PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περιεργος θορυβος (απο μπεκ?)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Δεκ 2006, 08:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Περιεργος θορυβος (απο μπεκ?) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ πρωτα απο ολα! Ακουγεται περισοτερο στο ρελαντι αλλα και οταν ξεκινησω καμια φορα...αυτο που ακουγεται ειναι ενα τακ τακ τακ απο το μοτερ.Οταν ανοιξα το καπο για να δω αν ακουγεται κατι μπορω να πω οτι δεν ακουγεται τπτ!μονο μεσα στο αυτοκινητο! τι λετε??ειχα ακουσει οτι ειναι απο τα μπεκ και ετσι ειναι σε ολα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Δεκ 2006, 22:28:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περιεργος θορυβος (απο μπεκ?) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ πρωτα απο ολα! Ακουγεται περισοτερο στο ρελαντι αλλα και οταν ξεκινησω καμια φορα...αυτο που ακουγεται ειναι ενα τακ τακ τακ απο το μοτερ.Οταν ανοιξα το καπο για να δω αν ακουγεται κατι μπορω να πω οτι δεν ακουγεται τπτ!μονο μεσα στο αυτοκινητο! τι λετε??ειχα ακουσει οτι ειναι απο τα μπεκ και ετσι ειναι σε ολα!

Το τακ τακ που ακους τι συχνοτητα εχει?Το ακους συνεχεια ή κατα περιοδους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Δεκ 2006, 03:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κανει συνεχεια !καμια φορα σταματαει για λιγο και μετα ξανα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Δεκ 2006, 04:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τσεκαρε τον τεντωτηρα του ιμαντα χρονισμου!

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Δεκ 2006, 08:44:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα και χρονια πολλα
ο ηχος που ακους υπαρχει περιπτωση να προερχεται απο 3 πραγματα
1)πυρακια
2)απο την τροχαλια του ιμαντα χρονισου
και 3)απο την βαση μηχανης η οποια ειναι διπλα στο πλαστικο του ιμαντα χρονισμου
συνηθος ειναι το 3ο και αυτο γινεται μονο οταν η μηχανη ειναι κρυα και ο λογος ειναι οτι η μηχανη μεχρι να ζεσταθει παλεται(κουνιεται) σε μεγαλυτερες εντασεις απο οτι οταν ειναι ζεστη ετσι δημιουργειται ενας μικρος κραδασμος στην βαση μηχανης ο οποιος ως συνηθος ακουγεται μονο μεσα στην καμπινα και οχι στον χωρο της μηχανης.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Δεκ 2006, 19:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τπτ απο ολα αυτα δεν ηταν τελικα!απο οτι εμαθα ειναι απο μια βαλβιδα εκτονωσης καφσαεριων..δεν καταλαβα και πολυ καλα..
παντως σιγουρα δεν ειναι κατι κακο Smile
Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 17:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατα την γνωμη μου καλα θα ηταν να το φτιαξεις για να εισαι και ποιο σιγουρος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 13:49:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η βαλβιδα ειναι στανταρ και μενα το κανει οταν ζεστενεται...
ΜΕΣΑ ΑΚΟΥΣ ΕΞΩ ΤΠΤ!!Μοθ ειπε ο μηχανικος μου οτι ειναι κατι που και να ααλαχτει παλι θα το κανει δεν ειναι δηλαδη ζημια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης