PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα στα φώτα...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Οκτ 2006, 16:27:05    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα στα φώτα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αριστερη λαμπα της μεσαιας σκαλας εχει αποκτησει το καρουμπαλο που φαινεται στη φωτο:

Η λαμπα ΔΕΝ ειναι 100W!!! Το εχει κανει αλλη μια φορα (και παλι μονο στην αριστερη), και νομιζα οτι ηταν ελλατωματικη λαμπα, αλλα τωρα τσουπ...

Τι μπορει να φταιει???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 00:31:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ τι ειναι αυτο ρε συ?

Απο ταινια επιστημονικης φαντασιας το κατεβασες?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 00:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε μπας και παιζεις κουτουλιες με τις λαμπες? Shocked Cool ,το πιθανοτερο ρε συ ειναι οτι αριστερα κατι παιζει με το ντουι και παει περισσοτερο ρευμα με αποτελεσμα να λυωνει το περιβλημα,μετρησε το με ενα αμπερομετρο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 10:56:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωτησα εναν ηλεκτρολογο και μουπε οτι το πιο πιθανο ειναι να φταιει (και παλι) η λαμπα!!! Αν υπηρχε προβλημα με την ταση θα την εκαιγε κατευθειαν (τις λαμπες τις εβαλα το καλοκαιρι)!!! Ο μονος λογος για να φουσκωσει ειναι να περασει αερας μεσα μουπε!!! Μουπε επισης οτι η λαμπες καταπονουνται αρκετα οταν το αυτοκινητο πεφτει σε λακουβες κτλ και ειναι πιθανο ακομα και να σπασουν απο εντονους κραδασμους!!!

Εβαλα καινουριες τωρα και περιμενω να δω αν θα το ξανακανει... Evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 11:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο !!
Τι μάρκα ήταν ?? Rolling eyes
Έχεις δοκιμάσει OSRAM ή TRIFA που έχουν και λευκό φωτισμό !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 12:06:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω της PIAA και τετοιο προβλημα δεν μου εχουν βγαλει.
Δεν πιστευω οτι φταιει η λαμπα.Πως γινετε?
Εισαι τοσο γκαντεμης που ετυχες και δευτερη φορα σε ελαττωματικη παρτιδα?

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 14:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν πήρε τις λάμπες από τον ίδιο πολύ πιθανών να ήταν η ίδια ελλατωματική παρτίδα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 14:22:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν πήρε τις λάμπες από τον ίδιο πολύ πιθανών να ήταν η ίδια ελλατωματική παρτίδα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vassilis-7- 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabriollet 1.6(2001)

Ένταξη: 19 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 11:31:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω αλλαξει πολλες λαμπες και αυτο μου το εκαναν μονο κακης ποιοτητας λαμπες...Ουτε οι Piaa το εκαναν ουτε αλλες επωνυμες οποτε φταιει προφανω η λαμπα!!Εμενα by the way ειναι σε πολυ χειροτερη κατασταση......

www.caraudioclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι πληρωνεις αυτο περνεις τελικα.
Αν και εχει μερικες εξερεσεις ισχυει γενικα.

Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:47:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 19:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασε αυτο το ξερω καλα γιατι πολυ φιλοι μου που ειναι του στυλ "να παρω κατι ετσι για να κανω την πλακα μου" την πατανε συνεχεια και στην τελικη το πληρωνουν στο διπλασιο και στο τριπλασιο.
Εγω την εχω πατησει μια φορα και τωρα τρεχω να αλλαξω οσο πιο γρηγορα μπορω τις λαμπες τυπου Xenon με κανονικο Xenon.
Ειχα αλλαξει ολες τις εργοστασιακες με PIAA και μου ειχε στοιχισει καπου στα 300 ευρω.Βεβαια τοτε το Bi-Xenon ειχε 1000.Τωρα ομως τα κλαιω γιατι μου εχουν καει δυο λαμπες και το κοστος εχει παει στα 400 και κατι.

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 20:11:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχες βάλει κιτ xenon ??
Πόσο σου κόστισε ?? Η7
Κατάλαβα σωστά ότι τώρα σου έχουν καεί ? γιατί τα xenon δεν καίγονται.. ! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 22:40:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν με καταλαβες καλα.
Εχω βαλει λαμπες τυπου Xenon.Δηλαδη δινουν μονο το λευκο φως(οχι τοσο δυνατο οσο τα κανονικα Xenon).Ειναι ξεκουραστα αλλα δεν ειναι Xenon.Τωρα θα βαλω κανονικα Xenon.450 ευρω κανει το κιτακι για Bi-Xenon.
Θελω ομως να ψαξω λιγο ακομα.Ειμαι αναμεσα στα 6000 και 8000 kelvin.

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 00:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ από αυτά που έχω διαβάσει σχετικά με τα xenon μάλλον 6000k θα έλεγα.
Σου παραθέτω και ένα link για να μην λέω λόγια του αέρα σαν το θέμα r/cd 307 Embarassed
http://www.hids4u.co.uk/faqs.asp
Ρίξου μια ματιά έχει αρκετό υλικό !
Smile
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 00:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.hids4u.co.uk/about.asp
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 01:39:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου.Πιστευω μετα το διαβασμα που θα το ριξω να ξεμπερδευτω με αυτο το θεμα.

Επιστροφή στην κορυφή
HORSAKOS (ιωαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 8v 2001/6 X5

Ένταξη: 24 Οκτ 2006
Τόπος: thessaloniki menemeni

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Νοέ 2006, 17:24:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΑΔ

Οδηγα προσεχτικα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης