PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Τοποθέτηση 106 1.6 16v, σε 1.6 8v. Τι ισχύει??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιαν 2007, 15:19:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Lef205 έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:
Στέλιο όταν λες περισσότερο αποδοτικό τί ακριβώς εννοείς?
122 άλογα δεν απέδιδαν και τα 2 μοτέρ?

105 το 1.6 8ν
122 το 1.6 16ν

Νομιζω αναφερεται αναμεσα σε μονοφυσο και 3φυσο του 16v.

δεν το πιασα αυτο. Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιαν 2007, 15:22:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μονόφυσο με το τρίφυσο καλέ μου!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιαν 2007, 15:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως. Wink
Ειναι αυτο που λεμε οτι τα τριφυσα ειναι πιο δυνατα σε μαμα μορφη. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιαν 2007, 16:05:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ακριβως. Wink
Ειναι αυτο που λεμε οτι τα τριφυσα ειναι πιο δυνατα σε μαμα μορφη. Smile

ναι αλλα στο μονοφυσσο κουμπωνουν πιο ευκολα οι πεζοσπορισιοι! Roll eyes Silly Afroman Afroman Hunter Shoot

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιαν 2007, 16:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει καποιος να αριθμησει ακριβως τα πλεονεκτηματα του 3φυσου απεναντι του μονοφυσου?
Ξερω οτι εχει περισσοτερη μνημη και εχω ακουσει οτι εχει περισσοτερους χαρτες φορτωμενους το 3φυσο, οποτε χωρις προγραμμα και αν εχεις πειραξει καποια πραγματακια στο αμαξι, αυτο ανταποκρινεται αμεσως καλυτερα γιατι ο εγκεφαλος διαβαζει αμεσως τις αλλαγες σε μειγμα και αερα και τις δουλευει καλυτερα.
Οκ, λοιπον εχει καλυτερα ηλεκτρικα.Αυτο τι σημαινει σε βελτιωσεις και συμπεριφορα?Βελτιωνεται καλυτερα απο το μονοφυσο?Δηλαδη αλλαζοντας τα ιδια πραγματα σε 2 αμαξια, αυτο με το 3φυσο μπορει να δουλευει καλυτερα?

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιαν 2007, 16:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εξαρταται που θες να φτασεις, προγραμμα μπορεις να φτιαξεις πιο ευκολα σε μονοφυσσο παρα σε τριφυσσο.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιαν 2007, 16:36:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα...Με ποιο απλα λογια ο τριφυσος ειναι καλυτερος παντου,οσο παραμενεις σε κατασταση ΦΠΕ,αντε και μπουμπισιους εκκεντροφορους.
Απο εκει και περα ομως... Confused

Γενικα τι καιγεσαι παντως για τριφυσο;
Τα λεφτα που θα χρειαστουν για να το κανεις τριφυσο ειναι τοσα πολλα που παιρνεις μονοφυσο και το κανεις και PS mini group A που λεει ο λογος... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιαν 2007, 16:39:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει το παιδί έχει κάποιο λόγο. Αν το μοτέρ είναι τρίφυσο το πιο πιθανό είναι να έχει λιγότερα χιλιόμετρα από το μονόφυσο (τα τρίφυσα είναι μετά από το 2001).

Από εκεί και ύστερα μόνο πλεξούδα μηχανής θέλει, δεν χρειάζεται τπτ παραπάνω... Δεν είναι δα και μουλτιπλεξ! Εφ'όσον το πάρει κομπλέ (μηχανή/πλεξούδα/Εγκέφαλο) είναι plug'n'play Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιαν 2007, 16:43:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαφεστατα ειναι αυτο που λεει ο Τασος.Το θεμα χλμ.
Βεβαια αν ειναι να δωσω 1500 ευρω για μονοφυσο στα 80.000 χλμ και 2000 ευρω για 3φυσο με 50.000, παλι μονοφυσο θα διαλεγα.Αρκει να ισχυει οτι ειναι οντως τοσο σκυλια αυτα τα μοτερ.Αλλιως ειναι κριμα.Το δικο μου το ειχα παρει με 61.000 χλμ και τωρα δε βλεπω να πεφτω καν κοντα σε αυτα τα χλμ...

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 08:39:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θωμά το ενδεχόμενο να πούλήσεις το δικό σου να συμπληρώσεις τα χρήματα και να πάρεις ένα 16v το έχεις σκεφτεί?(φαντάζομαι πως ναι)
καταλαβαίνω την περίπτωση που είσαι συναισθηματικά δεμένος κτλ κτλ αλλά αν δεν πάρεις το μοτέρ σε τιμή ευκαιρίας (όπως ο μανώλης 700€) το budget ανεβαίνει επικίνδυνα. άσε που θα θέλεις μετά να βελτιώσεις και το 16v ΣΤΑΝΤΑΡ Laughing και ο λόγος δεν είναι ότι δεν πάει απλά πάντα θα ξέρεις ότι μπορεί σχετικά "εύκολα" και με πληθώρα προτάσεων να πάει πολύ καλύτερα Razz

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsosmoulis στις Παρ 05 Ιαν 2007, 08:06:34, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 10:01:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...τώρα που έκανε ολικό βάψιμο στο 106 και το έχει "σαν καινούργιο" ενδεχόμενο πώλησής του δεν παίζει.
Το θέμα λοιπόν είναι να βρει ένα καλό μοτεράκι 16ν να το βάλει πάνω. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 10:02:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Από εκεί και ύστερα μόνο πλεξούδα μηχανής θέλει, δεν χρειάζεται τπτ παραπάνω... Δεν είναι δα και μουλτιπλεξ! Εφ'όσον το πάρει κομπλέ (μηχανή/πλεξούδα/Εγκέφαλο) είναι plug'n'play Wink

Τασο,χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος,πρεπει να αλλαξεις και ολους τους αισθητηρες πανω στον κορμο καθως ειναι διαφορετικα τα φισακια... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 18:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
θωμά το ενδεχόμενο να πούλήσεις το δικό σου να συμπληρώσεις τα χρήματα και να πάρεις ένα 16v το έχεις σκεφτεί?(φαντάζομαι πως ναι)
καταλαβαίνω την περίπτωση που είσαι συναισθηματικά δεμένος κτλ κτλ αλλά αν δεν πάρεις το μοτέρ σε τιμή ευκαιρίας (όπως ο μανώλης 700€) το budjet ανεβαίνει επικίνδυνα. άσε που θα θέλεις μετά να βελτιώσεις και το 16v ΣΤΑΝΤΑΡ Laughing και ο λόγος δεν είναι ότι δεν πάει απλά πάντα θα ξέρεις ότι μπορεί σχετικά "εύκολα" και με πληθώρα προτάσεων να πάει πολύ καλύτερα Razz

Οχι απλα το εχω σκεφτει αλλα ειναι το στανταρ.Το μοτερ μου πρεπει να πουληθει για να συμπληρωθει το κοστος της μετατροπης.Αλλιως δε βλεπω ποτε να τα μαζευω τα χρηματα.
Βεβαια οχι οτι δε θα ηθελα να εχω καπου καβατζα το παλιο μου μοτερ για περιπτωση αναγκης, αλλα αυτο πλεον φανταζει εξαιρετικα δυσκολο.. Sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 18:54:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θωμά αν κατάλαβα καλά ο tsosmoulis εννοεί να πουλήσεις το 8ν 106 σου (ολοκληρο αμάξι = όχι μόνο το 8ν μοτερ) και να πάρεις ένα 106 16ν (ολοκληρο αμάξι και όχι μόνο 16ν μοτερ)... πράγμα που έγραψα πιο πάνω ότι απ ότι έχω καταλάβει δεν παίζει κλπ κλπ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιαν 2007, 19:08:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει περασει 1 μηνας που ανοιξα αυτο το topic και ακομα δεν εχω βρει κατι αξιολογο.Ολα ειναι παλια οσα παιζουν στις αγγελιες.Αντε μεχρι 2000.Και αυτα 1-2.Μα καλα που πηγαν ολα τα μοτερ??

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιαν 2007, 19:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Εχει περασει 1 μηνας που ανοιξα αυτο το topic και ακομα δεν εχω βρει κατι αξιολογο.Ολα ειναι παλια οσα παιζουν στις αγγελιες.Αντε μεχρι 2000.Και αυτα 1-2.Μα καλα που πηγαν ολα τα μοτερ??

Σε 13αρια σε 1.6 8ν (καλη ωρα) σε 205 σε 206 σε 306 σε ΖΧ σε ξαρα σε ΑΧ,γενικα σε ολα τα μοντελα του γκρουπ!

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιαν 2007, 11:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Λευτερης μολις σου απαντησε... Wink
Και εκεινο που σου ειχα πει,"πεταξε" εντος της περασμενης εβδομαδας σε 13αρι... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιαν 2007, 12:13:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγά να μην περίμενε πότε ο Θωμάς θα βρει το σουπερντουπερ μεταχειρισμένο μοτερ σε τιμή ευκαιρίας.
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ρε. Laughing
Πάιρνεις ένα μοτερ σε νορμαλ τιμή
Το ψιλολύνεις βλέπεις τι έχει τι χρειάζεται κλπ κλπ κλπ
το κουμπώνεις επάνω και τέλος.
Υπολογίζεις από την αρχή ότι όλο το concept από την αρχή θα πάει 2500~3000 και ξεμπερδεύεις. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιαν 2007, 13:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρε υπαρχουν αλλα το θεμα ειναι να τα βρεις... Confused Αν δεν εχεις τις αναλογες "δικτυωσεις" σιγα και μην βρεις... Sad

Το εν λογω 13αρι εγινε 16v με 1500Ε...Δεν ειναι και ασχημα πιστευω... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιαν 2007, 19:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Σιγά να μην περίμενε πότε ο Θωμάς θα βρει το σουπερντουπερ μεταχειρισμένο μοτερ σε τιμή ευκαιρίας.
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ρε. Laughing
Πάιρνεις ένα μοτερ σε νορμαλ τιμή
Το ψιλολύνεις βλέπεις τι έχει τι χρειάζεται κλπ κλπ κλπ
το κουμπώνεις επάνω και τέλος.
Υπολογίζεις από την αρχή ότι όλο το concept από την αρχή θα πάει 2500~3000 και ξεμπερδεύεις. Wink

Βασικα σκεφτομαι με τα εξης κριτηρια.Στανταρ δεν παω οπου ακουω, γιατι ακουω διαφορα με ευκαιρειες κλπ γυρω μου, αλλα ειμαι δυσπιστος.Στανταρ θελω να ειναι απο 2000 και πανω το μοτερ και με κατω απο 100.000 χλμ.Και μαμα.Μετα κοιταω πιο πολυ να ειναι απο μαντρα ή απο τυπο που μπορω να τον ξαναβρω αν γινει μαλ***α.Γιατι το σκηνικο που επαιξε με τον τυπο στη Ελευσινα, που το μοτερ το ειχε σε αποθηκη του ξαδελφου και με περιμενε με αλλα 2 ατομα, με αγχωσε και δε θελω να ξαναβρεθω σε τετοια θεση.Σιγουρα δεν περιμενω να βρω μοτερ με 1000 ευρω, αλλα τουλαχιστον να δω οτι ο τυπος που εχω απεναντι μου, δε μιλαει για φουμαρα.Γιατι ξερω οτι κανεις δε θα μου χαριστει, ειδικα αφου δε με ξερει και απο χτες..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης