PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κάψιμο ασφάλειας της "όπισθεν" !!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούν 2004, 15:23:30    Θέμα δημοσίευσης: Κάψιμο ασφάλειας της "όπισθεν" !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το προβλημα το εχω εδω και κανα χρονο, αλλα λυση δεν μπορω να βρω!!! Το εχω παει σε τρεις ηλεκτρολογους και ολοι εκαναν απο κατι, αλλα μετα απο μια μερα παλι τα ιδια, η ασφαλεια καμμενη!!! Εχω αλλαξει δυο φορες τη βαλβιδα της οπισθεν, ενα σωρο φορες την ασφαλεια, μεχρι και μια μεγαλυτερη που εβαλε ενας "εξυπνος" ηλεκτρολογος καηκε κιαυτη!!! Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορω χωρις φως οπισθεν ( Embarassed ), αφου καιγεται η ασφαλεια, πραγμα αρκετα επικινδυνο!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2004, 21:55:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΣ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΣ ΠΙΣΩ

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2004, 22:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα τα φωτα δουλευουν κομπλε!!! Το λαμπακι της οπισθεν δεν ειναι καμμενο!!! Θα το παω σεναν ηλεκτρολογο που ειχε 205, τον οποιο μου προτεινε παιδι απο το club και βλεπουμε... Confused

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούν 2004, 02:43:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κάψιμο ασφάλειας της "όπισθεν" !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Αυτο το προβλημα το εχω εδω και κανα χρονο, αλλα λυση δεν μπορω να βρω!!! Το εχω παει σε τρεις ηλεκτρολογους και ολοι εκαναν απο κατι, αλλα μετα απο μια μερα παλι τα ιδια, η ασφαλεια καμμενη!!! Εχω αλλαξει δυο φορες τη βαλβιδα της οπισθεν, ενα σωρο φορες την ασφαλεια, μεχρι και μια μεγαλυτερη που εβαλε ενας "εξυπνος" ηλεκτρολογος καηκε κιαυτη!!! Το θεμα ειναι οτι κυκλοφορω χωρις φως οπισθεν ( Embarassed ), αφου καιγεται η ασφαλεια, πραγμα αρκετα επικινδυνο!!!

αν και δεν ειναι ειδικοτητα μου, το εχεις ψαξει για υγρασιες?δηλαδη μηπως το φαναρι ειναι ραγισμενο κτλ και αποτην υγρασια προκαλει βραχυκυκλωμα?
Παντως τα ηλεκτρολογικα ειναι μανικι γιατι μπορει οπυδηποτε να κανει καποιο σωμα βραχυκυκλωμα και θελει πολυ ψαξιμο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 01:07:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εχω ενα προβλημα που εχει να κανει καπως με το θεμα.Σημερα αφου ειχα ξεπαρκαρει και μπηκε η γυναικα στο αμαξι μου ειπε οτι εχει καει το δεξιο φως της οπισθεν.
Να σας πω οτι εχω βαλει τα Led Lights της FK και εχει δυο φωτα για οπισθεν.Οποτε εχω αλλα το αριστερο μονο.Δεν εψαξα να βρω τι μπορει να φταιει γιατι εβρεχε παρα πολυ και το μονο που με ενοιαζε ηταν να μπω μεσα.
Τι μπορει να φταιει?Να εχει καει η λαμπα?Τα εχω 1 χρονο και 2 μηνες φορεμενα.Για να παρω μια καινουργια λαμπα πρεπει να παω στην Peugeot?
Λογικα η λαμπα θα ειναι των ιδιων προδιαγραφων με την εργοστασιακη.
Οποιος μπορει ας μου δωσει μια απαντηση.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 02:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί δεν ξεκουμπώνεις την λάμπα να δεις αν έχει καεί?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 07:33:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν πάρεις λάμπα δες εάν δουλεύει ο διακόπτης ( βαλβίδα ) τις όπισθεν που βρίσκεται επάνω στο κιβώτιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 21:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η βαλβιδα που λες πρεπει να δουλευει λογικα.Γιατι το αριστερο να αναβει και το δεξι οχι?Λαμπα θα βρω στην αντιπροσωπεια ετσι?Θα παω να παρω μια.Σιγα τα λεφτα που θα κανει μια λαμπιτσα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης