PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αμορτισέρ και προβλήματα αντοχής
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Οκτ 2006, 21:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Αμορτισέρ και προβλήματα αντοχής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από 10 μήνες τα πίσω αμορτισέρ από RC στο 206 μου χρήζουν άμεσης αντικατάστασης. Δεν πέταξαν υγρά, απλώς μαλάκωσαν υπερβολικά τόσο στο bound όσο και στο rebound. Αυτό δεν το παρατήρησα τώρα αλλά μετά τους 3 πρώτους μήνες, όπου μάλιστα παρατήρησα ότι το αυτοκίνητο έκατσε πίσω τουλάχιστον 1εκ επιπλέον. Απλά τώρα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με πίσω αμορτισέρ να μην μπορούν να αποσβέσουν την απότομη επαναφορά των ράβδων στα πολλά χάω.

Κοντολογής, καμία σχέση με τα Record SP που τα άλλαξα μετά από 2.5 χρόνια και χωρίς να είχα παρατηρήσει τόσο δραματική αλλαγή συμπεριφοράς. Σε κανένα 206-306 που τα δοκιμάσαμε δεν υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι δυσαρέσκειας από την αντοχή τους στο χρόνο και στην χρήση (που συνυπολογίζοντας και το κόστος η αξία τους ανεβαίνει κατακόρυφα).

Άρα στην κατηγορία των οικονομικών και αποδοτικών αμορτισέρ τα Record SP εξακολουθούν και παίζουν ακόμη μόνα τους.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 08:20:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΙλτο εγω πιστευω οτι ισως επαιξε ρολο το υπερβολικο χαμηλωμα που ειχες πισω για να κρατησεισ το κωλο ?

επισης προτεινωω επισκευη τους πριν απο ολα. κοστος πολυ μικρο. το πολυ πολυ να αντεξουν αλλους 10μηνες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 08:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

επισης προτεινωω επισκευη τους πριν απο ολα. κοστος πολυ μικρο. το πολυ πολυ να αντεξουν αλλους 10μηνες!

Το μικρό το κόστος που το άκουσες?

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 09:20:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσα χιλιόμετρα έκανες αυτούς τους 10 μήνες? Είσαι χαμηλωμένος πίσω? Καινούρια πάντως έχουν 100 ευρώ. Δεν νομίζω να αξίζει να τα επισκευάσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 14:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια 10.000 χλμ?
Στο δικο μου εχω κανει 68.000 χλμ απο το 2003 με 5.5 ποντα eibach και υπερβολικο χαμηλωμα πισω με βολτες στον Μερκουρη,δοκιμες αναγνωρισεις γραψιματα και τωρα σκεφτομαι να αλλαξω ΜΟΝΟ τα μπροστινα καθαρα για ψυχολογικους λογους!

Και φυσικα δεν εχω ΚΑΝ RCαναρτηση,την απλη του διλιτρου!
μηπως τα record κατατασσονται δευτερα? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2006, 17:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως Μίλτο τα γ***σες τα πρέκια τώρα τελευταία και γι αυτό βγήκαν off πιο πριν από ότι περίμενες? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 23:42:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω τα εχω κανει 25000χιλ + 30000χιλ ο προηγουμενος, το αυτοκινητο ειναι 2,5χρονος και ακομα τα πισω τουλαχιστον μια χαρα.

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Οκτ 2006, 18:11:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ότι τα γ@μησα τα πρέκια είναι δεδομένο... Αυτό δεν κάνω πάντα;
Ναι, θεωρώ ότι το πολύ χαμήλωμα πίσω συνετέλεσε στον πρόωρο θάνατο. Λογικά με το νέο setup δεν θα ξαναχρειαστεί να το ρίξω τόσο κάτω.

Παρήγγειλα λοιπόν τα Record SP για το 2λιτρο και έρχονται τέλη Νοεμβρίου. Είναι ακόμη πιο ενισχυμένα από τα προηγούμενα για το 1.6 και θα έχω την πανελλήνια πρώτη να τα φορέσω! Very happy
Μπορεί PSS να μην είναι, ούτε και PS αλλά τα γούστα μου θα τα βγάλω μία χαρά και με λιγότερα από τα μισά λεφτά!

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Οκτ 2006, 18:17:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Ναι, θεωρώ ότι το πολύ χαμήλωμα πίσω συνετέλεσε στον πρόωρο θάνατο. Λογικά με το νέο setup δεν θα ξαναχρειαστεί να το ρίξω τόσο κάτω.

Παρήγγειλα λοιπόν τα Record SP για το 2λιτρο και έρχονται τέλη Νοεμβρίου. Είναι ακόμη πιο ενισχυμένα από τα προηγούμενα για το 1.6 και θα έχω την πανελλήνια πρώτη να τα φορέσω! Very happy
Μπορεί PSS να μην είναι, ούτε και PS αλλά τα γούστα μου θα τα βγάλω μία χαρά και με λιγότερα από τα μισά λεφτά!

Πόσα έχεις δώσει συνολικά για αναρτήσεις είπαμε;;;; Tease

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Οκτ 2006, 18:29:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Πόσα έχεις δώσει συνολικά για αναρτήσεις είπαμε;;;; Tease

και σε πόσο χρόνο ή καλύτερα χιλιόμετρα.
(γιατί μόνο έτσι θα βγει οικονομοτεχνική μελέτη) Wink

παρεπιπτόντως πόσο είπαμε ότι κάνουν τα SP για 2λιτρο και πόσο δύσκολο είναι να τα βρούμε?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Οκτ 2006, 19:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Και προφανώς δεν έχουν την ίδια απόδοση...
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Οκτ 2006, 23:35:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Rotfl Rotfl Rotfl

Ακόμη δεν κυκλοφόρησε το sticker πιστοποίησης ποιότητας "CM" (Certified by Miltelas) αντί του "CE" για τα λιπαντικά, θα πρέπει να ετοιμαστεί και 2ο για τις αναρτήσεις Laughing

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Οκτ 2006, 06:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω-ξέρω θα μου πείτε ότι με τόσα λεφτά έβαζα PS και τελείωνα. Αλλά αν δεν πειραματιζόμουνα με το μεγάλο κεφάλαιο "μέγιστα οικονομική και μέγιστα αποδοτική ανάρτηση" ποιός θα σας έλεγε ότι τα Monroe Reflex σε χαμηλωμένο είναι τελείως μα τελείως για τον ούτσο καβάλα, τα De Carbon Comfort είναι μη σπορ αλλά εν τέλη ικανοποιητικά και πολύ ανθεκτικά, τα Record SP είναι σπορ (πολύ περισσότερο από όσο δείχνει η χαμηλή τιμή τους) και πολύ ανθεκτικά μαζί, κι όσο για τα μαμίσια του RC ότι μπορεί να είναι επαρκώς σπορ αλλά σίγουρα όχι όσο θα ήθελα ανθεκτικά; Έ παλιόπαιδα;

Μην ξεχνάτε ότι τα SP τα κράτησα 2.5χρόνια και τα έβγαλα όχι γιατί έπρεπε να τα πετάξω (ναι είχαν πέσει αλλά δεν ήταν για πέταμα) αλλά γιατί μου μπήκε να δοκιμάσω τα RC. Άρα το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων μου για ανάρτηση είναι λόγω πειραματισμών από λόξα και μόνο. Έχω δοκιμάσει και αρκετά διαμετρήματα αντιστρεπτικών εμπρός (19-20.6-22), πίσω (19-21-22), και ράβδων στρέψης (19-19.5-20 και σε λίγο καιρό θα πάω για 21). Με ελατήρια δεν ασχολήθηκα για να μην χάσω τελείως τη μπάλλα. Έβαλα την σίγουρη λύση της H&R αφού πρώτα αγχώθηκα με τα απαράδεκτα Ventura.

Το ότι επιστρέφω στα SP πάλι, κάτι σημαίνει, και για να ανεβάσω λίγο ακόμη τον πήχυ θα βάλω σύντομα σε πανελλήνια πρώτη τα SP για το 206 2.0 GTi (138PS). Τα SP είναι 100% "CM". Razz

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Οκτ 2006, 11:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως καταλαβαμε τα Record SP ειναι ο καλητερος συνδιασμος Spor αποδωσης, ανθεκτηκοτητας και τιμης. ΟΚ μεχρι εδω αλλα δεν σηζηταμε πλεον για βλαβες-επισκευες. Το συγκεκριμενο topic ανοικει πλεον στις ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ Αναρτησεων....

STELIOS
Mod. Team

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Οκτ 2006, 12:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως να κλειδωθεί;;; Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Οκτ 2006, 03:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλαρώστε. Razz
Δεν χρειάζεται να κλειδωθεί όπως δεν χρειάζεται πάλι να επεκταθούμε σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς αναρτήσεων/ελατηρίων και τα ρέστα...

Arrow Στο θέμα μας τώρα...

κάτι μου λέει ότι τα πίσω αμορτισέρ αν χάλασαν (και δεν είναι απλά υπερβολικοί οι Βασίληδες) κάτι φταίει.

Εκτός και αν το "μαλάκωμα" από την χρήση μεταφράζετε σε "χάλασμα".

Δεν νομίζω όμως ότι είναι έτσι.

Μου φαίνεται αρκετά περίεργο η τόσο γρήγορη φθορά (που να χρήζει αντικατάστασης)

Στο δικό μου με μαμά setup και 43000+ χιλιόμετρα και +70 κιλά μονίμως στον πίσω άξονα... +τακτικό φόρτωμα με 2ή 3 άτομα σε δρόμο που απέχει από το καλό οδόστρωμα... ναι με το νοιώθω μαλακό αλλά όχι και σε φάση "υποχρεωτικής αλλαγής".

Ο Lef με 68000 και 5,5cm χαμήλωμα μπρος/πίσω σε cc (ναι θεωρητικά είναι λάθος setup - όλοι το ξέρουμε αυτό) στρίβει το cc μια χαρά γενικώς.

Κάτι μου λέει οτι φίλτατε Μίλτο η τελειομανία σου σε παρασύρει σε υπερβολές... εκτός και αν στρίβεις (ή στίβεις...) το αμάξι τόσο πολύ και τα έχεις όντως σκίσει τα αμορτισερ... πράγμα όχι απίθανο αλλά για εμένα δεν είναι αυτός ο κανόνας για τον μέσο και λίγο παραπάνω χρήστη ενός 206 και που να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι "τα RC είναι ΓιαΤονΠου..." Laughing Razz

Μήπως έπεσες σε ελαττωματικό ανταλλακτικό (αυτό πάντα παίζει) ή μήπως το χαμήλωμα που είχες πίσω μέχρι πρότινως (-3+κάτι cm) χάλασαν τα αμορτισερ τόσο γρήγορα??

Όσο για τις δοκιμές γενικώς διαφόρων συνδυασμών εμένα μου αρέσουν και ας ξοδεύεις τελικά (συνολικά) περισσότερα χρήματα γιατί μόνο έτσι αποκτάς ιδία άποψη πάνω σε κάτι.

Άλλο να σου περιγράφουν κάτι και άλλο να το βλέπεις στο αυτοκίνητό σου.

Για αυτό και θα γούσταρα να βάλω μια πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση (ύψος/bound/rebound/επιλογή ελατηρίου κλπ κλπ) ώστε να μπορέσω να πειραματιστώ όχι γιατί θα πετύχω κάτι καλύτερο πχ από την πολλαπλώς αποδεδειγμένα (για 1600άρι τουλάχιστον) πολύ καλή Peugeot Sport, αλλά γιατί έτσι θα μπορώ να δω "χειροπιαστά" διάφορες περιπτώσεις και (ίσως) να καταλήξω στην πιο ταιριαστή σε εμένα.

Μου την δίνει όταν ακούω "πόσα λεφτά έχεις δώσει" και άλλα τέτοια γιατί αν δεν πειραματιστείς δεν πρόκειται να μάθεις.
Η διαφορά είναι ότι οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται να μάθουν...
Ε για αυτούς υπάρχουν οι έτοιμες λύσεις, από... κάποιους που έχουν ψαχτεί είτε επαγγελματικά (πχ PS) είτε ερασιτεχνικά (πχ Μίλτος)

Αναρωτιέμαι πότε θα μάθουμε να προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα όχι μόνο από την δικιά μας οπτική γωνία αλλά και και από την οπτική γωνία που τα βλέπει κάποιος άλλος...

Anyway...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2006, 15:15:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως για να επανελθουμε στο θεμα της ανθεκτικοτητας απο αυτα που διαβαζω σε σχεση με αυτα που βλεπω στο δικο μου,η μαμα αναρτηση για εμενα τουλαχιστον κρινεται ως πιο ανθεκτικη.Ξερετε αν εχει κρατησει καμια record decarbon monroe κλπ για 68000 χλμ με 5,5 ποντο χαμηλωμα, -οπως προανεφερα- λιωσιμο σε στροφιλικι δοκιμες αναγνωρισεις φορτωματα στα χερια ενος πολυ ατσουμπαλου οδηγου?(οσοι με εχουν δει να οδηγω καταλαβαινουν τι εννοω.)
Οσο για τα θεματα των πειραματισμων εφοσον η μαμα πεζω δινει του rc σαν ενα πιο σφιχτο συνολο σε εργοστασιακα δεδομενα δεν βρησκω καν λογο για ενασχοληση με κατι αλλο συν το πλεονεκτημα οτι η μητερα πεζω δινει και 6 μηνες εγγυηση ανταλλακτικου.(αν δεν κανω λαθος)

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2006, 15:35:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βλαμενε που δε σηκωνεις το τηλ και δε προκειται ποτε να μαθεις για το αμαξι του τιμου αφου ετσι το θες ....

δεν ειναι ετσι ασπρο μαυρο τα πραγματα...

που ξερετε οτι ειναι οκ η αναρτηση σας?
εγω στα 37000χλμ οταν εβαλα τη πεζο σπορτ το εμρπος δεξι ειχε κλασει λαδια και τα πισω τα ειχαν φτυσει απο το φορτωμα .....
εγω δεν ειχα καταλαβει και πολλα. το εβλεπα οτι η αναρτηση τα εχει φτυσει αλλα δε φανταζομουνα ποτε οτι ειναι τοσο επικινδυνη.

αρα βγαλτε πρωτα και μετα το συζηταμε.
επισης και εγω πιστευω οτι η αναρτηση του μιλτου δεν ειναι τελειως οφ αλλα πολλες φορες οι μηχανικοι υπερβαλλουν ή βλεπουν κατι μαλακο και σου λενε αααα χαλασε.
επισης πολλες φορες βλεπουμε εμεις οτι κατι μαλακο και ειναι οφ(οπως γκρινιαζω εγω με τη πεζο σπορτ) αλλα αυτο συνεχιζει και δουλευει....

επισης λευτερη εσυ το πηρες μεταχερισμενο αρα δε ξερεις τι εκανε ο πρωην και πο το πηγαινε...ξερω ατομα που πανε πεντελη χαλανδρι με 20χλμ/ωρα για να μη κοπαναει και μετα μου λενε να κοιτα μια χαρα ειναι και του κανω και χλμ Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2006, 16:17:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω με τη μαμα αναρτηση και με χαμηλωμα 5 cm με apex εκανα 102000 χμ! και τα αλλαξα τα αμορτισερ με μαμα παλι και μου παν απο αντιπροσωπεια οτι ακομα δεν ειχαν βγει εντελως οφ τα προηγουμενα .Τι εχεις να πεις τωρα? βρες μου aftermarket αμορτισερ που να κανουν 100000 χμ και μαλιστα χαμηλωμενο...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2006, 16:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

επισης λευτερη εσυ το πηρες μεταχερισμενο αρα δε ξερεις τι εκανε ο πρωην και πο το πηγαινε...ξερω ατομα που πανε πεντελη χαλανδρι με 20χλμ/ωρα για να μη κοπαναει και μετα μου λενε να κοιτα μια χαρα ειναι και του κανω και χλμ Twisted evil

To αυτοκινητο το πηρα ενος χρονου με λιγοτερα απο 20000 χλμ στο οδομετρο του.Το οτι εχει κανει 48000 χλμ στα χερια μου δε σου λεει κατι για την αξιοπιστια της αναρτησης???
Οσο για διαρροες στο ενα και μοναδικο σερβις που του εχω κανει στις 60000 χλμ δεν εσταζε ουτε σταγονα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης