PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μπλοκέ Quaife
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 51, 52, 53  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2005, 09:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επόμενη εκτενής δοκιμή: Τέμπη Very happy

Τελικά, κάθε στροφή είναι και μια γιορτή. Ξεκίνησα για Κατερίνη με ένα φίλο για νυχτερινές πιπινοδουλειές χθες Embarassed και ευτυχώς στο πήγαινε, δεν είχε και τόση κίνηση στα Τέμπη. Μόλις περάσαμε τα διόδια, άρχισε το γλέντι. Ένας συνάδελφος (206) ακολουθούσε κι αυτός κομμάτια όπως και γω, μέχρι που συναντήσαμε το πρώτο αμάξι και την πρώτη νταλίκα, τα οποία και έκανα σουβλάκι και τον άφησα πίσω Sad

Συνεχίζουμε, και στο πέταλο του Κάστρου του Πλαταμώνα, άδειος ο δρόμος και 2 νταλίκες τριαξονικές να έρχονται από απέναντι. Ε λέω, μπαίνω με όσα και αμα γίνει στραβή, θα με κρατήσουν οι νταλίκες. Το κοντέρ απότι είδε ο συνοδηγός (ο συγκάτοικος μου από τις Ροβιές όσοι τον θυμούνται) έλεγε 110! Shocked Δεν τα πήγα και άσχημα! Και μπορούσα να δώσω παραπάνω χιλιόμετρα στην συγκεκριμένη στροφή. Ο ήχος από τα Contiγλύστρα, απερίγραπτος Smile

Στον γυρισμό, πάλι στο ίδιο πέταλο, κατάφερα να μπω με 100 γιατί δεν βοηθούσε και τόσο ο δρόμος λόγω ψιχάλας... Sad Μπαίνουμε στα Τέμπη με όσα είχα μέσα (120) και προς έκπληξη μου, όλος ο δρόμος άδειος. Στην Αγ. Παρασκευή μόνο, έπεσα στα 110. Κατά τα άλλα, και με 140-150, άνετα πήγαινα Very happy (Το ξέρω, μαλ***α, αλλά δεν θα την έκανα αν δεν ήτανε πλήρως άδειος ο δρόμος!)

Ακουγόταν συνέχεια ένα τσίριγμα, το οποίο δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήτανε από τα λάστιχα, ή αν ήτανε από τις ζάντες που ακουμπούσαν στο οδόστρωμα λόγω του ότι θα είχα φάει όλο το προφίλ Razz Τα γράμματα στο προφίλ από τα λάστιχα, ξεθώριασαν λίγο (καλό αυτό Cool ) αλλά εξεπλάγην που στο 10λεπτο αυτό στροφιλίκι, ανταποκριθίκαν τέλεια! Ίσως αν συνεχιζόταν για κανα 10λεπτο ακόμα, θα ζελεδιάζανε ή θα βρακιάζανε Razz

Ένα είναι το σίγουρο: Πως με μια πιο σκληρή ανάρτηση, ένα τραίνο θα θεωρείται ότι έχει χειρότερα κρατήματα από το στήσιμο του 206 Laughing

Τί να πώ... ημέρες ευτυχίας Very happy

Το καλό με το μπλοκέ, είναι ότι πάνω στην στροφή, λέει "θέλω κι άλλα χλμ, πάτα το γκάζι κι άλλο..."

Το κακό με το μπλοκέ, είναι ότι δεν θα σου πεί "ε, μαλ**α, το παράκανες..." Εκεί την έχεις βάψει Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 23:04:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δώσε μας κανένα update να πορωθούμε λιγάκι !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 14:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τς τς τς... 3 βίντεο έχω ανεβάσει, δεν τα πήρες χαμπάρι? Cool

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 11:34:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΟΡΡΥ ΡΕ STEVE.

που βρίσκονται ??? σε ποιό τόπικ ???
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 20:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
ΣΟΡΡΥ ΡΕ STEVE.

που βρίσκονται ??? σε ποιό τόπικ ???

Ταρατα τζουμ ταρατατζούμ!!! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 18:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην με πρήζουν μερικοί-μερικοί Razz σας λέω ότι (δυστυχώς για μένα) σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν δύναμαι να διαθέσω 1200Ε με τη μία για οποιαδήποτε βελτίωση στο αυτοκίνητό μου (όσο και αν αξίζει τα λεφτά της). Αυτά τα έκανα πριν παντρευτώ...

Και για να μη νομίζετε ότι διαφωνώ με τα λεγόμενά σας: Ναι το μπλοκέ εκτιμάται δεόντως από οδηγούς του επιπέδου μου και της φιλοσοφίας μου, γιατί προσδίδει όχι τόσο ταχύτητα όσο ασφάλεια κατά τις οδηγικές μας αναζητήσεις.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 22:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλεεε! Το επαναφέραμε στη ζωή αυτό το θέμα Smile

Μίλτο, μπήκες στον κόπο τουλάχιστον να διαβάσεις όλες τις σελίδες πιστεύω, ε? Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 08:13:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Όλεεε! Το επαναφέραμε στη ζωή αυτό το θέμα Smile

Μίλτο, μπήκες στον κόπο τουλάχιστον να διαβάσεις όλες τις σελίδες πιστεύω, ε? Cool

Αλλιώς δεν θα έγραφα εδώ... Wink

Θέλω πολύ το μπλοκέ. Ελπίζω να μπορέσω να το πάρω κάποτε...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Δεκ 2005, 17:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ερώτηση του ΤIOS μεταφέρθηκε εδώ για να απαντηθεί
Εκ της Mod Team
MEMsound

TIOS έγραψε:
ποια ειναι τα μειον (-) βαζοντας μπλοκε διαφορικο? παντα για quaife μιλαω

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2005, 13:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TIOS έγραψε:
ποια ειναι τα μειον (-) βαζοντας μπλοκε διαφορικο? παντα για quaife μιλαω

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο μείον. Η μόνη διαφορά που μπορεί να δεις είναι το φαινόμενο torque steer που έχουμε συζητήσει στο παρελθόν

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4336&postdays=0&postorder=asc&start=23

Προσπάθησε να διαβάσεις λίγο αυτό το τόπικ, θα καταλάβεις πολλά πράγματα!

Βασικά το μπλοκέ μόνο χαμόγελα μπορεί να σου προσφέρει...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2005, 14:29:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διάβασε και τα review μου ρε συ TIOS... Και αν κατέβεις Λάρισα, έλα να το κάνεις και δοκιμή Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Οκτ 2006, 16:57:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ήθελα λίγες σάλτσες για να πεισθώ (τελείως) ώστε να προβώ σε σχετική αγορά...

Το ερώτημα είναι Quaife ή GRT (αν υπάρχει για το δικό μου ΒΕ σασμάν)?

Πολλοί λένε ότι το GRT είναι ακόμα πιο γλυκό από το ήδη γλυκό σε εμπλοκή Quaife ενώ η συντήρησή του (αν είναι όντως δισκάκια κάθε 100.000 με κόστος 150~200ε) είναι πραγματικά αστεία και άνευ σημασίας.

Μου διαφεύγει / έχω ξεχάσει κάτι?

Για να ακούσω γνώμες από τους γνωστούς "μπλοκάτους"...

Επίσης το Quaife στην Αγγλία έχει 490λίρες = 730ευρώ
Πόσο έχει εδώ και πόσο έχει το GRΤ?

Επίσης πόσο θα πάει η τοποθέτηση που λόγω του ότι η κορώνα μου είναι βιδωτή δεν χρειάζεται ασφάλειες/κολλήσεις και λοιπές άκρως αποκρουστικές... διαδιακσίες?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Οκτ 2006, 17:32:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνιμη εμπλοκή (δισκάκια) για βολτίσιο αμάξι που γράφει χιλιόμετρα συνέχεια, όχι.

Προοδευτική εμπλοκή (Quaife ATB) για βολτίσιο αμάξι που γράφει χιλιόμετρα συνέχεια, ναι.

ΔΕΝ νομίζω ο Γκουλέτσος να έχει βγάλει κάτι για το κιβώτιο σου μιας που δεν έχει γίνει κανένα "πάντρεμα" σε 106. Δεν χάνεις τίποτα με το να τον ρωτήσεις όμως.

Περαστικά μου πήρε 300 ευρώ όταν το τοποθέτησα με τις "άκρως αποκρουστικές διαδικασίες" που προανέφερες.

Όπως και να έχει, πρέπει να κατέβει το κιβώτιο σου κάτω, οπότε πας για τριψήφιο ποσό, και μικρότερο των 300 ευρώ πιστεύω.

Κάτι άλλο? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Οκτ 2006, 17:39:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή δεν έχω οδηγήσει (όπως πρέπει για να καταλάβω τι γίνεται ακριβώς παίζει με το μπλοκέ, παρά μόνο του Τάσου σε ανοιχτή διαδρομή όμως και τιγκα φορτωμένο με πράγματα από έκθεση....)
Τι να περιμένω?
Τι να προσέξω?
κλπ κλπ

Αυτό που λες για τα δισκάκια το λες λόγω θορύβου ή γρύγορης φθοράς?
Όσο καιρό έχω το αμάξι το χρησιμοποιώ καθυμερινά (αν και αυτό παίζει να αλλάξει μέσα στο φθινοπωρο λόγω επισκευής και χρήσης παλαιότερου οχήματος για κάθε μέρα)

Σου έχει κάνει εσένα τίποτα "περίεργο" (οτιδήποτε) όσο το έχεις το μπλοκέ?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Οκτ 2006, 18:04:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Επειδή δεν έχω οδηγήσει (όπως πρέπει για να καταλάβω τι γίνεται ακριβώς παίζει με το μπλοκέ, παρά μόνο του Τάσου σε ανοιχτή διαδρομή όμως και τιγκα φορτωμένο με πράγματα από έκθεση....)
Τι να περιμένω?
Τι να προσέξω?
κλπ κλπ

Αυτό που λες για τα δισκάκια το λες λόγω θορύβου ή γρύγορης φθοράς?
Όσο καιρό έχω το αμάξι το χρησιμοποιώ καθυμερινά (αν και αυτό παίζει να αλλάξει μέσα στο φθινοπωρο λόγω επισκευής και χρήσης παλαιότερου οχήματος για κάθε μέρα)

Σου έχει κάνει εσένα τίποτα "περίεργο" (οτιδήποτε) όσο το έχεις το μπλοκέ?

Να περιμένεις μέχρι να βγάλει προκύρηξη για παραγγελίες μπλοκέ η Quaife γιατί βγάζει 2 φορές το χρόνο μόνο Razz

Να προσέξεις τον πρώτο μήνα και να το βάλεις στην πίστα όσο περισσότερο μπορείς ειδικά στην αρχή. Αν και 1.4, την δουλειά του σε εμένα την κάνει. Κάθε φορά που θα βλέπεις άλλη συνθήκη στο δρόμο (βροχή, γλίτσα, στεγνός, χιόνι κλπ.) να μην διστάζεις να το χαρείς και να το δοκιμάσεις με ασφάλεια χωρίς να χρεωθεί κανένας τίποτα Cool

Για τα δισκάκια αναφέρομαι στην φθορά. Θόρυβος? Πφφφ... ίσα ίσα, κ*λολέει Wink

Περίεργο? Όχι. Μόνο η πρώτη δυσκολεύεται που και που να μπεί στο πρώτο 10λεπτο που θα βάλω μπρος. Μόλις ζεσταθεί, όλα οκ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Edirnelis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

citroen zx volcane 16v

Ένταξη: 06 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Οκτ 2006, 20:52:49    Θέμα δημοσίευσης: ATB Quaife Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο 2000 αγόρασα ένα ΑΤΒ απ΄ευθείας από την Quaife. Εχει κάνει αρκετά χλμ σε αγώνες, σε στρώσιμο, σε δοκιμές, πότε στο ΖΧ και πότε στο 205(πάνω από 4 φορές αλλαξε αυτοκίνητο) με περίπου 150 ίππους και 18 ροπή. Δεν εχει παρουσιάσει το παραμικρό και δεν υπάρχει λόγος να παρουσιάσει αφού εχει μόνο γρανάζια μέσα. Δουλεύει απολύτως ομαλά σαν να μην υπάρχει (εκτός κι αν μου το πήρε ο μηχανικός και το πούλησε και γω ονειρεύομαι...). Σοβαρά τώρα, δουλεύει από 0-100%, σε μαζεύει μέσα όταν γκαζώνεις στη στροφή, ξεκινάει αψογα, αλλά αποροφά αρκετή ενέργεια στη φάση του στριψίματος. Η ουσία όμως είναι οτι σε κρατάει μέσα στο δρόμο και σε σωζει, και κερδίζεις και χρόνο. Το ΑΤΒ είναι περίπου ίδιο με το καλό εξελιγμένο Τόρσεν ΙΙ, αλλά πρόφτασε και το πατεντάρισε η Quaife πρώτη. Ο Λευτέρης το έχει δοκιμάσει πολλά χλμ στρώνοντας το 205 και μπορεί να σου πει την γνώμη του. Το αγοράζεις φθηνότερα μέσω της Damon Tweeks (περίπου 750ε + μεταφορά) και μετά είναι το αγγούρι της τοποθέτησης. Στο δικό μου αυτοκίνητο είναι βιδωτό και μπαινοβγαίνει σχετικά πιό ευκολα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Οκτ 2006, 21:22:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τοτε που πηγαινα για τσιγαρα μεσω Διονυσου! Laughing
Απλα θα πω οτι με 14αρα ζαντα,λαστιχα δεκαετιας 80 (κυριολεκτω) μαμα πισω αναρτηση και μια ακυρη μπιλσταιν μπροστα το αυτοκινητο επιεικως εστριβε τα αστριφτα.Το δε εκπληκτικο ηταν οτι στα πρωτα χλμ που δεν μπορουσα να το παω πανω απο 3000 στροφες τραβαγε τα μουτρα σε απιστευτο βαθμο παρολο που λενε οτι τα μπλοκε θελουν γερη γκαζια.Ενα ακομη πλεονεκτημα ειναι οτι δεν κλειδωνε το τιμονι οπως κανει το μπλοκε του 106.Επισης δεν εκανε θορυβο.
Την αλλη εμπειρια μου με το μπλοκε τις μερες που πλεον ειχε στρωθει το αυτοκινητο απλα δεν τις αναφερω γιατι θα εχουμε ενδοοικογενειακο επεισοδιο.

(Παντως τωρα που το ανεφερες συγκρινω στο μυαλο μου τις ιδιες στροφες με 205 και 106 . . . απλα το 106 δεν θα μπορουσε να ακολουθησει . . . ) Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Οκτ 2006, 00:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτά ακριβώς περίμενα να ακούσω...
Ευχαριστώ κύριοι. Cool
very very cute... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Οκτ 2006, 07:37:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα χρειαστώ κι εγώ ένα σε λίγο καιρό…. Whistling
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Οκτ 2006, 08:13:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...και όπως είπα και εγώ με τον Μάνθο προχθές στη λέσχη.... Whistling .....μήπως να το ψάξουμε λίγο εκτενέστερα και να πάμε σε καμμιά ομαδική παραγγελία?? Whistling
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 51, 52, 53  Επόμενη
Σελίδα 6 από 53

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης