PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Need For Speed... the games...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 16:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια σελίδα σχεδόν Off Topic

συνεχίστε καλά το πάτε....

Για το need for speed δεν μιλάει το τόπικ ?

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 17:01:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 10 τελευταια ειναι εκτος.Αλλα τι να κανεις δεν μπορεις να εισαι μεσα συνεχεια.
Εγω θα παω κατα τις 6 σε εναν φιλο μου για να το παιξω.Θα το λιωσω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 18:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Τα 10 τελευταια ειναι εκτος.Αλλα τι να κανεις δεν μπορεις να εισαι μεσα συνεχεια.
Εγω θα παω κατα τις 6 σε εναν φιλο μου για να το παιξω.Θα το λιωσω.

Το Laptop?!?!? Laughing Laughing

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 18:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι προς το παρον τον χρειζομαι.Αλλα το παιχνιδι θα το σκισω.

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 00:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manthos για ανελαβε....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 08:34:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εντάξει ρε παιδιά...δεν είναι και το super σημαντικό τόπικ που πρέπει να κυνηγάμε για τα off topic Rolling eyes δεν μιλάμε και για μπιέλες!(που είναι οι παλιές καλές μέρες που μιλούσανε και για αυτά...)για ένα παιχνίδι μιλάμε και μάλιστα η κουβέντα άνοιξε λίγο παραπάνω για τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι...4 ποστ δεν φέρουν την καταστροφή.

Αν ενοχλεί εγώ σβήνω όλα μου τα άσχετα ποστς Thumb Left

ΥΓ Νίκο μπορεί να υπάρχει μια πλακίτσα μεταξύ σας για την αστυνόμευση του Μάνθου, αλλά δεν μπορούν όλοι να το λάβουν το χιούμορ αυτό Wink

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 10:29:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη... Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 10:44:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολη η (2) σελιδα δεν είναι 4 ποστ Wink

Λοιπόν για να επανέλθουμε στην ουσία του θέματος, όποιος το έχει το παιχνίδι μπορεί να μας πει τι απιτήσεις έχει από τον υπολογιστή. ?

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 10:59:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρκετες....
Εχθες το εγκατεστησα και για να παιζει αξιοπρεπως τα γραφικα ειναι στο μιντιουμ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 11:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows XP Service Pack 2 (32Bit Edition only), Windows 2000 Professional Service Pack 4 operating system
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 1.7GHz or higher
64MB DirectX 9.0c compatible video card (NVIDIA Geforce4 Ti/ATI Radeon 8500 or higher) using a supported chipset (see below)
512MB RAM
DirectX compatible sound card
5.3 GB of HD space
8X or faster DVD Drive
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 11:04:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Although Direct3D is supported, this support is only officially extended to certain 3D accelerator devices. The following major D3D chipsets are supported.

NVIDIA GeForce4 Ti-4200
NVIDIA GeForce4 Ti-4400
NVIDIA GeForce4 Ti-4600
NVIDIA GeForce4 Ti-4800
NVIDIA GeForce FX Series
NVIDIA GeForce 6200
NVIDIA GeForce 6600
NVIDIA GeForce 6800
NVIDIA GeForce 7300
NVIDIA GeForce 7600
NVIDIA GeForce 7800
NVIDIA GeForce 7900
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9000
ATI Radeon 9100
ATI Radeon 9200
ATI Radeon 9500
ATI Radeon 9550
ATI Radeon 9600
ATI Radeon 9700
ATI Radeon 9800
ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800
ATI Radeon X850
ATI Radeon X1300
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 11:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικό μου με :

Win xp SP2
Ram 1024
CPU 3.0
VGA 6600GT

Παίζει σχεδόν άριστα !!
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 12:13:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Win XP SP2
AMD 2100+ (1,8GHz)
RAM 1,25Gb
Nvidia 6600GT

Επισης παιζει χωρις κανενα προβλημα και με αρκετες ρυθμισεις on!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 12:21:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Win XP SP2
AMD 2600+
RAM 1Gb
ATI X700 128MB

Παίζει χωρίς πρόβλημα στα 1280x960 με anti-aliasing και high details γενικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 12:47:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παιχνιδι σπερνει.
Το επαιξα χθες και πραγματικα εμεινα.
Βεβαια στον Laptop ουτε να το σκεφτομαι.Πρωτον απο οτι μου ειπε ο φιλος μου θελει καποια MB για να εγκατασταθει.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 16:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Το παιχνιδι σπερνει.
Το επαιξα χθες και πραγματικα εμεινα.
Βεβαια στον Laptop ουτε να το σκεφτομαι.Πρωτον απο οτι μου ειπε ο φιλος μου θελει καποια MB για να εγκατασταθει.

Καντα Gb!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Νοέ 2006, 21:55:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αστα να πανε.Εχω μονο 4GB free στον δισκο με τα προγραμματα.Δεν λεει να το βαλω.

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 11:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον για να ξαναερθουμε στο θεμα μας.
Μετα απο μερικες μερες παιχνιδιου (ειμαι στο 66%), εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα:
    -Τα γραφικα ειναι πολυ ζορι.Με 7600gt με OC, και με cpu στα 2900mhz εχω ολα τα εφε στο full και βγαζω γυρω στα 20-22 fps.Αυτο σημαινει οτι βγαζει τρελα γραφικα την ωρα τω αγωνων..
    -Το παιχνιδια εχει εντελως νεα στοιχεια, οπως το να σε συνοδευει 1 βοηθος σου στις κοντρες.Αυτος μπορει να σε βοηθησει με διαφορους τροπους, οπως να κλεινει τους αντιπαλους, να φευγει μπροστα και να σε καθοδηγει ή να μπαινει μπροστα και να σου δινει εξτρα επιταχυνση οταν εσυ το θες.Επισης καnεις tuning τσαμπε στα αυτοκινητα του crew σου.
    -Με μπατσους μεχρι στιγμης, μονο 2-3 φορες εχω μπλεχτει.Και μπορω να πω οτι με φτανουν πολυ ευκολα και τους χανω πολυ δυσκολα.Εχει βελτιωθει αρκετα το θεμα κυνηγητου δηλαδη.
    -Δεν εχει dragster.
    -Φοβερη μεταφορα των αγωνων στις βουνοπλαγιες του F&F3.Εχει παρομοιους αγωνες με drift ή κοντρες, που μπορεις να φυγεις κατω απο το βουνο και να χασεις ολη την πιστα.Πολυ καλη προσθηκη.
    -Προχωραει πολυ γρηγορα.Παιζω γυρω στις 2 μερες τη μερα και σε 3 μερες το πηγα πανω απο 50%.
    -Δεν εχει βελτιωσεις σε ηχεια και ενισχυτες, κατι που ειχε αρκετη πλακα στο Most Wanted.Ευτυχως δεν εχει και τα ηλιθια spinners. Razz Razz

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2006, 12:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που ακουσα οτι προχωραει πολυ γρηγορα δεν μου αρεσε καθολου.
Αυτο που μου αρεσε και το ειδα κιολας ειναι το drift.Σε ολα τα τελευταια NFS αυτο ηταν το καλυτερο μου.

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Νοέ 2006, 23:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια χτες ενιωσα την απολυτη αποθεωση απο το παιχνιδι.
Εκει που ειχα το Supra και παλευα τις απειρες φορες να νικησω 1 Lamborghini σε Canyon Race (δηλαδη διπλη κοντρα σε βουνοπλαγιοα, που πρωτα πρεπει να μεινεις απο πισω απο τον αντιπαλο οσο πιο κοντα γινεται και τη 2η φορα να φυγεις οσο πιο μπροστα μπορεις), αλλα οτι και να εκανα στο τελος με εσκιζε η Lambo.Τοτε αποφασιζω και παιζω ασχετο αγωνα οπου με τη νικη ξεκλειδωνει το FORD GT!!! Very happy Very happy Και αυτο ήταν!
Αμεσως βαζω την κοντρα του βουνου..Ε, δε χρειαστηκε καν τις 2 φορες.Με το που ξεκιναμε με μενα απο πισω, μεσα σε 3 λεπτα ημουν οχι κολλητα απο πισω αλλα μπροστα απο τη Lambo με αποτελεσμα να χασει οριστικα ολο τον αγωνα!!
Μετα καπακι εβαλα ολα τα upgrades και εφτιαξα το απολυτο οπλο!! Cool Cool Ολα τα accel,top speed,handling στο τερμα!!!
Επαιζα το ενα canyon race μετα το αλλο και τα τελειωνα αμεσως!!
Καπως ετσι τερματισα το game..Τι και αν βγηκαν μετα για αγορα κατι Lambo,Viper κλπ...Tα ειχα σπειρει ολα!! Razz Razz

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 8 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης