PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

H Aτυχία συνεχίζεται...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 10:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Δυστυχως Teo ξεχνα τις 30000 αν θες να το φτιαξεις στην αντιπροσωπια.Σημερα πηγα και το ειδαν δεν εχει παρει νευρο και επισκευαζεται με 45000 επαναφορα και βαψιμο ολο το φτερο.Για καινουργιο μου ειπε οτι θα παρει τα ιδια +την τιμη του φτερου σαν ανταλλακτικο περιπου.Οποτε ο Mike επιβεβαιωνεται.Ελπιζω μονο να κανουν και σε μενα καλη δουλεια....
Η γκαντεμια ειναι οτι ειχαν προβλημα με το δικτυο και δεν μπορεσα να μαθω ποσο εχει το καινουργιο ωστε να εχουμε την τιμη(αχρειαστη να'ναι)
Θα παω την αλλη εβδομαδα οποτε θα ρωτησω και εκτος Πεζω αν και δεν ξερω και κανεναν εγγυημενα καλο εδω στην Κρητη Rolling eyes

Δεν μιλάω για αντιπροσωπεία.Δεν θα το πήγαινα εκεί για τέτοια δουλειά...
Από όσο γνωρίζω,κάνουν μια-δυό μικρές τρυπούλες στο φτερό (δυστυχώς δεν υπάρχει πρόσβαση από τον χώρο της μηχανής),το τραβάνε έξω και μετά του ρίχνουν και ένα βαψιματάκι Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Δεκ 2002, 20:18:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα παρελαβα το αμαξι.Ιδου η λυπητερη Sad
Φανοποιεια :58,69 Ευρω
Βαφη :102.71(το φτερο και τα καπακια απο τους καθρεπτες)
ΣΥΝΟΛΟ 161+ΦΠΑ 18%=190Ευρω
Τουλαχιστον η δουλεια ηταν αψογη :D

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Δεκ 2002, 21:21:36    Θέμα δημοσίευσης: ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟ!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Kαιρο δεν ειχαμε να γραψουμε?Ε ναι ειναι η σειρα μου.Χθες το πρωι με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη.Οι συνηθεις αγνωστοι το βραδυ μου βουλιαξαν το εμπρος αριστερο φτερο και φυσικα εξαφανιστηκαν.Το περιεργο ειναι οτι δεν εχει παθει το παραμικρο το χρωμα.Μονο βουλιαγμα το οποιο εχει στρεβλωσει λιγο και την ποδια η οποια πιστευω λογω ελαστικοτητας να επανελθει.Λετε να φτιαχνεται ετσι η να το αλλαξω το φτερο ολο?Ποσο παει περιπου το φτερο?

Γειά σας παίδες!Είχα καιρό να μπώ στο internet(προβλήματα με τη σύνδεση).Λέγοντας για ζημιές θα σας διηγηθώ και εγώ μία δικιά μου μικρή και πονεμένη ιστορία για το λαβωμένο μου 206 που είναι πρόσφατη.Είχα και εγώ την ατυχία να αφήσω(ήταν βράδυ) κοντά στο σπίτι(σε ένα κοντινό στενό γιατί γινόταν χαμός,δεν έβρισκα parking) το ταπεινό μου αμάξι και την επόμενη μέρα παρατήρησα οτι το εμπρός αριστερό φτερό το είχαν βουλιάξει(είναι πάνω απο τη ρόδα). Mad Mad Mad Mad . Φυσικά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου και έβριζα ότι μου ερχόταν έκείνη τη στιγμή(εκτος απο χριστοπαναγίες).
Τί να πώ ρε παιδιά και τί να πρωτοκάνω Mad Mad Mad .Προς τα πού πηγαίνουμε;;;; Φαίνεται είναι πολύ "μαγκες" και "έξυπνοι" αυτοί που κάνουν την μαλ***α τους και φεύγουν.Να πώ οτι έχω τα "τρελλά λεφτά" και "ξεχειλίζουν απο την τσέπη μου" να πω δεν γ.....ται." ,αλλα είμαστε παιδιά του μεροκάματου!Anyway.θα μαζέψω λεφτά και θα πάω να το φτιάξω γιατί δεν αντέχω να το βλέπω καθημερινά.Μου θυμίζει τον τυπά που αφού έκανε ότι έκανε μετά την κοπάνισε. Evil Evil Evil Evil

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2002, 10:51:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟ!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:

Γειά σας παίδες!Είχα καιρό να μπώ στο internet(προβλήματα με τη σύνδεση).Λέγοντας για ζημιές θα σας διηγηθώ και εγώ μία δικιά μου μικρή και πονεμένη ιστορία για το λαβωμένο μου 206 που είναι πρόσφατη.Είχα και εγώ την ατυχία να αφήσω(ήταν βράδυ) κοντά στο σπίτι(σε ένα κοντινό στενό γιατί γινόταν χαμός,δεν έβρισκα parking) το ταπεινό μου αμάξι και την επόμενη μέρα παρατήρησα οτι το εμπρός αριστερό φτερό το είχαν βουλιάξει(είναι πάνω απο τη ρόδα). Mad Mad Mad Mad . Φυσικά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου και έβριζα ότι μου ερχόταν έκείνη τη στιγμή(εκτος απο χριστοπαναγίες).
Τί να πώ ρε παιδιά και τί να πρωτοκάνω Mad Mad Mad .Προς τα πού πηγαίνουμε;;;; Φαίνεται είναι πολύ "μαγκες" και "έξυπνοι" αυτοί που κάνουν την μαλ***α τους και φεύγουν.Να πώ οτι έχω τα "τρελλά λεφτά" και "ξεχειλίζουν απο την τσέπη μου" να πω δεν γ.....ται." ,αλλα είμαστε παιδιά του μεροκάματου!Anyway.θα μαζέψω λεφτά και θα πάω να το φτιάξω γιατί δεν αντέχω να το βλέπω καθημερινά.Μου θυμίζει τον τυπά που αφού έκανε ότι έκανε μετά την κοπάνισε. Evil Evil Evil Evil

Τι να λέμε τώρα........... Αστο καλύτερα............

Δυστυχώς τα μυαλά και η νοοτροπία μερικών δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2002, 11:54:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά τι να πω πια??????????!!!!!!!!
Αυτά τα καημένα τα φτεράκια του 206 !!!!ΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ!!!
Υπάρχουν πάρα πολλά κρούσματα και στο Club αλλά και στο δρόμο που παρατηρώ...206 όλο και κάποιο φτερό βλέπω μπασμένο.....
Τέλος πάντων ας ήταν το τελευταίο αυτο!!!
Ξαναθυμίζω πάντως επειδή την έχω πάθει κι εγώ.....
Το είχα φτιάξει στην LION HELLAS και η τιμή ήταν 50.000δρχ. για επισκευή
Γύρω στις 85.000δρχ. για καινούριο...

Είναι να πετύχεις κανέναν καμιά ώρα την ώρα του εγκλήματος και.... Sniper Sniper Sniper Bluegrab

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Δεκ 2002, 12:22:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="p206mike"]Ρε παιδιά τι να πω πια??????????!!!!!!!!
Αυτά τα καημένα τα φτεράκια του 206 !!!!ΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ!!!

Μαλλον στο ματι μας εχουν βαλει γιατι δεν εξηγειτε αλλιως! Στην δικια μου περιπτωση οτι ειχα συμπληρωσει 5 μερες με το 206 μου. Η ωρα ειναι περιπου γυρω στις 6 το απογευμα και ξεκιναω με την αδερφη μου για να την παω στο φροντηστηριο της! Ολα καλα μεχρι εδω... Με το που κανω τα πρωτα μετρα εγινε το κακο. Καθως ο δρομος ηταν στενος και καθως ερχοτανε και ενα hunday απο απεναντι εκοψα ταχυτητα γιατι ισα-ισα που χωρουσαμε να περασουμε διπλα-διπλα! Και την ωρα που περνουσαμε ο ενας διπλα απο τον αλλο ερχεται ενα μηχανακι (παπακι) απο το πισω μερος του hunday το οποιο καθως επιχηρουσε να φρεναρει χανει ο οδηγος τον ελεγχο (ητανε και μεθησμενος), χωνεται σφηνα και μου "χτυπαει" ολο το κατω μερος (μαρσπιε νομιζω λεγεται) την πισω πορτα στο υψος του παραθυρου καθως και ολο το πισω φτερο!!! Ηταν τοσο "βαθυ" το χτυπημα που φανηκε και η λαμαρινα απο κατω! Ο τυπος τωρα φερνει μια τουμπα με το μηχανακι σηκωνεται και εξαφανιζεται!! Να μην τα πολυλογω η αντιπροσοπεια ηθελε 120.000 μονο για το βαψιμο! τελικα το εφτιαξα αλλου με 75000! Τωρα οποτε βλεπω μηχανακι να "κολαει "απο πισω μου η διπλα..... Evil Twisted evil Τι να πει κανεις? περαστικα μας...

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Δεκ 2002, 16:22:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχ! αυτά τα φτερά... μεχρι τώρα έχω βάψει το μπρωστά αριστερό και το πίσω δεξί (μου το χτύπησαν και την καπάνησαν).... Εχθές πάντως μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός. Φρέναρα και κόλησε απο πίσω μου ένας μαλ***ς. Κάλλεσα την τροχαία και τώρα περιμένω να πάει απο Δευτέρα να κάνει και μια δήλωσω στην ασφάλεια του. Μου έχει βουλιάξει το πορτ-μαγκαζ στην αριστερή πλευρα κοντά στην πινακίδα κυκλοφορίας, τον πίσω προφυλακτήρα τον έχει γρντζουνήσει και το ίδιο έχει συμβεί και στο πίσω φτερό.
Ξέρεται αν μπορώ να βάλω καινούριο πορτ-μαγκάζ ή μονο να μου διορθώσουν το υπάρχον μπορώ Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Δεκ 2002, 16:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
Αχ! αυτά τα φτερά... μεχρι τώρα έχω βάψει το μπρωστά αριστερό και το πίσω δεξί (μου το χτύπησαν και την καπάνησαν).... Εχθές πάντως μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός. Φρέναρα και κόλησε απο πίσω μου ένας μαλ***ς. Κάλλεσα την τροχαία και τώρα περιμένω να πάει απο Δευτέρα να κάνει και μια δήλωσω στην ασφάλεια του. Μου έχει βουλιάξει το πορτ-μαγκαζ στην αριστερή πλευρα κοντά στην πινακίδα κυκλοφορίας, τον πίσω προφυλακτήρα τον έχει γρντζουνήσει και το ίδιο έχει συμβεί και στο πίσω φτερό.
Ξέρεται αν μπορώ να βάλω καινούριο πορτ-μαγκάζ ή μονο να μου διορθώσουν το υπάρχον μπορώ Question

Φίλε μου, αυτό μόνο ο φανοποιός που θα το δει θα μπορεί να σου απαντήσει υπεύθυνα. Άλλες φορές φτιάχνεται, άλλες αλλάζει, εξαρτάται. Confused

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Δεκ 2002, 18:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτιάχνεται αδερφέ το πορτ μπαγκάζ, μην μασάς. Laughing
Καταρχην δες (ή να να στο δει κάποιος ειδικός), άνοιξε το πορτ μπαγκάζ σου (αν δεν ανοίγει πάνε πίσω,κατέβασε τα πίσω καθίσματα και απελευθέρωσε την ασφάλεια) και βγάλε προσεκτικά το μαύρο κάλυμα που έχει η πόρτα. Από κάτω θα δεις όλο το πλαίσιο της πόρτας, μαζί με τον μηχανισμό της κλειδαριάς, καθώς και όλα τα καλώδια των πίσω αντιστάσεων. Δες μήπως αν σμπρώξεις το μέρος που έχει χτυπήσει-τσαλακωθεί ξαναγυρίσει πίσω στη θέση του. Για άλλη μια φορά με κάποιο πλαστικό σφυράκι ή με κανονικό σφυρί και κάποια πετσέτα τυλιγμένη 2-3 φορές. Αν πάλι έχει μείνει σημάδι ή το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί, η πόρτα βγαίνει, στοκάρεται, ξαναβάφεται και γίνεται good as new. Κόστος: κοντά στις 70-80 χιλ. Αν βάλεις καινούργια το κόστος γίνεται επί δυο, plus δεν ξέρεις αν θα πετύχουν σωστά την συνδεσμολογία των αντιστάσεων στα ηλεκτρικά, και δεν σου κάνουν καμιά μαλ***α και σου κάψουν καμιά αντίσταση, ή δημιουργήσουν κανα βραχυκύκλωμα και σου καίγονται συνέχεια οι ασφάλειες.
Καλή τύχη και περαστικά σου εύχομαι. Wink

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Δεκ 2002, 23:51:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Φτιάχνεται αδερφέ το πορτ μπαγκάζ, μην μασάς. Laughing
Καταρχην δες (ή να να στο δει κάποιος ειδικός), άνοιξε το πορτ μπαγκάζ σου (αν δεν ανοίγει πάνε πίσω,κατέβασε τα πίσω καθίσματα και απελευθέρωσε την ασφάλεια) και βγάλε προσεκτικά το μαύρο κάλυμα που έχει η πόρτα. Από κάτω θα δεις όλο το πλαίσιο της πόρτας, μαζί με τον μηχανισμό της κλειδαριάς, καθώς και όλα τα καλώδια των πίσω αντιστάσεων. Δες μήπως αν σμπρώξεις το μέρος που έχει χτυπήσει-τσαλακωθεί ξαναγυρίσει πίσω στη θέση του. Για άλλη μια φορά με κάποιο πλαστικό σφυράκι ή με κανονικό σφυρί και κάποια πετσέτα τυλιγμένη 2-3 φορές. Αν πάλι έχει μείνει σημάδι ή το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί, η πόρτα βγαίνει, στοκάρεται, ξαναβάφεται και γίνεται good as new. Κόστος: κοντά στις 70-80 χιλ. Αν βάλεις καινούργια το κόστος γίνεται επί δυο, plus δεν ξέρεις αν θα πετύχουν σωστά την συνδεσμολογία των αντιστάσεων στα ηλεκτρικά, και δεν σου κάνουν καμιά μαλ***α και σου κάψουν καμιά αντίσταση, ή δημιουργήσουν κανα βραχυκύκλωμα και σου καίγονται συνέχεια οι ασφάλειες.
Καλή τύχη και περαστικά σου εύχομαι. Wink

Το θέμα είναι οτι ο τύπος που με χτύπησε έφτεγε και θα με απαζημιώσει η ασφάλεια του. Γι αυτό θέλω να βάλω καινούρια πόρτα πορτ-μαγκάζ. Γιατί όμως το λές αυτο για την συνδεσμολογία των ηλεκτρικών. Είναι τόσο πολύπλοκη; Στην αντιπροσωπεία της Peugeot σκέφτομαι να το πάω.
Πιστεύω οτι εφόσον με χτύπησε αυτός, είναι ανόητο να συμβιβαστό και να μου στοκάρουν το παλιό..... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Δεκ 2002, 23:57:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχε ξανα κανείς σας καμια παρόμοια εμπειρία Question
Ξέρεται τι παίζει με τις ασφαλιστικές Question
Αυτός αύριο το πρωί θα πάει να κάνει δήλωσει στην ασφαλιστική του οτι με χτύπησε και μετά αρχίζει το τρέξιμο για εμένα....
Εκτιμούν την ζημιά και μετά με αφήνουν να επιλέξω εγώ συνεργείο για την επισκευή ή με στέλνουν σε όποιο αυτοί θέλουν Question

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 01:17:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'οσο ξερω αν ειναι καινουριο σχετικα το αμαξι πρεπει να σου βαλουν καινουριο οτι σου χαλασε... Και οσο για την Peugeot νομιζω οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα για να σε κανουν να πας αλλου, ρωτα και στην Peugeot καλου-κακου για παρομοια σκηνικα.. Αυτοι θα ξερουν...

Κατι αλλο: Αν το αμαξι το εχεις παρει με δανειο που ακομα δεν το εχεις ξοφλησει συνηθως μεσ'τους ορους εχεις και οτι θα το πηγαινεις αποκλειστικα σε Peugeot οποτε εκει και αν δεν μπορουν να σου πουν να το πας αλλου.
Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 20:38:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα ok παίδες....... Smile Smile Κανονίστηκε το θέμα. Μετά τις γιορτές θα πάω να μου βάλλουν καινούρια πόρτα πορτ-μαγκάζ και καινούριο προφυλακτήρα... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Δεκ 2002, 21:11:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας λεω και την δικη μου ατυχια......
Ειχα πει οτι με ειχε χτυπησει ενας Αλβανος και οτι φερθηκε πολυ κυριος το παληκαρι.....το πηγα λοιπον στην Lion και μου το φτιαξανε...(εδω ξεκιναει η ταλαιπωρια)....παω να το παρω και βλεπω οτι δεν ειχαν αλλαξει την μασκα με τον λεοντα....τους το λεω αλλαζουν την χρεωση στο τιμολογιο και μου λενε να παω σε 8 μερες για την τοποθετηση.
Οντως και ετσι εγινε, περνω το αμαξι και το παω για πλυσιμο να το δω συνολικα με την καινουργια μασκα του....με το που τελειωνει βλεπω πανω στο δεξι φτερο παχνη απο το φανοποιειο (τρελαθηκα)....τους περνω αμεσως τηλεφωνο μου λενε να το παω καποια αλλη μερα να το δουν και να το γυαλισουν.
Μετα απο αλλες 5 μερες το παω για γυαλισμα και βεβαια εκατσα εκει διοτι θα ηταν ζητημα λιγων ωρων περνω και το καφε μου και καθομαι σε ενα φιλο που δουλευει εκει και συζυταγαμε, οπου ξαφνικα ερχεται ο υπευθυνος του συνεργειου που συνηθως με εξυπηρετει (σαν βρεγμενη γατα) και μου λεει "γκαντεμια....σου τρακαραμε το αμαξι" ??????(μεσα στην lion) του λεω "δηλαδη"? και μου λεει οτι μου σπασανε το πισω προφυλακτηρα και παθαινω το 20 εγκαφαλικο διοτι ναι μεν θα πληρωναν αυτη την ζημια και θα μου βαζαν καινουργιο αλλα παλι θα πρεπει να περιμενα 5 μερες να βαξουν τον νεο και να ξαναπαω για τοποθετηση.
Ετσι και εγινε και τωρα εχω και καινουργιο προφυλακτηρα. Shocked

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Δεκ 2002, 15:09:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βύρων αναθέρμανες κάτι που μας καίει! Και ανάβω φωτιά...

Στην Lion είναι σίγουρο ότι δεν της αρέσει να διαμαρτυρόμαστε για τις "αξιόλογες" υπηρεσίες της. Από την στιγμή όμως που δεν φροντίζει να μας ικανοποιεί ως πελάτες της με ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ υπηρεσίες εμείς δεν βλέπω τον λόγο να πάψουμε να διαμαρτυρόμαστε.

Βέβαια, έχουμε και εμείς ευθύνη γι αυτό που συμβαίνει: Επειδή επιμένουμε να επιζητάμε τις υπηρεσίες της Lion και δεν απευθυνόμαστε αλλού!

Αγαπάμε το προϊόν που πουλάτε αγαπητή Lion! Έχετε πρόβλημα σε αυτό;
Και επειδή το αγαπάμε θέλουμε το καλύτερο! Ή έχετε πρόβλημα σε αυτό;

Κάνουμε ΤΖΑΜΠΑ διαφήμιση στην Peugeot και φυσικά στην Lion και στο τέλος θα βρούμε και τον μπελά μας! Νομίζω ότι το τελευταίο χαρτί το έχει η μητρική Peugeot Γαλλίας. Αμφιβάλλω εάν γνωρίζει την ποιότητα υπηρεσιών της Lion...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Δεκ 2002, 15:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Βύρων αναθέρμανες κάτι που μας καίει! Και ανάβω φωτιά...

Στην Lion είναι σίγουρο ότι δεν της αρέσει να διαμαρτυρόμαστε για τις "αξιόλογες" υπηρεσίες της. Από την στιγμή όμως που δεν φροντίζει να μας ικανοποιεί ως πελάτες της με ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ υπηρεσίες εμείς δεν βλέπω τον λόγο να πάψουμε να διαμαρτυρόμαστε.

Βέβαια, έχουμε και εμείς ευθύνη γι αυτό που συμβαίνει: Επειδή επιμένουμε να επιζητάμε τις υπηρεσίες της Lion και δεν απευθυνόμαστε αλλού!

Αγαπάμε το προϊόν που πουλάτε αγαπητή Lion! Έχετε πρόβλημα σε αυτό;
Και επειδή το αγαπάμε θέλουμε το καλύτερο! Ή έχετε πρόβλημα σε αυτό;

Κάνουμε ΤΖΑΜΠΑ διαφήμιση στην Peugeot και φυσικά στην Lion και στο τέλος θα βρούμε και τον μπελά μας! Νομίζω ότι το τελευταίο χαρτί το έχει η μητρική Peugeot Γαλλίας. Αμφιβάλλω εάν γνωρίζει την ποιότητα υπηρεσιών της Lion...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ;
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Δεκ 2002, 15:36:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο Miltella οτι μπορεί να μας έχει γραμμένους η Lion και να μην την ενδιαφέρει καθόλου ο τρόπος αντιμετώπισης της πελατείας της, κι εμείς να γουστάρουμε το προϊόν της, αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Γιατί δηλαδή να μας συμπεριφέρονται έτσι;(όλοι έχουμε παραδείγματα) Στο κάτω κάτω εμείς είμαστε η δύναμη τους. Αλλά έτσι είναι, όπως λέει και το ρητό "απ΄τα παπ...ρια μου κρέμεστε τα κόβω και πέφτετε". Και η υπομονή μας έχει ένα όριο, και το πορτοφόλι μας επίσης. Όσο κι αν μας αρέσει το προϊόν τους, αν δεν υπάρχει η κατάλληλη υποστήριξη, υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές, που αν μπεις στο trip, θα τις γουστάρεις κι αυτές.

Αλλά όχι και τέτοιο φτύσιμο... Evil

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Δεκ 2002, 15:54:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Αλλά έτσι είναι, όπως λέει και το ρητό "απ΄τα παπ...ρια μου κρέμεστε τα κόβω και πέφτετε".

Προσωπικά, έχω επιλέξει να κρέμομαι από τα δικά μου... που δεν πέφτουν! Wink

Προς ΝίκοΚ:
Θα το μάθει... Μπορεί και να τό'μαθε! Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Δεκ 2002, 15:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Slash έγραψε:
Αλλά έτσι είναι, όπως λέει και το ρητό "απ΄τα παπ...ρια μου κρέμεστε τα κόβω και πέφτετε".

Προσωπικά, έχω επιλέξει να κρέμομαι από τα δικά μου... που δεν πέφτουν! Wink

Προς ΝίκοΚ:
Θα το μάθει... Μπορεί και να τό'μαθε! Wink

Εχεις παντα μια πρωτια ......η κανω λαθος;
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Δεκ 2002, 23:02:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες Ελληνων
η μητρικη PEGEUOT μην γελιεστε Δ Ε Ν ΤΗΝ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ε Ι και θεωρει οτι η Lion ειναι ο γενικος αντιπροσωπος και σ' αυτον ξεκινουν ολα (τα παραπονα) και σ'αυτον τελειωνουν.....(πιστευω οτι πιο πολυ θα νοιαζοταν ο Προεδρος Ν.Ι.Θ....ΑΚΗΣ παρα καποιος Γαλλος), εμενα αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι αν ηθελα ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ θα πηγαινα σε ενα της γειτονιας μου.
Το κακο ειναι οτι εχουν ατομα σε σημαντικες θεσεις (ειναι εφ'οσον μετα εμεις καβαλαμε αυτα που αυτοι φτιαχνουν) οι οποιοι ειναι αντιεπαγγελματιες.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης