PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συναντήσεις ... εκτός Λέσχης ... !!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 217, 218, 219  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 13:17:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσκασε πιπα στο γραφειο Evil Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 13:21:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
όπως και το τσιμεντένιο χαντάκι στην άκρη του δρόμου... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Aπο 'κει λετε να πατε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 13:24:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Road_Runner έγραψε:
Χωρίς πολλά λόγια. Αυριο αν το αμάξι φτιαχτεί θα πάω σε κάποιο βουνο για βόλτα με το αμάξι. Μετά την λεσχη. όποιος θέλει έρχεται. το τηλ μου είναι γνωστό

Σου έχω μια διαδρομή για το βράδυ Exclamation

Άκολουθείς την Εθνική Οδό και βγαίνεις στην έξοδο για Καπανδρίτι έρχεσαι στο μαγαζί μου και με βοηθάς στο ξεφόρτωμα Exclamation

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΠΟΥΛΑΣ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ????????????????????????????????????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 13:25:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο αν αλλαξεις τακακια σημερα φροντισε πρωτα να κανεις γυρω στα 100 χλμ να τα στρωσεις!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 13:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
COOL ALEXIS έγραψε:
Road_Runner έγραψε:
Χωρίς πολλά λόγια. Αυριο αν το αμάξι φτιαχτεί θα πάω σε κάποιο βουνο για βόλτα με το αμάξι. Μετά την λεσχη. όποιος θέλει έρχεται. το τηλ μου είναι γνωστό

Σου έχω μια διαδρομή για το βράδυ Exclamation

Άκολουθείς την Εθνική Οδό και βγαίνεις στην έξοδο για Καπανδρίτι έρχεσαι στο μαγαζί μου και με βοηθάς στο ξεφόρτωμα Exclamation

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΠΟΥΛΑΣ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ????????????????????????????????????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τσαγακι πουλάω άμα θες... Wink

Αν πούλαγα εικονίσματα δεν θα είχα Peugeot το έχεις σκεφτεί αυτό???

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Αύγ 2006, 11:36:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....το ξετρύπωσα το τόπικ...

Λοιπόν μέσα στο μαγαζί είμαι μια χαρά με το aircondition
Μια στιγμή βγήκα έξω να μαζέψω κάτι χαρτιά από το πεζοδρόμιο και έλιωσα....

Shocked ΡΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!! Shocked

Λοιπόν στα καπάκια 3 η ώρα μετά την δουλειά την έχω κάνει για μπάνιο.
Μετά Stevon/Roadrunner/Ηλία τουλάχιστον

Προορισμός Δικαστικά = βραχάκια για βουτιές... και μετά ίσως/μάλλον/=σχεδόν σίγουρο για καφέ σε Σκοινιά ή Ν.Μάκρη και μετά επίσης σίγουρο για πλησιμο των κουβαδακίων μας εεεε των peugeot εννοούσα Laughing Laughing + αλλαγή τακακίων Cool στον stevon σπίτι μου.

Εννοείται πως και το βράδυ θα βγούμε βΟλτα

Όποιος ενδιαφέρεται... τα δέοντα... Wink Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
silver turbo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pug 206 1.4(8V)Quicksilver

Ένταξη: 06 Ιούν 2006
Τόπος: Χανια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Αύγ 2006, 19:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη λογω διακοπων μπορει να κατηφορησει κανεις προς Κρητη μερια και συγκεκριμενα στα Χανια αν θελει μπορουμε να βρεθουμε,να πιουμε ενα καφε βρε αδερφε και να σας δειξουμε τις ομορφιες του τοπου μας.
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Οκτ 2006, 11:38:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ κάθε παρασκευή και Σ/Κ βρίσκομαι στην Ν.Μάκρη, εκτός από τα βράδια αργά που ανεβοκατεβαίνω τον Διόνυσο!
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Οκτ 2006, 12:49:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Κυριακή αυτή θα πάμε τελικά για ποδηλατο?
Ο δημήτρης θα μπορεί?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Οκτ 2006, 17:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το ξέρω ακόμα γιατί πορεί να παίξει enduro βόλτα....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Οκτ 2006, 17:48:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΌΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
θέλω και εγώ....
Εγώ πάντως θα πάω σίγουρα.
Αν θέλει κάποιος να έρθει ας πάρει ένα τηλ.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Οκτ 2006, 18:16:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν το βρήκα...
Θα σε δέσω με το ποδήλατο πίσω από το crm και θα ακολουθήσεις και συ..
Θες? Shocked Question

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Οκτ 2006, 18:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού στο είχα προτείνει και εγώ αυτό αλλά φοβόσουν μην σε περάσω πουθενά.... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Οκτ 2006, 18:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Οκτ 2006, 19:08:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καθρεφτάκι..........
Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Οκτ 2006, 19:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο μην μασάς θα σου δώσω το δικό μου το peugeot....
Θα μετράει κολώνες..... Laughing
Laughing Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 01:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προολιγου εληξε η ημερισια συνεδριαση του συμβουλιου των γνωστων αγνωστων του κλαμπ σε καφε στα προαστια των Αθηνων.Η πλειοψηφια των μελων ηταν παρουσα με σημαντικες απουσιες βεβαια και με πιο αξιοσημειωτη αυτη του επιτιμου πλεον μελους "βολβου" οποιος δηλωσε οτι θα παρουσιαστει αλλα για αγνωστο ακομη λογο δεν εμφανιστικε.Ματια τον ειδαν να γραφει μονος του τη διαδρομη Διονυσος Εκαλη για αγνωστο επισης λογο.

Στην κουβεντα τεθηκε ως θεμα ημερησιας διαταξης την δραστηριοτητα μας την προσεχη Κυριακη (trackday or brizoladay).Με την πλεονοτητα των ψηφων υπερ ψηφιστικε brizola day μιας και ειμαστε ηδη καλοι σε αυτον τον τυπο αθληματος οποτε λιγη προπονηση δεν βλαπτει.Η προπονηση θα γινει σε πιστα-ταβερνα στο Πολυδενδρι και υπευθυνος του event οριστικε το μελος "κουλαλεξης" οποτε αν δεν φαμε φαι την Κυριακη θα φαμε αυτον.
Για δηλωσεις συμμετοχης παρακαλω ποσταρετε στο παρων τοπικ.

Τελος συζητηθηκε η μετατροπη του φορουμ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ για τιμητικους σκοπους οσο το γνωστο σε ολους μελος μας ΜΑΝΘΟΥΜΕΛ ή μεμ ή Μανθουκος ή ζουζουνελος θα βρισκεται σε υπηρεσιες της μητερας πατριδας (περι τη μια εβδομαδα).Αυτο θα ζητηθει και γραπτως απο τον Προεδρο.

Εκ των eponymous anonimous του κλαμπ

Lef205 ή κουλος ή μαλλιας.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 02:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.......τα δέοντα....... Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 02:28:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Τελος συζητηθηκε η μετατροπη του φορουμ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ για τιμητικους σκοπους οσο το γνωστο σε ολους μελος μας ΜΑΝΘΟΥΜΕΛ ή μεμ ή Μανθουκος ή ζουζουνελος θα βρισκεται σε υπηρεσιες της μητερας πατριδας (περι τη μια εβδομαδα).Αυτο θα ζητηθει και γραπτως απο τον Προεδρο.

Καλό... Very happy
Δεν βάζουμε και καμια νυφούλα Question Γιατί ο Μάνθος απ'οτι έχω καταλάβει είναι της γνώμης "το αμάξι πρεπει να είναι άσπρο αλλιώς...".
Είναι και το "πολεμικό" χρώμα της Ιαπωνίας για τα sport αυτοκ, απ'οσο γνωρίζω...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 17:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Προολιγου εληξε η ημερισια συνεδριαση του συμβουλιου των γνωστων αγνωστων του κλαμπ σε καφε στα προαστια των Αθηνων.Η πλειοψηφια των μελων ηταν παρουσα με σημαντικες απουσιες βεβαια και με πιο αξιοσημειωτη αυτη του επιτιμου πλεον μελους "βολβου" οποιος δηλωσε οτι θα παρουσιαστει αλλα για αγνωστο ακομη λογο δεν εμφανιστικε.Ματια τον ειδαν να γραφει μονος του τη διαδρομη Διονυσος Εκαλη για αγνωστο επισης λογο.

Στην κουβεντα τεθηκε ως θεμα ημερησιας διαταξης την δραστηριοτητα μας την προσεχη Κυριακη (trackday or brizoladay).Με την πλεονοτητα των ψηφων υπερ ψηφιστικε brizola day μιας και ειμαστε ηδη καλοι σε αυτον τον τυπο αθληματος οποτε λιγη προπονηση δεν βλαπτει.Η προπονηση θα γινει σε πιστα-ταβερνα στο Πολυδενδρι και υπευθυνος του event οριστικε το μελος "κουλαλεξης" οποτε αν δεν φαμε φαι την Κυριακη θα φαμε αυτον.
Για δηλωσεις συμμετοχης παρακαλω ποσταρετε στο παρων τοπικ.

Εκ των eponymous anonimous του κλαμπ

Lef205 ή κουλος ή μαλλιας.

Επαναφερουμε για οσους δεν ειδαν δεν προσεξαν δεν διαβασαν

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 217, 218, 219  Επόμενη
Σελίδα 90 από 219

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης