PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Καθαρισμός μπεκ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 19:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ@νδρος έγραψε:
Στα 60000 εγινε ο καθαρισμος των μπεκ σε ειδικο μηχανημα.Αφου ξεσυναρμολογηθηκαν απο την μηχανη συνδεθηκαν στο μηχανημα και βυθιστηκαν σε θερμαινομενο λουτρο καθαριστικου υγρου οπου και παρεμειναν για 30' περιπου (γινοταν συνεχεις αναρροφησεις-εκτοξευσεις).Στην συνεχεια συνδεθηκαν σε νεες υποδοχες και ογκομετρηθηκε η παροχη τους .Αφου διαπιστωθηκε η σωστη και ομοτιμη παροχη επανατοποθετηθηκαν στην θεση τους.Κοστος περιπου 40 Ευρω

Σε τη μηχανημα εκανεσ ολη αυτη η διαδικασια και που; Θελω να το κανω κι εγω γιατι τωρα ταιλευτεα δεν νιωθω το αμαξι να δινει οπωσ εδινε!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Απρ 2004, 22:48:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτη η εργασια γινεται σε αρκετα επισημα συνεργεια της πεζο!!! Ειναι υψιστης σημασιας, και αυτο γιατι τα μπεκακια μας βουλωνουν ευκολα απο τις "αλχημειες" που βαζουμε για βενζινη!!! Υπαρχουν και καθαριστικα στο εμποριο γιαυτη τη δουλεια, αλλα οχι με το ιδιο αποτελεσμα ομως!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Νοέ 2006, 08:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω 140000km και δεν έχω καθαρίσει ποτέ τα μπεκ. Πρόβλημα δεν καταλαβαίνω να έχει το αυτοκίνητο. Αν στο σέρβις που θα κάνω τις επόμενες μέρες, τους πω να καθαρίσουν και τα μπεκ υπάρχει πιθανότητα να πάει κάτι στραβά και να έχω πρόβλημα μετά? Είναι σοβαρή εργασία ή δουλειά ρουτίνα? Πόσο περίπου κοστίζει?

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Νοέ 2006, 14:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται που το πας. Ο σωστός καθαρισμός των μπεκ γίνεται με υπέρηχους και κοστίζει περίπου 60-80 ευρώ. Δεν το κάνουν όλες οι αντιπροσωπείες ή συνεργεία, ενώ υπάρχουν αρκετές που σου λένε ότι τα καθαρίζουν και το μόνο που κάνουν (αν έχουν τουλάχιστον την τιμή να τα βγάλουν έξω) είναι να τα περάσουν από κάποιο καθαριστικό και άντε να τα φυσίξουν λίγο....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Νοέ 2006, 23:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προεδρε οταν λες με υπερηχους, ειναι αυτο που λενε αλλοι με ιονισμο Question

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Νοέ 2006, 12:52:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έγινε και ο καθαρισμός των μπεκ. Μου κόστισε 45 ευρώ. Ήμουν παρόν στην όλη διαδικασία που πρέπει να κράτησε καμιά ώρα. Γενικά είναι μία απλή διαδικασία. Με δύο λόγια ξεβιδώνουν τις απαραίτητες βίδες, βγάζουν τα μπεκ, τα καθαρίζουν με υπέρηχους, τα βάζουν να ψεκάζουν στους ογκομετρητές, αλλάζουν τα φιλτράκια και ξανά στην θέση τους.

Επιστροφή στην κορυφή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Νοέ 2006, 20:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
Έγινε και ο καθαρισμός των μπεκ. Μου κόστισε 45 ευρώ. Ήμουν παρόν στην όλη διαδικασία που πρέπει να κράτησε καμιά ώρα. Γενικά είναι μία απλή διαδικασία. Με δύο λόγια ξεβιδώνουν τις απαραίτητες βίδες, βγάζουν τα μπεκ, τα καθαρίζουν με υπέρηχους, τα βάζουν να ψεκάζουν στους ογκομετρητές, αλλάζουν τα φιλτράκια και ξανά στην θέση τους.

Είδες καμία διαφορά Question
Εγώ 4 χρόνια που έχω το αυτοκίνητο δεν τα έχουν καθαρίσει Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Νοέ 2006, 08:38:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδα διαφορά αλλά σε συνδυασμό και με τον καθαρισμό του ελεύθερου φίλτρου. Το αυτοκίνητο σε σχέση με πριν, τραβάει από χαμηλά (2000 στροφές) και ανεβάζει πιο άνετα παρότι πνίγεται από τα φαρδιά ελαστικά 195-50-15. Μου είπαν επίσης ότι θα δω διαφορά και στην κατανάλωση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.

Επιστροφή στην κορυφή
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιαν 2007, 15:26:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί κάποιος να μας πει που συγκεκριμμένα γίνεται ο καθαρισμός των μπέκ. Διεύθυνση τηλέφωνο κόστος αν γνωρίζει ώστε να μην πηγαίνουμε τελείως στα τυφλά και όσοι δεν είμαστε και πολύ σχετικοί όπως εγώ. Ευχαριστώ έκ των προτέρων φίλοι μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PASALIMANI (Σπυρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 07 Φεβ 2008
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2008, 17:03:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πειτε μου και εμενα με pm καποιον που να κανει σωστη δουλεια σε αυτο θεμα μιας και εφτασε η ωρα να ριξω ενα καθαρισμα κ εγω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 10:37:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεσσαλονίκη μονο σε αντιπρωσωπίες γινεται ο καθαρισμός των μπεκ σωστά? Αν γινεται και αλλού που?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 10:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καυταντζόγλου, δίπλα στον φραγκούλη. Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2008, 11:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραιος! αυτοι καθαρίζουν με υπερήχους και τα δοκιμάζουν σε ογκομετρητές μετα? και καμια τιμή ξέρετε μήπως?
Επιστροφή στην κορυφή
vanesa206 (Βανέσα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v) xs 2004

Ένταξη: 28 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 08:46:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδιά, στην Αθήνα υπάρχει κανένας καλός για να καθαρίσω τα μπέκ μου? μπορείτε να μου πείτε με π.μ. πληροφορίες, που βρίσκετε και τιμές? ευχαριστώ πολύ!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 10:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορείς να πάρεις ενα τηλέφωνο στον Κονδωρα και να κλείσεις ενα ραντεβου επι τουτου
Αν ησουν επ.μέλος θα μπορουσε ενδεχομένως να διευθετηθει και "εκ των εσω" αλλα καθενας κάνει τις επιλογές του

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 14:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή από ό,τι κατάλαβα το θέμα του καθαρισμού είναι αρκετά ευαίσθητο και πρέπει να γίνεται από συνεργείο με τα κατάλληλα μέσα και γνώσεις, θα παρακαλούσα όποιος έχει κάποιον να προτείνει ας το κάνει (δε νομίζω να θεωρηθεί διαφήμιση), να τον εμπιστευτούμε και οι υπόλοιποι. Θα ενδιαφέρει ακετό κόσμο από το φόρουμ, νομίζω, και θα μας έβγαζε από περιττά ρίσκα...

Όσο για τον Κόνδωρα, Μάνθο, δεν διαφωνώ. Εξάλλου και γω είμαι υπέρ των εξουσιοτημένων, αλλά σε κάτι τέτοιο θα ήθελα να είμαι παρών και να βλέπω τη διαδικασία (κάτι που δεν σου επιτρέπουν στα εξουσιοδοτημένα).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vanesa206 (Βανέσα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v) xs 2004

Ένταξη: 28 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 15:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνώ με τον Γρηγόρη, η αλλιώς π.μ please γιατί είμαι στα 100.000 χλμ και δεν ξέρω άν τα μπέκ μου έχουν καθαριστεί ποτέ! Shocked αλήθεια υπάρχει περίπτωση να κολλήσει το μοτέρ? γιατι κάτι τέτειο μου είπανε.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 21:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206xs2 έγραψε:
Επειδή από ό,τι κατάλαβα το θέμα του καθαρισμού είναι αρκετά ευαίσθητο και πρέπει να γίνεται από συνεργείο με τα κατάλληλα μέσα και γνώσεις...

...δεν το ειπα τυχαια για τον Κονδωρα...Wink
...πριν 15μερες καθαρισα εκει τα δικα μου και μαζι με τον καθαρισμο πεταλουδας που εκανα εκ των υστερων μονος μου το αμαξι "συνηλθε"...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 20:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχοντας 122Kkm στο κοντέρ και μη έχοντας καθαρίσει ποτέ τα μπεκ, έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες.

Ο μόνος ενδιασμός που έχω είναι κάποιες φήμες που είχα ακούσει ότι τα μπεκ των 16V είναι ευαίσθητα και ξεχειλώνουν με το καθάρισμα, ok λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται αλλά ποιός ξέρει?

Επίσης σκέφτομαι μήπως να καθόμουν στ'αυγά μου και να έβαζα απλά κάποιο καθαριστικό στο τεπόζιτο...

Γνωρίζουμε κάποιο έμπιστο μαγαζί που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο? Δηλαδή καθαρισμό με υπέρηχους, αλλαγή στα φιλτράκια τους και ογκομέτρηση. Αν υπάρχει θέμα διαφήμισης ας μου στείλει pm όποιος γνωρίζει.

Παρεπιπτόντως, τα μπεκ θα τα πάω στο χέρι οπότε μη μου πείτε για αντιπροσωπείες κλπ εργασίες βάλε-βγάλε...

Ευχαριστώ Wink

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 21:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Έχοντας 122Kkm στο κοντέρ και μη έχοντας καθαρίσει ποτέ τα μπεκ, έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες.

Ο μόνος ενδιασμός που έχω είναι κάποιες φήμες που είχα ακούσει ότι τα μπεκ των 16V είναι ευαίσθητα και ξεχειλώνουν με το καθάρισμα, ok λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται αλλά ποιός ξέρει?

Επίσης σκέφτομαι μήπως να καθόμουν στ'αυγά μου και να έβαζα απλά κάποιο καθαριστικό στο τεπόζιτο...

Γνωρίζουμε κάποιο έμπιστο μαγαζί που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο? Δηλαδή καθαρισμό με υπέρηχους, αλλαγή στα φιλτράκια τους και ογκομέτρηση. Αν υπάρχει θέμα διαφήμισης ας μου στείλει pm όποιος γνωρίζει.
Φιλε οσον αφορα για το καθαριστικο που ανεφερες στο ντεποζιτο ρωτησα μηχανικο απο γνωστο συνεργειο της Θεσσαλονικης (τους Βασιληδες) και ενω ο ιδιος το πουλουσε μου ειπε να μην το βαλω γιατι ειναι τσαμπα ιστορια αφου οπως ειπε μονο τις υγρασιες απομακρυνει και αν θελω σωστη δουλεια να κανω εναν ολοκληρο καθαρισμο κανονικα με υπερηχους...αφου μπορεις να τα βγαλεις και μονος σου μην το σκεφτεσαι στειλτα οπως ειναι καλο θα κανεις οχι κακο Wink Ειδικα αν δεν εισαι και τοσο σιγουρος για τις βενζινες που βαζεις και μετα απο τοσα χλμ Wink

Παρεπιπτόντως, τα μπεκ θα τα πάω στο χέρι οπότε μη μου πείτε για αντιπροσωπείες κλπ εργασίες βάλε-βγάλε...

Ευχαριστώ Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης