναι πιό κατάλληλο!!Αν όμως για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους έτυχε και αγόρασες το 1.4lt 16v και απλά θές να το ζωηρέψεις λίγο ή μπορείς να βάλεις ένα προγραμματάκι-σκούπα ή φίλτρο και έναν τελικό(τουλάχιστον τελικό αν όχι καταλύτη μέχρι πίσω)ή να παίξεις με σασμάν και άλλα.Εγώ δεν "κολλάω" στα νούμερα.90Hp έιχε το αμάξι μου και τώρα μπορεί να έχει 100hp ή 105hp ή και 95hp.Θέλω να πώ,πως εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα απόλυτα νούμερα ροπής/αλόγων αλλά το να ζωντανέψει κάπως και να δώσει λίγη περισσότερη ροπή.Μην περιμένεις θαύματα.Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος (υποκειμενικό αίσθημα Wink ).Και προφανώς εάν αλλάξω και σασμάν θα είμαι ακόμη πιό ικανοποιημένος.Αλλά 1,6lt δεν θα είμαι.Θέλει πάρα πολλά λεφτά για να φτάσεις τις επιδόσεις ενός 1,6lt.Οπότε ή αλλάζεις κινητήρα και τελειώνει το παραμύθι ή αλλάζεις επι μέρους κομμάτια του τουτού σου και του δίνεις 1 ανάσα παραπάνω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion80 στις Τρι 16 Ιαν 2007, 21:34:04, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιαν 2007, 20:48:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστότατος. Wink
Ουσιαστικά το θέμα είναι να μην περιμένεις θαυματα και απλά ξοδευεις χρήματα... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιαν 2007, 00:12:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον για να καταλαβεται ολοι τι θελω..
Αυτο που θελω οπως ειπε και ο λιον ειναι απλα να ζωηρεψει..τπτ περισσοτερο ξερω τι αυτοκινητο εχω οτι και να το κανω 1.6 δεν θα γινει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιαν 2007, 01:56:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
λοιπον για να καταλαβεται ολοι τι θελω..
Αυτο που θελω οπως ειπε και ο λιον ειναι απλα να ζωηρεψει..τπτ περισσοτερο ξερω τι αυτοκινητο εχω οτι και να το κανω 1.6 δεν θα γινει!

Ωραία λοιπόν Δημήτρη!!Από προσωπική εμπειρία με 206 1.4lt 16v XS θα σου πω πως με το πρόγραμματάκι που έβαλα,μία σκούπα Simota και έναν τελικό το αμάξι έχει ζωηρέψει αρκετά!!Το πρόγραμμα που έβαλα είναι της Superchips.Το έχω 1 χρόνο και κάτι μήνες και ποτέ το αμάξι δεν μου παρουσίασε το παραμικρό μηχανικό πρόβλημα!!Θεωρητικά έχω πάρει γύρω στα 10-11hp άρα περίπου βρίσκομαι στα 100hp και +0,6kgr ροπή.Όλα αυτά βέβαια στα χαρτιά!!Στην πράξη νοιώθω το αμάξι μου να κινείται πιό σβέλτα και οι ρεπρίζ τις νοιώθω πιό γρήγορες.Βέβαια υπάρχει και ο θόρυβος(κυρίως λόγω σκούπας) ο οποίος σε προ'ι'δεάζει ότι τρέχεις περισσότερο αλλά και με φίλους που το έχω στήσει πρίν και μετά την "αναβάθμιση" που του έχω κάνει,το αμάξι μου ανταποκρίνεται καλύτερα.
Όλα αυτά από προσωπική εμπειρία..δεν ξέρω αν άλλαζα σασμάν πως θα ήταν αλλά σίγουρα θα βοηθούσε..

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιαν 2007, 03:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο γιατρός τα λέει καλά! Αν θες πρόγραμμα έχεις λοιπόν μια ιδέα για κάποιο πρόγραμμα που στο αμάξι μας λογικα δουλεύει καλά και δεν παρουσίαζει δυσλειτουργίες. Ρώτα και άλλους που έχουν κάνει αντίστοιχη βελτίωση, νομίζω ο Πέτρος baphomet έχει πρόγραμμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιαν 2007, 08:46:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα ενος φιλου που εχει V-Box το ειχε μετρησει αν θυμαμαι μαμα,κοντα στα 100 αλογα.Ασχετα με αυτο,εγω δεν θα πληρωνα προγραμμα... Confused Ουτε καν σκουπα.
Με ενα απλο panel στο μαμα φιλτροκουτι,αναλογες σωληνωσεις και μια καλη ελευθερη εξατμιση με σωστες κουρμπες θα παρεις οση ροπη θες...
Σχετικα με το προγραμμα,δεν θα το εβαζα καθως πιστευω οτι ο μαμα εγκεφαλος ειναι σε θεση να καλυψει τις αναγκες ενος φιλτρου και μιας εξατμισης... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιαν 2007, 09:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης τα εχεις βαλει με καποιο αμαξι πριν και μετα???
γιατι εκει ειναι η ουσια.
Επιστροφή στην κορυφή
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 03:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Σχετικα με το προγραμμα,δεν θα το εβαζα καθως πιστευω οτι ο μαμα εγκεφαλος ειναι σε θεση να καλυψει τις αναγκες ενος φιλτρου και μιας εξατμισης... Confused

Επειδή έβαλα στην αρχή σκούπα-τελικό και μετά από λίγο καιρό το πρόγραμμα την διαφορά την είδα με το πρόγραμμα και όχι μόνο με την σκούπα-τελικό!!

volvos έγραψε:
επισης τα εχεις βαλει με καποιο αμαξι πριν και μετα???
γιατι εκει ειναι η ουσια.
Φυσικά και αναφέρομαι πως το "άνοιξα" με τα ίδια τουτού,πρίν το πρόγραμμα-σκούπα-τελικό και μετά!Και η διαφορά ήταν πως τραβούσε καλύτερα.Όχι πως πρίν με έπαιρναν για πλάκα και ξαφνικά εγώ τους έριξα 2-3 καρότσες..Αλλά πηγαίνω σαφώς καλύτερα!!!Πιό συγκεκριμένα με ένα clio 1.4 16v ενώ με έπαιρνε σχετικά εύκολα πλέον πάμε μαζί!!Ειδικά αυτός ο φίλος με το clio έχει αλλάξει φίλτρο-τελικό,αλλά την αλλαγή την έκανε πριν "αναβαθμίσω εγώ το δικό μου..οπότε η σύγκριση έχει αξία..(άσχετο:πάντως τα clio για 1400cc πάνε πολύ καλά!!! Silly )

Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 11:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.....Prosoxi pantws me ta egkefalakia giati egw exw dei duo 206 mesa se mia ebdomada efarmoghs na barane mpiela!...apo ton idio promhtheuti...den einai swsto na anaferw onoma mono perioxi pros apofugi...Ag.Dimitrios!Kalimera!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιαν 2007, 10:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lion80 έγραψε:
αξία..(άσχετο:πάντως τα clio για 1400cc πάνε πολύ καλά!!! Silly )

@@ Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης