PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νεο Golf, 5ης γενιας...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 08:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε λίγο και 1,2 TFSI ....με 120 άλογα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MaMaKiaS (spiros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

Ένταξη: 12 Σεπ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 00:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα έχω να πω με φιλτρο προγραμμα εξατμιση τουρμπιζει και στριβει μονο του δεξια!!το ειδα κι τρελαθηκα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 00:37:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Torque Steer αγαπητέ...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 01:40:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MaMaKiaS έγραψε:
Ένα έχω να πω με φιλτρο προγραμμα εξατμιση τουρμπιζει και στριβει μονο του δεξια!!το ειδα κι τρελαθηκα

δηλαδή για να στρίβει και αριστερά τι μετατροπές χρειάζεται??? Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 09:04:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MaMaKiaS έγραψε:

Μιλάς για 260-270 άλογα τώρα.. Γιατί με ΦΠΕ τόσα φτάνει. Λογικό είναι λοιπόν χωρίς ESP αναμμένο και σε εναν όχι 100% ίσιο δρόμο το αμάξι να φεύγει πρός μια μεριά. Μέχρι εκεί όμως όχι οτι και στρίβει μόνο του.. Σιγά μην παρκάρει κιόλας Shocked

Laughing Laughing

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 12:29:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον να πω κα ιεγω την εμπειρια μου...φετος φιλοξενησα στο χωριο μ στη ναξο(για καλη μ τυχη Twisted evil )ενα φιλο με golf gti...το παληκαρι ειναι καπου στα 260 αλογα εχοντας βαλει προγραμμα και ελευθερο φιλτρο...μια μερα ''εκανα το λαθος'' να το δοκιμασω..μιλαμε το αμαξι ΄΄φυσαγε''..απιστευτη αισθηση και απιστευτο γκαζι...να φανταστειτε καναμε τριπλη προσπεραση και ητανε σαν να προσπερνουσε το cc μ παπακι...τοσο ευκολα...με λιγα λογια απλα απιστευτο.. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Σεπ 2006, 21:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

260 άλογα?

πφφφ... Αν δεν είναι από 500 και πάνω όλα τα πυραυλοκίνητα του VAG δεν λέει... Cool

Όσον αφορά φίλε vio, ψάξε λίιιγο για το Torque Steer και θα δεις γιατί στρίβει μόνο του... και από την μία πλευρά μόνο μάλιστα... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Σεπ 2006, 07:40:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
260 άλογα?

πφφφ... Αν δεν είναι από 500 και πάνω όλα τα πυραυλοκίνητα του VAG δεν λέει... Cool

Όσον αφορά φίλε vio, ψάξε λίιιγο για το Torque Steer και θα δεις γιατί στρίβει μόνο του... και από την μία πλευρά μόνο μάλιστα... Wink

Τα τελευταία Group Vag πρέπει να σου πώ οτι έχουν το λεγόμενο Electronic Differential Lock (EDL). Ψάξτο λίγο και εσύ και μετά το ξανασυζητάμε ευχαρίστως Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Οκτ 2006, 15:57:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vio έγραψε:
Steve έγραψε:
260 άλογα?

Τα τελευταία Group Vag πρέπει να σου πώ οτι έχουν το λεγόμενο Electronic Differential Lock (EDL). Ψάξτο λίγο και εσύ και μετά το ξανασυζητάμε ευχαρίστως Wink

Ψάξε λίγο περισσότερο το EDL και τότε θα σου λυθεί η απορία για να μην τα ξανασυζητάμε ευχαρίστως Wink

Όπως και να έχει, από differentials νομίζω πως είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που μπορούν να μιλήσουν, σε αντίθεση με εσένα Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2006, 20:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουμε και λεμε...
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?news_data_id=54472&news_category_id=&category_id=72
(για τον Σταυρουλη Laughing Laughing Laughing )
και http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?news_data_id=54598&category_id=72 (για τον Μανθουκο αφου βγει με το καλο... Cool )
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 00:37:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός δίλιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας της VW βελτιωμένος όμως σε συνεργασία με την APR και την απόδοσή του να αγγίζει τους 375 ίππους, ικανούς να επιταχύνουν το αμάξωμα από τα 0-100 σε 4,8 δλ

Την ξερετε την APR ετσι?Αν οχι ειναι η εταιρια που εφτιαξε το Evo του Tokyo Drift.Επισης εχει φτιαξει ενα MR2 και ενα Celica.Ολα ειναι στο κοκκινο οπως και το Evo της ταινιας.Τα 375 αλογα ειναι πραγματικα παρα πολυ ωραιο νουμερο.Μονο που το λεω τρελενομαι.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 09:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι μπλοκέ διαβάζω κάτι διαχύτες και τουρμπομαγειρέματα και μου ανεβαίνει η πίεση Shocked

Ένα μαύρο παρακαλώ με μπλοκέ Cool

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 10:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Εχουμε και λεμε...
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?news_data_id=54472&news_category_id=&category_id=72
και http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?news_data_id=54598&category_id=72 (για τον Μανθουκο αφου βγει με το καλο... Cool )

Εκείνο το μαύρο, αφήστε το καμιά 100αριά μέτρα μπροστά μου, μην ξενερώσει με το κούμπωμα της 2ας Cool

Εκείνο το άσπρο... Ε, μην γίνει μαύρο και από την ντροπή του και αυτό Laughing

Μάθαμε τώρα όλοι και βάζουμε Quaife... Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 10:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις σκεφτεί ότι πας χαμένος ? ? ? Laughing

Θέλω ένα και ένα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την COOL ALEXIS στις Παρ 10 Νοέ 2006, 10:37:01, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 10:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ψάξε λίγο περισσότερο το EDL και τότε θα σου λυθεί η απορία για να μην τα ξανασυζητάμε ευχαρίστως Wink

Όπως και να έχει, από differentials νομίζω πως είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που μπορούν να μιλήσουν, σε αντίθεση με εσένα Smile

Αν και το στυλάκι σου δεν μου αρέσει καθόλου πρέπει να σου πώ οτι με ESP ενεργοποιημένο (άρα και το EDL) το αμάξι ΔΕΝ εμφανίζει torgue steering. Απο εκεί και πέρα δεν το παίζω κάτι (σε αντίθεση με εσένα)...

...Τι να πώ... χαλασμένα είναι Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 10:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Έχεις σκεφτεί ότι πας χαμένος... Laughing

Ε, τί να σου πώ...

Φάε μια πάστα! Silly

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 13:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vio έγραψε:
Steve έγραψε:

Αν και το στυλάκι σου δεν μου αρέσει καθόλου πρέπει να σου πώ οτι με ESP ενεργοποιημένο (άρα και το EDL) το αμάξι ΔΕΝ εμφανίζει torgue steering. Απο εκεί και πέρα δεν το παίζω κάτι (σε αντίθεση με εσένα)...

...Τι να πώ... χαλασμένα είναι Laughing

Κιαλλος Stevoπληκτος.
Εμενα στο μαυρο κατι μου λεει οτι εχουν φορεσει ζαντες απο Ferrari Enzo.Η κοκκινη λωριδα αυτο διχνει.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 13:13:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Εχουμε και λεμε...

Μάλιστα...
Πολύ όμορφος συνδιασμός , ΜΑΥΡΟΥ χρώματος , μέσα ,έξω , ζάντες , bucket...κτλ..κτλ...

Αλλά απο αμάξωμα ....Golf....όχι αυτοκίνητο.... Puke left Puke left
Άρα όσα άλογα και καλούδια να έχει....θα παραμείνει Golf.... Wink Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 13:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαύρη Μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν το αυτοκίνητο του Batman Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 13:51:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Μαύρη Μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν το αυτοκίνητο του Batman Wink

Πέστους τα βρε Αλέξη! Cool

Τίποτα για μας δεν έχει σε Μπλε Ρεσιφοαπόχρωση???? Laughing

Άντε με τα Μαύρα σας και τα Λευκά σας! Puke right

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης