PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 2,0lt GTI/GT vs...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 16:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 Gti έγραψε:
Gia mama milame panta....etsi?

Εχεις πετυχει πολλα μαμα 1.3? Rolling eyes
Για ποιο λογο αναφερεσαι σε μαμα? Rolling eyes

Και ναι πιστευω σε ακραια συνθηκη ενα 1.3 μαμα μπορει να παει ισα με 206 gti

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 16:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια η τιμη καθορίζεται ΚΥΡΙΩΣ απο την ποιότητα και την φυση των υλικών που χρησιμοποιούνται σε ένα όχημα.
Τι συγκριση εχει μια slk με ενα πεζο!!! ΕΛΕΟΣ!
Δειτε το εσωτερικο την αναδιπλούμενη μεταλλικη οροφη..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΣΤΑ ΨΑΛΗΔΙΑ!!!!!!! τι λεμε τωρα!!!
Αλλα και απο επιδόσεις για βασικο μοντέλο δεν παει άσχημα...
μετα τα 160χλμ το μαμα gti θα μείνει πισω...(προσωπικη αποψη)...

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 16:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bob έγραψε:
206 Gti έγραψε:
Gia mama milame panta....etsi?

Εχεις πετυχει πολλα μαμα 1.3? Rolling eyes
Για ποιο λογο αναφερεσαι σε μαμα? Rolling eyes

Και ναι πιστευω σε ακραια συνθηκη ενα 1.3 μαμα μπορει να παει ισα με 206 gti

Λιγο δυσκολο αυτο ρε συ Γιαννη.... Ε?
Τι εννοείς ακραια συνθηκη?

Επιστροφή στην κορυφή
206 Gti (Παντελης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0(16V) RC(2005)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 16:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bob έγραψε:

Δεν εχω καταλαβει...
εσυ κολλας στην τιμη ή στο λουκ?? Confused Δηλαδη με τη λογικη σου ποσο θα επρπε να κοστιζει μια slk??20.000 ευρω? Ε και η slk 55 amg ειναι ιδια εξωτερικα με την 200...τι παει να πει αυτο, δεν καταλαβαινω τη λογικη σου πραγματικα!
Το οτι το gti μοιαζει οπως λες με 1.100 ποιος φταιει για αυτο?
Προσωπικα δεν το θεωρω στα "υπερ" αυτο...(το μονο που ξεχωριζε μακραν απο τις αλλες εκδοσεις ηταν το rallye που δεν ειχε καμια σχεση με τα απλα...)
Με την ιδια λογικη και γω μπορω να σε κοροιδευω και να λεω κοιτα η μαλ***α που εχει 20.000ευρω και μοιαζει με 1.100... Shocked

Οσο για το 1.3..
Εσυ ειπες για slk οτι εχει τοσα λεφτα και δεν παει βημα..(αρα κολλας στο λεφτα/επιδοση ουσιαστικα!)
Σε πληροφορω οτι ενα 1.3 με κοστος που συνολικα θα ειναι το μισο απο το δικο σου σε κανει να γελας απο αμηχανια Laughing (και θα μου πεις οτι και το 206 γινεται τουμπανο...ναι αλλα ο εκκ/ρος για το 1.3 εχει 200 ευρω που στο αλλο ουτε φιλτρο δε βαζεις με τοσα...)
και το αστειο ειναι να ειναι το 1.3 και σαν 1.100 εξωτερικα Rotfl

Loipon gia na su xekathariso gt esi edo pera to pas se prosopiko epipedo k den xreiazetai gt VRISKESAI SE FORUM an to ksexases...

1. H slk 55 amg DEN moiazei exoterika me tin 200ara
2. To theoro asteio na les oti 106 1.3 paei isa me 206 2.0
3. Kollao sto oti polles fores mu kollane diafores slk k sto telos kataligun na lene "bravo k dn tu to xa..ena aplo 206"TIPOTA PARAPANO,TIPOTA PARAKATO..allo aytokinito to ena allo to allo
4. Apo oti vlepo k stin photo su exeis k si mia mercedes!!mipos se exei perasei kanena 206 Gti k se petixa se evaisthito simeio Question Question Question Ha Ha
5. Kai den eipa pote oti den paei vima h slk..monos su ta les ayta.Simfono me ton red206rc oti sta polla xlm tha meinei piso..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 16:54:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν 8-9χρονια...στα νοτια της αθηνας

φιλος με ουνο τουρμο 220αλογα.... ειμαστε εμεις και οι κοπελα του μεσα.

πετυχαινουμε μια bmw e36 m3 Με τα 286 αλογα. της τραβαμε ενα τσαι αστα να πανε. επομενο φαναρι το ιδιο... ο τυπος ειχε ψαρωσει ασχημα και εμεις να χοροπηδαμε σα χαζα απο τη χαρα μας...

και ξαφνικα γυριζει η κοπελα του και μας λεει.

-ενταξει αλλα εσυ εχεις ουνο και αυτος bmw ...

ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. γυρισαμε σπιτια μας χωρις να ανταλλαξουμε αλλη κουβεντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 16:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ha Ha Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Worthy Worthy Worthy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206 Gti (Παντελης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0(16V) RC(2005)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 16:58:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 17:10:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 Gti έγραψε:

Loipon gia na su xekathariso gt esi edo pera to pas se prosopiko epipedo k den xreiazetai gt VRISKESAI SE FORUM an to ksexases...

1. H slk 55 amg DEN moiazei exoterika me tin 200ara
2. To theoro asteio na les oti 106 1.3 paei isa me 206 2.0
3. Kollao sto oti polles fores mu kollane diafores slk k sto telos kataligun na lene "bravo k dn tu to xa..ena aplo 206"TIPOTA PARAPANO,TIPOTA PARAKATO..allo aytokinito to ena allo to allo
4. Apo oti vlepo k stin photo su exeis k si mia mercedes!!mipos se exei perasei kanena 206 Gti k se petixa se evaisthito simeio Question Question Question Ha Ha
5. Kai den eipa pote oti den paei vima h slk..monos su ta les ayta.Simfono me ton red206rc oti sta polla xlm tha meinei piso..

Mα απο τη στιγμη που εσυ ανοιγεις ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα εννοειται οτι σου απανταω προσωπικα!Τι θα απανταγα στον λευτερη πχ? Rolling eyes
Απλα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο σου..
θα σου απαντησω με τη σειρα!

1.ειναι ακριβως ιδια, με μονη διαφορα τα φρενα, το οτι η amg το γραφει πισω και τις ζαντες...
2.καλα θεωρησε το οσο αστειο θελεις...(εχεις ανοιξει ποτε με 1.3?)
3.ε τοτε ας προσεχαν οι κατοχοι μερσεντες να μην εκαναν μαγκιες!Προβλημα τους...οχι προβλημα της slk...
4.δεν ειναι δικια μου ειναι του πατερα μου.Εγω οδηγαω 1.3 rallye οποτε τα ξερω απο πρωτο χερι και τα δυο!206 gti δυσκολα με περναει με το 1.3, ποσο δε με το αλλο Laughing (εγω δεν τρωω τετοια κολληματα αλλωστε!)
5.(μπορει να ηταν σποντα στο οτι δεν παει βημα ΚΑΙ το gti Rotfl να κανουμε και λιγο χουμορ βρε αδελφε...)

υγ πριν λιγο καιρο ειχα πετυχει μια slk 200 (εγω με τη μερσ) και ο τυπος με μια μεσα και εκανε ολο κουνηματα, μεχρι που ανοιξαμε και ...αφηνα γκαζι στα πολλα...με τα πολλα στο επομενο φαναρι περασε με κοκκινο και ποτε δεν καταλαβα το γιατι Ha Ha

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 17:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε βοβ απο ποτε το δικο σου ειναι 1.3 μαμα???

μαμα 1.3 106 με μαμα 206 2.0 λεει το παιδι...και εκει σου χαριζω το πεζο μου αν το περασεις το διλιτρο...

και μη μου πεις οτι δεν υπαρχει μαμα 1.3... γιατι καπου εκει θα σου σκασει και αλλος με κανα κομπρεσορατο 206 διλιτρο 200 και αλογα και μετα θα σου λεει μα δεν υπαρχει κομπρεσορατο 206 στην ελλαδα Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 17:27:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

μαμα 1.3 106 με μαμα 206 2.0 λεει το παιδι...και εκει σου χαριζω το πεζο μου αν το περασεις το διλιτρο...

και μη μου πεις οτι δεν υπαρχει μαμα 1.3... γιατι καπου εκει θα σου σκασει και αλλος με κανα κομπρεσορατο 206 διλιτρο 200 και αλογα και μετα θα σου λεει μα δεν υπαρχει κομπρεσορατο 206 στην ελλαδα Exclamation

Κατσε δεν προλαβα να απαντησω.. Razz

Να καθησω να στο αναλυσω...
Θα στο πω αλλιως...
Σε εκκινηση σε ενα σημειο της βουλιαγμενης ανοιξαμε με το rc του Δημητρη (ας το επαληθευσει..) με αποτελσμα μεχρι τα 70 να ειμαι μισο αμαξι μπροστα..(οκ μπορει να γλυστραγε το 206 μπορει δεν ξερω τι, αλλα ουτε γω φοραγα ημισλικ...)
Ο δημητρης κανει ΤΑΠΑ αλλαγες (σε αντιθεση με μενα που κανω ασφαλως γρηγορα, ο δημητρης κανει 1η σε 2η σε 0.3 περιπου ενω εγω σε 0.6 περιπου..) ..αν ηταν αλλος οδηγος η διαφορα θα ειχε κρατηθει υπερ μου μεχρι τα 80+
ΜΗΝ ξεχναμε μιλαμε για RC και για οχι μαμα 1.3

Αν ο οδηγος του 106 ειναι 60 κιλα ενω του αλλου 120
αν ο ενας κανει αλλγες σε 0.3 και ο αλλος σε 0,7+ (μην πεις ειναι μεγαλο νουμερο μιας και εχουμε μετρησει και αλλαγη σε 1 sec)
αν το 106 εχει λιγο καλυτερα λαστιχα
τοτε ετοιμασου να μου χαρησεις το αμαξι σου Rotfl (οκ δεν ειπαμε μεχρι τελικες θα ειναι μπροστα το 106...μη το χεσουμε το θεμα...μιλαω για 400αρι πχ)

Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 17:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
πριν 8-9χρονια...στα νοτια της αθηνας

φιλος με ουνο τουρμο 220αλογα.... ειμαστε εμεις και οι κοπελα του μεσα.

πετυχαινουμε μια bmw e36 m3 Με τα 286 αλογα. της τραβαμε ενα τσαι αστα να πανε. επομενο φαναρι το ιδιο... ο τυπος ειχε ψαρωσει ασχημα και εμεις να χοροπηδαμε σα χαζα απο τη χαρα μας...

και ξαφνικα γυριζει η κοπελα του και μας λεει.

-ενταξει αλλα εσυ εχεις ουνο και αυτος bmw ...

ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. γυρισαμε σπιτια μας χωρις να ανταλλαξουμε αλλη κουβεντα.

Rotfl Rotfl Rotfl

Στις γυναικες δεν αρεσουν τα αλογα (κοινως τα ζωα...)
αλλα τα γραμματα (bmw) Rotfl

Παράθεση:

Evil Evil Evil ποιος διαδιδει κατι αντιθετο! Evil Evil Evil Whip

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 18:20:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

και μαμά (και μπαμπάς Laughing )1,3 106 (αν δεν είναι γδυμένο...)
δεν περνάει 2lt 206 με την καμία...

άντε το 13άρι να ξεκολλήσει στην 1η λόγω μικρότερου βάρους (αδράνεια) και μικρότερης ισχύος (βοηθάει στο να μην σπινιάρει)... αλλά από μέση/τελειώματα 2άς θα μείνει πίσω. Wink

το 13"άρακι" του bob δεν ανοίκει στην παραπάνω κατηγορία όμως... Laughing Laughing

Επίσης από στάση το RC ξεκολλάει από το απλό 2lt 206 στα τελειώματα 1ης λόγω ψιλότερου κόφτη και (καταλάθος...) +40 αλόγων...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 20:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
volvos έγραψε:

άντε το 13άρι να ξεκολλήσει στην 1η λόγω μικρότερου βάρους (αδράνεια) και μικρότερης ισχύος (βοηθάει στο να μην σπινιάρει)... αλλά από μέση/τελειώματα 2άς θα μείνει πίσω. Wink

το 13"άρακι" του bob δεν ανοίκει στην παραπάνω κατηγορία όμως... Laughing Laughing

Επίσης από στάση το RC ξεκολλάει από το απλό 2lt 206 στα τελειώματα 1ης λόγω ψιλότερου κόφτη και (καταλάθος...) +40 αλόγων...

Σκεψου μανθο οτι εμενα ειναι μεν αλαφρωμενο ΑΛΛΑ ειναι 5 κιλα πιο βαρυ απο εργοστασικαο 1.3 Wink (αρα δε θεωρουμαι ελαφρωμενος)

Κατσε να σας βρω ενα καλο μαμα 1.3 που ξερω να παμε και σε ασφαλτο μετρια να ΜΗΝ οδγαει ο μανθος που κανει προσεκτικες αλλαγες και τα λεμε Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 21:02:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια!! Ανοιγματα!! Η ώρα του παιδιού!!!!!
Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 21:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοντράκηδες...
χαχαχαχαχαχα
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 21:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bob έγραψε:
MEMsound έγραψε:
volvos έγραψε:

Σκεψου μανθο οτι εμενα ειναι μεν αλαφρωμενο ΑΛΛΑ ειναι 5 κιλα πιο βαρυ απο εργοστασικαο 1.3 Wink (αρα δε θεωρουμαι ελαφρωμενος)

Κατσε να σας βρω ενα καλο μαμα 1.3 που ξερω να παμε και σε ασφαλτο μετρια να ΜΗΝ οδγαει ο μανθος που κανει προσεκτικες αλλαγες και τα λεμε Laughing

παντως του Γιωργου που ειναι απλα ελαφρωμενο και δεν εχει ουτε ψαγμενη εξατμιση ουτε προγραμμα οπως του Γιαννη πηγαινε παρεα με τον Μανθο που εχει τελικο βαρελακι πυργολεβιε και 195 λαστιχο.
Αρα η καροτσα το Γιωργου με το μοτερ του Γιαννη μπορει να παρει πατροναρισμα απο τη lipton. Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 21:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Akυρο,ουσιαστικα σκ@τ@ ελαφρωμενο ειναι του Γιωργου αφου εχει κειτζ & 15αρες.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 21:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ναι ναι ...
και είναι τελείως μαμά... Ν1...
αα και το δικό μου ήταν εκείνη την στιγμή +100 κιλά (με διάφορη σαβούρα μέσα...)

οπότε άστο μην συγκρίνεις Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 21:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ναι ναι ναι ...
και είναι τελείως μαμά... Ν1...
αα και το δικό μου ήταν εκείνη την στιγμή +100 κιλά (με διάφορη σαβούρα μέσα...)

οπότε άστο μην συγκρίνεις Wink

Τα Ν1 εχουν φιλτρο προγραμμα και εξατμιση.Εσυ δεν εχεις προγραμμα αλλα εχεις πυργολεβιε και σιγουρα εκανες καλυτερες αλλαγες απο τον γιωργο.Τα +100 κιλα σαβουρας που λες ειναι οι 15αρες και το κειτζ του γιωργου.
Τελος αν παμε και σε βαρος 0δηγου,εσυ εισαι 75 κατι κιλα και ο γιωργος 90 κατι.

Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 23:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Akυρο,ουσιαστικα σκ@τ@ ελαφρωμενο ειναι του Γιωργου αφου εχει κειτζ & 15αρες.

Ρε συ του γιωργου παιζει κοντα στα 750 max 760 κιλα Wink
Σκεψου οτι ενα 1.3 χωρις cage με 14αρες ειναι κοντα στα 720 κιλα...
(εμενα ειναι 820)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης