PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μπλοκέ Quaife
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 51, 52, 53  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Νοέ 2006, 22:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να πάρω κι εγώ ένα για ΒΕ κιβώτιο Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Νοέ 2006, 16:01:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προβληματισμός (αν και η διαφορα στο κόστος είναι τεράστια...) αλλά αφού δεν έχουμε παραγγείλει ακόμα έχουμε χρόνο να το φιλοσοφίσουμε... Razz

Για σασμάν ΒΕ...

quaife ATB ή Peugeot Sport AUTOBLOQUANT - Réf:PL206RCC14 (βλ http://www.boutiquepeugeotsport.com/Catalogue/Pno002_01.aspx?nom=206 206 RCC)

490λίρες=750ε - 5% (για 4τεμάχια) +μεταφορικά (κάτι λίγο) το 1ο
1200ε+κάτι το 2ο +μεταφορικά (αν δεν έχω κάνει λάθος)

Υπάρχει λόγος για δισκάτο (για ένα πολιτικό 206) ή τσάμπα θα πάνε τα επιπλέον λεφτά?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Νοέ 2006, 20:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Υπάρχει λόγος για δισκάτο (για ένα πολιτικό 206) ή τσάμπα θα πάνε τα επιπλέον λεφτά?

τσάμπα... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 09:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Σέλω και εζώ μπλοκέ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolling eyes Παίδες αν ξέρει κανείς αν παίρνει το δικό μου 206 Rolland Garros Cabrio Coupe 2.0 αυτό το μαραφέτι της Qualife είμαι μέσα αν κάνετε παραγκελία!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 09:15:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν καλός δίλιτρος που είσαι γιατί να μην μπαίνει Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 09:41:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σέλω και εζώ μπλοκέ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206xs έγραψε:
Rolling eyes Παίδες αν ξέρει κανείς αν παίρνει το δικό μου 206 Rolland Garros Cabrio Coupe 2.0 αυτό το μαραφέτι της Qualife είμαι μέσα αν κάνετε παραγκελία!

θα κάνεις πολύ καλή επιλογή να το βάλεις...

Ειδικά αν το κυνηγάς πολύ το αμάξι βαλ'το ...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 10:12:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρήστο φυσικά και κάνει. Wink
και μάλιστα μπαίνει πάρα πολύ ευκολα αφού είναι βιδωτό. Wink

αυτά είναι....
μαζική παραγγελία για ΒΕ...
ελπίζω να φτάσει Shocked Shocked η παραγωγή της quaife... Laughing Laughing Laughing

Arrow ΒΕ
MEMsound
206xs
red206rc (?)
vinman (?)
Touristas (?)

Arrow MA
tsosmoulis

Razz καμιά άλλη φιλενάδα? Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 10:23:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μας............. πρωί πρωί Twisted evil

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 10:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θες να σε... το μεσημέρι γιατί τώρα έχω δουλεια? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 10:35:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε με τα βρωμομπλοκέ σας που μπαίνουν και βιδωτά Exclamation

Είχαμε τον Μάκη τώρα έχουμε εσένα Twisted evil

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 10:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ώπα ώπα ώπα....

τα αυτοκίνητα που έχουν ESP kai ANTISPIN μπαίνει αυτό το μαραφέτι ???

Και ρωτάω γιατί είδα να προσαπθείς μανθούλη να παρασύρεις τον Μάνο στην αγορά μπλοκέ .....

Μηπώς επηρεάσει - αχριστεύσει τα παραπάνω ηλεκτρονικά βοηθήματα ???

γιατί εγώ όταν μπαίνω σε στροφή και αρχίσει να σπινάρει ο εσωτερικός, επεμβαίνει το αντισπίν , στην αρχή, και μετά το εσπ και συνεχίζω κανονικά την πορεία μου.... και αναβοσβήνει και το πορτοκαλί τριγωνάκι για να μου το υπενθυμίζει... Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 11:01:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και το δικό μου έχει ESP.

εγώ θεωρώ ότι θα το βοηθήσει το 206 να επεμβαίνει λιγότερο το ESP αφού δεν θα υπάρχει υποστροφή. Wink

εγώ θα το δοκιμάσω

δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει 206 με esp.
είναι πάρα πολύ διακριτικό και (σε εμένα) καθόλου ενοχλητικό...
άσε που απενεργοποείται πλήρως....

και τότε θα είναι χρήσιμο το μπλοκέ Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 11:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα δοκιμής πειράματος ή οτιδήποτε άλλο είναι δεδομένο ότι θα λειτουργεί Exclamation

Καλά τα ηλεκτρονικά μπιμπλίκια αλλά ας μην συγκρίνουμε την βούρτσα με την λούτσα, όλα αυτά λειτουργούν ως μέσο προφύλαξης από την υπερβολή!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 11:27:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομίζω είχε συζητηθεί η συνεργασία του μηχανικού μέρους (μπλοκέ) με τα ηλεκτρονικά καλούδια αλλά η κουβέντα ήταν απλά θεωρητική...πραγματικά θα είναι πολύ ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτών των δύο, Γενάρη θα ξέρουμε Very happy

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 11:29:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!! Laughing Twisted evil Laughing Twisted evil Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 11:36:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
και το δικό μου έχει ESP.

εγώ θεωρώ ότι θα το βοηθήσει το 206 να επεμβαίνει λιγότερο το ESP αφού δεν θα υπάρχει υποστροφή. Wink

εγώ θα το δοκιμάσω

δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει 206 με esp.
είναι πάρα πολύ διακριτικό και (σε εμένα) καθόλου ενοχλητικό...
άσε που απενεργοποείται πλήρως....

και τότε θα είναι χρήσιμο το μπλοκέ Wink Wink

το κάρο σου έχει μόνο εσπ... άσε να απαντήσει κανείς με κανένα καλό αμάξι που έχει και αντισπίν !!!!

όσο για το αν απενεργοποιείται πλήρως στο κάρο σου το εσπ, οι πληροφορίες λένε ότι είναι ανακριβής ή και αναληθής με μόνο σκόπό την σύγχυση και εξαπάτηση του αναγνωστικού ή / και αγοραστικού κοινού !!!!

οουυυυυ !!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

παραπληροφορείς τον κόσμο !!!!!
Σαν δεν ντρέπεσαι !!!!!!

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 11:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι μου λέει πως θα βαρεθεί να ανάβει το λαμπάκι στα όργανα όταν είναι το ESP απενεργοποιημένο Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 12:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
το κάρο σου έχει μόνο εσπ... άσε να απαντήσει κανείς με κανένα καλό αμάξι που έχει και αντισπίν !!!!

όσο για το αν απενεργοποιείται πλήρως στο κάρο σου το εσπ, οι πληροφορίες λένε ότι είναι ανακριβής ή και αναληθής με μόνο σκόπό την σύγχυση και εξαπάτηση του αναγνωστικού ή / και αγοραστικού κοινού !!!!

οουυυυυ !!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

παραπληροφορείς τον κόσμο !!!!!
Σαν δεν ντρέπεσαι !!!!!!

Τι λες βρε @@άρα πανάσχετε?
Ποιος σου είπε ότι δεν έχει και αντισπιν?
Φυσικά και έχει!
Έχεις μείνει πολύ πίσω...

Και όταν λέμε ότι απενεργοποιείται πλήρως το εννοώ.

Με το "ESP/ASR off" μπορείς να κάνεις ότιι σου καυλώσει χωρίς να σε ενοχλήσει τίποτα.

Με το "ESP/ASR on" το αμάξι
δεν υποστρέφει με τίποτα (με το που διαβάσει υποστροφή φρενάρει τους πίσω ή χειροφρενιάζει ή κλείνει το γκάζι ανάλογα με την πε΄ρισταση/την ταχύτητα/και την γωνία του τιμονιού)
δεν σπινιάρει με τίποτα (κ**λα για εκκινήσεις σε νερά....)
δεν αφήνει το πίσω μέρος να γλιστρήσει πολύ (παρα μόνο όσο χρειάζεται για προτοποθέτηση με γραμμές και όσο χρειάζεται για προτοποθέτηση για drift...)

ΔΕΝ ενεργοποιείται αυτόματα (μετά τα 50Km/h) όπως πχ στο 2,0lt 407 του Μάνου (όπως και στο 1,8 που είχε παλαιότερα)

Γενικώς όταν είναι στο "off" είναι σα να μην υπάρχει. Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 14:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Με το "ESP/ASR on" το αμάξι
δεν υποστρέφει με τίποτα (με το που διαβάσει υποστροφή φρενάρει τους πίσω ή χειροφρενιάζει ή κλείνει το γκάζι ανάλογα με την πε΄ρισταση/την ταχύτητα/και την γωνία του τιμονιού)
δεν σπινιάρει με τίποτα (κ**λα για εκκινήσεις σε νερά....)
δεν αφήνει το πίσω μέρος να γλιστρήσει πολύ (παρα μόνο όσο χρειάζεται για προτοποθέτηση με γραμμές και όσο χρειάζεται για προτοποθέτηση για drift...)

έτσι όπως τα λες θεωρητικά ένα αμάξι που έχει εσπ/αντισπιν , δεν το χρειάζεται το μπλοκέ , γιατί έτσι όπως τα λες μπορείς να μπαίνεις στις στροφές με όσα ...., και να βγαίνεις με όσα θέλει το αμάξι χωρίς γλιστρίματα και τα τοιαύτα...

που θα χρειαστεί το μπλοκέ σε ενα αμάξι με τα παραπάνω ???

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι θα βοηθάει μέσα στην στροφή , για να βγεις με λίγο περισσότερα χιλιόμετρα, αλλά ουσιαστικά και το αντισπιν το ίδιο θα κάνει ... θα βάζει την δύναμη κάτω όταν γλυστράει...

Για δώσε μας τα φώτα σου....
Idea Idea Idea Idea Idea

Θα ήθελα βέβαια και την άποψη του Τάσου στο θέμα μας (Δεν υποννοώ ότι έισαι αναξιόπιστος .... Razz Razz Razz προς θεού Laughing Laughing Laughing Laughing )

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 16:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τη μικρη εμπειρία και ικανότητα που έχω πιστέυω πως το ESP βοηθάει μόνο σε ανοιχτές καμπές ή σε βρεγμένο δρόμο.
Αλλα και πάλι αν θες να κινηθείς πολυ γρήγορα δεν βοηθα στο πλασάρησμα πρίν τη στροφή και καθόλου στην ΄΄τεχνική΄΄ ρύθμιση της υποστροφής μέσα στη στροφη....
Για το μπλοκε που λέγαμε.....
Μετα απο χρήση και εξηκοίωση με αυτο για αρκετα χιλιόμετρα αλλα και οδήγηση μέσα στην πίστα ποιός έχει να μοιραστει εμπειρίες και απόψεις??
Φθορές στο λοιπο σύστημα μετάδοσης??
Ευχαριστω!!!

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 51, 52, 53  Επόμενη
Σελίδα 8 από 53

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης