PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot - Citroen: SUV με την Mitsubishi - (νέο 4007)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 23:15:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο θα ειναι για τα σαββατοκυριακα.Off Road περιπετειες για να γουσταρουμε και λιγο.Αν και το περιμενα πιο ομορφο.Ακομα βεβαια μιλαμε για φωτοσοπιες και οχι καμια πραγματικη.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 10:07:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι λίγο τρισάθλιο μήπως Question

Από πίσω είναι σαν Κορεάτικο Sad

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 11:01:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Είναι λίγο τρισάθλιο μήπως Question

Από πίσω είναι σαν Κορεάτικο Sad

To πιο ανησυχητικό είναι αυτό!!!!: ".........σε συνεργασία φυσικά με την Mitsubishi" Puke right Puke right Puke right Puke right

www.mitsubishisucks.com

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 11:25:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λετε για να μην προσβαλουν τους Ιαπωνες συνεργατες να το εκαναν να μοιζει με Γιαπωνεζακι?
Η αληθεια ειναι οτι περιμενα να δω κατι με πιο ωραιες γωνιες και οχι αυτο που ειναι σαν κουτι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 12:38:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά αυτές οι φωτό δεν παίζουν με την καμία.

http://www.worldcarfans.com/spyphotos/6060203.003/6060203.003.1M.jpg

http://spanish.autoblog.com/images/2006/02/42_43df95e669f26.jpg

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 12:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...τα δέοντα...
εκ της MOD Team
MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 20:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: νέο πεζώ 4007 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
ο τίτλος τα λέει όλα !!!

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=105&document_id=50627

εμένα μου αρέσει πάντως.... Wink

Δεν ειναι απλα φωτογραφιες του 4007!!! Αυτες ειναι οι τελικες, επισημες φωτογραφιες!!!

Eπισημες φωτο 4007 και Citroen C-Crosser...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 23:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απορω γιατι πληρωνουν σχεδιαστες.
Τοσα SUV υπαρχουν στην αγορα.Δεν πηραν καμια ιδεα πριν σχεδιασουν?

Επιστροφή στην κορυφή
307aris (Vangelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάϊ 2006
Τόπος: ATHINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Οκτ 2006, 16:59:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: νέο πεζώ 4007 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To Citroen συμπαθητικό, αλλά από την Peugeot περίμενα κάτι πολύ καλό σχεδιαστικά... κρίμα!

netblaster έγραψε:

Δεν ειναι απλα φωτογραφιες του 4007!!! Αυτες ειναι οι τελικες, επισημες φωτογραφιες!!!

Eπισημες φωτο 4007 και Citroen C-Crosser...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Οκτ 2006, 18:46:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Παρουσίαση απο το autotriti.gr

SUV από Citroen & Peugeot
Σε νέα χωράφια ετοιμάζεται να εισέλθει ο PSA Peugeot Citroen. O Γαλλικός όμιλος έχει "στα σκαριά" ένα όχημα ελεύθερου χρόνου (SUV), το οποίο φυσικά θα διατίθεται με τα σήματα και των δύο εταιρειών που τον απαρτίζουν.

Κοιταξτε να δειτε τι κουκλα φαινετε σε αυτην την φωτο.Δεν μπορουσαν να κανουν ετσι τον μποστινο προφυλακτηρα?

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Οκτ 2006, 22:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχει πλέον και στο γαλικό site της εταιρείας !! Laughing

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2006, 06:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο το site της Lion...:

PEUGEOT 4007

Peugeot 4007, ένα νέο πεδίο αυτοκινητιστικής απόλαυσης

Η Peugeot κάνει την είσοδό της στην κατηγορία των αυτοκινήτων 4x4 τύπου SUV (Sport Utility Vehicle), με ένα νέο μοντέλο μήκους 4,64 m με κινητήρα HDi – FAP.

Η ονομασία του «4007» έχει ένα διπλό μηδέν, που σημαίνει την άφιξη ενός νέου σχεδίου επέκτασης της κλασσικής γκάμας της Peugeot. Το «4» εκφράζει τις διαστάσεις του και το «7» διευκρινίζει τη γενιά του.

Καρπός της συνεργασίας μεταξύ της Mitsubishi Motors Corporation και της PSA Peugeot-Citroλn, αυτό το νέο 4X4 HDi – FAP, θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2007.

4007 : Η σφραγίδα της Peugeot στον κόσμο των 4x4

Το 4007 είναι πιστό στις αξίες της Peugeot : δυναμισμός, αισθητική και καινοτομία.

Σχεδιασμένο στο Κέντρο Σχεδιασμού της Peugeot, το 4007 έχει εμπρός όψη αγωνιστική και αιλουροειδής, με μεγάλους προβολείς και εντυπωσιακή μετώπη, που σηματοδοτούν με την πρώτη ματιά ότι ανήκει στην Peugeot.

Tα κάθετα διαχωριστικά χρωμίου που δομούν τη μεγάλη εισαγωγή αέρα, ενισχύουν την κομψότητα και την φυσική ευγένεια του αυτοκινήτου.

Πλαισιώνοντας την εισαγωγή του αέρα, στο κάτω μέρος του καπώ, οι προβολείς ομίχλης με περιθώριο χρωμίου, προβάλλουν τον δυναμισμό. Η αεροδυναμική γραμμή της οροφής υπογραμμίζει ένα επιμηκυμένο προφίλ, που δίνει στο πίσω μέρος ένα σύγχρονο ύφος. Αυτό τονίζεται από ένα κομμάτι αλουμινίου με πρωτότυπο σχεδιασμό, και υπογραμμίζει τα κόκκινα διαφανή φώτα, που κάνουν προφανή την παρουσία του επιχρωμιωμένου εμβλήματος της Peugeot, που βρίσκεται πάνω από το χώρο της πινακίδας.

Το μεγάλο μέγεθος των θόλων των τροχών και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος δίνουν στο 4007 την αίσθηση ενός μεγάλου οχήματος, και υπόσχονται ένα αυτοκίνητο αφιερωμένο στους λάτρεις της οδήγησης, όποιος και αν είναι ο δρόμος ή το μονοπάτι που ακολουθείται.

Στο εσωτερικό του 4007 έχει επίσης δοθεί ιδιαίτερη προσοχή από τους σχεδιαστές της Peugeot. Με δυναμική και λειτουργική εμφάνιση, προτείνονται πολυάριθμες ρυθμίσεις και αποθηκευτικοί χώροι.

Η επιλογή του υλικού του ταμπλώ όπως και τα υλικά των επενδύσεων έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού κοινού.

Η Peugeot δίνει στο SUV την καλύτερη τεχνολογία Diesel HDi – FAP

Πάντα με ενδιαφέρον για το περιβάλλον, η Peugeot έχει εξοπλίσει το 4007 με φίλτρο σωματιδίων (FAP) στον τελευταίο κινητήρα diesel 2,2l HDi.
Αυτός ο κινητήρας diesel με σύστημα άμεσου ψεκασμού common rail με κυβισμό 2,2l είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον Όμιλο Ford. Αναπτύσσει ισχύ 115 kW (156 ch CEE), αυξημένη ροπή 380 Nm και μπορεί να λειτουργήσει με 30% βιοκαυσίμου. Ευνοώντας την απόλαυση και την ευελιξία χρήσης, αυτός ο κινητήρας επιδεικνύει μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων, ανάμεσα στους καλύτερους της κατηγορίας.
Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό 6 σχέσεων, με ιδιαίτερη κλιμάκωση στις σχέσεις, για να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα χαρακτηριστικά αυτής της νέας έκδοσης του κινητήρα HDi.

Σύστημα αναρτήσεων ειδικά σχεδιασμένο

Η ηλεκτρονική διαχείριση των τεσσάρων κινητήριων τροχών υποστηρίζεται από τις αναρτήσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες, για αυτό το όχημα.

Τα δομικά στοιχεία, όπως το σύστημα διεύθυνσης, ο πίσω άξονας, οι αναρτήσεις, το σύστημα πέδησης και τα ελαστικά, έχουν προσαρμοστεί για την μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Όπως σε όλα τα Peugeot, η οδική συμπεριφορά του 4007 εμφανίζεται ταυτόχρονα δυναμική και σίγουρη.

4007 : Η επέκταση της γκάμας Peugeot

Με αυτήν την νέα προσφορά, η Peugeot ακολουθεί τη στρατηγική της επέκτασης της εμπορικής της γκάμας απαντώντας στις ολοένα διαφοροποιημένες απαιτήσεις των πελατών.

Το 4007 κάνει πράξη όλες τις αξίες της Peugeot σε μία κατηγορία με συνεχή αύξηση τα τελευταία χρόνια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2006, 16:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ωραιο το κειμενο.Με εντυπωσιασε η ροπη του.
Μακαρι να ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα.
Εχω μια απορια βεβαια απο ολο το κειμενο.Ο κινητηρας FAP τι ακριβως ειναι?
Δεν το πολυ επιασα.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2006, 17:22:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το FAP ειναι το φιλτρο κατακρατησης σωματιδιων που εχουν μερικα καλα ντιζελ!!!

Το αναφερει και στο κειμενο, αν δεν το προσεξες!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2006, 17:40:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε το προσεξα.
Δεν αναφερει ομως οτι ειναι στο φιλτρο αερα.Εκει με μπερδεψε.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2006, 21:12:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Βρε το προσεξα.
Δεν αναφερει ομως οτι ειναι στο φιλτρο αερα.Εκει με μπερδεψε.

Δεν ειναι στο φιλτρο αερα!!!

Ειναι στο συστημα εξατμισης, αν δεν κανω λαθος, και κατακρατει καποια επιβλαβη για το περιβαλλον σωματιδια απο την καυση του diesel!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 00:15:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ μην δαγνωνετε.
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
manolis (Μανώλης)
Μέλος
Μέλος

306 gti-6 octavia rs

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 18:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4007
Arrow http://www.peugeot.com/produits/modeles/4007/fr/default.htm

www.aokritis.gr
www.soaave.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 21:57:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παραμενει λιγο τρισαθλιο απο μπροστα.

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 22:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Παραμενει λιγο τρισαθλιο απο μπροστα.

Όντως! Puke right

Μοιάζει λίγο με Audi Q7 που βγάζει γλώσσα! Laughing Laughing Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης