PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1ο PSClub Challenge The Game!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 11:19:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Για το επόμενο εγώ το λέω από τώρα ότι πραγματικά δεν προλαβαίνω να το παρακολουθώ αν γίνεται όπως αυτό το πρωτάθλημα.
Αρκετές φορές δεν προλαβαινα να μπάινω να κάνω setup (¨η το έκανα τελευταία στιγμή)

Σε λυπηθήκαμε τώρα!!!!!! Κέρδισες και το πρωτάθλημα τρομάρα σου!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Έβλεπα τα setup σου που ήταν πάντα τα καλύτερα! (Είχατε και Cooltools σαν ομάδα.....) Whip Whip

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 11:39:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο οτι ρυθμίσεις βάλεις μένουν, οπότε άνετα μπορείς να "προγραμματίσεις" πχ τα quali ή και το race strategy από την προηγούμενη που θα κάνεις και τα δοκιμαστικά. ανα δύο μέρες δηλαδή..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 12:04:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Έβλεπα τα setup σου που ήταν πάντα τα καλύτερα! (Είχατε και Cooltools σαν ομάδα.....) Whip Whip

Επειδή έχετε φαγωθί με αυτά τα kool και αρχίζετε να λέτε μαλ***ες...

Δεν σας φταίει κανένας που δεν ξέρετε να διαβάζετε τις οδηγίες...

και πριν τα πάρει ο Αλέξης πάλι πίσω είσασταν....

αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αλλά η παραδοχή της ήττας είναι δύσκολη...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

(Χαρούλη πήγαινες γυρευοντας... Laughing Laughing Laughing Laughing )

glf έγραψε:
Μάνθο οτι ρυθμίσεις βάλεις μένουν, οπότε άνετα μπορείς να "προγραμματίσεις" πχ τα quali ή και το race strategy από την προηγούμενη που θα κάνεις και τα δοκιμαστικά. ανα δύο μέρες δηλαδή..

Συμφωνώ αλλά έτσι χάνεις κάποια από τα δοκιμαστικά και δεν υπάρχει πρίπτωση να πιάσεις oλα τα spot-on + ότι σε κάποιους αγών αλλάζουν οι συνθήκες και θέλει άλλες ρυθμίσεις.

Ενδεικτικά θα σου πω ότι αν η ομάδα κάνει όλλα τα δοκιμαστικά ΄(συνδυαστικά = μιλώντας οι συμπάικτες μεταξύ τους = εκεί βοηθέι το κουλοτουλ = αντι να μιλας στο τηλέφωνο το βλέπεις στην οθονη) φτάνει στον αγώνα με σχεδόν όλες τις ρυθμίσεις spot-on.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 12:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ???

ΣΤΟΥΣ τελευταιους αγωνες ειμασταν μονιμα 99++% σεταπ και εσυ μου κουνιεσαι...

ας ειχες εσυ το ταφο(406) να δουμε που θα ησουνα πορδομαγκα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 12:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπροστα σου.....
κερατούκλι
χααχαχαχαχαχαχαχααα

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Οκτ 2006, 07:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Για το επόμενο εγώ το λέω από τώρα ότι πραγματικά δεν προλαβαίνω να το παρακολουθώ αν γίνεται όπως αυτό το πρωτάθλημα.
Αρκετές φορές δεν προλαβαινα να μπάινω να κάνω setup (¨η το έκανα τελευταία στιγμή)

Σε λυπηθήκαμε τώρα!!!!!! Κέρδισες και το πρωτάθλημα τρομάρα σου!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Κοίτα καλύτερα τα Astra μιας και είχαν μόνο 5 παραμέτρους να ρυθμίσουν...

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Οκτ 2006, 08:01:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:

COOL ALEXIS έγραψε:
Βάλε ακόμα έναν και πάμε στους 3 Exclamation

Τη γλύτωσες τελικά κουφάλα... Laughing Laughing

Άσε ρε Πάνο γιατί μου τα έκανε τσουρέκια...

Δύο φορές τράκαρα με το μπουρδέλο Shocked

Αλλά και πάλι Cool

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 7 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης