PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Need For Speed... the games...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Νοέ 2006, 12:45:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fujitsu-Siemens; Razz Ένας φίλος έχει ένα F-S game-oriented laptop και του έχουν αλλάξει δύο φορές motherboard επειδή ανέβαζε υπερβολικά θερμοκρασία... τα καλοκαίρια δε μπορούσε να παίξει παιχνίδι πάνω από 2 λεπτά, γινόταν σεσουάρ το laptop και έσβηνε Rolling eyes τώρα λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι ανεβάζει αρκετά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Νοέ 2006, 12:47:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι καμμία σχέση custom είναι...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Νοέ 2006, 13:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα custom δεν εχουν και τις καλυτερες προδιαγραφες στα κουτια!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Νοέ 2006, 14:14:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απότι φάνηκε... Evil

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Νοέ 2006, 14:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασχετο με το θεμα, αλλα εχω δει κατι βασεις με ανεμιστηρα για Laptop!!! Δεν ξερω αν κανουν δουλεια ομως...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Νοέ 2006, 14:44:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω πάρει...δεν κάνει κάτι τουλάχιστον αυτή που πήρα εγώ.

έχω πάρει μία πυροστιά και το χρησιμοποιώ σαν βάση που κάθεται πάνω το laptop για να παίρνει περισσότερο αέρα...4 ανεμιστήρες και πάλι υπό πίεση 61 βαθμούς ανεβάζει. βέβαια μέχρι 75 νομίζω είναι οκ απότι είδα στο site, αλλά και πάλι καυτός ο αγέρας Evil

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Νοέ 2006, 23:23:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση,
αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα "ζορίσματος" του υπολογιστή σας?

το λέω γιατί ενώ το laptop μου είναι δυνατό (3.2 GHz, 1,5G RAM, 256Mb κάρτα γραφικών) κάπου μου ζεστάθηκε...μάλλον πρέπει να ρίξω ανάλυση Crying or Very sad

Εμενα παντως στα 1024χ768 με 2 γιγα ΡΑΜ και ολα στο Ηι φορτωνουν ολα στο πι και φι.Και το μπλουρ το φοβομουν μηπως τρωει κολληματα, αλλα τελικα ολα φορτωνουν σφαιρα.
Ρε συ τι 60 λες.Να το κοιταξεις.Πολυ ζεσταινεται το μηχανημα.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Νοέ 2006, 23:58:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

60 μεσα στο κρυο?
Το καλοκαιρι τι θερμοκρασια πιανει δηλαδη?
Θα ψηνεις κιολας.Μια χαρα PC ειναι,ψηστιερα ειναι,τι αλλο θες?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 08:09:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή τπ έψαξα ήδη αρκετά είναι λογικές οι θερμοκρασίες του, λογικές εννοώντας ότι είναι μέσα στις ανοχές που θέτει η intel.
Κι εγώ όλα τέζα τα βάζω και δεν έχει πρόβλημα!απλά ζεσταίνεται μόνιμα...
είναι θερμό σαν το κάτοχο Twisted evil [/i]

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 12:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου ρε Μητσαρα θερμε αντρα.

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 12:59:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδιά σαν συνέχεια του underground είναι...
τίποτα καινούριο... Rolling eyes

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 14:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Μην το λες... Έχω γνωστό μου με Sony laptop (νομίζω Vaio) που ζεσταίνεται μετά από μερικές ώρες Lineage και αρχίζει να κάνει διάφορα, ενώ ένας άλλος με Turbo-X 2 ετών δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:
netblaster έγραψε:

Μην το λες... Έχω γνωστό μου με Sony laptop (νομίζω Vaio) που ζεσταίνεται μετά από μερικές ώρες Lineage και αρχίζει να κάνει διάφορα, ενώ ένας άλλος με Turbo-X 2 ετών δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.

Ενταξει δεκτο... Γενικα παντως, τα επωνυμα εχουν καλυτερα κουτια!!!

Οσον αφορα τα παιχνιδια τωρα, υπαρχουν Laptops που ειναι ειδικα σχεδιασμενα για να παιζουν παιχνιδια (το "ειδικα" εκτος απο τις προδιαγραφες, αναφερεται και στο θεμα απαγωγης της θερμοτητας)!!! Θα εχετε παρατηρησει τελευταια οτι βγαινουν Laptops με 19" οθονες ( Shocked ) και το κορυφαιο που ειδα στο Media Markt με 21" οθονη ( Shocked Shocked )!!! Αυτα μονο φορητα δεν ειναι, αλλα λογω του μεγεθους δεν εχουν τοσο μεγαλα προβληματα θερμοκρασιων!!!

Τα περισσοτερα Laptops βεβαια δεν εχουν τετοιο προσανατολισμο...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:04:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
έχω πάρει...δεν κάνει κάτι τουλάχιστον αυτή που πήρα εγώ.

έχω πάρει μία πυροστιά και το χρησιμοποιώ σαν βάση που κάθεται πάνω το laptop για να παίρνει περισσότερο αέρα...4 ανεμιστήρες και πάλι υπό πίεση 61 βαθμούς ανεβάζει. βέβαια μέχρι 75 νομίζω είναι οκ απότι είδα στο site, αλλά και πάλι καυτός ο αγέρας Evil

Εάν τον έχεις ανοιχτό και κάνεις "ελαφρές" δουλειές (π.χ. απλό σερφάρισμα), τι θερμοκρασία πιάνει; Άσχετα με το αν είσαι εντός προδιαγραφών, δεν παύει να είναι μια αρκετά ψηλή θερμοκρασία, που αφενός μειώνει τη ζωή του επεξεργαστή (αλλά μάλλον δε θα προλάβεις να δεις το αποτέλεσμα, αφού σε 5-6 χρόνια πιθανότατα θα έχεις πάρει άλλο), αφεταίρου καταπονεί και τα υπόλοιπα μέρη (σκληρό δίσκο, dvd-rom drive κτλ.). Έχεις κάποιο link πρόχειρο που να λέει τα σχετικά τεχνικά χαρακτηριστικά; Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα όρια θερμοκρασίας του επεξεργαστή, ακόμη και στον ίδιο τύπο, αλλά με διαφορετικό socket (π.χ. Athlon 64 3200+ socket 754 με socket AM2).

Βέβαια, είναι laptop, που σημαίνει ότι θέλεις φορητότητα και θυσιάζεις κάποια άλλα πράγματα. Εκτός από τον πολύ περιορισμένο χώρο, έχουν και πλαστικό περίβλημα, που είναι κακός αγωγός της θερμότητας (σε σχέση με ένα μεταλλικό κουτί desktop).

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:
netblaster έγραψε:

Να η λεξη κλειδι.
Εδω βρισκετε η αιτια της ανοδου της θερμοκρασιας.
Ειναι Vaio και αυτο τα λεει ολα.
Και ρωτω.Απο ποτε η Sony εβγαζε καλους υπολογιστες για να βγαζει και τωρα?
Η Sony βγαζει τα παντα.Δεν γινετε να ειναι καλη σε ολα.
Εγω απο Laptop εμπιστευομαι HP και Toshiba.

Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:12:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Ενταξει δεκτο... Γενικα παντως, τα επωνυμα εχουν καλυτερα κουτια!!!

Συμφωνώ απόλυτα! Απλά το ανάφερα για να μη νομίζει κάποιος ότι όλα τα laptop μιας επώνυμης μάρκας είναι πάντα καλύτερα από τα "χειροποίητα" Thumb Left

Παράθεση:

...
Θα εχετε παρατηρησει τελευταια οτι βγαινουν Laptops με 19" οθονες ( Shocked ) και το κορυφαιο που ειδα στο Media Markt με 21" οθονη ( Shocked Shocked )!!! Αυτα μονο φορητα δεν ειναι, αλλα λογω του μεγεθους δεν εχουν τοσο μεγαλα προβληματα θερμοκρασιων!!!
...

Προσωπική μου άποψη είναι ότι όποιος παίρνει τέτοιο πράγμα για "φορητό", πρέπει να δει ψυχίατρο το συντομότερο Laughing
Σαν εκείνα τα "φορητά" στερεοφωνικά (σε μέγεθος οικιακού ηχοσυστήματος!) που βλέπουμε στις κωμωδίες να κουβαλάνε οι ράπερ Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:19:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εμένα turbo x είναι αυτό με την widescreen..

αυτή τη στιγμή που απλά χρησιμοποιώ internet κάποιες εφαρμογές παράλληλα όπως word excel κτλ κτλ
η θερμοκρασία είναι 42 του σκληρού και 50 της cpu
χθες ενώ έπαιζα nfs έκανα έξοδο (alt+ctrl+del) και τσέκαρα θερμοκρασία cpu και ήταν 58...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:22:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

Να η λεξη κλειδι.
Εδω βρισκετε η αιτια της ανοδου της θερμοκρασιας.
Ειναι Vaio και αυτο τα λεει ολα.

Βασικά, η λέξη-κλειδί είναι "laptop" Wink
Δεν ξέρω ακριβώς το μοντέλο, οπότε δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε με υποθέσεις. Μπορεί να πήρε κάποιο κομψό και slim, το οποίο πιθανότατα να αντιμετωπίζει μεγαλύτερα προβλήματα υπερθέρμανσης. Το πρόβλημα κυρίως έχει να κάνει με τον εγκέφαλο μερικών Laughing
Είναι σα να βάλεις δερμάτινα καθίσματα/ταπετσαρία (αν θες και θερμαινόμενα!), μπαρ, τηλεόραση κτλ. σε ένα 206 και να νομίζεις ότι έχεις λιμουζίνα Very happy

Παράθεση:

Και ρωτω.Απο ποτε η Sony εβγαζε καλους υπολογιστες για να βγαζει και τωρα?

Ε, κάποια laptop είχαν και καλά χαρακτηριστικά και καλές επιδόσεις. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Παράθεση:

Η Sony βγαζει τα παντα.Δεν γινετε να ειναι καλη σε ολα.
Εγω απο Laptop εμπιστευομαι HP και Toshiba.

Υπάρχουν και οι Asus... Wink Απλά σου εύχομαι να μη χρειαστεί να στείλεις laptop της HP για service! Θα τον πάρεις στις επόμενες εκλογές
Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 15:36:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
κι εμένα turbo x είναι αυτό με την widescreen..

αυτή τη στιγμή που απλά χρησιμοποιώ internet κάποιες εφαρμογές παράλληλα όπως word excel κτλ κτλ
η θερμοκρασία είναι 42 του σκληρού και 50 της cpu
χθες ενώ έπαιζα nfs έκανα έξοδο (alt+ctrl+del) και τσέκαρα θερμοκρασία cpu και ήταν 58...

Μπορείς να μου πεις ακριβώς το μοντέλο του επεξεργαστή σου;
Εμένα το "ψυγείο" μου είναι στους 38 στο χαλαρό του. Για ζόρια προσεχώς... Smile

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Νοέ 2006, 16:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως θα σας πω κατι πολυ σημαντικο.Τον Laptop που εχω τωρα το καλοκαιρι με 45 βαθμους εξω τον ειχα για 17 μερες συνεχεια ανοιχτο και κατεβαζε.Ο σκληρος δηλαδη δεν ειχε σταματησει καθολου.
Κι ομως οταν τον επιανα ηταν ψυγειο.
Επεισης εχω ακομα φορητο HP απο το 99 και τον εχω λυσει μονος μου.Μπορει να εχει γινει κουδουνιστρα αλλα ειναι σκυλος μαυρος καψερος.Δεν εχει παθει τιποτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 7 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης