PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Quick Shift

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206 Gti (Παντελης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0(16V) RC(2005)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 05:45:14    Θέμα δημοσίευσης: Quick Shift Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mipos xerei kapoios ean iparxei quick shift gia 206 dilitro??exei dokimasei kanenas sto aytokinito tu?efxaristo
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 11:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντελή καλώς ήρθες, ξέρω σίγουρα κάποιοι απο το club σε συνεργασία με κάποιο μηχανουργείο έχουν φτιάξει χειροποίητο πυργολεβιέ σε πολύ καλή τιμή για τα επίσημα μέλη (Ίσως ο Μάνθος (MEMSound μπορέσει να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες Very happy ). Πέρα απο αυτό υπάρχουν universal aftermarket quick shifts.

Arrow Δες εδώ http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4755&highlight=quick+shift
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 21:17:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες εδώ Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=7130&postdays=0&postorder=asc&start=0
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με τoν Memsound ( Μάνθος ).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 21:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δες εδώ Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=7130&postdays=0&postorder=asc&start=0
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με τον Memsound ( Μάνθος ).

οι τονοι σε μαραναν παιδακι μου.......εκτος αν ξερεις κατι παραπανω Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 21:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποιόν? Question
Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 22:14:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια κάτι, άλλο πυργολεβιές που προανέφερα και άλλο quick shift Very happy . Ο πυργολεβιές είναι quick shift αλλά το quick shift δεν συνεπάγεται την διαφορετική μορφολογική σχεδίαση του μοχλού ταχυτήτων! Αν γίνομαι κατανοητός...

Arrow Τώρα έχω την εντύπωση πως ήταν να γίνει ή έγινε κάποιο group buy απο το κλάμπ μας για πυργολεβιέδες... Θα μπορούσαν ίσως οι αρμόδιοι να μας ενημερώσουν και μας τι έγινε, να ποστάρουν καποια φωτο και να μας πουν εντυπώσεις και χαρακτηριστικά γιατί το θέμα μ'ενδιαφέρει κι εμένα.

Arrow Ορίστε ενα DIY για quick shift http://206gti.net/quickshift/ κι εδώ κάποιες φωτο για την εγκατάσταση αλλά και την λειτουργία του
http://206gti.net/griff-qs-install/

Μπορεί κάποιος απο εδώ να το υλοποιήσει? διατίθεμαι να βοηθήσω!

Arrow Μια άλλη περιπτωση είναι αλλαγή στα ντιζάκια που δεν κοστίζει πολύ αλλα σε κάποια που έχω οδηγήσει δεν έχει καλή αίσθηση και εννοώ ότι είναι πάρα πολύ σκληρός ο επιλογέας για καθημερινή χρήση.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2006, 01:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(206 Gti) Παντελή στείλε μου το κινητό σου με ένα πμ να επικοινωνήσουμε να σου λύσω την όποια απορία.

Τα υπόλοιπα για τα quickshift/πύργους κλπ κλπ έχουν γραφτεί εδώ: Arrow Quickshifts, shortshifts και πυργολεβιέδες

Το παρόν κλειδώνει.
Εκ της MOD Team
MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης