PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βρωμιες στο παραφλου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 19:24:50    Θέμα δημοσίευσης: Βρωμιες στο παραφλου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δοχειο εκτονωσης του ψυκτικου βλεπω καφε βρωμιες που οφειλεται, το παραφλου τα βγαζει αυτα? προσφατα εκανα και σερβις τους ειπα να το κοιταξουν και δε μουπαν τιποτα αρα κατι ασημαντο ειναι αλλα που οφειλεται?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 21:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καφέ βρωμιές; Μήπως είναι λάδι; Confused

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

Ένταξη: 12 Σεπ 2005
Τόπος: Piraeus+Kranidi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 10:45:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις αλλαξει ποτε το παραφλου του κυκλωματος??? Ο πιο χαζος τροπος να παθεις κατι τετοιο ειναι να συμπληρωνεις παραφλου (που φυσιολογικα καποια στιγμη θα συμπληρωσεις) με καποιο το οποιο δεν ειναι ιδιο απο αυτο που περιεχετε. Πριν πανικοβληθεις τελειως πηγενε να σου αδειασουν και να σου καθαρισουν το κυκλωμα και να σου βαλουν ενα καλο και επωνυμο παραφλου και μονο παραφλου χωρις νερο, γιατι κανουν και τετοια και ειναι και ενας αλλος λογος που βλεπεις βρωμα μεσα.

Η εμεπιρια παραπανω ηταν απο το rally μου που μου ειχε συμβει το ιδιο και ετσι το ελυσα.

Ελπιζω να βοηθησα και να λυσεις οσο γινετε ανωδυνα και ανεξοδα το προβλημα σου.

Ευχομαι καλη χρονια

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 21:44:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμπληρωνα γενικως μονος μου κατα διαστηματα..μαλιστα μια φορα το αλλαξα μονος μου με ψυκτικο επωνυμο..μηπως προερχεται απο το λαδι που περιεχει το παραφλου?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 01:27:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως έχεις κάψει φλάντζα;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 12:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όταν λες "κατά διαστήματα" τι εννοείς?
το παραφλού είναι σε κλειστό κύκλωμα και το ποσόστό συμπλήρωσης είναι ελάχιστο (οφείλεται σε φυσική εξάτμιση λόγω θερμοκρασιών)

Αν συμπλήρωνες συχνά κάπου υπάρχει πρόβλημα.
Αν οι βρωμιές που λες έχουν λιπώδη υφή είναι στάνταρ από ανάμειξη λιπαντικού με το παραφλού = φλάτζα...
Αν οι βρωμιές είναι απλά καφέ σαν σκουριά ας πούμε είναι από κακό παραφλού ή απλά κάποιος σε κάποιο συμπλήρωμα έβαλε απλό νερό (πχ βρύσης = δεν αναφέρομαι στο απιονισμένο) και έχει σκουριάζει εσωτερικά το κύκλωμα.

Σε κάθε πρίπτωση εγώ θα έκανα ένα καθαρισμό στο κύκλωμα ψύξης και θα έβαζα καινούργιο παραφλού και θα το παρακολουθούσα να δω τι γίνεται Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 13:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...Σε κάθε πρίπτωση εγώ θα έκανα ένα καθαρισμό στο κύκλωμα ψύξης και θα έβαζα καινούργιο παραφλού και θα το παρακολουθούσα να δω τι γίνεται Wink

Αν μετα το καθαρισμο συνεχιζει να ειναι βρομικο το παραφλου τοτε πας για φλατζα. Πιθανοτατα δεν ειναι στεγανη πια, και περνανε λιπαντικο και καταλυπα καυσης στο παραφλου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 14:00:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειχες καψει φλατζα θα ειχες λευκη σαπουναδα+ανεβασμα θερμοκρασιων++
Οποτε φλατζα δεν παιζει.
Το παραφλου δε νομιζω να εχει λαδι μεσα,δεν το ξερω αυτο.
Κατα τη γνωμη μου εχει σκουριασει το ψυγειο σου.
Το κυκλωμα σκουριαζει ετσι κι αλλιως καποια στιγμη απλα το παραφλου παρατεινει τη ζωη του.
Οταν εκανες αλλαγη μια φορα που λες, εκανες εξαερωση?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 16:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προφανως δε διαβασατε καλα το μυν μου..εκανα μεγαλο σερβις και δε μου ειπαν οτι τρεχει κατι με φλατζα! αρα δεν ειναι αυτο!! εξαλου το αμαξι δουλευει σταθερα στους 85 βαθμους και τραβαει πιο πολυ και απο καινουργιο..και το λαδι ειναι πεντακαθαρο..μπορει να σκουριασει το ψυγειο εσωτερικα? δε το ξερα..ισως να συνεβει αυτο τελικα
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιαν 2007, 07:08:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ό,τι και αν σου πούμε, πρέπει να δεις τουλάχιστον το ποιόν της βρωμιάς. Αν είναι λιπαρό ας πούμε ή όχι. Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιαν 2007, 16:13:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι σαν λασπη λιγο λιπαρη..αλλα ειναι δυνατο να υπαρχει προβλημα με φλατζα και να μην παρουσιαζει κανενα αλλο συμπτωμα? και πως μπορω να το διαπιστωσω αφου στο συνεργειο δε μου παν τιποτα
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιαν 2007, 19:20:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cobras έγραψε:
ειναι σαν λασπη λιγο λιπαρη..αλλα ειναι δυνατο να υπαρχει προβλημα με φλατζα και να μην παρουσιαζει κανενα αλλο συμπτωμα? και πως μπορω να το διαπιστωσω αφου στο συνεργειο δε μου παν τιποτα

Να πας να τους το δειξεις,να ανοιξεις το ψυγειο και να τους το δειξεις, μαλλον δεν διαβασες εσυ καλα το τελευταιο ποστ μου, ειπαμε οτι φλατζα δεν ειναι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιαν 2007, 21:20:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις δικιο δεν ειναι φλατζα και μετα το σερβις που αλλαξαν παραφλου δε βλεπω να παρουσιασζεται το φαινομενο αρα μαλλον εφταιγε το παραφλου που ειχα βαλει εγω οταν το αλλαξα μονος μου
Επιστροφή στην κορυφή
mihalis81 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

Ένταξη: 27 Σεπ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 10:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Βρωμιά στο δοχείο νερού ψυγείου.(206 1,4 ΧS) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και καιρό είχα δεί ότι μέσα στο δοχείο νερού κάποια καφέ βρωμιά.
Πήγα σε συνεργεία το κοίταζαν από εδώ το κοίταζαν από εκεί, άλλος έλεγε ότι ήταν βρωμιά του ψυγείου,άλλος΄ότι ήταν λόγο ακινησίας του αυτοινήτου και υγρασίας.(όντως το αμάξι έμενε πολύ καιρό άκίνητο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη).
Τελικά το πήγα σήμερα σε μία αντιπροσωπεία που έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για Service και να δούν και τι είναι αυτό.
Φλάτζα κεφαλής!!!! Shocked Shocked Crying or Very sad !!!
Αυτά είναι.Μου έδειξε και σημείο πάνω στο κινητήρα όπου υπάρχουν λάδια.
θα κάνω κανω και το service στα 30.000χλμ μέτά από 5ετία.Λεφτά να έχεις να δίνεις.
Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι ότι το πήγα σε 7 συνεργεία για να πάρω γνώμη ο καθένας μου έλεγε ότι ήθελε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 10:51:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βρωμιά στο δοχείο νερού ψυγείου.(206 1,4 ΧS) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mihalis81 έγραψε:
Εδώ και καιρό είχα δεί ότι μέσα στο δοχείο νερού κάποια καφέ βρωμιά.
Πήγα σε συνεργεία το κοίταζαν από εδώ το κοίταζαν από εκεί, άλλος έλεγε ότι ήταν βρωμιά του ψυγείου,άλλος΄ότι ήταν λόγο ακινησίας του αυτοινήτου και υγρασίας.(όντως το αμάξι έμενε πολύ καιρό άκίνητο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη).
Τελικά το πήγα σήμερα σε μία αντιπροσωπεία που έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για Service και να δούν και τι είναι αυτό.
Φλάτζα κεφαλής!!!! Shocked Shocked Crying or Very sad !!!
Αυτά είναι.Μου έδειξε και σημείο πάνω στο κινητήρα όπου υπάρχουν λάδια.
θα κάνω κανω και το service στα 30.000χλμ μέτά από 5ετία.Λεφτά να έχεις να δίνεις.
Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι ότι το πήγα σε 7 συνεργεία για να πάρω γνώμη ο καθένας μου έλεγε ότι ήθελε.

Αυτο ακριβως ειναι!!! Φλαντζα...

Στο παλιο μου αμαξι (205 1.4 8ν) που ειχε το ιδιο ουσιαστιικα μοτερ, ειχα παθει το ιδιο!!! Με την ιδια βρωμια που αναφερεις μεσα στο δοχειο του ψυκτικου!!! Αλλαξαμε φλαντζα, πλυναμε το δοχειο και ολα κομπλε μετα...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mihalis81 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 11:20:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα γίνει και το service άντε να δούμε μετά μήπως και αλλάξει και πάει λίγο ποιο γρήγορα το γαιδουράκι μου. Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 12:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το topic "Βρωμιά στο δοχείο νερού ψυγείου.(206 1,4 ΧS)" ενσωματωθικε και συνεχιζεται εδω.

STELIOS
Mod. Team

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Φεβ 2007, 09:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρατήρησα και εγώ κάποιες βρωμιές σαν λιπαρή μαύρη λάσπη στα τοιχώματα του δοχείου παραφλού. Αν είναι φλάντζα κεφαλής για τι ποσό μιλάμε και σαν δουλειά είναι δύσκολη, θέλει ώρα για να φτιαχτεί?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mihalis81 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Φεβ 2007, 11:06:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πήρα το αμάξι την παρασκευή απο την αντιπροσωπεια.
τελική τιμή. 828€
αυτα που εκαναν ηταν αλλαγή φλάτζας κεφαλής καθαρισμό ψυγείου,και επίσης έκανα και το μεγάλο service που κάνουν στις 40.000χλμ.(αλλαγή ιμάντα κτλ)
πάρα πολλά λεφτα.
ας ελπίσουμε να μην μας βγαλει τιποτα αλλο.
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Φεβ 2007, 11:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την φλάντζα και τον καθαρισμό πόσο πλήρωσες?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης