Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούν 2004, 15:23:30 Θέμα δημοσίευσης: Κάψιμο ασφάλειας της "όπισθεν" !!! |
|
|
Αυτο το προβλημα το εχω εδω και κανα χρονο, αλλα λυση δεν μπορω να βρω!!! Το εχω παει σε τρεις ηλεκτρολογους και ολοι εκαναν απο κατι, αλλα μετα απο μια μερα παλι τα ιδια, η ασφαλεια καμμενη!!! Εχω αλλαξει δυο φορες τη βαλβιδα της οπισθεν, ενα σωρο φορες την ασφαλεια, μεχρι και μια μεγαλυτερη που εβαλε ενας "εξυπνος" ηλεκτρολογος καηκε κιαυτη!!! Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορω χωρις φως οπισθεν ( ), αφου καιγεται η ασφαλεια, πραγμα αρκετα επικινδυνο!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
action_peugeot (Τηλεμαχος) Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi
Ένταξη: 06 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 696 Τόπος: Νικαια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2004, 21:55:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΔΕΣ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΣ ΠΙΣΩ
ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2004, 22:20:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ολα τα φωτα δουλευουν κομπλε!!! Το λαμπακι της οπισθεν δεν ειναι καμμενο!!! Θα το παω σεναν ηλεκτρολογο που ειχε 205, τον οποιο μου προτεινε παιδι απο το club και βλεπουμε... 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούν 2004, 02:43:54 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κάψιμο ασφάλειας της "όπισθεν" !!! |
|
|
netblaster έγραψε: | Αυτο το προβλημα το εχω εδω και κανα χρονο, αλλα λυση δεν μπορω να βρω!!! Το εχω παει σε τρεις ηλεκτρολογους και ολοι εκαναν απο κατι, αλλα μετα απο μια μερα παλι τα ιδια, η ασφαλεια καμμενη!!! Εχω αλλαξει δυο φορες τη βαλβιδα της οπισθεν, ενα σωρο φορες την ασφαλεια, μεχρι και μια μεγαλυτερη που εβαλε ενας "εξυπνος" ηλεκτρολογος καηκε κιαυτη!!! Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορω χωρις φως οπισθεν ( ), αφου καιγεται η ασφαλεια, πραγμα αρκετα επικινδυνο!!! |
αν και δεν ειναι ειδικοτητα μου, το εχεις ψαξει για υγρασιες?δηλαδη μηπως το φαναρι ειναι ραγισμενο κτλ και αποτην υγρασια προκαλει βραχυκυκλωμα?
Παντως τα ηλεκτρολογικα ειναι μανικι γιατι μπορει οπυδηποτε να κανει καποιο σωμα βραχυκυκλωμα και θελει πολυ ψαξιμο
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 01:07:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια εχω ενα προβλημα που εχει να κανει καπως με το θεμα.Σημερα αφου ειχα ξεπαρκαρει και μπηκε η γυναικα στο αμαξι μου ειπε οτι εχει καει το δεξιο φως της οπισθεν.
Να σας πω οτι εχω βαλει τα Led Lights της FK και εχει δυο φωτα για οπισθεν.Οποτε εχω αλλα το αριστερο μονο.Δεν εψαξα να βρω τι μπορει να φταιει γιατι εβρεχε παρα πολυ και το μονο που με ενοιαζε ηταν να μπω μεσα.
Τι μπορει να φταιει?Να εχει καει η λαμπα?Τα εχω 1 χρονο και 2 μηνες φορεμενα.Για να παρω μια καινουργια λαμπα πρεπει να παω στην Peugeot?
Λογικα η λαμπα θα ειναι των ιδιων προδιαγραφων με την εργοστασιακη.
Οποιος μπορει ας μου δωσει μια απαντηση.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 02:33:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατί δεν ξεκουμπώνεις την λάμπα να δεις αν έχει καεί? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 07:33:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν πάρεις λάμπα δες εάν δουλεύει ο διακόπτης ( βαλβίδα ) τις όπισθεν που βρίσκεται επάνω στο κιβώτιο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 21:55:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η βαλβιδα που λες πρεπει να δουλευει λογικα.Γιατι το αριστερο να αναβει και το δεξι οχι?Λαμπα θα βρω στην αντιπροσωπεια ετσι?Θα παω να παρω μια.Σιγα τα λεφτα που θα κανει μια λαμπιτσα.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|