PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορα καινουριου 307cc και μερικες αποριες...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Νοέ 2006, 22:39:06    Θέμα δημοσίευσης: Αγορα καινουριου 307cc και μερικες αποριες... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα αποφασισα να μην αγορασω μεταχειρισμενο αμαξι και να δωσω κατι παραπανω για να αγορασω το καινουριο Peugeot 307cc 1.6. Εχει παρα πολλα πραγματα στον βασικο εξοπλισμο και ελαχιστα extra. Μεσα σε αυτα ειναι τα φωτα Xenon, ο συναγερμος, το parking control system, το cruise control και το JBL hi-fi system.

Ηθελα να ρωτησω σε οσους εχουν το συγκεκριμενο μοντελο, την προσωπικη τους γνωμη για το τι να βαλω (γιατι αν δεν μπουν στην αρχη, μπαινουν δυσκολα μετα). Θελω να βαλω φωτα Xenon, αξιζουν σε σχεση με τα υπαρχοντα? Συναγερμο δεν ξερω αν αξιζει να βαλω της Peugeot ή καποιον της αγορας που ισως θα εχει περισσοτερες ευκολιες (πχ να παιρνει μπρος το αμαξι απο μακρια, κατι τηλεκοντρολ με οθονες που βλεπεις την κατασταση του αμαξιου κτλ). Επισης το Cruise Control το χρησιμοποιει κανεις ή απλα θα μπει και θα ξεχαστει? Ταξιδια κανω αρκετα... Το parking control system ειναι καλο ή ειναι πιο πολυ για το "ασθενες φυλο" (με ολον τον σεβασμον!!! Laughing Laughing Laughing ). Στο 206 ουτε ειχα ουτε το χρειαστηκα ποτε, για αυτο ρωταω!

Και κατι τελευταιο που θελω να ρωτησω. Απο extras εσας σας κανανε τιποτα δωρο? Για να ξερω μεχρι τι μπορω να ζητησω! Wink

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Νοέ 2006, 23:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Xenon θα τα περνουσα με κλειστα ματια.Αξιζει οσο τιποτα αλλο.Το Cruise Control αν κανεις ταξιδια ειναι πολυ καλη υποθεση.Εγω τουλαχιστον θα το εβαζα γιατι οταν κατεβαινω Αθηνα μουδιαζει το ποδι μου συνεχεια στο γκαζι.Το Parking Sensor θα το εβαζα οχι γιατι δεν ξερω να παρκαρω αλλα γιατι θα μπορουσε να βοηθησει σε κατι δυσκολες περιπτωσεις που ο χωρος ειναι λιγο παραπανω απο το μηκος του αυτοκινητου.Αν και δεν το συνηθηζω να το βαζω σε τετοια μερη.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 00:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cruise control, με κλειστά τα μάτια !!!! άλλο πράγμα...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 02:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βάλε ότι extra θες επάνω.
Αλλά ΠΡΙΝ το πάρεις κάντο ένα τεστ drive να δεις αν σε ικανοποιεί οδηγικά.
= είναι βαρύ και τα 110άλογα και η ροπή του 1,6 δεν ξέρω αν θα σου είναι αρκετά.

Αν είσαι ευχαριστημένο οδηγικά τότε όλα σου είπαν παιδιά πιο πάνω με βρήσκουν απόλυτα σύμφωνο.

Αν όχι και σου φαίνεται "δυσκίνητο" με τον 1,6 κινητήρα... εγώ δεν θα έβαζα κανένα extra και τα παραπάνω χρήματα θα τα έδινα για να πάρω το 2λιτρο με τα 140ps και τα σχεδόν 20κιλά ροπής (έχοντας βέβαια το έξοδο των επιπλέον 200ε για το τέλος κυκλοφορίας και την λίγο περισσότερη ασφάλεια)

αυτά. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 03:12:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα τα τελη τα κανουν ολα ρε γμτ.
Και εγω το διλιτρο θα επερνα αλλα αυτα τα τελη μου κατεστρεψαν το ονειρο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 09:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλά άλλο πράγμα το δίλιτρο Cool

Άσε που μιλάμε για 200 ευρώ διαφορά το χρόνο δηλαδή κατά την γνώμη μου...
Τίποτα μπροστά στην διαφορά που απολαμβάνεις Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 09:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Ναι αλλά άλλο πράγμα το δίλιτρο Cool

Άσε που μιλάμε για 200 ευρώ διαφορά το χρόνο δηλαδή κατά την γνώμη μου...
Τίποτα μπροστά στην διαφορά που απολαμβάνεις Wink

συμφωνώ μαζί σου.

βέβαια από την άλλη θα πρέπει να πούμε ότι δεν πρέπει κανείς να περιμένει από κάμπριο τέτοιυ μεγέθους οδηγικές συγκινήσεις, δεδομένου ότι μόλις λίγο τα πιέσεις αυτά τα αυτοκίνητα, νιώθεις ότι θα φύγει ο ουρανός από το κεφάλι σου ...

απλά με το δίλιτρο θα κινείται το βαρύ αμάξωμα σβέλτα, και ξεκούραστα.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 10:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή ακριβώς χρησιμοποίησα την λέξη απολαμβάνεις γι'αυτο επιμένω στο δίλιτρο μοτέρ Cool

Είναι ότι πρέπει για ατελείωτο cruising Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 11:23:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ετσι.
Το διλιτρο ειναι φοβερο.
Και ειδικα το 307CC αν ειναι διλιτρο ειναι αυτοκινητο που προσφερει ολες τις συγκινισεις.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 13:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου κανεις ταξιδια Cruise control (που νομιζω οτι για να το βαλεις εκ των υστερων θελει διαδικασια)!!! Τα Xenon μπορεις να τα βαλεις καποια στιγμη, το ιδιο και το ηχοσυστημα και το PDC!!!

Για την υποθεση του 2λιτρου, αν το αντεχεις οικονομικα... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 13:58:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Xenon στην Peugeot κανουν 760 ευρω.Το κοιταξα χθες γιατι σκεφτομουν να κανω κατι.

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 14:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όποτε την ψάχνουμε απ'έξω και τελειώνει η δουλειά εύκολα κι ανώδυνα για το πορτοφόλι μας Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 14:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Τα Xenon στην Peugeot κανουν 760 ευρω.Το κοιταξα χθες γιατι σκεφτομουν να κανω κατι.

Νομιζω οτι στην Peugeot σου αλλαζουν και φαναρια γιαυτο παει τοσο...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 14:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο οσο ξερω οτι extra βαλεις πανω στο αυτοκινητο 1ο στο πραγμα που θα βαλεις εχεις 75%εκπτωση!προσεξετο αυτο γιατι εμενα δεν μου το ειπαν το εμαθα μετα και με φασαρια πηρα κατι ακομα.αν και θα μπορουσα να ειχα βαλει κατι αρκετα ακριβω σαν 1ο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 15:06:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όσο αναφορά το 2λίτρο, εχω ήδη ξεφύγει από τον προϋπολογισμό οπότε ούτε καν το σκέφτομαι. το 206 1.4 75 άλογα με είχε αφήσει ευχαριστημένο οπότε δεν θα εχω πρόβλημα.

τελικά σκέφτομαι να βάλω το ηχόσύστημα JBL, τον συναγερμό και το cruise control. τα JBL πρέπει να είναι σούπερ ε? τα xenon δεν θα έχουν διαφορά στον φωτισμό με τα προβολακιά? άσε που είναι και πολύ ακριβά. και μπαίνουν και αργότερα.

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 15:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
όσο αναφορά το 2λίτρο, εχω ήδη ξεφύγει από τον προϋπολογισμό οπότε ούτε καν το σκέφτομαι. το 206 1.4 75 άλογα με είχε αφήσει ευχαριστημένο οπότε δεν θα εχω πρόβλημα.

τελικά σκέφτομαι να βάλω το ηχόσύστημα JBL, τον συναγερμό και το cruise control. τα JBL πρέπει να είναι σούπερ ε? τα xenon δεν θα έχουν διαφορά στον φωτισμό με τα προβολακιά? άσε που είναι και πολύ ακριβά. και μπαίνουν και αργότερα.

Συμβουλή προσωπική!

Στριμώξου μαζέψου βρες ότι μπορείς κόψε τα ηχεία(που τα βάζεις και μετά) και δεν θα χάσεις Wink

ΥΓ Ρώτα και τον Μάνο Rolling eyes

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 15:20:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως η διαφορά στην τιμή τους είναι 3530 ευρά μόνο Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 15:22:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

Σωστά, ο λόγος είναι και αυτό που ανέφερε ο Γιώργος (Netblaster) αλλά και σε συνδιασμό του ότι έρχονται με σύστημα πλύσης προβολέων ΚΑΙ το σημαντικότερο ότι πλέον δέν θα έχουν την ρύθμιση "δέσμης φώτων" εσωτερικά = χειροκίνητα ,αλλά αυτό θα γίνεται απο το αυτ/το αυτόματα ανάλογα με το βάρος την κλίση κτλ..κτλ..κτλ...
Πράγμα το οποίο δυστηχώς δέν μπορεί να μας το προσφέρει κανένα after-market κίτ Xenon.... Sad

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 15:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατσε δηλαδη με το που περασω Xenon kit(μιλαω για aftermarket)δεν θα μπορω να ρυθμηζω τα φωτα μου να πανε πανω κατω?
Αν και δεν τα εχω πειραξει ποτε αλλα γιατι να το χασω.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 16:55:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Κατσε δηλαδη με το που περασω Xenon kit(μιλαω για aftermarket)δεν θα μπορω να ρυθμηζω τα φωτα μου να πανε πανω κατω?
Αν και δεν τα εχω πειραξει ποτε αλλα γιατι να το χασω.

Τα φωτα σου θα τα ρυθμιζεις οπως κανεις και τωρα αν βαλεις aftermarket Xenon!!! (Καλο ειναι να τα ρυθμιζεις απο το διακοπτη αναλογα με το φορτιο και καλυτερα θα βλεπεις και δεν θα στραβωνεις)

Απλα, οταν τα Xenon ειναι απο "μαμα" (στα περισσοτερα), ρυθμιζονται απο μονα τους αναλογα με το φορτιο!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης