PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δείκτης βενζίνης και αισθητήρας βενζίνης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Δεκ 2002, 13:20:14    Θέμα δημοσίευσης: Δείκτης βενζίνης και αισθητήρας βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά μου έχει συμβεί 2 φορές το εξής.Είμαι με αναμμένο λαμπάκι και πάω και βάζω 5 euros βενζίνη (γνωστός λεφτάς Laughing γαρ). Φεύγω από το βενζινάδικο και βλέπω ότι ο δείκτης δεν έχει ανέβει καθόλου και το λαμπάκι φυσικά αναμένο.Την πρώτη φορά γυρνάω και βαζω άλλα 5 euro και ω του θαύματος ξεκόλλησε και ήρθε εκεί που έπρεπε να είναι για 10 euro. Την δεύτερη φορά όμως (χθες) παρόλο που έβαλα άλλα 5 euro παρέμεινε κολλημένος.Σας έχει συμβεί εσάς αυτό?Είναι κάτι φυσιολογικό (όπως μου λέει ο fatheras μου) η παίζει να έχει πρόβλημα ο αισθητήρας βενζίνης μου ή ο δείκτης ή ξέρω γω τι άλλο?

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Δεκ 2002, 14:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δείκτης βενζίνης και αισθητήρας βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ofitzis έγραψε:
Παιδιά μου έχει συμβεί 2 φορές το εξής.Είμαι με αναμμένο λαμπάκι και πάω και βάζω 5 euros βενζίνη (γνωστός λεφτάς Laughing γαρ). Φεύγω από το βενζινάδικο και βλέπω ότι ο δείκτης δεν έχει ανέβει καθόλου και το λαμπάκι φυσικά αναμένο.Την πρώτη φορά γυρνάω και βαζω άλλα 5 euro και ω του θαύματος ξεκόλλησε και ήρθε εκεί που έπρεπε να είναι για 10 euro. Την δεύτερη φορά όμως (χθες) παρόλο που έβαλα άλλα 5 euro παρέμεινε κολλημένος.Σας έχει συμβεί εσάς αυτό?Είναι κάτι φυσιολογικό (όπως μου λέει ο fatheras μου) η παίζει να έχει πρόβλημα ο αισθητήρας βενζίνης μου ή ο δείκτης ή ξέρω γω τι άλλο?

ΦΙΛΕ ΟΔΗΓΕ, OFITZIS,
Συγνωμη που θα σε ξενερωσω αλλα (εχω ενα κολλημα με αυτο) τα euros στην Ελλαδα θα ηταν καλυτερα να τα λεμε Ευρώ. Εχουν πολυ όμορφο και μαλιστα Ελληνικό όνομα προερχόμενο εκ του "Ευρώπη".
Νομίζω πως αρκετες ξενες λέξεις χρησιμοποιούμε καθημερινά, ας μην προσθέσουμε άλλη μια , όταν μάλιστα η λέξη Ευρώ δείχνει την Ελληνικότητά της από μόνη της.

Τώρα γιαυτο που ρωτας δεν μου έχει συμβεί αλλά ξέρω ότι αυτός ο δείκτης δουλεύει "αλλοπρόσαλα" - δεν ξέρω αν φταίει καποιο φλοτερ η οτιδηποτε...
Ξερω οτι δεν δουλεύει οπως θα περίμενε ο οδηγός. Οταν φουλάρω το 206 καθεται κολημένος για αρκετα χιλιόμετρα στο full και μετα πέφτει προοδευτικά. Μετα την μέση αρχίζει και παίρνει την κάτω βόλτα με γοργούς ρυθμούς. στη ρεζέρβα σταματούσε την τρελή πορεία αλλά έπαψα να τον αφήνω να πέφτει τόσο χαμηλά ....
Περισσότερα δεν ξέρω.

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Δεκ 2002, 15:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δείκτης βενζίνης και αισθητήρας βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ofitzis έγραψε:

Εμένα μου είχε κολλήσει κάποια στιγμή το φλοτέρ της βενζίνης, και ενώ ήταν γεμάτο, ο δείκτης ξεκουραζόταν δύο μπάρες πιο κάτω. Evil

Όταν ξεκίνησα για την αντιπροσωπεία, όλα φτιάξανε! Evil Evil

Έκτοτε κανένα πρόβλημα.

Για αυτό που λες, τι θες κι εσύ και βάζεις 5 ευρώ μόνο κάθε φορά; Βάζε 10 να μην έχεις πρόβλημα; Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Δεκ 2002, 17:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι μαλλον προφανες οτι κολλαει ο δεικτης του τεποζιτου. Στην εγγυηση εισαι οποτε πας και τους λες ετσι και ετσι Wink Παντως

εμενα ο συγκεκριμενος δεικτης δεν εχει κολλησει ποτε. Αξιοπιστια 100%...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 03:21:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαταρχήν φίλε Dimip δεν με ξενερώνεις αφού έχεις δίκιο,απλά χρησιμοποιούμε συνέχεια αγγλικούς όρους στη σχολή πάω και αγγλικά για το proficiency και όπως να ναι επηρεάζομαι ο άνθρωπος.
Τελικά το γέμισα σήμερα το απόγευμα και ξεκόλησε.Όντως Στέφανε έχεις δίκιο,φαίνεται το αμαξάκι διαμαρτύρεται για τις τσιπιές μου... Laughing
Πάντως,όπως λέει κι ο Αλέξανδρος,θα πεταχτώ μία αύριο στον Κανελή να το "αναφέρω".

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 13:22:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ofitzis έγραψε:
Kαταρχήν φίλε Dimip δεν με ξενερώνεις αφού έχεις δίκιο,απλά χρησιμοποιούμε συνέχεια αγγλικούς όρους στη σχολή πάω και αγγλικά για το proficiency και όπως να ναι επηρεάζομαι ο άνθρωπος.
Τελικά το γέμισα σήμερα το απόγευμα και ξεκόλησε.Όντως Στέφανε έχεις δίκιο,φαίνεται το αμαξάκι διαμαρτύρεται για τις τσιπιές μου... Laughing
Πάντως,όπως λέει κι ο Αλέξανδρος,θα πεταχτώ μία αύριο στον Κανελή να το "αναφέρω".

Νομίζω φίλε μου ότι θα τρέχεις τσάμπα. Confused

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2002, 22:57:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο το εγχειριδιο χρησης του νεου Ford fiesta...
<<Ποτε μην αφηνετε το τεποζιτο να αδειαζει σχεδον εντελως >>-να αναβει το λαμπακι κοινως.
Νομιζω οτι εστω και αλλη εταιρια δινει την απαντηση για το τι ειναι σωστο....

Επιστροφή στην κορυφή
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 09:50:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά επαναφέρω το θέμα γιατί σήμερα το πρωί μου συνέβη το εξής:
Πάω να βάλω βενζίνη σε βενζινάδικο που είχα καταλήξει τους τελευταίους μήνες για 100αρα BP. Ενώ περίμενα τη σειρά μου ανάβει και το λαμπάκι της ρεζέρβας. Πάνω στην ώρα λέω. Βάζω για πρώτη φορά μόνο 10 ευρώ (βαριόμουν να περάσω απ' την τράπεζα) και μόλις πάω να φύγω βλέπω τη ρεζέρβα αναμμένη και το δείκτη όπως ήταν πριν βάλω βενζίνη. Λέει ο βενζινάς μπορεί να κόλλησε...έλα μετά τη δουλειά πάλι από δω. Φτάνω στη δουλειά μετά από μισή ώρα και 13 χλμ, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Ο υπολογιστής συμφωνεί με την ένδειξη της στάθμης αφού μου δίνει περίπου 70 χλμ ακόμα, όπως επίσης βγάζει και το μήνυμα χαμηλής στάθμης καυσίμου μαζί με τα απαραίτητα μπιπ. Τι λέτε;
Υπάρχει περίπτωση να μην μπήκε καθόλου βενζίνη και ο βενζινάς να μην το κατάλαβε;
Μάλλον θα πάω μετά να βάλω περισσότερη βενζίνη να δω τι θα γίνει.

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 10:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα λίτρα χωράει το ρεζερβουάρ, αν είναι μαζί με τη ρεζέρβα και στα πόσα λίτρα ανάβει το λαμπάκι; Για την περίπτωση που ο βενζινάς κάνει τίποτα λαμογιές...

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 12:09:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα λίτρα χωράει το ρεζερβουάρ, αν είναι μαζί με τη ρεζέρβα και στα πόσα λίτρα ανάβει το λαμπάκι; Για την περίπτωση που ο βενζινάς κάνει τίποτα λαμογιές...

50 Λίτρα χωρητικότητα για όλα τα 206. Το μεγαλύτερο της κατηγορίας. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας έχουν 45 λίτρα και κάτω.

Η ρεζέρβα νομίζω ανάβει στα 10 λίτρα.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 15:57:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά ο δείκτης δεν έχει τίποτα. Απλά (?????) η αντλία έγραφε, αλλά στο ντεπόζιτο δεν μπήκε ούτε σταγόνα.
Ο βενζινάς είπε ότι είχε πρόβλημα και ότι κάλεσε τεχνικό και την επιδιόρθωσε. Επίσης είπε ότι πρώτη φορά του συνέβη αυτό στα 25 χρόνια που δουλεύει βενζινάδικο, και μου έβαλε βέβαια τα 10 ευρώ που είχα πληρώσει.
Πάντως το σκέφτομαι να ξαναπάω εκεί.
Υπάρχει περίπτωση να είχε κανένα σύστημα που να κλέβει και να του κόλλησε;
Τελικά ο μόνος τρόπος για να είσαι σχεδόν σίγουρος ότι έβαλες όσα λίτρα πλήρωσες, είναι να το γεμίζεις ενώ έχει φτάσει στη ρεζέρβα. Τότε ξέρεις περίπου πόσα λίτρα θα πρέπει να γράψει η αντλία. Έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα;

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QuiKSilveR Special Edition

Ένταξη: 22 Οκτ 2004
Τόπος: Home Of The Brave, Land Of The Free.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 16:15:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Απο το εγχειριδιο χρησης του νεου Ford fiesta...
<<Ποτε μην αφηνετε το τεποζιτο να αδειαζει σχεδον εντελως >>-να αναβει το λαμπακι κοινως.
Νομιζω οτι εστω και αλλη εταιρια δινει την απαντηση για το τι ειναι σωστο....

Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω????
Ξερω οτι ειναι καταστροφικο να σου μεινει το αυτοκινητο απο βενζινη (δηλ να σβησει τελειως)
αλλα το να αφηνουμε το ντεποζιτο να αδειαζει ΣΧΕΔΟΝ, τι προβλημα υπαρχει??
ισα ισα εγω εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερο να αφηνουμε τακτικα (αν οχι συνεχεια )το ντεποζιτο να φτανει σε αυτο το σημειο για να μη μενουν τυχον υπολειμματα της βενζινης σε αυτο!!!!
νομιζω καπου εχει ξανασυζητηθει!!
για πειτε ομως τι νομιζετε και εδω??

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2004, 02:08:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που έχει ειπωθεί είναι ότι η αντλία βενζίνης ζορίζεται όσο η στάθμη στο τεπόζιτο πέφτει κάτω από τη μέση, και μάλλον αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για να μη φτάνει το καύσιμο στη ρεζέρβα. Επίσης, όσο πιο κάτω φτάσει τόσο πιο πιθανό είναι να περάσουν ακαθαρσίες στην αντλία.

Τώρα γιατί κι εγώ αισθάνομαι καλύτερα να βλέπω το κίτρινο φωτάκι πριν γεμίσω, είναι μια άλλη ιστορία Laughing (όλοι έχουμε τα κολλήματά μας θέλω να ελπίζω Rolling eyes )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2004, 08:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Η ρεζέρβα νομίζω ανάβει στα 10 λίτρα.

Περίπου στα 5 λίτρα ανάβει η ρεζέρβα.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Δεκ 2004, 11:04:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν ανάψει το κίτρινο λαμπάκι, και βάλω 5 ευρώ 100άρα, (ήτοι 5 λίτρα περίπου) η βελόνα δεν θα μετακινηθεί καθόλου. Αν βάλω 6 ευρώ τότε θα έρθει στα ίσα της Wink

Δοκιμάστε το και εσείς αυτό. Αν βάλετε βενζίνη και δε μετακινηθεί ο δείκτης, ανεβείτε ευρώ-ευρώ έτσι ώστε να ξέρετε όταν ανάβει η ρεζέρβα πόσα να βάλετε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης