PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το νέο Top 10 των πιο γρήγορων «μικρών»
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Οκτ 2006, 21:15:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραιο το golf ωραια τα 140hp αλλα ειναι 1.500kg !!! 0-100 θα εχει 10sec!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Οκτ 2006, 21:35:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σ φ ι ξ ο υ . . .

μ ε χ ρ ι
ν α
δ ι α β α σ ε ι ς
α υ τ ο
τ ο
μ η ν υ μ α
δ ε
θ α
τ ο
β λ ε π ε ι ς
ο υ τ ε
μ ε
κ υ α λ ι α

0-100 - 8.8
205 τελικη
1350 κιλα.

http://www.4troxoi.gr/tech_edition.php
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Οκτ 2006, 22:48:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπειδή είχα τη τύχη να το οδηγήσω κάμποσο,
έχει να πέσει πολύ κλάμα από δήθεν γρήγορους....
Βλέπω κυριλέ κοριτσάκια και καθωσπρέπει νεοτρέντυ αγοράκια και κυριούλιδες που θα το επιλέξουν, να κερνάνε τρελό τσάι....

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Οκτ 2006, 23:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο ακουγετε.Οπως και να το κανουμε η VW εχει βγαλει μεγαλη γκαμα κινητηρων τελευταια.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 01:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:
Αυτό όμως που με απογοητεύει περισσότερο είναι ότι η Peugeot(η εταιρία που έκανε πολύ κόσμο να γουστάρει motorsport και να μάθει να οδηγάει "αγωνιστικά" μέσα από τα αυτοκίνητα της) είναι μέσα σε αυτο το τοπ 10 με ένα 16αρι turbo και ένα 2λιτρο με κόστος 20,000 το πρώτο με απογοητευτικές επιδόσεις και 23000 το δεύτερο που ναι μεν έχει καλές επιδόσεις αλλά και πάλι είναι αρκετά μακρυά από την φιλοσοφία που ασπαζόμασταν στην μητέρα peugeot (RCακηδες μην κράξετε, καταλαβαίνετε τι εννοώ).

Αν εξαιρέσεις τα "γυμνά" και χωρίς πολλά έξτρα 106 Rallye και 205 Rallye (και ίσως το 104ΖS) ΠΟΤΕ τα γρήγορα και "στριφτάδικα" αυτοκίνητα της Peugeot δεν ήταν φτηνά.
Στην εποχή τους τα 205GTi, 309GTi, 405Mi16, 306GTi δεν μπορούσαν να θεωρηθούν φτηνά. Ότι πλήρωνες έπαιρνες και αυτό ισχύει και σήμερα.....

Πληροφοριακα το 205 Gti 1900 το 1991 ειχε 8.500.000 δραχμες.δλδ μιλαμε για γυρω στις 26.000 ευρω,τιμες απλησιαστες για την εποχη,συν και την φορολογια...οποτε γιαυτο πηραν ολοι 1000ρακια και τα καναν μετατροπες Laughing ,Do you know greek patenta made by mastro-mitsos? Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 01:41:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
[
Αν εξαιρέσεις τα "γυμνά" και χωρίς πολλά έξτρα 106 Rallye και 205 Rallye (και ίσως το 104ΖS) .

Love

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 05:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
σ φ ι ξ ο υ . . .

μ ε χ ρ ι
ν α
δ ι α β α σ ε ι ς
α υ τ ο
τ ο
μ η ν υ μ α
δ ε
θ α
τ ο
β λ ε π ε ι ς
ο υ τ ε
μ ε
κ υ α λ ι α

0-100 - 8.8
205 τελικη
1350 κιλα.

http://www.4troxoi.gr/tech_edition.php

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 08:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

0-100 - 8.8

Κάπου το είδα 8,5 σε μετρήσεις.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 11:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ηταν φιλογερμανικο το περιοδικο σιγουρα θα εγραφε κατι τετοιο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 12:13:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι καλά σιγά μην κάνει και 8" Shocked

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 12:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν πα να κάνει και ξερό 7"...
Έχει σημασία?
Γίναμε ξαφνικά όλοι κοντράκηδες...
...αλλά κατα τ΄άλλα δεν ξέρουμε ν' αλλάξουμε μια ταχύτητα...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 12:23:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
δεν πα να κάνει και ξερό 7"...
Έχει σημασία?
Γίναμε ξαφνικά όλοι κοντράκηδες...
...αλλά κατα τ΄άλλα δεν ξέρουμε ν' αλλάξουμε μια ταχύτητα...

Πλάκα πλάκα χθές κατάφερα κι έκανα την πρώτη μου σωστή αλλάγη από 1η => 2α Exclamation

Κόλαση με τις νέες βαλβολίνες Twisted evil

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 12:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε οι περισσότεροι εχουν και μια κονταδικη γνώση...
Βλέπεις απο μωρά γεννήθηκαν με το γκάζι αγκαλιά...
Και τον (πυργο) στο άλλο χέρι..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 13:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...ενώ κάποιοι άλλοι ζητάνε πύργο πριν πάρουν ρόδες...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 13:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

em βεβαια εβαλε πυργο η τσουτσου και τωρα κανει σωστες αλλαγες και περναει τα γκοφακια απο πανω...............................

α ξεχασα εχει και ασπρες ζαντες για να τρομαζουν και να μην του το κατουρανε οι σκυλοι....πανε στο επομενο Laughing

εχει και νεον για να μην μαζευονται μεσα τα κουνουπια...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 13:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έτσι, έτσι...
ενώ κάποιοι άλλοι βάζουν προγραμμα για να γίνουν πιο αργοί και αλλάζουν οφφσετ κάνοντας το αμάξι φαρδύ σαν καβούρι για να στρίβουν τέζα...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 13:57:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο θα το πληρωσεις......................................................................
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 21:37:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...περιμένω... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 22:58:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω προσεξει το αλλο.Οταν στεινω στα φαναρια το αμαξι για μια ψιλη με τον διπλανο τοτε ολες η αλλαγες πανε καρφι.Καλυτερες δεν γινετε.Οταν θελω να κανω ομαλη εκινηση δεν το καταφερνω απο την πρωτη σε δευτερα.

Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Οκτ 2006, 23:34:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το golf θεωρειτται μεγαλο ? επειδη δεν το βλεπο πουθενα...
max. εγω παντος στην θεση σου θα επαιρνα το Golf GT που κανει 25.000 και εχει και μαμισιο turbo. και δεν φοβασαι και για ζημιες. απλα του αλαζεις την σχαστρα βαζεις μια αλλη που να κανει πιο εντονο ηχο και τελειωσες. εγω αν δεν εφτιαχνα το δικο μου και αποφασιζα να παρο καινουριο αυτοκινητο αυτο θα επαιρνα... ή το prius :p. κοινος η του υψους η του βαθους. τρελη καταναωση και γκαζια με turbo ή ρελη οικονομια με ιβριδικο Smile

για το 207 εμενα δεν μαρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ το μπροστα μερος... αυτος ο μαυρος προφυλακτηρας που στις ακρες κανει διο τετραγωνα το σκιζει. αν βγει καποιος με μια μπουκα τεραστια ισως κανουμε δουλεια :p
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης