PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΙΧΑΛΗΣ (Perstein)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 2.0 Gti-6

Ένταξη: 14 Νοέ 2004
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 12:15:51    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το νου μας και τα μάτια μας δεκατέσσερα! Κυκλοφορούν δύο Octavia, ασημί και μαύρο, τα οποία παίζουν φώτα και σκάνε δίπλα σου για ανοίγματα μέχρι να ενδώσεις, τα οποία είναι ασφαλίτικα!
Την πέσανε ήδη σε δύο φίλους μου Evil Ο ένας δυστυχώς δεν το κατάλαβε και τον μαζέψανε, ο άλλος τους έγραψε και την γλίτωσε!
Η διαδικασία έχει ως εξής: Κολλάνε πίσω σου και παίζουν φώτα, αν δεν μασήσεις έρχονται δίπλα σου και σου κάνουν κουνήματα! Η ιστορία επαναλαμβάνεται για κάποιο διάστημα με σκοπό να τα πάρεις και να ανοίξεις, όπου μετά από κάποια μέτρα βγάζουν το φάρο και σε μαζεύουν Twisted evil
Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ Evil Evil Evil Evil Evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Όποιος έχει ανάλογη εμπειρία, ή ξέρει και για άλλα 'μεταμφιεσμένα' στρούμφ ας τα κατονομάσει Exclamation Είναι κρίμα να την πατήσουν και άλλοι Wink

Powered by the dark side of the Force
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
p206gt (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Αύγ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 14:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα σοβαρα μιλαμε?αυτο καταρχας εκτοσ το οτι ειναι απαραδεκτο,μηπως ειναι και παρανομο?εχει βγει νομος να πανε κολαδικα να ψαρευουν για κοντρες?αν οχι,κατι πρεπει να κανουμε....και τι εγινε ο φιλος σου που τον μαζεψανε?πως εγινε ολο το σκηνικο?κυρωσεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 14:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil ΑΙΣΧΟΣ Evil
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 14:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελεος δηλαδη...τα λαμογια Evil

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 14:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια τι λεμε τωρα.Παμε καλα?
Στο 99,9% των ανθρωπων αν τους προκαλεσεις θα αντιδρασουν.
Το συγκεκριμενο το εχω διαβασει σε ενα περιοδικο.Μαλιστα ελεγε οτι δημιουργιθηκε μια ομαδα στην αστυνομια που θα κανουν αυτην την δουλεια.
Δηλαδη θα εχουν ενα Saxo VTS ή ενα Rallye ή ενα Octavia οπως στην παραπανω περιπτωση και θα προκαλουν κοσμο.
Μαλιστα ειχα διαβασει οτι θα ειναι εφοδιασμενοι και με τις ειδικες φωτογραφικες μηχανες που μας κοβουν κλισεις στις εθνικες.Οποτε μολις καποιος απο εμας πατησει καμια 180αρα τοτε φλαπ...Παρε την κλιση σου τωρα και πληρωνε.
Μιλαμε για ντροπη και αισχος μαζι.
Χθες εγω στον περιφερικο Ηρακλειου επιασα 170 για την πλακα μου.Αν μου καθοταν ενας απο αυτους πισω μου τι θα γινοταν?
Και νομιζουν οτι ετσι θα εξαλειψουν το φαινομενο?Ειναι βαθεια νυχτομενοι.
Σιγα σιγα θα μαθευτουν ποια αμαξια ειναι.Εγω πχ στα Τρικαλα τα ξερω ολα τα ασφαλιτικα απο τις πινακιδες.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΜΙΧΑΛΗΣ (Perstein)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 2.0 Gti-6

Ένταξη: 14 Νοέ 2004
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 18:10:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206gt έγραψε:
καλα σοβαρα μιλαμε?αυτο καταρχας εκτοσ το οτι ειναι απαραδεκτο,μηπως ειναι και παρανομο?εχει βγει νομος να πανε κολαδικα να ψαρευουν για κοντρες?αν οχι,κατι πρεπει να κανουμε....και τι εγινε ο φιλος σου που τον μαζεψανε?πως εγινε ολο το σκηνικο?κυρωσεις?

Τα σκηνικα έγιναν στην Αττική οδό. Ο φίλος που πιάσανε γλίτωσε το αυτόφωρο αλλά πήγε κατευθείαν για πλημμέλημα, κοινώς θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο, μια και τον έγραψαν για 170χλ.!!!
Η ιστορία έγινε όπως την περιέγραψα στο πρώτο post, του κόλλησαν και του έπαιζαν φώτα, τα πήρε άνοιξε και αφού έπιασε απαγορευτικά χιλιόμετρα, έβγαλαν τον φάρο και τον μάζεψαν. Twisted evil
Αν αυτό δεν είναι παράνομο τότε δεν ξέρω τι να πώ Exclamation Question

Powered by the dark side of the Force
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ 2006, 23:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγγνωμη κιολας αλλα θελει πολυ σκεψη οτι πρεπει να αποφευγεις επαφες oktavia,xsara και λοιπα μπατσαμαξα??? Question Question
Μηπως για καποια πραγματα που συμβαινουν πρεπει και μεις να τα παιρνουμε χαμπαρι??
Δηλαδη τι περιμεναν για να υποψιαστουν οτι μπορει με τα octavia να παιζει κατι?Να τους αναψουν φαρο και να αρχισουν να παιζουν τα στρουμφακια?? Twisted evil Twisted evil
Οσο για το θεμα των προκλησεων ειναι παλιο νεο.
Γινεται πολυ καιρο και μαλιστα να σας θυμησω το σκηνικο που ειχε γινει πολυ ντορος με τους μπατσους που σκοτωθηκανε στη Βουλιαγμενης την ωρα της κοντρας.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 02:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ δεν είμαι ρουφιάνος... Τη δουλειά μου κάνω... ΑΥΤΟΣ ήτανε, κύριε Ταγματάρχα! Laughing

Καλά, κι εδώ στο Βόλο τα ασφαλίτικα τα ξέρουν όλοι, μόνο και μόνο επειδή "διαλέγουν" εύκολες πινακίδες (εκτός του ότι είναι Xsara ή/και Octavia, και συνήθως λευκά). Υπάρχουν και 1-2 Rav 4, λευκά με φιμέ τζάμια. Περνάνε εντελώς απαρατήρητα μέσα στο πλήθος Laughing

Μία άλλη καλή τεχνική όταν σου κολλάνε είναι να πατήσεις λίγο παραπάνω γκάζι (για σιγουριά) και με το αριστερό πατάς το φρένο, ίσα-ίσα για να ανάψει. Κατά 90% αλλάζουν χρώμα οι κάλτσες του πίσω Twisted evil
(Βέβαια, θέλει λίγο εξάσκηση, για να μην αλλάξουν χρώμα *και* οι δικές σου κάλτσες!)

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 03:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:
Μία άλλη καλή τεχνική όταν σου κολλάνε είναι να πατήσεις λίγο παραπάνω γκάζι (για σιγουριά) και με το αριστερό πατάς το φρένο, ίσα-ίσα για να ανάψει. Κατά 90% αλλάζουν χρώμα οι κάλτσες του πίσω Twisted evil

Για εξήγησέ το λίγο ρε Αλέξανδρε γιατί δεν το κατάλαβα αυτό. Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 08:33:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά αυτό είναι παράνομο, μην αμφιβάλλετε. Όποιος πάει στα δικαστήρια μπορεί να τους κατηγορήσει για αυναυτουργία. Είναι πολύ απλό.
Το πρόβλημα είναι αλλού. Μάρτυρες έχετε; Αν είστε ένας προς έναν η μαρτυρία του μπάτσου υπερισχύει, χώρια που οι μπάτσοι πάνε πάντα δύο-δύο οπότε το δικαστήριο το έχετε χαμένο. Λογικά, εάν βλέπουν συνοδηγό δεν θα κάνουν το παιχνίδι, γιατί ο συνοδηγός του θύματος είναι και μάρτυρας, οπότε περιπλέκεται το πράγμα δικαστικά γι αυτούς.

Αυτοί που το κάνουν είναι σαφώς κακόψυχοι, ακόμη κι αν τους έχουν δώσει διαταγή. Τέτοιες παράνομες διαταγές κανένας μπάτσος δεν είναι υποχρεωμένος να τηρήσει εάν δεν θέλει, και αντιθέτως είναι υποχρεωμένος να αναφέρει τον προϊστάμενό του σε ανώτερο φτάνοντας μέχρι και το υπουργείο. Μην βιαστεί κανείς και πει ότι εμπλέκεται και το υπουργείο Δημ.Τάξης γιατί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στα ανώτατα κλιμάκια. Αυτές είναι πουστιές ορισμένων ανίκανων υφισταμένων να κάνουν σωστή δουλειά και επιθυμούν προαγωγή, επαίνους και μισθολογικές αυξήσεις.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 10:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως στο εξωτερικό αυτό είναι συνήθης τακτική και δεν τίθεται θέμα παρανομίας από την πλευρά της αστυνομίας. Αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να το πατάνε μέσα στα πλαίσια, εμείς όχι, απλά τα πράγματα. Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 10:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:
....Αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να το πατάνε μέσα στα πλαίσια, εμείς όχι, απλά τα πράγματα. Rolling eyes

...όπως έχουν το δικαίωμα να οδηγούν χωρίς ζώνη,να μην φοράνε κράνος,να έχουν τους προβολείς ομίχλης ανοιχτούς,να περνούν φανάρια κόκκινα τη στιγμή που κάνουν μια απλή περιπολία,να μιλάνε στο κινητό,να διπλοπαρκάρουν,και τόσα άλλα........μόνο και μόνο επειδή κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που έχουν για την προστασία του πολίτη...
Εδώ είμαστε Μπανανία...το έχουμε ξαναπεί άλλωστε...

Παράθεση:
Πάντως στο εξωτερικό αυτό είναι συνήθης τακτική και δεν τίθεται θέμα παρανομίας

Όσο για το εξωτερικό...εκεί έχουν και νόμους που τηρούνται απο όλους....και όχι επιλεκτικά όπως συμβαίνει εδώ...
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 11:40:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
cipher έγραψε:

Για εξήγησέ το λίγο ρε Αλέξανδρε γιατί δεν το κατάλαβα αυτό. Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό;

Όταν πηγαίνεις με 80+ km/h και ο άλλος σου κολλάει από πίσω, δεν είναι ό,τι καλύτερο να δει ότι πατάς φρένο μπροστά του Wink
Οι περισσότεροι σε νομίζουν για ψυχοπαθή και τους κόβεται η όρεξη για κόντρα Mr. Green
(Βέβαια, εσύ ουσιαστικά δεν πατάς, αλλά φροντίζεις μόνο να ανάψουν τα φώτα του φρένου)

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 12:27:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς το παραπάνω συνέβη και σε ένα φίλο του αδερφού μου προχθές τα μεσάνυχτα στην εθνική.
Άνοιξε με το μαύρο Octavia και κάπου στα 180 klm/h τον σταματήσανε και τον ξήλωσαν...

Πολλά περιστατικά τελευταία, το έχουν πάρει ζεστά το θέμα φαίνεται! Confused

®
Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 12:47:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πως απεδειξαν οτι πηγαινες με 170?
Εχουν ρανταρ μαζι τους?

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bob έγραψε:
Και πως απεδειξαν οτι πηγαινες με 170?
Εχουν ρανταρ μαζι τους?

Χμμμμ... Ενδιαφέρουσα παρατήρηση. Τα ραντάρ καταγράφουν και την πινακίδα του αυτ/του, οπότε έχεις έγγραφη απόδειξη. Βέβαια, αν σε ακολουθήσει κάποιος από κοντά για μερικά δευτερόλεπτα, μπορεί να σχηματίσει εικόνα για το πόσο πήγαινες. Και, όταν πρόκειται για 170 με όριο 120, είναι δύσκολα τα πράγματα (με 40+ πάνω από το όριο την έχεις βάψει).

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι δυο και εισαι μονος τοτε κλαφτα.
Οτι θελουν λενε.Μπορει να εχουν και ρανταρ αλλα δεν το νομιζω.
Παντως κραταω αμφιβολιες στο οτι η γνωμη ενος μπατσου ειναι ισχυροτερη απο εναν πολιτη.Εμενα δηλαδη στο σκηνικο με την ζωνη επρεπε να μου την ειχαν κοψει την κλιση.
Βρε η λυση ειναι οτι εκει που σε κολλαει πατας καλα το φρενο και σου βαζουν και ολοκαινουργιο προφυλακτηρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:46:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Αν ειναι δυο και εισαι μονος τοτε κλαφτα.
Οτι θελουν λενε.Μπορει να εχουν και ρανταρ αλλα δεν το νομιζω.
Παντως κραταω αμφιβολιες στο οτι η γνωμη ενος μπατσου ειναι ισχυροτερη απο εναν πολιτη.Εμενα δηλαδη στο σκηνικο με την ζωνη επρεπε να μου την ειχαν κοψει την κλιση.
Βρε η λυση ειναι οτι εκει που σε κολλαει πατας καλα το φρενο και σου βαζουν και ολοκαινουργιο προφυλακτηρα.

Δυστηχώς έτσι είναι Κωνσταντίνε. Ο μπάτσος έχει περι ισχυρότερη άποψη από τον πολίτη. Ψαγμένο το θέμα... Και αν αυτός που σου κολλήσει είναι και μπάτσος, του το κάνεις και μετά τον ξυλώνουν.... χαχαχχα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
...Βρε η λυση ειναι οτι εκει που σε κολλαει πατας καλα το φρενο και σου βαζουν και ολοκαινουργιο προφυλακτηρα.

Σοβαρολογείς???
Αυτή είναι η λύση??
Να κάνεις το αυτοκίνητο σου ''συγκρουόμενο''απο λούνα πάρκ???
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Οκτ 2006, 19:45:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει δεν ειπαμε να εισαι σταματημενος και να σε παρει με καμια 100αρα.Μιλαμε ισα ισα να σε βρει.
Μετα αν δεν σταματησει την εκανε απο χερι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 1 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης