PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δερματινα καθισματα?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
contol (con)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 26 Αύγ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 23:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Δερματινα καθισματα? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι αληθεια οτι τα καινουρια αυτοκινητα δεν εισαγονται στν Ελλαδα με δερμάτινα καθισματα? Και οτι τα δερμάτινα καθισματα τοποθετουνται εδω σε καποιες αντιπρωσοπιες? Εχω ακουσει πολλοι ασχημα πραγματα... Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
contol (con)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Νοέ 2006, 00:00:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Νοέ 2006, 01:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αληθευει κατα ενα μερος.
Κοιτα να δεις τι γινετε.
Στις εκδοσεις Leader του 307 τα δερματινα ειναι ελληνικης προελευσεως.
Δηλαδη το ντυσιμο γινετε εδω.Ποιο συγκεκριμενα σε ενα εργοστασιο στον Βολο.Τουλαχιστον η αντιπροσωπεια στην Λαρισσα ετσι μου ειχε πει.
Το XSi ομως ερχετε απο την μανα του ετσι και αυτο πραγματικα φαινετε.
Τα δερματα στο αμαξι μου ειναι τσιτα.Οταν ειχα δει ενα Leader ηταν πολυ χαλαρα.
Πιστευω οτι μονο στην εκδοση Leader γινετε το ντυσιμο στην Ελλαδα.Ολες οι αλλες ερχονται ετσι απο το εξωτερικο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Νοέ 2006, 14:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να ηταν μονο στα Peugeot!!! Και στις καλυτερες οικογενειες συμβαινουν... BMW, Μercedes και Σια εχουν την τακτικη να τοποθετουν τα δερματα εκ των υστερων στην Ελλαδα και ο λογος ειναι ευλογος!!! Οταν εσυ πληρωνεις 1500, 2000 η και 3000Ε για δερμα, αυτοι δινουν το πολυ 1000Ε και τα υπολοιπα στην τσεπη τους!!!

Ενα σχετικο περιστατικο μενα Golf!!! O πελατης το ειχε παραγγειλει με δερμα και ετσι το παρελαβε!!! Σενα τρακαρισμα ομως, οι πλευρικοι αεροσακοι δεν ανοιξαν, και απο την ερευνα προεκυψε οτι το δερμα δεν ηταν εργοστασιακο και ειχε τοποθετηθει λαθος στα σημεια των αεροσακων!!! Ακολουθησαν μηνυσεις και δικαιωση του πελατη εννοειται...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Νοέ 2006, 17:54:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο παγματι συμβαινει ειδικα στις "φτηνες" εκδοσεις που το δερμα ειναι εξτρα και μπαινει ΜΕΤΑ τη κατασκευη του αυτοκινητου, οποτε μπαινει απο καποιο συνεργατη του αντιπροσωπου. (Και συνηθος αυτο το εξτρα το προσφερει ο αντιπροσωπος και οχι το εργοστασιο - αυτο δεν στο λενε Laughing ).
Στις ακριβες εκδοσεις που το δερμα ειναι στο ΣΤΑΝΤΑΡ εξοπλησμο, τοτε ειναι εκ'του εργοστασιου ή τελος παντων απο καποιο συνεργατη του κατασκευαστη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
contol (con)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Νοέ 2006, 10:24:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eχω ακουσει οτι ακομη και σε πολυ ακριβα αυτοκινητα το δερμα τοποθετειτε στην Ελλαδα.Και επειδη τα καθίσματα εχουν αρκετα ηλεκρικα και το πρωσοπικο δεν ειναι εξιδικευμενο, πολλες φορες σπανε καποεις φίσες για να βγαλουν τα καθισματα και δεν τις αντικαθιστουν ποτε. Λογικο ειναι μετα να μην αμνοίγουν οι αερόσακοι!!!! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης