PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τι μπορει να προκαλεσει ολικη βλαβη στα μπροστινα φωτα?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 22:39:31    Θέμα δημοσίευσης: Τι μπορει να προκαλεσει ολικη βλαβη στα μπροστινα φωτα? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που λεει και η ερωτηση.Θελω να μου πειτε τι μπορει να προκαλεσει ολικη βλαβη στα φωτα.Ειναι μονο οι ασφαλιες ή παιζει και κατι αλλο?
Θελω να μου πειτε το ποιο σοβαρο απο ολα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-¶λιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 13:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βραχυκυκλωμα, το πιο απλο και πιο "θανατηφορο"!!! Αλλα γιαυτο υπαρχουν οι ασφαλειες... Καιγεται η ασφαλεια για να μην γινει ολικη καταστροφη!!! Τωρα, αν καιγεται συνεχεια η ασφαλεια σημαινει οτι καπου υπαρχει βραχυκυκλωμα...
Σε μερικες περιπτωσεις μπορει να λιωσουν καλωδια ή οι επαφες, αλλα ειναι λιγο δυσκολο στα καινουρια αυτοκινητα!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 13:20:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπαστηκα που χθες μου καηκε η λαμπα τυπου Xenon και τωρα πρεπει να πληρωσω καμια 100αρα ευρω για να παρω ενα νεο ζευγαρι Η7.Τα xenon σε τι τιμη ερχονται πλεον?Καπου στα 250 αν θυμαμαι.Αν πληρωσω αυτην την διαφορα θα ξενιασω για μια ζωη.Το θεμα ειναι πως το λες.Που θα φαω το κυριγμα του αιωνα απο τους δικους μου οτι και καλα ολα τα λεφτα τα βαζω στο αμαξι.Οποτε αν βγαλω ενα προβλημα στο συστημα τοτε δεν θα μπορουν να πουνε τιποτα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 13:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχα
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

άλλοι κρύβουν κιβικά και άλλοι βλάβες...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 13:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι'αυτο σας λεω.Σκεφτητε και πητε μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 13:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XENON με κλειστά τα μάτια....Γιατί??

Έχεις πληρώσει ήδη 100¤ για λάμπες + 100¤ εάν βάλεις και τώρα...= 200¤ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ = με τόν φόβο ότι άυριο θα ξανακαούν....

Ενώ για ΧΕΝΟΝ θα πάς σε κάποιον αντιπρόσωπο που να παρέχει εγγύηση 2-3ετών...θα δώσεις τα 250-270¤ και θα υσηχάσεις....

¶ καλό θα είναι απο εκεί που θα τα πάρεις να τους κάνουν και την εγκατάσταση...γιατί εάν την κάνεις εσύ...παίζει η εγγύηση να πάει απο εκεί που ήρθε... Wink Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 14:38:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
XENON με κλειστά τα μάτια....Γιατί??

Έχεις πληρώσει ήδη 100¤ για λάμπες + 100¤ εάν βάλεις και τώρα...= 200¤ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ = με τόν φόβο ότι άυριο θα ξανακαούν....

Ενώ για ΧΕΝΟΝ θα πάς σε κάποιον αντιπρόσωπο που να παρέχει εγγύηση 2-3ετών...θα δώσεις τα 250-270¤ και θα υσηχάσεις....

¶ καλό θα είναι απο εκεί που θα τα πάρεις να τους κάνουν και την εγκατάσταση...γιατί εάν την κάνεις εσύ...παίζει η εγγύηση να πάει απο εκεί που ήρθε... Wink Wink

Cool

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 14:51:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Βραχυκυκλωμα, το πιο απλο και πιο "θανατηφορο"!!! Αλλα γιαυτο υπαρχουν οι ασφαλειες... Καιγεται η ασφαλεια για να μην γινει ολικη καταστροφη!!! Τωρα, αν καιγεται συνεχεια η ασφαλεια σημαινει οτι καπου υπαρχει βραχυκυκλωμα...
Σε μερικες περιπτωσεις μπορει να λιωσουν καλωδια ή οι επαφες, αλλα ειναι λιγο δυσκολο στα καινουρια αυτοκινητα!!!

Kαλα αυτο αστο!
Εμενα πηρα φωτια το αυτοκινητο απο προβολακι!!!(Το πως και γιατι...μεγαλη ιστορια...Το ειχα παει στην Peugeot μιση ωρα πριν να μου αλλαξουν καμμενη λαμπα!!!!)

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 16:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xenon φιλε μου... Εγω μαζευω απο τωρα λεφτα!!! Να παρεις ακριβες τυπου Xenon λαμπες δεν συμφερει, να παρεις φτηνες παλι δε συμφερει (τις κρατας για κανα 2μηνο και μετα αρχιζουν και κανουν φουσκαλες), οποτε???

Παιρνεις ενα σετακι (αν μπορεις και με δοσεις) και εγινε η δουλεια!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 18:22:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ με τις απλές H7, ¤6 η μία, είμαι βούδας Mr. Green Cool

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 21:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xenon ψηφιζω και εγω αλλα θελω τιμη πρωτα.Επεισης τι μαρκα Xenon να παρω?Υπαρχουν τοσες.Ολες ιδιες ειναι?
Πειτε οτι ξερετε για να δω ποσα λεφτα πρεπει να βγαλω την υποτυθεμενη βλαβη που εχω με τα φωτα στους δικους μου.Μην τους πω 150 και στοιχιζουν 270.Δεν λεει.

Επιστροφή στην κορυφή
vassilis-7- 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabriollet 1.6(2001)

Ένταξη: 19 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Νοέ 2006, 14:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε 250 ευρω βαζεις κιτ xenon κινεζικης-ταυβανεζικης προελευσης (no name δηλαδη γιατι απο χωρα προελευσης τα περισσοτερα κιτ απο εκει καταγωνται) και με πολλα λεφτα παραπανω βαζεις επωνυμο κιτ Piaa-phillips η οτι αλλο σε brand name...Με 350 βαζεις λιγο καλυτερης ποιοτητας παντως...και οχι τελειως ψευτικο...

www.caraudioclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Νοέ 2006, 20:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες που εψαχνα βρηκα αυτην την εταιρια.
Απο τις φωτο που ειδα φαινετε καλη και το κιτ για H7 κανει 250 ευρω.
Βασικα δεν θελω να παρω το καλυτερο ονομα.Θελω να παρω καποια που θα ειναι 8000Κ και θα τα βγαζουν.Επεισης να ειναι αξιοπιστα και να αντεχουν στον χρονο.

Επιστροφή στην κορυφή
vassilis-7- 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabriollet 1.6(2001)

Ένταξη: 19 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Νοέ 2006, 18:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
.Θελω να παρω καποια που θα ειναι 8000Κ και θα τα βγαζουν..

Το 8000Κ ειναι το χρωμα που βγαζουν.Δεν ειναι δυνατον να σου πουλησει καποιος μπλε μπλουζα για κοκκινη.Δεν παιζει κατι τετοιο.

www.caraudioclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Νοέ 2006, 18:36:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασε γιατι το σχεδιο κατερευσε.Τα 250 ηρθαν για την υποτιθεμενη βλαβη αλλα τωρα επεσα στην παγιδα.Πρεπει να παραδοσω τιμολογιο ή αποδειξη απο την Peugeot.Γιατι λογικα εκει θα φτιαχτει το αμαξι.
Τωρα τι μπορω να κανω?

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 13:30:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον Κινεζο...

Μπορεις να πεις οτι τα ανταλλακτικα τα αγορσα μονος μου απεξω (για πιο φθηνα κτλ) και οτι η τοποθετηση εγινε δωρεαν λογω μη δικης μου ευθυνης για τη βλαβη!!!

Το θεμα ομως ειναι οτι η διαφορα στο φωτισμο θα ειναι τεραστια μετα!!! Εκει πως το δικαιολογεις?!?!?

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2006, 13:38:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγα μην καταλαβει η μανα μου οτι υπαρχει διαφορα στα φωτα.
Ασε που απο τοτε που το πηρα ειχα βαλει τα τυπου Xenon και μπλεδιζε αλλα δεν ηταν πολυ δυνατα.Πιο πολυ θα προσεξει οτι λιπει το RCD παρα τα φωτα.
Ολοκληρη οθονη καθετε εκει τωρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης